Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Míert?!o.O
mert egy HD5770 teljesítményét hozza de annyiba kerül majdnem mint egy HD6850
Gtx550ti vinné a bf3 mat multin stabil 40-50 fpssel 1366*768 ba többi megvan a ram cpu stb)
ne vegyél GTX 550Ti-t a legszarabb vétel ami létezik.
azért 26 FPS max stratégiánál játszható. Egy autós játéknál nem.
meg attól hogy valakinek csak egy 8400GS-re van pénze, a 15 FPS attól még nem játszható neki 😃
Igen, igazatok van 😃 Rosszul fogalmaztam 😀 Nem játszhatót kellett volna írni hanem hogy használható 😃
ha használható még az is jó😃D amúgy neked nicnsenek gameplay videóid?😃 Amugy látszolag ugyanolyan géped "lenne" mint nekem, a HD4850nel😃 sorolnál pár gamet, és a hozzá tartozó beállításokat, ahogy te játszol velük, és hogy hogy mennek?😀: D
Videóim nincsennek... játékok pl: Dirt3 maxon (énis csak lestem mikor nézem a beállításokat...de a játék többet tölt mint az az idő amíg végigmegyek a pályán) Metro 2033 Dx10-be egy közepesen elfutkos, BF3 sajnos nincs meg az nem próbáltam de a cod8 is elfut rajta alacsony-közép beállítások mellett 😃 Most ennyi jutott eszembe 😃 Te mennyiért vennéd?
COD8 alacsony-közép?😲 az durva😃 hát nemtudom, mondom nembiztos h veszek😃 majd ahogy összejön minden meglátom😃 táp is kéne szal nemtom😃 de azért kösz😃 cod8 milyen felbontás mellett volt med-low am?😃
[LINK]
http://www.anandtech.com/bench/Product/291?vs=309
ez meg a SLI vs CF helyzetet mutatja.
de kb menyivel erősebb?
FullHD felbontáson ~40%.
meg attól hogy valakinek csak egy 8400GS-re van pénze, a 15 FPS attól még nem játszható neki 😃
Igen, igazatok van 😃 Rosszul fogalmaztam 😀 Nem játszhatót kellett volna írni hanem hogy használható 😃
ha használható még az is jó😃D amúgy neked nicnsenek gameplay videóid?😃 Amugy látszolag ugyanolyan géped "lenne" mint nekem, a HD4850nel😃 sorolnál pár gamet, és a hozzá tartozó beállításokat, ahogy te játszol velük, és hogy hogy mennek?😀: D
Videóim nincsennek... játékok pl: Dirt3 maxon (énis csak lestem mikor nézem a beállításokat...de a játék többet tölt mint az az idő amíg végigmegyek a pályán) Metro 2033 Dx10-be egy közepesen elfutkos, BF3 sajnos nincs meg az nem próbáltam de a cod8 is elfut rajta alacsony-közép beállítások mellett 😃 Most ennyi jutott eszembe 😃 Te mennyiért vennéd?
Melyik az erősebb?HD 6850 OC vagy gtx 480?
Utóbbi jóval erősebb, de 2x annyit zabál.
Szerintetek ezek közül melyiket vegyem? Gtx560ti, HD7850, HD6950
7850
Sziasztok!
Nem biztos, hogy veszek, de csak kivánscíságból.
Ezek közül melyiket ajánlanátok?
AMD Radeon HD 4850, AMD Radeon HD 5670, HD 6570, GT440? 😃
HD 4850
Ja, én is ezt láttam legjobbnak am. És szerinted/szerintetek egy HD4850-nek hogy muzsikálna a gépem? Pl.:BF3,Skyrim stb😃
Hát nekem cpu limitem van erősen (meg ram)
de a NFS The Run FullHD-be játszhatóan megy :-D
Ez egy kicsit erős volt 😉 Nálad 20 FPS körül van a játszható? 😜
26 fps körül mozgott... igaz picit húzva... gpu 700mhz-re mem pedig 1068ra azthiszem, persze ehhez kell a patch is és hogy 1gb-os verzió.
Szerintem ez a teljesítmény egy 3 éves kártyától teljesen korrekt 😀 A játszható tartomány szerintem mindenkinek más pénztárcától függően 😀
Sziasztok!
HD 4850
Ja, én is ezt láttam legjobbnak am. És szerinted/szerintetek egy HD4850-nek hogy muzsikálna a gépem? Pl.:BF3,Skyrim stb😃
Ez egy kicsit erős volt 😉 Nálad 20 FPS körül van a játszható? 😜
Sziasztok!
HD 4850
Kornel77:Az úgy bőven jó lenne😃
levi27:: Az durva!😲 BF3at nem próbáltad?😃
Sziasztok!
HD 4850
Sziasztok!
HD 4850
Hát,a proci miatt nem nagyon pozitívan..de talán olyan 1280*1024-ben Mediumon szépen eldöcögnének 😀
Sziasztok!
HD 4850
Sziasztok!
HD 4850
Sztetek hd6650m vagy gt540m viszi jobban a játékokat?
Némely játéknál a HD6650M teljesít jobban, másnál meg a GT 540M. De összességében jobb a Hd 6650M. (Sokkal több játéknál teljesít jobban)
Ez milyen ?
http://szamitogepa lkatreszbolt.hu/webshop/item/53760/
vagy
http://www.l o r d .hu/product/4810/
én az utóbbit venném ez super VGA 😀
ÉS amd ágon?
Sapphire Radeon HD6950
http://szamitogepa lkatreszbolt.hu/webshop/item/53760/
vagy
http://www.l o r d .hu/product/4810/
Milyent vegyek bele ? 😀 Amin fut a BF3 full hd-ba 😀 és olcsón quad procim van.
GTX 560Ti már meghajtja full hd-ben ultrán szépen a multit is.
Gigabyte GA-P31-S3G
Ebbe az alaplapba,minden videókártya belemegy?😀
nem. pl. PCI, ISA, VESA, AGP kártyák nem mennek bele.
De az új PCI-e VGA-k igen, az mindegyik belemegy.
és az bőven elég
Gigabyte GA-P31-S3G
nem. pl. PCI, ISA, VESA, AGP kártyák nem mennek bele.
De az új PCI-e VGA-k igen, az mindegyik belemegy.
te értesz ehez naon úgy látm mert én nem😆
nézd meg a tervben lévő gépemet hátha tudsz segíteni??
nézd meg a tervben lévő gépemet hátha tudsz segíteni??
http://nadorbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfs=corsair%20cx%20430%20v2&bt=pdlist&pi=6350&ck=0
erre gondoltál???😃
erre gondoltál???😃
[url]http://nadorbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfi=7123&pf=75&bt=pdlist&pi=_68553&ck=0[/url] nah ez 30ért??