@xCube: Nekem most lett meg az új vga az ediigi 1 gb helyet lett 2 gb kártyám igy mostmár betudom potolni az edig kimaradt gameket 2019-ig az vagy úgy 80 db játék 😃
Eh... indítottam volna ma ismét a sottr-t azt ki írt valami hibát... nem indul el... (virágbolti verzió) és annak is egy olyan egyede hogy még az újratelepítésem előtt a komplett játék könyvtárat áthúztam (a feltelepített mappát) a pendrive ra és mondom ha újratettem a win-t csak áthúzom a hdd re és játszok is,persze ezzel nincs is gond mert ment is szépen,már majdnem a felénél tarthattam és most meg nem indul 😞 nem lepődök meg és nem is a játék hibája de bánom az nem kérdés! 😃 mert még1x nem futok már neki...pedig hozta az előző részek szintjét!
Valaki tolja most valami régi retro game-l rajtam kivül?
Az a baj hogy anyi új játék és régi jááték van amivel vagy régen vagy nemis játszotam hogy egyesével kell bepotolnom ráadásul egész 1999-töl kezdem el egyesével a gameket
@gyuri191: Én is így vagyok ezzel, h annyi a game és az idő meg annyira kevés rá. Meg ugye jönnek folyamat a gamek, amik érdekelnek vagy egy idő után kezdenek csak érdekelni. Én mindig betervezek vagy 5-10 játékot, amit majd legközelebb végigjátszok. De én nem fogom sorban végigvinni. Ami épp eszembe jut, vagy már rég játszottam vele, azt fogom kijátszani.
@gyuri191: Valamikor én is így vagyok ezzel, aztán meg felnézek a youtube-ra és hirtelen jönnek az ötletek és azt veszem észre, h már a 10. játékot látom, amit kijátszanék. ugyanígy vagyok most a filmekkel is. Annyi sorozatot néztem az utóbbi pár évben, h teljesen a filmek "rovására" ment. Most azokat pótolom 1000-rel 😀
@kmetovics: Én most döntötem el és az összes játékot elkezdem egyesével kivinni amiket nem vagy rég vitem ki 2000-évtöl 2019-ig 😃 persze egyesével és az elsö az az avp classic 2000 lesz utána a soldier of fortune
@kmetovics: az a baj az nagyon sok játék lenne inkább maradok annál hogy leszarom hogy megint milyen újjáték jöt ki azzal játszok amihez kedvem van ép ezért szemezgetek a fallout 3-al meg mellé far cry 2 open world hangulatba vagyok 😃
@gyuri191: Én is így vagyok ezzel már egy jó ideje. Hála égnek annyira nem izgatnak az új játékok 1-2 kivételével. Meg nem vagyok streamer, h "muszáj" kijátszanom a legújabbakat, pláne nem a megjelenés napján, mert némelyik ezt csinálja. Ha már el van maradva egy napot, akkor vége a világnak szerinte 😆
@kmetovics: hát igen meg egy csomo régi játék van amivel még nemis játszotam vagy nagyon régen játszotam az öszes játékal úgyse tud senkise játszani mert már ot tartunk hogy ha nemis naponta de akár hetente jönnek új játékok és nemlehet követni régen bezzeg amikor csak ps1-em volt 15 db játékal 3 éven keresztül csak azokal játszotam 😃 nemvolt nagy válogatás
Borderlands 2+DLC-k és szerencsére ki is csontozzuk a 3 érkezéséig. Plusz még a Witcher 3-at 2. alkalommal kezdtem el újra végigtolni, azzal is jól haladok annak ellenére, hogy minden egyes küldetést most végigjátszok a Gwenttől, a bunyón át, a lóversenyekig... Nehéz vállalkozás! 😆
@gigazte: Én pont tegnap vittem ki a Witchert. Most jön majd az NG+, meg a DLC-k. Csak most majd megpróbálom máshogy kijátszani, vagyis más lehetőségeket fogok választani. Ja és én mindent megcsináltam benne(szerintem), kártyák megvannak mind, lóversenyeket mind megnyertem, meg én vagyok a bajnok mindenhol 😀
@kmetovics: Na hát sok jó élményt kívánok hozzá! 😃 Én az első végigjátszásnál ezeket kivéve mindent megcsináltam, most az egyszer kibírom, ha unalmasabbak is a kelletténél. A kártyát rohadtul utáltam, de most második végigjátszásra olyan paklim lett, hogy már élvezetesebb sokkal!
