Milyen gépet vegyek?

2008. February 07., téma
Fórum » Asztali PC
Vásárlási tanácsadó szolgálat...:p
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
MaximumGame írta:
Natus Vincere : jah de CPU val nem jó valami Alap órajelen is 26000 pontot add... meg 4500Mhz en is 😃 szóval ilyen 28-29ezer pontnak kéne lennie....

na de azt figyeld hogy a 920 60 ezer ft és 3 éves, a bullqtya pedig még ki sem jött és 8 magos, alig erőseb... szerintem égő
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Natus Vincere : jah de CPU val nem jó valami Alap órajelen is 26000 pontot add... meg 4500Mhz en is 😃 szóval ilyen 28-29ezer pontnak kéne lennie....

tasiadam: Tényleg nemsokkal erösebb de Kihajtásban sokkal jobb 😃
i7 920 Quad SLI GTX580 nemtudna kihajtani.... már 3al se nagyon bír...
de 2600k Quad SLI kihajtja...

a Bulldozer meg gyengébb lessz CPU ba... az GPU ba lessz erösebb , Ezt már szakaemberek is megmondták...
meg AMD lassu most már látom ténylegesen...
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Natus Vincere írta:
MaximumGame: gyönyörű az az i7-2600K, én is ilyet tervezek venni😃 De megvárom még a Buldózert hogy az mit fog mutatni majd.

számlán vagy erőben? amúgy 920nál alig erősebb. te tudod
0
0
0
0
Natus Vincere avatar
MaximumGame: gyönyörű az az i7-2600K, én is ilyet tervezek venni😃 De megvárom még a Buldózert hogy az mit fog mutatni majd.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
MaximumGame írta:
tasiadam : én tudom 😃 én VGA am 76 ezer 😃
de lehet ilyen gagyit is venni 55 be 😃

akkor már használtan egy 295 (igaz egy szinten van vele) vagy erősebbet, 55 ezerért 470ast adnak használtan nem tudom mennyi
0
0
0
0
MaximumGame avatar
tasiadam : én tudom 😃 én VGA am 76 ezer 😃
de lehet ilyen gagyit is venni 55 be 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hogy ki tudjam használni kélett volna 4 magos proci + 4 giga ram meg egy ***a táp, 19"os monitorra pedig hatalmas az a VGA.

amúgy a r g e p . h u és megnézitek hogy mennyi az 5870
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
MaximumGame írta:
tasiadam írta:
MaximumGame írta:
Én eladom 50 be az enyémet ha kell 😃 garanciás is... és nem gagyi bovli hütés van rajta mint amit a boltba 50+ ért kapsz! Ilyen Gigabayte olcsó hütés...
enyém még 76 ezer forint a boltba 😃 Ez ilyen Extra kiadás mert még Repülös game is járt hozzá 😃

én az eyefinity-s verziót 18 ezerért tudtam volna megvenni, de baszhatom mert nekem olyan nem kelett volna (kamioni hulló áru)

nah de hol veszek 1 et 😃 😆

tavaj volt debrecenbe, az utolsó 2-nél szoltak h van, bevágtam volna a gépembe, kb 80%os limit rájött volna, de garancia + eyefinity nekem hátrány
0
0
0
0
MaximumGame avatar
tasiadam írta:
MaximumGame írta:
Én eladom 50 be az enyémet ha kell 😃 garanciás is... és nem gagyi bovli hütés van rajta mint amit a boltba 50+ ért kapsz! Ilyen Gigabayte olcsó hütés...
enyém még 76 ezer forint a boltba 😃 Ez ilyen Extra kiadás mert még Repülös game is járt hozzá 😃

én az eyefinity-s verziót 18 ezerért tudtam volna megvenni, de baszhatom mert nekem olyan nem kelett volna (kamioni hulló áru)

nah de hol veszek 1 et 😃 😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
MaximumGame írta:

0
0
0
0
MaximumGame avatar
ELADÓ:

2ÉV garis AMD Phenom- 2 965 X4 BOX Black 25ezer
2ÉV garis Kingston DDR-3 2x2Gb /1333 ValueRAM 7 ezer
2ÉV garis AMD AM3 Gigabyte MA790XTA UD4 = 23ezer
0
0
0
0
MaximumGame avatar
0
0
0
0
ximo avatar
niteforce írta:
MaximumGame írta:
4670 mellé nem jó a 5670 :S de amugy én akkor már régit eladnám és GTX460 vennék a helyedbe!

GTX 460 helyett en egy 5870-et vennek!

