Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Warrior1001HD avatar
lene egy nagyon egyszerű kérdésem veszek egy új gépet😃
de az ára 140k ami sok ezért nem tudom egyszerre kifiztni(köztük a ház .stb) tudnátok mondani egy sorrendet hogy mit vegyek előbb😃?

ja és mégegy😃

ha a FX 8120 mellé ideinglenesen berakok egy 4000FT vidikarit nem lesz valami baja a procinak meg a többinek(a limiten,és a lassúságon kívül)?

persze majd utánna egy 7850-es
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
xxl gsm is még megbízható.
Az a lényeg hogy ne gagyi boltból vegyél. Sokszor olcsó ajánlatokkal kecsegtetnek de ott ők adják a garit a telefonra ami sokszor szart se ér mert kibújnak a felelősség alól.
0
0
0
0
niteforce avatar
GSM online
VIP phone
Új GSM
Fortuna GSM
0
0
0
0
mlan0 avatar
Sziasztok... Tudnátok nekem ajánlani egy olyan oldalt ahonnan lehet rendelni telefonokat?? Jah és na Vatera és stb
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. tudtok valami jó témát/skin-t mondani windows7-re, olyant ahol a start is megváltozik meg minden nem csak a háttérkép
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ricsi272 írta:
gyenesmartin írta:
Ricsi272 írta:
Helló! Vettem egy asus m5a78l m le alaplapot és az lenne a kérdésem hogy lehet összekötni az olvasóval?
Milyen olvasóval?

Vagyis író nem tudom pioneer de nincs az alaplapon ide csatlakozó csak sata com vagy mi
Ide csatlakozós DVD író? Akkor veszel egy Satás írót. Vagy egy majdnem ilyen árban egy sata/ide átalakítót, ami nem is biztos.
0
0
0
0
sisko avatar
Ricsi272 írta:
gyenesmartin írta:
Ricsi272 írta:
Helló! Vettem egy asus m5a78l m le alaplapot és az lenne a kérdésem hogy lehet összekötni az olvasóval?
Milyen olvasóval?

Vagyis író nem tudom pioneer de nincs az alaplapon ide csatlakozó csak sata com vagy mi

Az IDE helyett van a SATA(manapság a SATA 2 vagy n3),ezért sata-s író ill hdd-re van szükség.
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
gyenesmartin írta:
Ricsi272 írta:
Milyen olvasóval?

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ricsi272 írta:
Milyen olvasóval?
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
0
0
0
0
humerot avatar
Helló két dologra lennék kíváncsi
1. Mi a különbség a DVD+r és a DVD-R között?
2.Mire jó a Raid0?
0
0
0
0
humerot avatar
Helló két dologra lennék kíváncsi
1. Mi a különbség a DVD+r és a DVD-R között?
2.Mire jó a Raid0?
0
0
0
0
thealexis avatar
Ajánljatok már nekem, egy 1155-ös foglalatú alaplapot, ami nem drága, de használható is. 😀
Szerk.: Ja, és úgy aránylag lehessen benne a cuccokat tuningolni. 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem igazán ezek azértékek számítanak ez csak akkor lényeges ha gigabájtokat mozgatsz. De mivel általában a programok néhány bájtos kilobájtos dolgokat mozgatnak így a 4K írási olvasási sebesség a mérvadó. Amúgy szerintem már az olcsóbbal is igazi száguldást fogsz érezni.
0
0
0
0
cseszka avatar
3.2.1 ezt találta frissitésnek,és ezzel most nincs gond.Kössz a helpet!
0
0
0
0
Cooley avatar
cseszka írta:
1.6.1 használok,de eddig mindig gond nélkül ment.
Most levettem,registriböl is töröltem mindent,felraktam a 3.2.0 (ey volt még letöltve) ujabb mint az a 1.6.1,de ezzel is ez a hejzet.Csak mostmár ugál is a cpu usage 18%>91%<17%>87%...igy játtszik mp-ként.