@gigazte: Én egyáltalán nem untam a Gwent-et, sőt imádtam. Jobb volt, mint anno a kockapóker 😆
Amikor megérkeztem egy-egy faluba, akkor egyből rohantam minden ikonnal jelölt emberhez, h elnyerjem a kártyalapját 😀 Bár meg kellett néznem videón pár kártyát, mert néhány embert kihagytam valahogy, bár ekkora mapon nem is meglepő. Te amúgy milyen paklival játszol? Én az alappal, mert szerintem az van a legjobban összerakva. A többi nem igazán jött be, de azokat is kipróbáltam azért. Pl a szörnyes pakli nem a legjobb, pláne, ha van az ellenfélnek fagyasztólapja, nekem meg nincs tiszta idő lapom.
A lóversenyt viszont ki nem álhattam. Az az irányítás valami borzalmas. Pláne a legelsőnél szívtam sokat. Néha Keszeg össze vissza futott, meg kanyarodásnál valamikor abbahagyta a galoppozást. Amikor meg abba akartam hagyni, h visszanyerjen egy kis staminat, akkor meg bezzeg galoppozott tovább.
@kmetovics: Északi Királyság paklit használok, a többi pakli annyira nekem se tetszik, bár az Elfes nagyon szívatós tud lenni, ha jól kitudja használni az ember! 😃 Amúgy a szörny pakli a lehető legrosszabb szerintem!
Nekem annyira nagy problémám nincs a lóversennyel, mert szinte csak staminára kell jobbára odafigyelni, bár tényleg sokszor Keszeg miatt bukik az ember, amikor beleakad valamibe, vagy hülyén kanyarodik... 😆
@gigazte: Enyire bejön a witcher 3 vagy enyire unalmas a többi game hogy inkább ezt viszed másodjára? csak kérdem nem sértésként csak kiváncsi vagyok 😃
@gyuri191: Ennyire nem érdekelnek az új játékok. Amióta megjelent a Witcher 3, azóta más nem igazán érdekel, pedig elmondható rólam, hogy már több generáció óta játszom, és a legkedvesebb, legjobb játékélményeim a Witcher 3-hoz köthetőek, pedig 2000 előtt már játszottam, szóval jó pár játék megfordult a kezemben! 😃 Mondjuk a Sony exkluzív címekkel is így vagyok, mert azokat is szeretem! 😃 Kb az összes letehetetlen számomra, és öröm sokadjára is újra játszani. Ezért sajnálom azokat, akik ilyen játékok mellett csak pc-n tudnak játszani, mert teljesen más színvonalú alkotások vannak a Playstation berkein belül!
God of War: Ascension pöregettem ki most pedig a God Of War III Remastered PS4 verziót tolom pc-n ps now 😃 aztán utána Ninja Gaiden,Uncharted, The Last Of Us és,ami még bele fér 😃
@gyuri191: A Wolfensteineket eddig csak legnehezebben játszottam 😊 (Na persze nem a Mein Leben fokozaton)
Crysisokat is végig vittem hardon. A többivel inkább csak normál fokozatban.
@gyuri191: Én minden játékot amin van állítási lehetőség leveszek a legkönnyebbre. Legyen az a Mortal Kombat vagy a Forza (vagy bármi más). Ha nincs könnyű fokozat akkor marad a normál.
@gyuri191: Én is normálon játszok végig egy játékot, kivéve, amit tudok, h rövid játék. Azt felteszem hardra. Igaz az ac origins marha hosszú game, de azért kijátszottam hard-on. Nem kellett vért izzadni, de azért nem volt könnyű 😀
@gyuri191: Gondoltam, h ezt meg fogja valaki kérdezni egyszer. Valamikor elfelejtem sokáig kiírni ide, h mivel játszom és sokszor előfordul, h akkor írom ki, amikor már végigvittem. Lehet ezért tűnik soknak. De amúgy egyáltalán nem sok, pláne, ha megnézed, h nem játszom vmi hosszú játékokkal. Max a Witcher 3, ami hosszú. A Lords of the fallen is meglett 15óra alatt. Az sem vmi hosszú game.
