Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sztetek érdemes ezt megvenni? mert ahogy nézem egész jó vga de nem nagyon értek úgy hozzá mint ti szóval 😃
[url]http://www.***/termek/gigabyte-210-1gb-ddr3-gv-n210d3-1gi-videokartya-78240[/url]
akkor ha sikerül megvenni a GTX 460 at akkor majd örülök neki :É ha nem, akkor 6850... 😃
Arra azért figyelj , hogy ne Sinergy Edition-t vegyél ...
Cooley nem csak harvertesztet néztem... :'D de van valami negatíív tapasztalat?
ezt néztem a videójukat is 😃 egyformák talán O.o nemtudok dönteni :S:'D
én most is tudok, csak most még nincs rá keret 😀
a VGA limit mit jelent? 😀
Dobok egy üzit! 😉
A VGA limit azt jelenti, hogy a VGA-d a gyenge alkatrész a gépben, ezzel visszafogva a többi cuccot is.
a VGA limit mit jelent? 😀
én 40-50-be veszek majd újat 😆
1 év múlva én is 😆
Keresek egy használtat 60 körül.
Hidd el, leírtuk a lényeget😃
-Kisebb fogyasztás
-Kevesebb hőtermelés
-Jó Tuningpotenciál
Jobb vétel 😉
Hát okés, meggyőztél!
De jól teljesítsen ám mert megvetetem veled! 😆
Én inkább GTX680-ak között mazsolázok, igaz CF-ben ez sem lenne rossz.i
De ha ilyen bizonytalan vagy, írd be Google-ba, hogy "HD7850 review", kiad 89 oldalt, neves oldalakat grafikonokkal, hogy hol helyezkedik el teljesítmében/fogyasztásban stb.
Ne is hallgass csak ránk, nézz szét magad is, úgy dönts.😉
Vágom én a grafikonokat, pont azok miatt nem tudok dönteni, mert többnyire lemarad a 6970-től, bár friss Catalystos tesztet ahol mondjuk OC is van rajta, még nem láttam.
~5%-kal erősebb a 6970, de 2x annyit zabál és 10-15eFt-tal drágább. Miről beszélünk? 😃
-Kisebb fogyasztás
-Kevesebb hőtermelés
-Jó Tuningpotenciál
Jobb vétel 😉
Hát okés, meggyőztél!
Én inkább GTX680-ak között mazsolázok, igaz CF-ben ez sem lenne rossz.i
De ha ilyen bizonytalan vagy, írd be Google-ba, hogy "HD7850 review", kiad 89 oldalt, neves oldalakat grafikonokkal, hogy hol helyezkedik el teljesítmében/fogyasztásban stb.
Ne is hallgass csak ránk, nézz szét magad is, úgy dönts.😉
Vágom én a grafikonokat, pont azok miatt nem tudok dönteni, mert többnyire lemarad a 6970-től, bár friss Catalystos tesztet ahol mondjuk OC is van rajta, még nem láttam.
GokuTM: Én meg áttérek a 670-ekre, nem elég nehéz az én pénztárcám a 680-akhoz, pláne, hogy nem referenciát szeretnék. ^^
-Kisebb fogyasztás
-Kevesebb hőtermelés
-Jó Tuningpotenciál
Jobb vétel 😉
Hát okés, meggyőztél!
Nagyon filózok viszont a 7850-en.
Jól teszed! 😀
Á, Cooley mester! 😃
Bővebb vélemény? Csak mert rólad biztosan tudom, hogy nem a levegőbe beszélsz. 😀
Jól teszed! 😀
Szerintetek HD6970 vagy 7850? Egy árban vannak és képtelen vagyok dönteni. Vajon a 7850 hozhatja a 6970 szintjét tuninggal?
6950-felhuzod és modolod 6970 re és egy szavad se lehet 60ezer az átlag ára de olcsobban is kapod már.
6970-et írtam.
Szerintetek HD6970 vagy 7850? Egy árban vannak és képtelen vagyok dönteni. Vajon a 7850 hozhatja a 6970 szintjét tuninggal?
Én a HD7850-et venném, mert közel 100 Wattal kevesebbet eszik.😉 Tuninggal talán ellehetne csípni a HD 6970 szintjét de ehhez már elég komoly tuning kell.😉
6950-felhuzod és modolod 6970 re és egy szavad se lehet 60ezer az átlag ára de olcsobban is kapod már.
Ismételten kénytelen vagyok ide írni, mert ahova ez való azt senki nem nézi 😃
Na szóval LG W2243Sez a monitor megér egy 20-ast?
Új ára 40k, ha van rá garancia akkor igen.
Köszönöm szépen!😀
Na szóval LG W2243Sez a monitor megér egy 20-ast?
Hátha amire összejön egy kis pénz,találok olcsón 4830- at vagy esetleg 4850-et. Jó lenne a gtx280-is,ha lenne annyi pénzem :-) Ha sikerül eladnom az 5450-et,abból lesz majd a táp. A vaterán most nézegettem a 4830 akat...de drágán voltak most :-(
Hardveraprón nézelődj inkább, az a legjobb hely hardvereket vásárolni használtan.
Ha GTX 280 -at veszel, akkor azt megfelelő táppal kell megtámogatni mert nem éppen kis fogyasztású darab. Egyébként inkább GTX 260 216 Core kéne de még azzal is hatalmas lesz a procilimited.
HD 6570 900MHZ(1800)...
tudtomal a 4830 is
Csak azonos GPU-n belül számít valamit a Mhz...
tudtomal a 4830 is
Bizony nagyon jó a 4830 egyszintel van az enyémmel enyém hd6570
Te meg vagy tévedve ember 😆
Nem egy 99999 gtx re gondoltam ami anyu vesz😆 tápcsere meglesz,amint összejön az ára.
Befektetni másik gépbe nem akarok,mert nincs keret,de viszont egy normálisabb karira még szánok egy kis pénzt. Azért kérdeztem,mert a mostani kari nagyon gyenge......Pl: 8800 gt,5670....4830 ?
g92-es karit soha ne vegyél...90% "elhalálozik".... HD 4830-at inkbb,vagy használtan 25 K-ért rá lehet akadni GTX 280-ra.
Befektetni másik gépbe nem akarok,mert nincs keret,de viszont egy normálisabb karira még szánok egy kis pénzt. Azért kérdeztem,mert a mostani kari nagyon gyenge......Pl: 8800 gt,5670....4830 ?
Hali.A mostani gépembe milyen vidikártyuszt ajánlotok? A jelenlegi kártya megérett egy cserére :-)
Ennél erősebb kártyát fölösleges belerakni. Egyrészt gyenge a proci, másrészt az a táp nem való semmire, nem hogy egy erősebb VGA -hoz. Kezdj el gyűjteni egy komplett gépújításra vagy egy konzolra.
Hali.A mostani gépembe milyen vidikártyuszt ajánlotok? A jelenlegi kártya megérett egy cserére :-)
Szerintem teljesen megfelelő abba a gépbe az a videókártya. Cserét akkor ajánlok ha erősíted a procit/Ram-ot.