A baj az, hogy szinte lehetetlen jó áron 5870-et venni, kifutó modell,,, Én 5870-et szerettem volna venni az új gépembe, de eléggé megdrágult, illetve az olcsóbb kivitelek egyszerűen elfogynak, tény, hogy az egyik legjobb vétel, ha talál az ember 55E körül, de csak nagyon aljadék vebshopok-ban láttam...
0
0
0
0
niteforce avatar
MaximumGame írta:
4670 mellé nem jó a 5670 :S de amugy én akkor már régit eladnám és GTX460 vennék a helyedbe!

GTX 460 helyett en egy 5870-et vennek!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Hülye kérdés de itt http://***/webshop/product/_msi_870a_g54/145731
van Croxfire is szóval ha veszek még az enyémböl egy ilyet bele toom rakni?Mert akkor igy nézne ki
Alaplap MSI 870A-G54 20k
Videókártya Marad+HIS HD 5670 IceQ 1GB (128bit) GDDR5 PCIe (DirectX 11)
Proci AMD Athlon II X4 635 2.90GHz AM3 BOX vagy egy Phenom ami 4 magositható csak nemtom a nevét max 30k ig
RAM A-DATA 2048MB DDR3 1333MHz 2X 12k
Igy?
0
0
0
0
molfer98 avatar
hory írta:
molfer98 írta:
hory írta:
molfer98 írta:
ximo írta:
molfer98 írta:
AM2 a procinak + Pci-express a vidikarinak

Az alaplapnál fontosabb, hogy milyen 400W-os táp, egy rendes (pl Chieftech, Cooler Master, Corsair) elbír kb egy kisebb 4 magos intelt, meg egy hd5770-et többel nem biztos hogy próbálkoznék

codegen a táp

codegen alá semmit nem szabad rakni...😃

de egy corsair cx430 elvisz egy 6850et is

én egy HD 5670-re + egy AMD Athlon64 X2 7850 Black Edition Boxed-re gondoltam 😃

az mondjuk sztem még elfér alatta😀

gta 4-ezni akarok. minimumon vinné sztem 😃
0
0
0
0
hory avatar
molfer98 írta:
hory írta:
molfer98 írta:
ximo írta:
molfer98 írta:

Az alaplapnál fontosabb, hogy milyen 400W-os táp, egy rendes (pl Chieftech, Cooler Master, Corsair) elbír kb egy kisebb 4 magos intelt, meg egy hd5770-et többel nem biztos hogy próbálkoznék

codegen a táp

az mondjuk sztem még elfér alatta😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
hory írta:
molfer98 írta:
ximo írta:
molfer98 írta:

codegen a táp

0
0
0
0
hory avatar
molfer98 írta:
ximo írta:
molfer98 írta:

codegen a táp

0
0
0
0
molfer98 avatar
ximo írta:
molfer98 írta:

codegen a táp
0
0
0
0
ximo avatar
molfer98 írta:

0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem csak a táptól függ, hanem az alaplaptól is! Nem mind1, hogy milyen foglalatú az adott alaplap.
0
0
0
0
molfer98 avatar
szevasztok! milyen procit meg videókártyát bírna el egy 400w-os táp? 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Tesla GoD írta:
Talmacsi írta:
niteforce írta:
Talmacsi írta:
pl a húgom 9 éves nem fog igy játszani max myvip,iwiw,... flash játékok meg youtube-s videók én kb 70-80 ezret talán még 90-ezret áldozok rá.

En is tudom, nekem is van hugom, mindenkeppen laptopot akar ha majd lesz gepe, pedig egy 40 ezres pc ugyanannyit tud.

én azért akkor venni laptopot mert nincs annyi hely a szobájában mint nekem és azt bírja hordozni
közösségi oldalakat tedd tiltólistára, csak elrontják a gyereket😂

"pistike, hol voltal a nyaron? -facebookon😀
Es mashol nem voltal?
-de igen! Meglatogattuk a nagymamat!........iwiwen 😀 "
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Talmacsi írta:
niteforce írta:
Talmacsi írta:
pl a húgom 9 éves nem fog igy játszani max myvip,iwiw,... flash játékok meg youtube-s videók én kb 70-80 ezret talán még 90-ezret áldozok rá.

En is tudom, nekem is van hugom, mindenkeppen laptopot akar ha majd lesz gepe, pedig egy 40 ezres pc ugyanannyit tud.

