Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy ideig szerintem rákötheted.
Csak semmi tuning, semmi szintetikus mérőprogram. Semmi ami nagyon megizzasztaná😃
Nekem egy 500W-os CODEGEN tápon volt 1,5 hónapig egy AMD Phenom II X4 965+3GB DDRII+HD5870 😆😆 és túlélte😃
A táp az túlélte.És a többi?😀
új tápra most sajna nincs keret de csak el fog menni vele addig amig veszek eggyet.😊
ez egy orosz márkájú táp akkor elvileg elpusztíthatatlan😃😃
ez egy orosz márkájú táp akkor elvileg elpusztíthatatlan😃😃
Egy rossz is elviszi, de nem biztos hogy sokáig.
VÉÉGRE kijött az új AMD driver! 😆
nagyon vártam már, a 11.12 egy fos 😃
12.1 DRIVERREL bf3 ELÉG SOK PÁLYAN :valami puffer error majd kilép a játékból.Maradok a 11.11-nél.
nagyon vártam már, a 11.12 egy fos 😃
Üdv!
Sapphire HD5770 VAPOR-X kártyát mennyire bírna a tápom? 😃
Elég lenne neki? 😕
Keveset eszik a kártya.Nyugodtan rádughatod a tápra.Kodegány 300-on van a haver 4850-e egy x2 5400+ proci mellett 1.5 éve.Még én is csodálkoztam rajta,hogy működik azóta is.
akos: igen, noname táp 😀
Jobb, mint a Codegen 😃
Rendben, kösz a hasznos választ, akkor még lehet esély egy 5770 VGA-ra is 😀
mathejocy: há' kösz! 😆 de azért már amd-től kijött a 7000-resek... 😃
Ha ez tényleg így lesz,akkor az brutál lesz.[LINK] Ha csak a fele igaz,akkor is szép lenne.Ivy Bridge procikkat hasítani fognak rendesen.DE először is hiszem,ha már láttam.
Üdv!
Elég lenne neki? 😕
Keveset eszik a kártya.Nyugodtan rádughatod a tápra.Kodegány 300-on van a haver 4850-e egy x2 5400+ proci mellett 1.5 éve.Még én is csodálkoztam rajta,hogy működik azóta is.
Elég lenne neki? 😕
Ne csak Furmarkon próbáld, próbáld több játékon is.
mikor jön ki a gforce 600-asok?
Gugli a barátod😉Szerintem akkor,amikor rájönnek hogy AMD karikat hogy kellene megverni😆
nekem mindkettő volt.
amikor én húztam a VGA-t azzal teszteltem
Nmhúztam egyáltalán most alapon van Esetleg valami program lenne rá hogy megnézzem van e baja a kártyámnak?
a FurMark-ot próbáld ki, ha az hibázik akkor nem jó valami.
ha nem akkor viszont jónak kell lennie.
Nem dehogyis csak feltünő volt hogy az alien vs predatornál az ég fény effekteknél miért lesz fekete a kép és ma végigg toltam a gears of warsot és a végén miután vége a trailer-nek kék piros csikok jöttek elő Esc-peltem utána már nem csinálta
ha csak egy játéknál csinálja lehet az is hibás.
Ha húztad a kártyát vedd vissza.
cseréltem nem javult meg semmi legujjab driverem van fent akkor ezek szerint hibás lenne a karim? mert csak mostanában keletkeztek ilyen piros kék csikok
nem melegszik túl?
Helló! Van egy i5 520-as processzor a notimban. 2,93-ra van írva a turbo boost, de csak 2,66 -ra nyomatja fel. Ez miért van? Nem lehet valamit babrálni vele? win 7 64bit-es op rendszer van fent nekem. Köszi a választ előre is!
2.93-ra csak akkor megy fel ha 1 mag van terhelve
Helló! Van egy i5 520-as processzor a notimban. 2,93-ra van írva a turbo boost, de csak 2,66 -ra nyomatja fel. Ez miért van? Nem lehet valamit babrálni vele? win 7 64bit-es op rendszer van fent nekem. Köszi a választ előre is!
az 520 530 és az 540 az nem i3? Amúgy szerintem terhelésfüggő
Az miért van hogy a vga ventije össze vissza "pörög"?? Lehetséges egyáltalán hogy 188%-on pörögjön?
amint látjátok túlmelegedni nem melegszik, és csak alapjáraton van ez az ingadozás... Ha terhelem akkor normálisan állítja.
Mitől van ez??
Drivert még tegnap frissítettem, 56 fok fölé még nem ment soha.
az h 512 mb-os az nem azt jeleneti h erős. órajelek, sávszél, rop egységek. ezek kellenek jobban nagy felbontáson
de az a helyzet hogy ez a kártya egy radeon hd 6770
aminek a Processzor sebessége: 850 Mhz
és a memória órajele meg 4800 MHz Effective
ezen szerintem már szaladnia kéne vagy nem?😲
hali szerintetek hogy lehet az hogy a videókártyám 1024X768 as
felbontásban futtatja akadás nélkül azokat a játékokat is amik simán mennének rajta? 8600gt
Jelentem nem értem mi volt a feladat.
az hogy amihez 256 os videókártya az ajánlott az miért akad nagy felbontásban? egy jófajta 512 esen
hali szerintetek hogy lehet az hogy a videókártyám 1024X768 as
felbontásban futtatja akadás nélkül azokat a játékokat is amik simán mennének rajta? 8600gt
Jelentem nem értem mi volt a feladat.
Koszi szépen a segítséget😀
Sziasztok.
Szeretnem megkérdezni tolletek,hogy Szerintetek melyik jobb?
SAPPHIRE HD 6750 1GB DDR5-128 bit
Vagy
SAPPHIRE HD 6750 2GB DDR3-128 bit.
Az első a jobb választás 😉