Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gigabyte GA-970A-D3
ezt néztem ki hozzá.. ha kkésőbb veszek még egy ilyen kártyát milyen teljesítménye lesz??
CF-re a Bulldozer nem a legjobb, inkább Phenomot vegyél akkor . Gigabyte alaplapot nevegyél, nem igazán megbízható szerintem. Asrock 970 Extreme 3 vagy Asus-t vegyél.
Gigabyte GA-970A-D3
ezt néztem ki hozzá.. ha kkésőbb veszek még egy ilyen kártyát milyen teljesítménye lesz??
az FX-4100 haldoklani fog alatta....
kösz a gyors választ😀 proci egy AMD FX-4100 lesz szerintem.
Ha olyat veszel akkor a min 970-es lapot nézzél hozzá.
HD5770/6770 és a HD6790 között van a teljesítménye.
akkor a GTX550Ti
mennyiért vennéd?
31 ezer-ért tudnék most venni egyet A gts450 oc2-t meg 27500 -ért
ok az jó ár érte 😀
és gondolom jóval erősebb mint a gts450 oc2😜
erős lett.😂
[LINK]
😆
hát ez nem semmi 😃
akkor a GTX550Ti
mennyiért vennéd?
ok az jó ár érte 😀
akkor a GTX550Ti
mennyiért vennéd?
Ezzel a vidikarival mennének szépen a játékok?
COD MW2, MW3, Fifa 12, és a hasonló játékok!
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1430
Köszönöm szépen!
Hát...Milyen felbontáson akarsz játszani és milyen beállításokkal( high, 4×AA, AF, Vsync stb) ?
COD MW2, MW3, Fifa 12, és a hasonló játékok!
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1430
Köszönöm szépen!
Lite-set nem vennék. Régen a teljesítményük is gyengébb volt. Viszont azt nem tudom, hogy most is így van-e.
Igen jobb. Vagy van még más sapphire is (Nem flex sem Lite). Ebből kétfajta is van. Az a jobb amelyiken nagyobbnak látszik a hűtőborda.
Én a sapphire-t venném. Az asus inkább csak példa volt (más linket kicsillagoz és itt ez volt a legolcsóbb), de az sem rossz.
Hát köszi,veszek egy sapphire-t,azt jó lesz az😃
Sapphire Radeon HD6770 1GB 128bit DDR5 PCI-E
Lite-set nem vennék. Régen a teljesítményük is gyengébb volt. Viszont azt nem tudom, hogy most is így van-e.
Igen jobb. Vagy van még más sapphire is (Nem flex sem Lite). Ebből kétfajta is van. Az a jobb amelyiken nagyobbnak látszik a hűtőborda.
Én a sapphire-t venném. Az asus inkább csak példa volt (más linket kicsillagoz és itt ez volt a legolcsóbb), de az sem rossz.
Hát köszi,veszek egy sapphire-t,azt jó lesz az😃
Sapphire Radeon HD6770 1GB 128bit DDR5 PCI-E
mennyiért vennéd?
próbáld meg win7-tel.
mert az XP nem tudja kihasználni úgy látszik a géped.
Vááá ez nem lenne rossz!😲
[LINK]
30-ért van 1gb-os 6770-es.
Pl:http://gepigeny.h...hp?id=2478
Amit te linkeltél jobb?
[LINK]
min 25e max 30vennék,mert mást is szeretnék venni a gépbe,esetleg vmi jó geforce kártya?
Pl:https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=2478
Ez nekem túl drága 😆
Sapphire Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5 és ez jó mai játékokhoz? úgy halottam,hogy 600 végződésű kártyák jók játékra😂
[LINK]
😆
nem alkalmas :/ minimum hd 6750 gddr5 1GB 😀
hát ez meglepett elég erősen 😃
Alapból 450-en megy a GPU, fel van húzva 585MHz-re. Visszahúzzam a gyárira vagy maradhat?
[LINK]
Mindig is közrejátszott,ezért sírnak sokan,hogy "csúcs" Vga mellett akadozik a játék...persze,hogy akad mikor semmirevaló,ipari hulladék alaplapokba pakolják a jobbnál jobb Proci+Vga párost 😜
Nem véletlenül alaplap a neve.😉
korekt válasz!!
Egy kis tapasztalat és rutin azért nem árt a dolgokhoz.:
PCi-e 2.0 alaplap 20 %-ot javít a játék teljesítményen.
P5B ről P45-re váltáskor pl 40 fps--55 fps lett.
Tehát egy HD4850 karit minimum egy p45 lapba érdemes venni.
2140 proci meghajtja,de min 2.4GHz-n kell hajtani.
945-ös lapba beteheted a 4850-et,de akár q6600-at is tehetsz mellé,akkor sem lesz értelme az egésznek.
ÜDV😶treme 3DTeam Hungary Johni5
PCi-e 2.0 alaplap 20 %-ot javít a játék teljesítményen.
P5B ről P45-re váltáskor pl 40 fps--55 fps lett.
Tehát egy HD4850 karit minimum egy p45 lapba érdemes venni.
2140 proci meghajtja,de min 2.4GHz-n kell hajtani.
945-ös lapba beteheted a 4850-et,de akár q6600-at is tehetsz mellé,akkor sem lesz értelme az egésznek.
ÜDV: Xtreme 3DTeam Hungary Johni5
HD7970 Teszt!!
kisszisza
tobbet fogyasztott a regi karim mint a uj?
kevesebbet mert az X1600akba van vagy 150 millio tranzisztor