Próbáld ki a 3.2.2-es bétát.
0
0
0
0
mtrelax avatar
nekem is a 3.2-es van, de semmi gond nincs vele, észrevétlen dolgozik a háttérben!
0
0
0
0
cseszka avatar
1.6.1 használok,de eddig mindig gond nélkül ment.
Most levettem,registriböl is töröltem mindent,felraktam a 3.2.0 (ey volt még letöltve) ujabb mint az a 1.6.1,de ezzel is ez a hejzet.Csak mostmár ugál is a cpu usage 18%>91%<17%>87%...igy játtszik mp-ként.
0
0
0
0
mtrelax avatar
cseszka írta:
Volna 1 olyan gondom,hogy ha torrentel töltök le,minden akadozik,még az egér is.Játszani nem is lehet,meg szinte semmitse.Amint kinyomom a torrentet,vagyis csak leállitom a letöltést(progi fut tovább) mintha mindent elvágtak volna megy gond nélkül.cpu usage 18% ram meg 33%?

Próbálj másik torrent kliens programot. hátha😕
0
0
0
0
Cooley avatar
cseszka írta:
Volna 1 olyan gondom,hogy ha torrentel töltök le,minden akadozik,még az egér is.Játszani nem is lehet,meg szinte semmitse.Amint kinyomom a torrentet,vagyis csak leállitom a letöltést(progi fut tovább) mintha mindent elvágtak volna megy gond nélkül.cpu usage 18% ram meg 33%?

Ha régebbi uTorrentet használsz, frissítsd!
0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
De amikor rádugtam a webkamerát akkor egyszer felvillant a led-je.
0
0
0
0
mtrelax avatar
Nekem volt egyszer usb-vel hasonló gondom, nekem csak az illesztőprogi cseréje kellett, azt próbáltad már?
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Hááát, akkor nincs ötletem..
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Az összesbe bedugtam és semmi.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Valószínűleg tönkre ment az USB portja.
Vagy ha az előlapi USB csatlakozó csinálja ezt valószínű nincs rákötve az alaplapra és ezért nem működik.
Próbáld meg a gép hátuljába bedugni.
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy kb 1éve tönkre ment egyik számítógépnek a tápja és egy 350W-os tápot raktam bele de ma raktam bele egy 450W-os tápot(eredetileg is 450-es volt benne) és amikor rá akarok rakni valamilyen USB eszközt akkor nem írja ki hogy új hardver telepítése akkor sem írta ki amikor a 350es volt benne.
Az alaplap egy Asus-ITX220 a CPU bele van forrasztva integrált video 1 gb ram és 160gb HDD Win7 van rajta és az alaplapon a legújabb bios van.
0
0
0
0
mtrelax avatar
https://kepfeltoltes.hu/121029/alaplapi_csati_www.kepfeltoltes.hu_.png
ide van bedugva a pc speaker
0
0
0
0
akos328 avatar
MagyarFerenc1994 írta:
Valaki eltudja nekem mondani hogy hogyan tudom kikapcsolni a gépembe azt a hangot ami mindig pityeg egyet , amikor bekapcsolom, vagy esetleg újraindítom a gépet ? Az alaplapom :Gigabyte GA-MA78LMT-S2 . Gondolom valahol a BIOS-ba kell ezt , csak az baj hogy nem tudom hol kell 😶 és ez a "pityegés" sokszor már idegesít .

nem ajánlatos megszüntetni, mert ha bootolás közben, vagy előtt vmi hiba lép fel, ez a csipogó hang sípolássá vált, rövid-hosszú jelekre.
mellesleg speakernek hívják.
ha mégiscsak ki akarod iktatni, akkor ahova a reset, meg a power gomdok be vannak kötve, ott találsz még egy speaker vagy spk vagy spkr illetve hasonló feliratokat, amibe egy 2v3 pines kis dugó van dugva. nah ha azt kihúzod, akk. nem sípol onnantól.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Ez a pittyegés jelzi azt hogy bootol a gép, vagy ne adj isten valami baja van akkor sípol. Tehát örülj hogy pittyeg és nem sípol amikor elindítod...
0
0
0
0
MagyarFerenc1994 avatar
Valaki eltudja nekem mondani hogy hogyan tudom kikapcsolni a gépembe azt a hangot ami mindig pityeg egyet , amikor bekapcsolom, vagy esetleg újraindítom a gépet ? Az alaplapom :Gigabyte GA-MA78LMT-S2 . Gondolom valahol a BIOS-ba kell ezt , csak az baj hogy nem tudom hol kell 😶 és ez a "pityegés" sokszor már idegesít .
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
FrostOff írta:
Gygabyte GA-P35C-DS3R Ugyebár DDR3-at is támogatja és 2 DDR3-as PIN van és azt írja hogy 4Gb Memória De nem tudom hogy összesen vagy PIN-enként..? HELP LÉGYSZIVES

