Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
egyesek szerint a 750ti mindent ultrán visz 2016-ban
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/gigabyte/geforce-gtx-750-ti-oc-2gb-gddr5-128bit-pci-e-gv-n75toc-2gi-p219410018/#velemenyek
Sajnos az nem igaz, hogy simán kihajtja az a proci az 1070/980Ti-t is....
Nekem I5 4690K-m van és 4.4ghz-en se hajtja ki a gtx 980Ti-it minden játékban... Van olyan ahol csak ilyen 60%on megy a kártya a proci meg 100%on szegény... Legalábbis FullHD-ban ez a helyzet mert van olyan játék amit, ha fullhd-nál magasabbra teszek akkor felmegy a kihasználtság csak mondjuk 4K-hoz meg már kevés a gtx 980Ti sajnos.. :/
1060-as vga-t néztem ki magamnak, mekkora javulást várhatnék a jelenlegitől ami a konfigomban megtalálható?
Illetve a procim kihajtaná rendesen? Meg melyik szériát ajánljátok ? (Eddig MSI-vel szemezgetek)
Előre köszi a segítséget !
Memória: 2x8GB DDRIII PC12800 1600MHz Kingston HyperX Fury Black
Videókártya: Asus Gtx 750 Ti Oc
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Gigabyte GA-B85M-D3H
Tápegység: Corsair CX 500
Monitor: Samsung s24d300
Amd oldalról:
[LINK]
A közel jővőben le fogom cserélni a videókártyámat és egyenlőre egy MSI GTX 1060 ARMOR 3GB (73k) néztem ki. Van valami jobb ajánlatotok kb ebben az árban?
Asus Gtx1060 3Gb- 85K
[LINK]
GigaByte Gtx1060 6Gb- 85k
[LINK]
Csak én érzem úgy hogy fogalmuk sincs, hogyan árazzák be az új kártyákat ?