Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cs,megkérdezném,hogy valamelyikőtöknek nincs-e eladó vidikarija,amin FUll HD-ban normálisan tudom futtatni a BF3 multiját.max 25 000ft-ot tudok költeni rá.ha valakinek van ilyen,vagy ha nincs neki eladó,de tud ajánlani,az írjon vagy ide,vagy írjon Pü-t.előre is köszönöm a válaszokat!😆
hardverapró és talán-talán 25-ért találsz 6850-et😀
10.000-ért használtan kapsz 8800 GT-t, de ahhoz kevés lesz a celeron D.
Én igazából nem akarok Crysis 2-őt futtatni a gépen csak Crysis 1-et meg CoD MW 1-et csak ennyi lenne nem kell nekem csúcs szuper vidikártya csak ez a kettő fusson rajta ahhoz meg szerintem elég a gainward is nem?
az a helyzet hogy a crysis 1-nek nagyobb a gépigénye mint a 2-nek.
elég silányul futna ezen a VGA-n, talán ultralowon a legkisebb felbontásban futna jól.
10.000-ért használtan kapsz 8800 GT-t, de ahhoz kevés lesz a celeron D.
Én igazából nem akarok Crysis 2-őt futtatni a gépen csak Crysis 1-et meg CoD MW 1-et csak ennyi lenne nem kell nekem csúcs szuper vidikártya csak ez a kettő fusson rajta ahhoz meg szerintem elég a gainward is nem?
Ennel nem szamit. Nagyon lassu VGA ezzel a jatekot elfelejtheted
Hát igazából arra venném de ha lassu akkor viszont mit tudnál ajánlani 10.000 FT-ért? Amihez jó a Celeron D 430.
VGA Sapphire ATi Radeon HD6870 1Gb: 32.990,- (akciós)
Sziasztok!
Szerintetek gainward nvidia 210gt-nél számít a proci?
Mert nekem nincs Core 2 Duo-m csak egy celeron d 430.
Vajon jó lenne hozzá vagy lenne valami baja mit javasoltok?
Ja és itt az oldal ahol rá találtam a vidikártyára.
[url]http://***/vga/nvidia/nvidia-pci-e/gainward-1923-gf-210gt-pcie-1024mb-ddr3-dvi-hdmi-low-profile[/url]
Hát annak a VGA-nak nem igen számít a CPU. Teljesen megfelelő a Celeron D 430-is.
Szerintetek gainward nvidia 210gt-nél számít a proci?
Mert nekem nincs Core 2 Duo-m csak egy celeron d 430.
Vajon jó lenne hozzá vagy lenne valami baja mit javasoltok?
Ja és itt az oldal ahol rá találtam a vidikártyára.
[url]http://***/vga/nvidia/nvidia-pci-e/gainward-1923-gf-210gt-pcie-1024mb-ddr3-dvi-hdmi-low-profile[/url]
Szevasztok!
Van 22k-m kártyára, szerintetek melyik lenne a legjobb?
GT440 és HD6670 között gondolkodok, szerintetek melyik lenne jobb? Vagy esetleg másik?:) Kösz.
6670,de DDR5-ös..vagy használtan GTX 260-275 is,csak ugye,akkor a garancia necces
Használtan nem akarok. Meg olyan erős kártyát hova vegyek ebbe a gépbe..:D Amúgy jah, gondoltam, hogy a 6670 kicsit erősebb.
Szevasztok!
GT440 és HD6670 között gondolkodok, szerintetek melyik lenne jobb? Vagy esetleg másik?😀 Kösz.
6670,de DDR5-ös..vagy használtan GTX 260-275 is,csak ugye,akkor a garancia necces
GT440 és HD6670 között gondolkodok, szerintetek melyik lenne jobb? Vagy esetleg másik?:) Kösz.
Hali! tud valaki mondani vga összehasonlító oldalt??
tom's hardware
hali! rég beszéltünk.....😀
nem erre gondoltam van még esetleg más oldal?
tényleg régen 😀
vannak fent ilyen grafikonok, megbízható oldal 😀
[LINK]
[LINK] -ez olyan, de szerintem elég vacak
amit utoljára küldtél át az jo pont ezt kerestem 😀 köszi
tom's hardware
hali! rég beszéltünk.....😀
nem erre gondoltam van még esetleg más oldal?
tényleg régen 😀
vannak fent ilyen grafikonok, megbízható oldal 😀
[LINK]
[LINK] -ez olyan, de szerintem elég vacak
tom's hardware
hali! rég beszéltünk.....😀 nem erre gondoltam van még esetleg más oldal?
tom's hardware
Köszi a válaszokat 😀 Am oc-osat vagy simát vegyek?
Simát, de mivel van hogy az OC-s olcsóbb, azt mondom hogy azt, amelyik olcsóbb 😃
OC neked otthon 3 kattintás, nem érdemes pénzt kiadni rá.
kicsit még gyorsabb is:
Sőt, bizonyos játékokban nagyon megveri
Szerintetek Sapphire HD6950 OC vagy sima HD7850?
