Sanchez írta:
Én úgy csináltam, hogy leválasztottam 30GB-ot az egyik partícióból és arra telepítettem. Szerintem, ha le szeretném törölni akkor majd Win7-ből formázom ezt a 30gb-os partíciót és el is tünik a win8-
Én úgy csináltam, hogy leválasztottam 30GB-ot az egyik partícióból és arra telepítettem. Szerintem, ha le szeretném törölni akkor majd Win7-ből formázom ezt a 30gb-os partíciót és el is tünik a win8-
Az nem lenne valami jó. :/ Én most készülök majd telepíteni egy új partícióra másodlagos oprendszerként csak nem tudom, hogy Deamonból is fel tudom-e rakni. Szerintem lehetséges lenne mert nem C-re írok ahol a mostani Win van hanem egy teljesen új partícióra.
Sanchez: köszi, csak azért kérdeztem, mert sok informatikus oldalon azt olvastam, hogy mondhatni a partíció választásnál saját maga választja ki az elsődlegest.
Nekem eddig nagyon tetszik a Win8, a bétát most töltöm, majd egy virtuális operációs rendszeren kipróbálom. Az igaz, hogy ha rendesen felinstallálom nem virtuális gépre, akkor az első partíciót foglalja le magának?
Aki azt hinné, hogy a Win Starter edition jó, el kell hogy mondjam, hogy nem éri meg. Inkánn az XP. A Starterben még háttérképet sem lehet beállítani és rengeteg más fontos dolog ki lett véve.
Ma dél körül jött ki a Windows 8 fogyasztói előzetes verziója. Valaki már használja? 😃 Én próbáltam Vbox-ban telepíteni, de nem nagyon akar sikerülni. Mindig baja van azzal, hogy nincs engedélyezve a "VT-x/AMD-V"-m a biosba.... :/
niteforce írta:
ok, lehet akkor hogy felteszem, bár nem láttam hogy kevesebbet igényelne 😀
rengeteg minden (Aero, XP mód, több monitor támogatás, WMC, ...) kivan a Starterből hagyva ami a "nagytesókban" benne van, ezért is szánják notebookokra nincs annyi háttérművelet, nem zabálja le annyira hamar az aksit és viszonylag virgonc a gép
Superlompos írta:
Torrenten nem csak az ultimate ingyenes.
Itt van a leírás, hogy melyik mit tartalmaz:
[LINK]
starter az miért nincs benne? 😀
vagy az nem külön OS csak azt jelzi, hogy próbaverzió vagy mi?
Mert úgy vettem észre hogy ilyen netbookokra teszik, az kevesebbet igényel?
Mert akkor feltenném a laptopra nem kell arra ultimate.
Szerintem az nem sok ember barátja lesz. 😜
Gondolom annak már egy atomerőmű is kevés lesz, hogy normálisan fussanak rajta a játékok, de szerintem nem csinálnak olyan emulátor.
A Ps3 emulátort is ha jól tudom, akkor ugyan azok fogják csinálni, mint az előzőt, tehát ... 😊
Attól függ milyen lesz az ára ha tűrhető én tuti befizetnék rá mert nagyon kipróbálnék pár konzol játékot mert nekem pont azok jönnek be a legjobban amit gépre sokszor nem bírnak kiadni.
kakasu írta:
arra leszek kíváncsi hogy fogja futtatni xbox játékokat😊
Szerintem sehogy.😀 Ha ez így lenne, akkor senki se venne Xbox-ot, ami igencsak nagy kiesés lenne...
Mondjuk ha így lesz, akkor én leszek a világ legboldogabb embere.😊
de mert van hír róla:[LINK]
Olvastam már, de...az a lényeg, hogy fizetős lesz. Mondjuk megéri befizetni egy ilyenre, viszont az a lényeg, hogy régebbi xbox játékok is fussanak rajta, mint például: Red Dead Redemption, Naruto: Rise of a ninja, vagy ilyesmik.
Értem De bizots lesz olyan aki fizetni fog mert neki nincs xboxa😃
kakasu írta:
Szerintem sehogy.😀 Ha ez így lenne, akkor senki se venne Xbox-ot, ami igencsak nagy kiesés lenne...
Olvastam már, de...az a lényeg, hogy fizetős lesz. Mondjuk megéri befizetni egy ilyenre, viszont az a lényeg, hogy régebbi xbox játékok is fussanak rajta, mint például: Red Dead Redemption, Naruto: Rise of a ninja, vagy ilyesmik.
kakasu írta:
kakasu írta:
Elképzelhetőnek tartom, mert akinek konzol kell, az úgyis azt vesz, ezzel viszont kicsit fellendíthetik a vindózt, meg hát a live-val kicsit visszább szoríthatják a kalóz verziók mennyiségét. 😀
kakasu írta:
Idézek:
Minden bizonnyal előfizetős lesz ez a szolgáltatás, azonban nem az Xbox Live, hanem egy másik hálózat fogja kiszolgálni, amely nem támogatja majd a a platformok közötti játékot a kontroller inkompatibilitás miatt.
A szenzációs és hiheteten új fícsör lényege az lenne, hogy kitolják az egyre idősödő Xbox360 élettartamát - így hiába avul el az Xbox 360 hardver,a PC-n mindig lesz fejlődés.
Ja, mondjuk logikus..😃 Kösz!
BSplayert dekstop módban használni 😃
Nekem ilyen
ok, lehet akkor hogy felteszem, bár nem láttam hogy kevesebbet igényelne 😀
rengeteg minden (Aero, XP mód, több monitor támogatás, WMC, ...) kivan a Starterből hagyva ami a "nagytesókban" benne van, ezért is szánják notebookokra nincs annyi háttérművelet, nem zabálja le annyira hamar az aksit és viszonylag virgonc a gép
Torrenten nem csak az ultimate ingyenes.
[LINK]
starter az miért nincs benne? 😀
vagy az nem külön OS csak azt jelzi, hogy próbaverzió vagy mi?
Mert úgy vettem észre hogy ilyen netbookokra teszik, az kevesebbet igényel?
Mert akkor feltenném a laptopra nem kell arra ultimate.
[LINK]
Gondolom annak már egy atomerőmű is kevés lesz, hogy normálisan fussanak rajta a játékok, de szerintem nem csinálnak olyan emulátor.
A Ps3 emulátort is ha jól tudom, akkor ugyan azok fogják csinálni, mint az előzőt, tehát ... 😊
Viszont a RPCS3 már készűlőben van. Bár az is pár év lesz mire PS3-as játékokat fog vinni.
Értem De bizots lesz olyan aki fizetni fog mert neki nincs xboxa😃
Elképzelhetőnek tartom, mert akinek konzol kell, az úgyis azt vesz, ezzel viszont kicsit fellendíthetik a vindózt, meg hát a live-val kicsit visszább szoríthatják a kalóz verziók mennyiségét. 😀
Idézek:
A szenzációs és hiheteten új fícsör lényege az lenne, hogy kitolják az egyre idősödő Xbox360 élettartamát - így hiába avul el az Xbox 360 hardver,a PC-n mindig lesz fejlődés.
Annyira nem hatott meg a Windows 8, bár ez még csak egy rippelt hulladék verzió volt, amit idedobtak elénk.