Amúgy olvass el néhány lentebbi kommentet, ahol felsorolnak néha egy oldalnyi játékot, h ezekkel fgonak játszani vagy már azokat nyüstölik. Én max 3játékkal szoktam egyszerre játszani. Régen max 2őt vittem egyszerre. Ja és a Sekiro-t félbehagytam, mert nehéznek találtam. Majd egyszer folytatom.
@kmetovics: Értem és ténleg nevedd sértésnek a kérdést csak kiváncsi voltam 😃 amugy gratula hogy ilyen pro vagy az ilyen souls játékokba én hamar elvéreznék énis amugy 2 játékal játszom egyszerre töbel már nemtudnék foglalkozni egyszere mert egyszerüen töb játékra nemtudok odafigyelni
@gyuri191: Nem vagyok én pro, csak már párszor kijátszottam a souls gameket. A Bloodborne-t is hol folytattam, hol abbahagytam. Azt csak ki akartam platinázni, ami hála égnek sikerült is nagynehezen.
Én azért játszom max 2-3 játékkal egyszerre, mert előfordul, h összekeverem az irányítást. Most is bekevertem pl a futás és ugrás gombokat. Mind3 játékban más gombokkal kell csinálni 😆
@kmetovics: Ja neis mond amikor az egyik játékba az e a use gomb a másikban meg az f és vagy 20-ra nyomogatom az f gombot de nemcsinál semit mire kiderül hogy ja itt az e a use gomb 😃
Amugy én azért játszok csak 2 játékal egyszere mert max 2 játék storyját tudom igy követni de egyszere mondjuk 4 játék storyját követni már nekem az sok
Jelenleg a NFS Payback-et nyúzom, habár klisés a sztori, de elszórakoztat, maga a játék pedig kellemes csalódás az elmúlt évek Neeed For Speed-jeihez képest. Mellette a Wolfenstein 2 The New Colossus van még terítéken, kicsit le vagyok maradva a játékvilágban.
Unaloműző relaxációnak pedig Euro Truck Simulator 2. 😀
@gyuri191: Elmegy. Dark Souls féle játék, szóval azért is tetszik. Ezt előbb vittem végig, mint a souls gameket. Azért sem voltam ebben jó még anno, mert nem voltam hozzászokva. Meg nem tudtam, h mikre érdemes tenni a pontokat(életerő, stamina, meg ilyenek). Sokszor adtam a luckra, aminek kb semmi értelme nem volt 😆 Annyi a baj benne, h nagyon lassan üt a karakterünk egy-egy fegyverrel, de ezt ki lehet cselezni. Anno dlc nélkül vittem végig, most viszont azt is meg fogom csinálni. Nem tudom, h az mennyi +órát ad a játékhoz.
@kmetovics: Értem én még nem próbáltam souls gameket elsövel amivel szemezek a the surge de nemtudom menyire menne nekem azért nem egy tomb raider vagy egy wolfenstein 😃 😃
@SuperPuma: Sok gyakorlas kell. En a 3-4 honap alatt beleraktam mar 350-400 orat, lehet tobbet is. Az elso 100 ora kb tutorial szinten volt multiba.. utana meg kezdett jo lenni a dolog. A gyakorlast pedig ugy ertem, hogy oda ulsz minden nap 3 orara legalabb es majd idovel erzed a javulast. Single playerrel nem fogsz fejlodni egyaltalan.
Ha pedig mar single akkor ezerszer inkabb a bf 1. Hihetetlen, hogy az mennyivel jobban ki van dolgozva ezen a teren.
Very hardon, az Alien Rage után már nem is nehéz 😃 . De amúgy sem egy nehéz játék, érezhető hogy a fejlesztők a fun factorra játszottak. Szerintem nagyon jó játék egyébként.
@gyuri191: Lehet, mert elő jött egy bug a játékba még pedig az, hogy a kocsiból nem tudok ki szállni 😃 akármit nyomok nem száll ki a kocsiból Lincoln tört verzió, szóval lehet, hogy az a baj.