Én a 7850-t ajánlanom 😀 Semmivel nem lassabb (mint az alap órajeles 6950),kevesebbet eszik,és elég jól húzhatók.
HD 6750 DDr3 2GB vagy 6770 DDR5 1GB lenne a jobb?
hd 6850ből melyik márka a legjobb ,ami max 45 ezerbe kerül?
Max 45 ezerért ne HD6850-et nézzél hanem HD6870-et, esetleg GTX560-at, de lehet már GTX560Ti is van ennyiért.
bár látom itt asszem 46ért van 6870 szal hülyeséget kérdeztem már akk inkább az 😆
Helosztok nekem van egy gigabyte gtx 550 oc 1gb kártyám le akarnám cserélni egy fokkal erősebre milyen kártyát ajánlatok?
Szerintem 6850-re nincs értelme cserélni, mert kb. 20% sebesség növekedés érhető el.
A baj ezzel csak az lenne, hogy nem vagyok benne biztos, hogy az alaplapom támogatja az SLI-t. A crossfire-t viszont igen.
Mondjuk akkor egy HD 6950 vagy HD 7850-et tudok ajánlani,csak azok már 65 K körül mozognak,vagy esetleg használtan nézel garival Hardverapron 😀
össz keret úgy 50-60k lenne.
Egy GTX 560 Ti jó választás lenne 😀
Avval már repesztenének a játékok..És majd jövőre,ha úgy adódna berámolnál még1-et,és gondod nem lenne egy ideig 😃
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen videokártyát vegyek a gépembe? Jelenleg van már benne egy sapphire radeon HD6770, de ez sajnos nem elég a játékok maximális felbontás (beállítás) melletti futtatásához, ezért az érdekelne, hogy vegyek-e mellé még egy hd6770-et és kapcsoljam crossfire-be őket, vagy adjam el a videokártyát veszteségesen, és keressek valami jobbat?
A gépem jelenlegi specifikációi:
Processzor: Intel Core i5-2500K
Alaplap: Asus P8Z68-V LX
Videokártya: Sapphire HD6770
RAM: KINGSTON 4096MB HyperX DDR3 1600MHz Dual Kit
Táp: Stability Power 550W
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia 😀
kezdjük ott,h ha eladnád,mennyi lenne az össz keret egy másik VGA-ra? 😀
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen videokártyát vegyek a gépembe? Jelenleg van már benne egy sapphire radeon HD6770, de ez sajnos nem elég a játékok maximális felbontás (beállítás) melletti futtatásához, ezért az érdekelne, hogy vegyek-e mellé még egy hd6770-et és kapcsoljam crossfire-be őket, vagy adjam el a videokártyát veszteségesen, és keressek valami jobbat?
A gépem jelenlegi specifikációi:
Processzor: Intel Core i5-2500K
Alaplap: Asus P8Z68-V LX
Videokártya: Sapphire HD6770
RAM: KINGSTON 4096MB HyperX DDR3 1600MHz Dual Kit
Táp: Stability Power 550W
Válaszotokat előre is köszönöm!
Helosztok nekem van egy gigabyte gtx 550 oc 1gb kártyám le akarnám cserélni egy fokkal erősebre milyen kártyát ajánlatok?
Mennyi rá a keret? 😀
De véleményem szerint egy HD 6850 jó választás lenne 😀
Sorry, azt hittem HD7870-ről van szó.
OC-at Én sem javaslom, mert plussz pénz, lepkefingnyi 3 másodperces tuningért nem érdemes. Inkább a hűtés ami mérvadó legyen és a zajszint 😉
1000 forint a különbség(:
na jó...4000
GAMER2
marad a 960T.Ez már túl léi a keretet.
Cooley
Ezért kérdem
[url]http://pro hardver.hu/hir/radeon_hd_7850_7870_vga_bemutatkoztak.html[/url]
sok féle gyártó van,és mindegyik más
Én a Sapphire gondoltam.
AMD Radeon HD 7850 OC 2 GB
Hát, vagy az, vagy ASUS DCII vagy MSI Hawk ha lehet már kapni.
Csak az a baj,hogy gyártóként változik az ára.
Nagyjából ez nyújtja a legtöbbet a "legolcsóbban"
GAMER2
marad a 960T.Ez már túl léi a keretet.
Cooley
Ezért kérdem
[url]http://pro hardver.hu/hir/radeon_hd_7850_7870_vga_bemutatkoztak.html[/url]
sok féle gyártó van,és mindegyik más
Én a Sapphire gondoltam.
AMD Radeon HD 7850 OC 2 GB
Nem nagyon érdemes plusz pénzt kiadni ezekért a pár MHz-ekért. A videokártyákat még egyszerűbb húzni, mint a procikat. Ha két 7850 között filózol bátran válaszd az alapórajelest, vagy a jobb hűtésűt, ha nem kérnek érte horribilis felárat. 😀
GokuTM: 7850-ből nincs HAWK. 😀