Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ez az új burn? 😆 Romániában már 4 éve megtalálhazó a 0,5l változata.Amúgy nincs e-ital izze.Mintha Kesernyes narancslé lenne.
A pet palackos változata nálunk is elég régóta van, csak ez az alu dobozos az új.
És ezekkel hivatalosan is átléptem a 100-at. Egészen pontosan 101 😀😀
Ma figyeltem erre fel, hogy úgy tűnik a fekete OXXO is megújult. Ami a képen látható.
A hátulján is vannak eltérések az írásban (jobb oldali az új)
És az elején a sima fekete mezőben is szürkével tele van írva "OXXO Energy"-vel. Ellenben a régebbinél nincs ilyen.
(Jobb oldali, remélem látszik)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [/img]
Szerintem nagyon finom
[img][LINK][/img]
mihez hasonlít az íze?
olyasmire gondolj mint pl. a Watt Cherry, vagy az Adrenalin meggyese csak sokkal finomabb 😃
az jó akor😃
ezek a dub-ok,meg a cuba lima mocskos drágák...😕
Ja és MIXX D-re cserélnék 3 db 355-ös Rockstart.
Valaki ivott már Monster Nitrous-t?
mihez hasonlít az íze?
olyasmire gondolj mint pl. a Watt Cherry, vagy az Adrenalin meggyese csak sokkal finomabb 😃
Létezik lila színû Hell...sajnos csak álmomban, olyan hülyeséget álmodtam, volt benne lila Hell 😆
már csak az indulo ár kérdéses😆
Kössz
nm😀
Khaos tényleg isteni nedű..Assaultrol csak akor tudok nyilatkozni ha már megjelenik itt mifelénk is😆
Itt mennyi a szállítási díj? Nem találom.
am most olvastam FB -n 1 posztot és ott is kiirták szal igaaz!!!!
Biztos forrásból tudom hogy Március 18.-tól (szülinapom) itthon is kapható lesz Monster Assault!!! Legjobb szülinapi ajándék.😀
Nahát az nem lennne semmi! Egyébként milyenek ezek a biztos források? 😃
de rem. gyorsan ideér nem ugy mint az adrenalin hogy csak most láttam eloszor kalocsan.
Még kb. 1 éve 280 volt itt a Monster. 😀
Akciós lesz a Coop-ban a Monster, 319 forint lesz.
Itt a mai szerzeményem, ezt egy kis 100 forintosban találtam! 😀
Dunaújvárosban már lehet kapni az Új Burnt a Széchenyi pékségbe.😀
te vettél már esetleg van képed rola?😀
#1213: Shark-ot Ausztriában lehet kapni.
én a jómultkor bementem a Shell-be vettem fekete meg piros V-power -t de nem szóltak semmit.....pedig nem tankoltam én sem..