Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szóval ha vki elmagyarázná nekem hogy miben tér el a béta driver azt nagyon nagyon megköszönném. 😃
akos328: szerinted én 6 évesen mire használtam ? 😆
Eszem a szíveteket, mindig kötözködtök 😂 😆
Hát a HD 4870x2 erősebb...Csak ugye nem tudja a DX11-t ellenben a 460-al 😀
Ellenfele az 5870,meg az elektromos művek.Vagyis inkább az enyém😀
Olcsó volt+H2o blokkot ajándékba kaptam hozzá.
Na mostmár van 5870-em is😆
Azok voltak az igaz csodák, nem az hogy ma az AMD 8 maggal állt elő...
80x 25 be jó még a 256kB ega is.😀90 körül örültünk a C64-nek,de Az Amiga mindent vitt.A PC pc volt,nó game konfig.A jó kis 286-os gép de f@sza volt😎
Kinek mi a jó.
már 3 éve megvan😆
És még a közép kategóriában van😂
Nekem tökéletes 😉
Az ATI HD 4860 GDDR5 1GB 256Bit-es jó VGA-nak számít?😊
egy 5770 szintje
És az jó?😊
Az ATI HD 4860 GDDR5 1GB 256Bit-es jó VGA-nak számít?😊
egy 5770 szintje
Többet,ha nem kell dx 11 best buy 😉
20ezerért videó kártyát vennék játékra
VTX3D HD4850 1 GB DDR5///23k
hát ha tökéletes akkor jó...és milyen?
GTX260-at már lehet kapnihasználtan 20-ért
20ezerért videó kártyát vennék játékra
új vagy használt is jó?
Akinek van 400K-ja gépre, akkor annak 3db 20cmes ledes venti alatt ez fog díszelegni 2 GTX580 társaságában, plexi házban és akkor tényleg mutat, de amúgy felesleges.
400k-ból már sajnos nem jön ki egy ilyen gép. Csak a két GTX580 240-250k körül lenne a legolcsóbb helyeken is... 😀 1366-os foglalat tehát legalább egy 990X illik bele a két 580 mellé ami alap hangon 250k, kell egy normális CPU hűtő is (+20k), 24GB válogatott memória legalább 1600Mhz-en (+70k) mert úgy a jó 😆 , egy Xonar Essence vagy egy Titanium HD hangkártya (+40k) + maga a lap ami még 65k, de akkor már egy normális táp sem árt 1000W körül (+60-70k) hátha tuningra kerül a sor és kell egy normális ház is ami 50k-ba szerintem megáll... 😀
és mia baj a Taiwani, japán... márkákkal? a kínait és a japánt ne keverjük, nem ugyan az a silány sz@r.
Bár a japán minőség is sokat romlott de még mindig nagyon jók.
Ma sjnos már az a hamisítvány,ami nem kínai.
Szerintem ne vitatkozzunk,mert kinek a pap,kinek a papné.Mondjuk én maradok a feleségemnél😀
Bár a japán minőség is sokat romlott de még mindig nagyon jók.
amúgy akos válaszoltam
ui.: pls vi nézzen be a "segítség kezdő vagyok"hoz, van 1 kérdésem, de nem forog a téma.
Köszi.
fegyvertartási engedély ezekre kell vajon?,:.....
Tisztelt látogatónk!
Tájékoztatjuk hogy a weblapon látható termékeket a tűzoltóságnak adjuk el gyakorolni, tudniillik, felrobbannak. Amennyiben ön is szeretne vásárolni belőlük, fegyvertartási engedély bemutatására köteles a vásárlás megtörténtekor. Termékeinkért felelősséget nem vállalunk!
😂
Haverom új gépében is asrock lap van(H61M - S) és megvan vele elégedve.
"Kínai papucsból is sokat adnak el,mégsem a minősége miatt veszik"
De a célnak megfelel.
Mellesleg amióta az Asrock az Asus leányvállalata lett normális lapokat gyárt.
Synda:
Idézeteidnek a forrására kíváncsi lennék, főleg a garanciás idézetre.
pedig kivétel nélkül régebbi ASRock lapjaim voltak. Amik még rosszabbak a maiaknál, semmi gond nincs.
Sztem ők is adnak garit, de nem tom mennyit
Bocs egy kis off😃