Az csak ront, ha a 64-bites op.rendszered van és 2 GB Ram van mellé. Többet ér, ha 32-bites van 2 GB mellett. A 64-bites op.rendszer elég lassú 4 giga alatt.
de pl a balack ops 2 nél is ott van h 32 bite 2 GB 64 bit 4 GB kell gondolom h nem lesz akkora nagy teljesítmény növekedés de valamilyen szintá javulás lesz e arra avagyok kíváncsi!
Azt szeretném kérdezni ha pl egy gamenak 4 GB ram kell és valakinek csak 2 van és 64 bites az op rendszere akkor javulni fog valami is ha inkább 32 biteset hasznal!?
humerot írta: ez mennyire reális mert ahogy nézegettem egy bő 100 al kevesebbet tud mint kellene
Ilyen ASMedia vezérlőtől ne várj sokat! 😃 Meg nem minden program alatt jön ki a maximális teljesítménye az SSD-knek, ez meg nagyban a program működési elvétől és az SSD vezérlőjétől függ. Neked ez az eredmény teljesen jó. Nekem a Force 3-mal még ilyen eredményem sincs, pedig elméletileg csak Firmware-ben eltérő a 2 SSD... 😃
humerot írta:
volna 1 nagy problémám már az előző processzorom nál is feltűnt hogy játszok és mondjuk 2 óra múlva igy hirtelen elkezd akadozni a játék de valami brutálisan tehát ha van 100 fps em akkor lesz belőle 3-4 és ezt a gép újraindítása megoldja szerintetek mitől lehet?
Afterburnerrel csekkold le, hogy milyen órajeleken megy a VGA, amikor nekiáll szaggatni. Ezt nekem akkor csinálta a GTX460-nal, amikor instabilitás miatt újraindult a driver, de utána a magórajel "beragadt" az üresjárati 51MHz-en. Amennyiben neked is hasonló gondod lenne, vegyél vissza a kártyád órajeléből (a fesznövelés nem feltétlenül oldja meg a gondot).
értem de ezt úgy kell elképzelni hogy nem szépen lassan hanem rögtön hirtelen leesik a frame de nem hőfok mert vinyo 33 fok ssd 30 alaplap 35 proci meg 46 vga meg játéktól függően max 70 a felett nem volt még
Valóban előfordulhat a teljesítmény csökkenés. Thortling nak hívják amikor a nagy hőmérséklet miatt elkezdi levenni a teljesítményét a hardver hogy ne melegedjen annyira.
Én nem tudnék róla, hogy melegedés hatására a teljesítmény csökkenne. Ha eléria kritikus hőfokot, leáll a gép/újraindul, de nem veszít a teljesítményéből. legalább is eddig nem vettem észre, pedig már jó párszor megnyúztam a VGA-t furmarkkal.
Inkább sztem a háttérben elindul olyan program, folyamat ami mégjobban terheli a VGA-t vagy a CPU, esetleg mind2. Restartnál ugye kiíródik a RAM-ból majd ha megint elkezdesz játszani megint elindul. Nálam egy ilyet a CCC álnévre keresztelt nem tudom milyen progi okoz, de nem a Catalyst control center az. Indításkor megfigyeltem ha tűzfallal engedélyezem a kilépését kb 2 mp múlva 100 tekeri mind a CPU-t mind a VGA-t ha pedig a RAM-ból törlöm akkor rögtön visszaáll minden alaphelyzetbe. Sztem nálad is ilyesmi lesz a ludas.
volna 1 nagy problémám már az előző processzorom nál is feltűnt hogy játszok és mondjuk 2 óra múlva igy hirtelen elkezd akadozni a játék de valami brutálisan tehát ha van 100 fps em akkor lesz belőle 3-4 és ezt a gép újraindítása megoldja szerintetek mitől lehet?
alex1997 írta:
Sziasztok!
Az utóbbi időkben a vinchestert elhanyagoltam ):
És megszeretném kérdezni hogy 2 óra játék után 39 40 (eddig a max 43 volt) vagyis enyi fokon megy az normális-e alap járat az olyan 26 fok
Köszönöm előre is!
nekem 24 óra után is 25 fokos maximum pedig nem egy green edition 😃
Valszeg csak magát a vírust teszi mindig karanténba, az azt okozó programot meg nem látja. Amíg az a gépeden van, egy algoritmus szerint kreálja a trójait, miközben a progi meg rejtve van az AVG előtt. Van ilyen.
