Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nem értek hozá de minek új táp (am a 6790-el futna ultrán a battlefield 3)???, (nem értek hozzá naon😞)
Más alkatrészektől is függ, főként proci, memó, illetve kérdéses, hogy milyen felbontáson szeretnéd, mert 1920x1080-on már nem bírná az a kártya. FullHD Ultrára legalább GTX460/GTX560/5850/6850/7770 1GB kell.
az drága 40ért nekem
Ati vagy Nvidia játékra??? plBattlefield 3 ultra grafikán(maj procit is veszek meg ilyesmi de a videokari??)
akor milyen kártyát ajánlasz 30k allatt ami jó????
mert erre gondoltam 14k ért
[url]http://nadorbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfi=7125&bt=pdlist&pi=_72142&ck=0[/url]
Nekem a köv. gépem ilyen lesz:
Athlon x2 3ghz
HD3850 512mb
2gb ddr3 ram
250gb vinyó
Na most az lenne a kérdésem, hogy procit, vagy videókártyát vegyek bele hamarabb?
Videókártyának ezt gondoltam: hd6770 1gb gddr5
procinak: Phenom II x4
(bocs az off ért...)
először procit vegyél.
Athlon x2 3ghz
HD3850 512mb
2gb ddr3 ram
250gb vinyó
Na most az lenne a kérdésem, hogy procit, vagy videókártyát vegyek bele hamarabb?
Videókártyának ezt gondoltam: hd6770 1gb gddr5
procinak: Phenom II x4
(bocs az off ért...)
hát de az 512mb os amit én néztem pedig 2 GB-os😆
Nem értek hozzá azért kérdezem
hát de az 512mb os amit én néztem pedig 2 GB-os😆
5670nél teljesen mind1 hogy 512 MB vagy 2 GB RAM van, ígyis-úgyis gyenge marad a kártya...
Point of View nVidia GT430 2GB SDDR3 128bit PCI-E videokártya
ez megéri 14000FT-ért
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=376
ez megéri 14000FT-ért
de mellőzhetnétek az off-ot, mert enyhén eltértetek a témától.
Igazad van Bocs
Köszi, akkor 7850 lesz 😃 Lenne még egy hülye kérdésem ha nem gond 😆 Elég lesz majd a gta v-re?
szerintem biztos.
66 -ért van sapphire HD7850 i p o n -nál.
Az jobb mint a 7850?
Kb. ugyanazon a szinten vannak teljesítménybe,de fogyasztásba már fényévekkel jobb a HD7850.😉 Tehát a kérdésedre válaszolva, jobb a HD7850 a HD6950-től.😃
60-65k ft-ig mi lenne a legjobb választás?
VTX3D HD6950 2GB DDR5
de oda már egy proci is jobban számít mint pl egy full hd -hoz, szal azon a felbontáson nem minden a vga
Egy i5-ös mellé kerül szóval procival szerintem nincs gond!
dupla hsz😉
A tiéd meg off 😆 Mondjuk az enyém is😃
1gb 512bit gddr3 -as vga menyibe kerulhet most???
Pl. egy GTX 285-öt 25K-ért már lehet venni 😜
Szerintetek hd6870-et vagy 7850-et vegyek?
7850 kb a HD 6950-el van egálban.
HD 7850-et 😉
Szerintetek a sapphire HD6790 az jó kártya gondolom egy 1280 x1024-es felbontáshhoz bőven elég még sokáig nem ?
arra jó az bőven.
Megéri HD 6850 Crossfire-re váltani vagy vegyek egy HD 7870-t?
7870 inkább.
Sapphire Radeon HD6790
30K i p o n -on
http://***/?product_id=193472
*** helyére : i p o n. hu
Köszi a választ 😀
30K i p o n -on
http://***/?product_id=193472
*** helyére : i p o n. hu
Szerintetek milyet vegyek 20-30e közötti kártyát vegyek?
Lehetőleg PCIE legyen 😀