AC3 remaster, most kaptam meg héten steam 50% árazás mellett ACO season pass megvételével. 20eur volt végösszeg 😀
Kérdés: 1080p monitorom van, nvidia belül felbontások közt van vami 2 ezer feletti felbontás is dynamic superfelbontás cimszó alatt.. ha azt bekapcsolom és játékban is feljebb tolom 2 ezer fölé s felbontást, lesz vmi különbség fps csökkenésen kívül? Mert én nem igen vettem észre semmit sem 😃
@bukta2: Semmi infóval nem tudok szolgálni 😕 2019 Summer volt az első verzió,de még semmi,jelenleg 0.5.5 verziónál járunk,messze még a vége,és elég lassan is fejlődik,csak bugokat javítgatnak mostanában...
Az a baj hogy anyi új játék és régi jááték van amivel vagy régen vagy nemis játszotam hogy egyesével kell bepotolnom ráadásul egész 1999-töl kezdem el egyesével a gameket
Amikor megérkeztem egy-egy faluba, akkor egyből rohantam minden ikonnal jelölt emberhez, h elnyerjem a kártyalapját 😀 Bár meg kellett néznem videón pár kártyát, mert néhány embert kihagytam valahogy, bár ekkora mapon nem is meglepő. Te amúgy milyen paklival játszol? Én az alappal, mert szerintem az van a legjobban összerakva. A többi nem igazán jött be, de azokat is kipróbáltam azért. Pl a szörnyes pakli nem a legjobb, pláne, ha van az ellenfélnek fagyasztólapja, nekem meg nincs tiszta idő lapom.
A lóversenyt viszont ki nem álhattam. Az az irányítás valami borzalmas. Pláne a legelsőnél szívtam sokat. Néha Keszeg össze vissza futott, meg kanyarodásnál valamikor abbahagyta a galoppozást. Amikor meg abba akartam hagyni, h visszanyerjen egy kis staminat, akkor meg bezzeg galoppozott tovább.
Nekem annyira nagy problémám nincs a lóversennyel, mert szinte csak staminára kell jobbára odafigyelni, bár tényleg sokszor Keszeg miatt bukik az ember, amikor beleakad valamibe, vagy hülyén kanyarodik... 😆
Nyugi nem vettem volna egyébként se sértésnek.
1-2-3-4-5
Én mindent normálon
Crysisokat is végig vittem hardon. A többivel inkább csak normál fokozatban.
Amúgy olvass el néhány lentebbi kommentet, ahol felsorolnak néha egy oldalnyi játékot, h ezekkel fgonak játszani vagy már azokat nyüstölik. Én max 3játékkal szoktam egyszerre játszani. Régen max 2őt vittem egyszerre. Ja és a Sekiro-t félbehagytam, mert nehéznek találtam. Majd egyszer folytatom.
Én azért játszom max 2-3 játékkal egyszerre, mert előfordul, h összekeverem az irányítást. Most is bekevertem pl a futás és ugrás gombokat. Mind3 játékban más gombokkal kell csinálni 😆
Amugy én azért játszok csak 2 játékal egyszere mert max 2 játék storyját tudom igy követni de egyszere mondjuk 4 játék storyját követni már nekem az sok
Unaloműző relaxációnak pedig Euro Truck Simulator 2. 😀
Ezen kivul varom a wow: Classicot es az uj codot (eddig jol nez ki, remelem azert nem csak 2v2 meg 5v5 lesz benne, az nekem unalmas..)
fun ígyis úgyis
Ha pedig mar single akkor ezerszer inkabb a bf 1. Hihetetlen, hogy az mennyivel jobban ki van dolgozva ezen a teren.
Very hardon, az Alien Rage után már nem is nehéz 😃 . De amúgy sem egy nehéz játék, érezhető hogy a fejlesztők a fun factorra játszottak. Szerintem nagyon jó játék egyébként.
Ha végig toltam mehet mégegyszer Duke Nukemmel.
21:9-et támogatja egyébként?
16:9 alatt egyébként is cinemascope bármilyen felbontásban.
South Park The Fractured But Whole
Kérdés: 1080p monitorom van, nvidia belül felbontások közt van vami 2 ezer feletti felbontás is dynamic superfelbontás cimszó alatt.. ha azt bekapcsolom és játékban is feljebb tolom 2 ezer fölé s felbontást, lesz vmi különbség fps csökkenésen kívül? Mert én nem igen vettem észre semmit sem 😃
[LINK]
Jó kis gamma 😉