Nem tudom mi a fene lehet ez,de az AVG2013 minden percben megkapja ezt:
Trójai faló: Dropper.Generic7.GFK-t
Ezt eltávolitsa,vagy karanténba helyezi,de 1 perc múlva megint kap egyet.
alex1997 írta:
Sziasztok!
És megszeretném kérdezni hogy 2 óra játék után 39 40 (eddig a max 43 volt) vagyis enyi fokon megy az normális-e alap járat az olyan 26 fok
Köszönöm előre is!
Még rendben van. 😉
Ferrari056 Ha nagyon zavaró, akkor igen visszaveheted. Olyan nagyot nem dob rajta.
Mit vegyek vissza?
Semmit😃 Az már Ferrari056-nak volt címezve nem neked😀
alex1997 írta:
Sziasztok!
Köszönöm előre is!
Még rendben van. 😉
Ferrari056 Ha nagyon zavaró, akkor igen visszaveheted. Olyan nagyot nem dob rajta.
alex1997 írta:
Sziasztok!
Köszönöm előre is!
Még rendben van. 😉
Értem. Hát igen elég zavaró mikor pl minecraft alatt is annyira pörög, mint BF3 alatt. Tervezem, hogy beszerzek egy jó processzorhűtőt, de sajnos külön keret nincs rá. És mivel elég "kicsi" rajta a ventilátor szeret gyorsan pörögni a kicsike.
Sziasztok!
ToTu írta:
tuneup programot tudom ezzel z ionokat is tudod változtatni meg minden féle hüjés et tudsz kreálni a stylist részével
de ez egy komoj pogi törölni tudsz vele meg tisztogatni kalibrálni a géped teljesitményét de van stylist része is
tuneup programot tudom ezzel z ionokat is tudod változtatni meg minden féle hüjés et tudsz kreálni a stylist részével
de ez egy komoj pogi törölni tudsz vele meg tisztogatni kalibrálni a géped teljesitményét de van stylist része is
Számítógép/vezérlőpult/hang
Már ha erre gondoltál.Ha nem erre,akkor töltsd le a honlapról a driverét a hangkártyának.Abban benne van a kontrolpanel.
Vissza olvasva az előző 2 oldalt.pfff..
Reinstal,bios flash... No komment.
Mivel minden automata beállításon van,ezért ennyi kell a lapnak amíg mindent felismer ,tesztel és beállít.Nincs annak semmi baja!!!
64: 4gb vagy több
32: max 3 gb ram
Ezért írják oda.
szted ha 4gb kell, akkor 2 elég?
tök8 hogy hány bites az op. rendszer... 4gb kell, 4 gb legyen...
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 2663 alkalommal.
Mik lehetnek ezek a problémák? Hogyan tudom megoldani ezeket?
Hali
96.000ft-ig kellene nekem egy laptop. Nem fontos,hogy erőmű legyen,mert tudom ilyen árba lehetetlen,de azért egy normális Win 7 elfusson rajta.
LENOVO IdeaPad B575E Ebből már van az általad keresett árkategóriában is, és némi játékra is alkalmas. 😀
Köszönöm találtam.
Több helyen megnéztem és sehol sincs. Tehát nekik is Rendelniük kell. 😞
Hali
96.000ft-ig kellene nekem egy laptop. Nem fontos,hogy erőmű legyen,mert tudom ilyen árba lehetetlen,de azért egy normális Win 7 elfusson rajta.
