Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sims 3-al lenne 1 problémám,amikor elindítanám ezt írja ki
Nem hivatalos módosítócsomagokat telepítettél,amely nem kompatibilis a The Sims 3 alapjáték jelenleg használt verziójával. Azt javasoljuk hogy távolítsd el a módosításokat, vagy töltsd le a frissített változatukat - ellenkező esetben a játék lefagyhat, vagy müködésében súlyos hibák állhatnak be.
Ezt nemigazán értem mert és nem töltöttem le semmilyen csomagokat,
ilyen sorrendbe tettem fel a kiegészítőket
-Világ körül
-Luxus cuccok
-Álomállások
minden patch fenlvan rakva és csak az állomállásokat crackeltem,mivel azzal indítom :S
tud valaki segíteni?
jah és a 80asra akaram rátenni és 2partició van és kiirj hogy nem támogatja a w7 :S
aztán betettem vissza régi xp-t és ott is csak a mappákat láttom :S áááh
sehol nem láttja a 160ast kellett vennem egy ilyen sata portott
mert ata-pata megy bele én meg sata-sat rendeltem ezzért ilyen kábeleket is kellett hozzá vennem !
helllllp Please 😞
mi a teendő helllp
es dvdrol instalald
minden félekéépen fog indulni mind2 módszerrel 😃 ?
jah és pontossan valaki eltudja magyarázzni hol kell beállitani hogy CD/DVD-ről Bootoljon , melyik gombal kell nyomogtani + hol kell beállitani , válaszokat előre is köszönőm 😀
igen ezt értettem eddig is de kőszőnőm szépen a választ érthetően 😀 csak nem bootöolja be azt hol kell pontossan beállitani a biosban angolul ird légyszi ha nem tod fejből akkor menj be a biosba ha van kedved segíteni nagyon megköszöném 😀
újra akarom rakni az xpt service pack 2vel vagy 3al , megvan cd-n de nem tudom hogy hogy kell feltenni , mikor kell betenni a cd-t meg ilyesmiket 😀
de tőltők egy daeom toolsosat pl. azt hogy kénne feltenni ? C-n van a windows 20gb mindőssze azt lekell formázzni ha jól tudom ugye ? és uttánna meg a daemon toolsba bekell tenni és kész telepiti vagy kikkell irnom egy dvdre amit tőltők és amikor bootol olyankor vagy hogy ?
választ előre is köszönöm !
de tőltők egy daeom toolsosat pl. azt hogy kénne feltenni ? C-n van a windows 20gb mindőssze azt lekell formázzni ha jól tudom ugye ? és uttánna meg a daemon toolsba bekell tenni és kész telepiti vagy kikkell irnom egy dvdre amit tőltők és amikor bootol olyankor vagy hogy ?
választ előre is köszönöm !
hy mondjatok nekem egy mp3 vágó programot ami rendesen működik mert át néztem vagy 5töt de mindegyikbe volt egy csomó extra aztán amire kellett volna az meg pont nem volt benne.. 😃
Akkor használd a Windows Movie Makert a windowson alapból rajta kell hogy legyen.
[LINK]
Helló!
Valaki tudna nekem segíteni DX10 ügyben ? szóval felakarom rakni,de nem rakja fel,és még mindig a DX9-t észlel, és már akárhány helyről próbáltam leszedni, még sem volt jó, valaki tudna segíteni mert nagyon kéne a DX10...
Előre is kösz!
SZERK.: Kozben +neztem a profilodnal, W7-ed van...a VGA-ad is dX10-es...fura, meg kene probalnod bovebben leirni, h mit tapasztalsz, ir-e vmit ki a gep, mert igy latatlanban ez igy picit fogasabb kerdes, mint elsore tunik, legalabbis nekem. 😀
a CoD4-el lenne 1 problémám,feltettem az 1.4-es patch-et utána az 1.5öt,feltettem a magyarítást,végigviszem az kiképzést,és az az utáni pályát,de amikor jönne a 3. pálya a betöltésnél hibaüzenettel kidob a játékból és bejön valami call of duty 4 console,nemtudom hogy ezt mért csinálja,valami ötlet?
PLS help!
mit csináljak????
ezt irja ki amikor fríssiteném service pack 2-re :
[LINK]
Az én olvasatomban ez azt jelent,hogy nem eredeti a windowsod.
lassú a tranformers : war of cyberton.S
Pedig 100%
de nem értem mi baja:S
akármilyen beállításokra veszem nem jo.
már elején mikor bejön bemutato , activision szaggat:S:S
Régen sosem csinálta ezt a gépem:S
mi lehet a baj?
kérem segítsetek......
[LINK]
ugyis próbáltam és valami hülyeséget kiirt :S hogy nem telepíthetem ....
Akkor sajna lövésem sincs-amúgy mégis mi az a hülyeség ??
A régi gépemen is SP1-es volt évekig,arra símán ráment az SP2,majd egy év múlva az SP3 úgy,hogy az a gép életében nem volt netre kötve.
de én letőlttőem és nem ment fel valamiért mert hogy sp1 van a gépemen :S
Próbáld először az SP2-őt,majd csak utána az SP3-at,így esélyesebb.
most itt a ezzen a gépemen service pack 1 van és azt szeretném hogy service pack 3legyen rajta és itt van nekem az windows xp sp3as cd 700mbos 😃 nem is tudom hogy fér rá régebben másoltattuk és hogy lehetne felrakni ? bonyolult ? mikor kell betetnni a cd-t tőltés előtt ? help !
és van egy papíron kód is hozzá!
Nekem SP2 xp volt fönt,az SP3-at pedig frissítésként töltöttem le,úgy telepítettem,nem kért kódot sem,mindkét gépemen így csináltam.Akár az origóról is leszedheted,ott van magyarul,de ottvan az SP2 is,ha kellene.
és van egy papíron kód is hozzá!
aválaszokat előre is köszönöm😀 !
Telepítéskor nem jelzi hogy megfelel e a géped a minimum igénynek! feltelepíti majd utána válik meg hogy indul vag sem vagy hibaüzenetezik...
Szaggatás nélkül ?
Az Assassin's Creed II menne egy 1024 Mb-os 6600 GT-n ?
Előre is köszi:kelly8000!
Nem mindig van autorun.
Mit tegyek??