én azért akkor venni laptopot mert nincs annyi hely a szobájában mint nekem és azt bírja hordozni
közösségi oldalakat tedd tiltólistára, csak elrontják a gyereket😂
0
0
0
0
DeXHerO avatar
niteforce írta:
Talmacsi írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
Talmacsi írta:

0
0
0
0
DeXHerO avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:
niteforce írta:
tasiadam írta:
120 ezerért lehet venni nVidia GeForce 310m-es laptopot.... nem tudom mennyire jó ez játékra, de szerintem melegszik is dögivel

az annyit is er.... Annyit se tud mint a GT220 asztaliban. Ami azert nagy szo. Ez sokkal jobb ahhoz kepest.

hát igen, de ami már a cod4et is viszi fullon az a 4570, én olyat vennék ha kéne nekem laptop játékra, elvileg cserélhető benne a VGA

Ez is vinne a COD4-et fullon.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
tasiadam írta:
120 ezerért lehet venni nVidia GeForce 310m-es laptopot.... nem tudom mennyire jó ez játékra, de szerintem melegszik is dögivel

az annyit is er.... Annyit se tud mint a GT220 asztaliban. Ami azert nagy szo. Ez sokkal jobb ahhoz kepest.

hát igen, de ami már a cod4et is viszi fullon az a 4570, én olyat vennék ha kéne nekem laptop játékra, elvileg cserélhető benne a VGA
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Talmacsi írta:
hello szerintetek jó ez a laptop húgomnak szeretném vagy ha tudtok olcsóbbat amivel lehet játszani meg normálisan nettezni+hogy wifi-s legyen http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptopok/acer_emachines_e528_352g25mn/

ilyen arkategoriaban nem kapsz olyan notit amivel lehet jatszani. Na meg celeront mar ne vegyel. Ennyibol mar tok jo asztalit ki lehet hozni.
De ha megis laptopot akarsz: [LINK]
Ezzel akar meg jatszhatsz is (persze nem komolyabb felbontason) de ez eleg jo.
0
0
0
0
forestgreen avatar
ez a laptop netezésre tökéletes, de nem kapsz ennyiért olyan laptopot, amin még játszani is lehet, maximum a facebook-os flash játékokra jó...
0
0
0
0
DeXHerO avatar
hello szerintetek jó ez a laptop húgomnak szeretném vagy ha tudtok olcsóbbat amivel lehet játszani meg normálisan nettezni+hogy wifi-s legyen http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptopok/acer_emachines_e528_352g25mn/
0
0
0
0
niteforce avatar
Koni írta:
Szerintetek ezek jó fejlesztések lennének
Alaplap MSI 870A-G54 20k
Videókártya Marad
Proci AMD Athlon II X4 635 2.90GHz AM3 BOX vagy egy Phenom ami 4 magositható csak nemtom a nevét max 30k ig
Szerintetek?

Az Athlon X4-et felejtsd el, inkabb egy Phenom X2 L3-mas cacheval, black editionban, azt ugy tudod huzni, hogy boven jo lesz meg. Persze akkor a 30k-bol 20-22 ezer a proci, maradekbol pedig 1 jo huto.

Amugy a tobbi jo, ha van penzed meg, 2000 forint + -ert vehetsz 1600-as ramot, de az annyira nem fontos, ezek nem melegednek nagyon, ugyhogy ezeket is meg tudod kicsit huzni kulon jutes nelkul.

A VGA az meg jo lesz 1 evig, utana majd egy jobb amd-t veszel.

Szoval osszesegeben jo gep.
Arra figyelj, hogy tap is legyen alatta normalis.
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Szerintetek ezek jó fejlesztések lennének
Alaplap MSI 870A-G54 20k
Videókártya Marad
Szerintetek?
0
0
0
0
hnemaria avatar
Talmacsi írta:
hnemaria írta:
Talmacsi írta:
hardX írta:
Jó konfig de a caviar green az csak 5400RPM-es hiába 7200 van odairva ezt bárki megmondja neked, és ez sajna nagyon lassú. Caviar Blue-t vagy Caviar Black-et nézz. Amógy egér meg bill, nagyon fontos? Mert azon is lehet spórlolni aztán majd később veszel valami jobat

bill meg egér kell mert a húgomnak adom a mostani gépet mindennel. ja és tud nekem valaki jó routert mondani mert ha a húgom hozz kerül a gép akkor vala hogy át kell vinnem hozzá a nettet meg valami jó hószú internet kábelt kb 200m

talán ez : [url=http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=010303010101&id=2430]>LINK<[/url]

vagy [url=http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=010303010101&id=112]>LINK<[/url]

az utóbbi kb 9 ezer ft, és nagyon nagy a hatótáv.

nekem egy 2 antennás TP linkem van, és ha kimegyek a kertbe, még onnan is fogja a mobilom 😃
e mellé kell egy TP-LINK Wireless N usb stick is .