LENOVO IdeaPad B575E Ebből már van az általad keresett árkategóriában is, és némi játékra is alkalmas. 😀
ez mennyire reális mert ahogy nézegettem egy bő 100 al kevesebbet tud mint kellene
Ilyen ASMedia vezérlőtől ne várj sokat! 😃 Meg nem minden program alatt jön ki a maximális teljesítménye az SSD-knek, ez meg nagyban a program működési elvétől és az SSD vezérlőjétől függ. Neked ez az eredmény teljesen jó. Nekem a Force 3-mal még ilyen eredményem sincs, pedig elméletileg csak Firmware-ben eltérő a 2 SSD... 😃
Nem cselekedett. 😆 de más progival is mértem az is ilyen értékeket írt 😃
Akkor már rég le kellett volna kapcsolnia a gépnek. 😆
Afterburnerrel csekkold le, hogy milyen órajeleken megy a VGA, amikor nekiáll szaggatni. Ezt nekem akkor csinálta a GTX460-nal, amikor instabilitás miatt újraindult a driver, de utána a magórajel "beragadt" az üresjárati 51MHz-en. Amennyiben neked is hasonló gondod lenne, vegyél vissza a kártyád órajeléből (a fesznövelés nem feltétlenül oldja meg a gondot).
Mellesleg ez megint csak az én teóriámat támassza alá, amit huerot írt.
Inkább sztem a háttérben elindul olyan program, folyamat ami mégjobban terheli a VGA-t vagy a CPU, esetleg mind2. Restartnál ugye kiíródik a RAM-ból majd ha megint elkezdesz játszani megint elindul. Nálam egy ilyet a CCC álnévre keresztelt nem tudom milyen progi okoz, de nem a Catalyst control center az. Indításkor megfigyeltem ha tűzfallal engedélyezem a kilépését kb 2 mp múlva 100 tekeri mind a CPU-t mind a VGA-t ha pedig a RAM-ból törlöm akkor rögtön visszaáll minden alaphelyzetbe. Sztem nálad is ilyesmi lesz a ludas.
Sziasztok!
Köszönöm előre is!
nekem 24 óra után is 25 fokos maximum pedig nem egy green edition 😃
Trójai faló: Dropper.Generic7.GFK-t
Ezt eltávolitsa,vagy karanténba helyezi,de 1 perc múlva megint kap egyet.
Valami ötlet?
Sziasztok!
Köszönöm előre is!
Még rendben van. 😉
Mit vegyek vissza?
Semmit😃 Az már Ferrari056-nak volt címezve nem neked😀
Sziasztok!
Köszönöm előre is!
Még rendben van. 😉
Mit vegyek vissza?
Sziasztok!
Köszönöm előre is!
Még rendben van. 😉
Értem. Hát igen elég zavaró mikor pl minecraft alatt is annyira pörög, mint BF3 alatt. Tervezem, hogy beszerzek egy jó processzorhűtőt, de sajnos külön keret nincs rá. És mivel elég "kicsi" rajta a ventilátor szeret gyorsan pörögni a kicsike.
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Phenom x4 965 processzorom, ami 3,4GHz alapból. Én felhúztam 3,8-ra.
Sok különbség van az alapórajel illetve az emelt órajel között teljesítmény terén ?
Mert ha nem, akkor visszavenném, túl hangos a hűtő (alap van hozzá)
Köszönöm előre is!
Win 7-et hogy tudom beállítani a mikrofont? Egyszerűen nem tudom .. :\\
nem is érzékeli.. 😞
na senki? :\
Lécci, akinek hasonló procija van az írjon néhány instrukciót privátban..
Köszi
a boots képernyöt nem tudod cserélni mint az xp-nél csak a logint amikor jelszót kell be irj
és azt hol?
Ezzel a progival. "Win7LogonBackgroundChanger"
a cím oké d letölteni nem tudom, csak ilyen fizetős szar oldalakat találtam
Innen birod.[LINK]
a boots képernyöt nem tudod cserélni mint az xp-nél csak a logint amikor jelszót kell be irj
és azt hol?
a cím oké d letölteni nem tudom, csak ilyen fizetős szar oldalakat találtam
és azt hol?
Boot képernyőt is lehet cserélni 😀
és azt hol?
TuneUp Utilities?
és azt hol?
Már ha erre gondoltál.Ha nem erre,akkor töltsd le a honlapról a driverét a hangkártyának.Abban benne van a kontrolpanel.
Vissza olvasva az előző 2 oldalt.pfff..
Reinstal,bios flash... No komment.
Mivel minden automata beállításon van,ezért ennyi kell a lapnak amíg mindent felismer ,tesztel és beállít.Nincs annak semmi baja!!!