DDR3 slotba összesen 4, DDR2 slotba összesen 8 szerintem. Bár ezt leírva én sem találtam meg sehol, hogy egy slotba mennyi mehet. De ez szerintem reálisabb.
0
0
0
0
FrostOff avatar
Gygabyte GA-P35C-DS3R Ugyebár DDR3-at is támogatja és 2 DDR3-as PIN van és azt írja hogy 4Gb Memória De nem tudom hogy összesen vagy PIN-enként..? HELP LÉGYSZIVES
0
0
0
0
no avatar
Nekem kellene a Sony Vegashoz hasonló program.
After Effecten kívül.
Igazából a lényeg,hogy tudjam editálni a videót és egyböl tölteni a programból fel YouTube.
Sony Vegasból ez csak a 11-ben lehetséges az pedig nem müködik Win 8-n.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
köszönöm a válaszokat😃t
0
0
0
0
no avatar
Nekem lenne egy olyan gondom,hogy sikerül feltelepíteni a Sony Vegas Pro 11-t,de mikor elakarom indítani akkor crashel és egyszerüen akárhogyan próbálom sehogyan sem indul el.
0
0
0
0
Thomech avatar
Warrior1001HD írta:
hello!
lenne 3 kérdésem:
1. ez a ház alsótápos?
https://www.twokoko.hu/images/termekek/314578340.jpg
2.ha egy alaplap sata 3 akkor a dobozába alapból sata 3 kábelt adnak?

3 az alaplap PCI-E 2.0 a vidikari 3.0
belemegy e a foglalatba?

1. Igen mivel a házon látni hogy felülről ott van két venti a táp helyén!
2.Igen
3. Igen mivel a foglalata ugyan olyan! És támogatja a 2.0
0
0
0
0
Ducky avatar
Warrior1001HD írta:
hello!
lenne 3 kérdésem:
1. ez a ház alsótápos?

belemegy e a foglalatba?

hello!
Ha SATA3-as adnak hozzá 1-2 db SATA3 kábelt. És belemegy a kari. 😀
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
hello!
lenne 3 kérdésem:
1. ez a ház alsótápos?

belemegy e a foglalatba?
0
0
0
0
Adzarb avatar
hd 7850 és hd 7870 között játékoknál nagy a különbség?
0
0
0
0
mlan0 avatar
Ha az én gépembe SATÁS-vinyó kell... akkor bele lehet tenni a SATAII, VAGY A SATAIII-AS vinyókat? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
GokuTM írta:
niteforce írta:
Úgy emlékszem nem volt ennyire forró. Minden alapon van.
Ez is minőségi alaplap, ASUS, nem tuningos, de nekem nem kell olyan 😃

Úgy értem, gyártón belül minőségibb darab, tehát tuningos 😀

Attól még minőségi ha nem tuningos 😀
Jól meg van csinálva, megbízható, jó alkatrészek vannak rajta 😀
Meg tökéletesen működik, nekem ez elég 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Úgy emlékszem nem volt ennyire forró. Minden alapon van.
Ez is minőségi alaplap, ASUS, nem tuningos, de nekem nem kell olyan 😃
0
0
0
0
no avatar
Ez teljesen normális, ha nem sütne az lenne a gond. Akkor nem dolgoznának. Ezek stabilizálják és konvertálják az áramot(IC-k ellenállások, relék.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Észrevettem, hogy az alaplapomon a proci mellett ezek a kis áramkörök, ezek a feketék forrók, ha hozzáérek, akkor eléggé süti a kezemet. Ez mennyire baj? Érdemes lenne valami bordát rájuk tenni?

ezekről van szó:
https://kepfeltoltes.hu/121028/2012-10-28_16.40.46_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

köszi előre is😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció