Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
az sok?a radeon x1600 menyit fogyaszthat?
vagy 40W
ez a vidikari alkalmas mai játékok futtatására is?
a asus hd 6570 1 gbos sok aramot fogyaszt???menyivel fogyaszt tobbet a ati radeon x1600 256 mbos vidikaritol? sokaal tobb?
Tényleg? Úgy tudtam, hogy a HD48 széria HD4860-tól DDR5-ös.
A HD4850 nem DDR5-ös.
Sziasztok HD4850 1GB GDDR5-öshöz elég egy ASUS P5ND2SE alaplap 420as táppal(asszem😃😉 és dual core e 2140 1.6ghz procival? Mert ez egy igen olcsó, de atom jó kártya😀
(főleg MW3, Batman AC, Assassin's Creedek, Dirt2-3, F1 2011 GTA IVSkyrim meg hasonló kaliberű játékokhoz használnám, amit bír full hd, amit nem azt alacsonyabb felbontáson)
Már válaszoltam az ***-i hozzászólásodnál, de valamiért nem küldte el ahogy látom.
(főleg MW3, Batman AC, Assassin's Creedek, Dirt2-3, F1 2011 GTA IVSkyrim meg hasonló kaliberű játékokhoz használnám, amit bír full hd, amit nem azt alacsonyabb felbontáson)
ezek az uj chieftec nitro tápok milyenek ki mit hallot roluk esetleg tapasztalat vélemény
azt h direkt a hatásfokra gyúrnak ezek a tápok és jobbak mint az elődeik
Egy Chieftech IArena 500w tápot néztem ki 12eFt.
Szerinted avval jó lenne?
Szerintetek?
Azt szeretném kérdezni, hogy a Hypermemory mit is jelent pontosan?
Vagyis inkább azt, hogy csak akkor veszi el a rendszermemoriából a a ramot mikor már elfogyott a VGA-n a VRAM és ekkor?
vagy alapból elveszi
sziasztok, új VGA-t vennék, az lenne a kérdésem, hogy megéri-e HD6870-et venni HD6850 helyett?
Max 50K-m van VGA-ra. (de ezt elég lassan tudom így összegyűjteni, ez már nagyon a plafon)
Ha valaki ennyiért tud nagyon jó vételt akkor várom, feltétel hogy vigye a tápom (chieftec 400W)
Az a táp simán elviszi a 6870-et is. Csak új kártyában gondolkodsz? Használtan jóval olcsóbban kijössz.
tudom, de pl GTX 480-at ne ajánljatok mert azt nem.
Használt se baj, csak normális eladótól.
sziasztok, új VGA-t vennék, az lenne a kérdésem, hogy megéri-e HD6870-et venni HD6850 helyett?
Max 50K-m van VGA-ra. (de ezt elég lassan tudom így összegyűjteni, ez már nagyon a plafon)
Ha valaki ennyiért tud nagyon jó vételt akkor várom, feltétel hogy vigye a tápom (chieftec 400W)
Az a táp simán elviszi a 6870-et is. Csak új kártyában gondolkodsz? Használtan jóval olcsóbban kijössz.
sziasztok!
HD 6850-el az lenne a problémám, hogy sokáig tartó nagyobb terhelés alatt (pl.: játék 1,5 óráig) néha megáll a kép és csak ujraindítással lehet működtetni újra a gépet.
Gondolom a gigabyte elég kevés feszültségre állította a kártyát, de én nem akarok még rátenni 0,5 V-ot, mert akkor úgy tudom hogy elmegy a garancia. igaz ez?
Nem az lesz a gond,ha nem emelted az órajeleket simán vinnie kell.
El kell szomorítsalak,elég sok negatív kritikát olvasok Giga kártyákról,többet mint az összes többi gyártóról 😕
HD 6XXX-el rengeteg probléma van.
Egyébként nem biztos,hogy vga a hibás.
Én majdnem Gigabyte kártyát vettem a nyáron, mivel azelőtt csak jó tapasztalatom volt a Gigabyte cuccokkal, de lebeszéltek a régi motorosok a Gamestar fórumon. Ők is azt mondták, hogy megbízhatatlan és sokkal rosszabb minőségű mint régen, és amiket olvasok mostanában ugyanezt erősítik meg. :/
Végül MSI kártyát vettem, azóta se bántam meg. 😀
inkább visszatettem alapra mert az a 10% tuning a 35-re csak kb 3 fpst dobott 😃
A tuningtól nem is azt kell várni, hogy 35-ről majd 60-ra fog ugrani. Főleg, ha procilimit van.
És kb milyen beállításokkal vinné a bf 3 mat és hány fps sel?
ki és nem sokkal 😃
snyda:
hát nekem direkt ajánlották mert eredetileg VTX -et akartam venni, de többet tuti nem veszek ilyet! :S
A kártyán pedig 10% tuning van, de amikor alapon ment akkor is volt hogy behalt a kártya és amikor leáll akkor hangot is ad mintha berezonálna az ablak
Az lenne a kérdésem hogy:
Egy Phenom II x2 555be kihajtana e egy HD 6770-est,
És hogy mennyivel lenne jobb minta gts 450?
HD 6850-el az lenne a problémám, hogy sokáig tartó nagyobb terhelés alatt (pl.: játék 1,5 óráig) néha megáll a kép és csak ujraindítással lehet működtetni újra a gépet.
Gondolom a gigabyte elég kevés feszültségre állította a kártyát, de én nem akarok még rátenni 0,5 V-ot, mert akkor úgy tudom hogy elmegy a garancia. igaz ez?
waoooww😲 akor a kártya is ilyen kivitel lehet.az a lényeg hogy ilyen kártyát soha az életben ne vegyél meg!!!Ami szóba jöhet az a sapphire,gigabyte,asus
sapphire és Asus 😃 inkább 😃 sapphire gari miatt nem ajánlom, csak.. de akinek olcsó kell annak jó 😃
köszönöm a segítségeteket!
Alaplapomba passzolna egyébként a kártya. ? 6870 .?
mert a mostani HD5770 tönkrement .😞 az is gyengébb márka volt VTX3D
az sem olyan rossz amúgy. persze valamivel gyengébb mint egy asus de azért az sem nevezhető rossznak.