Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Keress olyan boltot ami 2-3-4 év grit ad, és akkor mind1 mit veszel. Ha tönkre megy lehet hogy 1 hétig nem lesz géped, de vagy javítják, vagy cserélik.
Mindegyiknél ugyan olyan mérnökök, szakemberek dolgoznak. Én nem tennék ennyire különbséget, mindegyiknél lehet hibás széria. Ezt sztem így nem is lehet megmondani.
Ha most teszem azt az MSI a legjobb, abban is előfordulhat hogy kiég 1 kondi, vagy ilyesmi...
Asrock nem kerülendő!!!!Jelenleg a piaci eladásokban a 2.!!helyen áll.Tuningban semmivel sem rosszabb mostmár a többinél.
Kínai papucsból is sokat adnak el,mégsem a minősége miatt veszik 😊 😃
(Kis off.)
PH-n szinte mindenki asrock lapot ajánl. Csak én ajánlottam MSI-t.
asus:
gigabyte:
msi:
intel:
lga 1155 nem jó??és akor milyen procit vegyek??
Ott van az Asus,Msi.😆
Asrock kerülendő 😊
vegyél ASUS-t, MSI-t, Sapphiret...
A régi laptopom amit látsz a profilomnál az 9 éves volt, most 3 hónapja kapcsoltam be most éghetett ki benne vmi vagy nem tudom, de 1x leállt és nem indul azóta. mind1 nem ez a lényeg. Én azt se tartottam 2-3 évnél hosszabbra, de nincs szétnyúzva akkor csak bírja...
Mindegyiket már 1 éve nyúzom és eddig semmi hiba. a VGA elejétől kezdve maxra van húzva és még csak nem is melegszik túl, Furmark alatt is 80 volt max., fél óra után 40% hűtéssel. Tehát a hűtésük is elég jó kijelenthetem.
Mind3 komponensből kifogni a jobbakat azért nem hiszem hogy csak szerencse kérdése.
és átlagban menyi idejig huzzák a 6xxx-es giga karik?
Van amivel semmi gond,van ami 30sec-ig 😂
😆DD long life guarantee
Ebben a notebookban nem tudsz vga-t cserélni.
akkor mit csináljak vele? 😞
nálam még nem jött elő
A VTX3D az remek márka.
a VTX3D = Powercolor ami egy megbízható és elismert márka.
Tény hogy a gigabytenak most van pár szar terméke, nem tudom hogy ezek közé tartoznak -e VGA-k. Bár pl. olvastam olyan 2 ventis HD6850-ről hogy valami rossz a BIOS-ukban ezért néha leállnak a ventik vagy nem forognak kellőképpen.
A Sapphire vagy a Gigabyte jobb?
azt ne mond már hogy egy nem olyan régi gyártó jobb mint egy olyan ami a kezdetek óta a piacon van
bár ez csak másfél hetes 😆
A Sapphire vagy a Gigabyte jobb?
elhatároztam, hogy lassan megválok a gtx275 graf kártyámtól! 2 kártya jön számításba helyette, csak nem tudok dönteni! szerintetek melyikkel járnák jobban?
ASUS GeForce GTX 550-Ti 1GB GDDR5
SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB GDDR5
kösz a válaszokat előre is!😀
HD6850 erősebb mint a GTX550 Ti
ASUS GeForce GTX 550-Ti 1GB GDDR5
SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB GDDR5
kösz a válaszokat előre is!😀
A 9800 GT
Mondjuk az 5670 támogatja a dx11-et, bár az a kártya nem igazán tudja kihasználni azt.
Mondjuk az 5670 támogatja a dx11-et, bár az a kártya nem igazán tudja kihasználni azt.
HD5670 1GB vagy 9800GT 512MB a nyerő?? légyszii sűrgős!!
wdavid: Ja 😀
Ok 😆 😀
valaki tudna segiteni?
vettem 1 notebookot hp 630tipus
T3300 as proci dual magos
vga Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family.
na ezt a vga-t akarom lecserélni másikra ami sokkal de sokkal jobb mit tudnátok ajánlani.köszi a választ elöre is