az a kicsi usb vacak veszi a wifi jelet ha nincs a gépben wifi . nekem az a bajom hogy a hugom meg az én szobám között van kb egy 3m vastag fal azon is át megy M

igen.. ezek nem olyan gagyi routherek hogy ne mennének át egy 3 m es vas falon 😃 főleg ez az utóbbi 3 antennás simán átviszi... de akkor veszel hozzá még egy ilyent : [url=http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=010303010103&id=388]>LINK<[/url]
ugyan ilyenem van , és simán veszi a jelet úgy, hogy a routher fent van a ház másik oldalán, a második emeleten, szoval kb 10 falon megy át a jel mire ide ér, és simán megvan a jó jelerősség... de ezek olyanok, hogy ha pl a jelerősség csak 10 %, és van egy 5 megás neted, ugyan ugy meg van az az 5 mega 10 % al is, csak pl akkor a vonal sebessége nem 300mb/s lesz, hanem pl 81... ami elég egy 800 megás nethez is...
0
0
0
0
no avatar
Csá,lécci a TERV nevű gépemhez léccives irjatok már egy hangkártyát,meg egy hangfalat oda alá a hsz.ekhez
thx előre is
0
0
0
0
DeXHerO avatar
hnemaria írta:
Talmacsi írta:
hardX írta:
Jó konfig de a caviar green az csak 5400RPM-es hiába 7200 van odairva ezt bárki megmondja neked, és ez sajna nagyon lassú. Caviar Blue-t vagy Caviar Black-et nézz. Amógy egér meg bill, nagyon fontos? Mert azon is lehet spórlolni aztán majd később veszel valami jobat

bill meg egér kell mert a húgomnak adom a mostani gépet mindennel. ja és tud nekem valaki jó routert mondani mert ha a húgom hozz kerül a gép akkor vala hogy át kell vinnem hozzá a nettet meg valami jó hószú internet kábelt kb 200m

talán ez : [url=http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=010303010101&id=2430]>LINK<[/url]

vagy [url=http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=010303010101&id=112]>LINK<[/url]

nekem egy 2 antennás TP linkem van, és ha kimegyek a kertbe, még onnan is fogja a mobilom 😃

az a kicsi usb vacak veszi a wifi jelet ha nincs a gépben wifi . nekem az a bajom hogy a hugom meg az én szobám között van kb egy 3m vastag fal azon is át megy M
0
0
0
0
hnemaria avatar
Talmacsi írta:
hardX írta:

0
0
0
0
DeXHerO avatar
hardX írta:
Igen igy már korrekt 😂 Jó lesz sok sikert hozzá

köszi azon vagyok hogy meg legyen
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Igen igy már korrekt 😂 Jó lesz sok sikert hozzá
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Tápnak ezt vedd: jobb mint amit kinéztél:[url]http://www.***/webshop/product/_fsp_saga_ii_500w/114549[/url]

Csillag helyére ipon
0
0
0
0
DeXHerO avatar
hardX írta:
Ja ez is igaz, vagy SAGAII 500W

Itt egy jó vinyó:[url]http://www.***/webshop/product/_wd_640gb_caviar_blue_7200rpm_16mb_sata2_wd6400aaks/25513[/url]

Nemhiszem h kevés lenne a vinyó ha csak játszol, én 200GB-val is megvagyok, akkor 640-re még filmek is mehetnek dögivel 😀

Nah találtam egy megfelőt ennél jobbat ennyiért ne keress:[url]http://www.***/webshop/product/_samsung_1000gb_f3_7200rpm_32mb_sata2_hd103sj/128052[/url]

nekem bőven elég a 640gb-s is
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Ja ez is igaz, vagy SAGAII 500W

Itt egy jó vinyó:[url]http://www.***/webshop/product/_wd_640gb_caviar_blue_7200rpm_16mb_sata2_wd6400aaks/25513[/url]

Nemhiszem h kevés lenne a vinyó ha csak játszol, én 200GB-val is megvagyok, akkor 640-re még filmek is mehetnek dögivel 😀

Nah találtam egy megfelőt ennél jobbat ennyiért ne keress:[url]http://www.***/webshop/product/_samsung_1000gb_f3_7200rpm_32mb_sata2_hd103sj/128052[/url]

Meg a samsung olcsóbb is párezerrel, ja és itt a táp ami jobb mint amit kinéztél:[url]http://www.***/webshop/product/_fsp_saga_ii_500w/114549[/url]

A csillag helyére természetesen ipon-t irj 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Meg én nem vennék gigabyte tápot, hiába FSP beles.Inkább egy igazi FSP tápot. pl:FSP 400-60GHN
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció