Videokártya
Videokártya adok-veszek-cserélek téma
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
akinek van írjon!
ilyesmik: GT210, HD5450, 8400GS stb...
privátban!
Bővebb infó itt:
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_alkatresz_kiegeszito/video_tv_tuner_kartya/videokartya/gigabyte_gt240_gddr3_1gb_128bit_dx10_1_s_m_4_1_1468209558.html
Eladási ár 7k csere érték nagyobb!
A kártya OEM de adok hozzá CF hidat, mást nem tudok.
Átvehető Bp.-n!
Telefonon gyorsabb: 70/5026339
Specifikációk:
Core Clock 700 MHz~870 járatom
Memory Clock 4600 MHz~1350 járatom(x4 tehát 5400Mhz)
Process Technology 40 nm
Memory Size 1 GB
Memory Bus 128 bit
Card Bus PCI-E 2.0
Memory Type GDDR5
DirectX 11
OpenGL 3.1
Digital max resolution 2560 x 1600
Analog max resolution 2048 x 1536
Multi-view 2
VGA Out HDMI * 1
DVI-I * 1
DVI-D * 1
D-sub * 1
Card size H=39 mm, L=230 mm, W=140 mm( magasság X hossz X szélesség)
Egyéni Gigabyte hűtés, terhelve 60-65 fok. alapjáraton 36-40fok
Fogyasztás: Terhelve: 156W. alapjáratom 55W
Nagyon jó kártya a mai játékokhoz 1600X1050 felbontáson minden maximumun megy, HD filmekhez, otthoni használathoz.
Teszt: http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=270
Ha érdekel PM-be írj.
PÜ-ben írj, ha érdekel!
Szerintem hanyagoljuk ezt a témát 😀
Másodjára: ÉS miért baj, ha egy "új admin" törli a hozzászólásaitokat? Neki is ugyan az a jogköre, mint nekem, vagy Nruhtasnak! Dolga, sőt, kötelességei is a Szabályzatban leírtakat betartatni, hisz azért lett moderátor!
Azt meg még egyszer meg ne lássam, hogy 1 moderátort is sérteget valaki, mert azonnali ban jár érte! A figyelmeztetést természetesen megkapjátok!
Bocsi h itt tettem fel a kérdést 😀
Srácok hülye kérdés lesz mert már többen próbálkoztak de hogyha van egy játék aminél az van írva hogy nem viszi a gép még minimumon se mert 2.x a vidikarim de megpróbálom hátha elindul az nagy kárt tesz a gépembe?
(amúgy volt már rá példa hogy valakinek az volt írva hogy nem fog elindulni és mégis ment simán a game 😆😉
[LINK]
Csak mert ha ez a gép meghal akkor engem anyám meg nevelőapám megöl 😆
de amúgy csak most kapcsolok: 3.0-ás?? O.o 😆DDDDDD
Srácok hülye kérdés lesz mert már többen próbálkoztak de hogyha van egy játék aminél az van írva hogy nem viszi a gép még minimumon se mert 2.x a vidikarim de megpróbálom hátha elindul az nagy kárt tesz a gépembe?
(amúgy volt már rá példa hogy valakinek az volt írva hogy nem fog elindulni és mégis ment simán a game 😆😉
A nem indul épp annyit jelent, hogy nem indul, semmi olyasmitől nem kell tartani, hogy felrobban a gép. 😃 Természetesen érdemes tenni gy próbát. 😀
Helósztok eladó a videokártyám (768Mb-os GTX 460)
De a komplett gép eladó ha érdekel írj üzit!
mennyit kérsz a kártyáért?
CS 35.000 + posta még garancia is van rá de nem tudom hogy menyi elő kéne keresnem a dobozát!
sokallom,szóval nem jön össze ez az üzlet 😀
Te tudod! pedig két 460 SLI-be oda verne 😀
persze, hogy ütne,csak kicsit kevés az a 768MB VRAM...
CS 35.000 + posta még garancia is van rá de nem tudom hogy menyi elő kéne keresnem a dobozát!
sokallom,szóval nem jön össze ez az üzlet 😀
eladó lenne ez a v.kártya : Ati Radeon Sapphire HD 2400 Pro AGP 256MB/DDR2 dobozában
ár:6.500 Ft.
helyszín:Győr,Csorna...előre megbeszélt helyen valamelyik városba viszem a kártyát...
érdeklódni:06/30-400-7020 és pü
ELADVA.
Normál
A hűtése jó lenne SLI-hez ?
cserélném dobozos,garis,1hónapos sapphire 5830 xtreme vgamat gtx 460 768mbra..doboz,gari kell
csere oka zöld párti vagyok
okoskodó megjegyzéseket nem kérek,tisztában vagyok az árakkal
csak csere érdekel?
csak csere
A 9500 GT 128 bites nem 256
bocsi ha elírtam9600 gt
link és elhiszem
Meghalgatok minden ajánlatot.
Csoki mindenkinek !
cserélném dobozos,garis,1hónapos sapphire 5830 xtreme vgamat gtx 460 768mbra..doboz,gari kell
csak csere érdekel?
Sziasztok engem egy agp 7600 gs 256mb érdekelne ha van valakinek olcsón vagy egy hasonló szintű agp kártya jó ati isLaughing soft
olyan kártyát már nem érdemes venni😃 mennyit költenél rá?😃
itt hol írtam az 5830-at??
hol reklámoztam az 5830-at??amúgy azért kérdeztem tőle hogy mennyit költene rá
indult azzal h a gyereknek kéne egy 7600GT AGP, te egyböl azt írtad hogy annyiért HD5830at lehet venni ami PCIe
Sziasztok engem egy agp 7600 gs 256mb érdekelne ha van valakinek olcsón vagy egy hasonló szintű agp kártya jó ati is😃
ha neked lenne egy AGP-s géped akkor valószínűleg egy 5380at vennél bele mert az 23 ezer.... de szart sem érsze vele mivel az PCIe... akinek AGP kell az AGP-t vesz nem PCIe, köszönöm
nem olyat vennék bele elhiheted😉 hanem pl. egy ilyet
http://***/?product_id=175295
azért ennyit értek hozzá h AGP-s gépbe AGP-s kártyát veszek😉
(csillagok helyére i pon)
akkor ne reklámozd neki a 5830at ha nem megy bele mert egy 7600 nem kerül 23 ezerbe. használtan egy 6600gt is egy ezres a 7600gt max 5
Sziasztok engem egy agp 7600 gs 256mb érdekelne ha van valakinek olcsón vagy egy hasonló szintű agp kártya jó ati is😃
ha neked lenne egy AGP-s géped akkor valószínűleg egy 5380at vennél bele mert az 23 ezer.... de szart sem érsze vele mivel az PCIe... akinek AGP kell az AGP-t vesz nem PCIe, köszönöm
nem olyat vennék bele elhiheted😉 hanem pl. egy ilyet
http://***/?product_id=175295
azért ennyit értek hozzá h AGP-s gépbe AGP-s kártyát veszek😉
(csillagok helyére i pon)
Eladó egy használt Sapphire HD 3850 AGP 1600Mhz(effektív)
1.5 év garancia van rá, sosem volt húzva. Minden tartozéka megvan, doboza is. Mindennel együtt:20.000Ft Akit érdekel irjon PÜ-t.
A többit megbeszéljük utána.
Ezt nem fogod tudni eladni 20 Ezerért... ujonan kb 15-20e szerintem hirdest 5-10 között
Nemrég adtam el a régi gépemet abban volt egy HD 4650 1GB
és beszámították 7 ért...
feltűnt,hogy 2009.12.xx napon írta?😃😃😃😃D
vennék egyakármilyen AGP-s kártyát ami egyszinten van egy X1650el vagy egy 6600GTvel!
1.5 év garancia van rá, sosem volt húzva. Minden tartozéka megvan, doboza is. Mindennel együtt:20.000Ft Akit érdekel irjon PÜ-t.
Ezt nem fogod tudni eladni 20 Ezerért... ujonan kb 15-20e szerintem hirdest 5-10 között
Nemrég adtam el a régi gépemet abban volt egy HD 4650 1GB
és beszámították 7 ért...
ajánlatokat profilomhoz.
Elcserélném egy ati 5670-re.max ráfizetek
Külön is lehet vinni őket.
Érd pü-ben vagy tel: 70/5026339
Csak személyesen adom át.
Akit érdekel,az írjon nekem PÜ-t.
csere 7900GT/GS/GTO
vagy 7950GT
+2-3ezer
Ár megegyezés alapján!
Ajánlatokat P.Ü-ben!
eladó 2 év garival
Ati MSI hd 5750 MD1G 1gb
PCI Express x16 2.1
GDDR5
128bit
core clock 700mhz def.
memory clock 4600mhz def
13000 ft
tel: 06 30 437 39 90
budapest
Eladóvá vált 2db rossz vga!
Első áldozat:
ATi Radeon HD4670 Sapphire edt. 512MB GDDR3 HDMI type.
Hibája, hogy amikor még hideg a gpu cska egy fekete-fehér asztalt nyit meg, tehát nem kockázza a képet! amikor már melegebb a GPU, akkor már rendesen megy, csak keveri a színeket! pl. kéket felcseréli a naranccsal. VALÓSZÍNŰLEG egy BGA golyó engedett el! 3k
Második Áldozat:
ATi Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 Dual DVI
Nem ad képet. 1.5k
Egyben vihető 4e HUF-ért ha lejössz érte! 😀