Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok egy GTX560Ti ről mit gondoltok mi a véleményetek jó kari?
Hardveraprón 44K-ért van 560 Ti. Ugyan itt a legolcsóbb HD7850 66K.
Szerintem 560 Ti-t senki nem fog újonnan venni.
Legalábbis akinek esze van.
Na és mi a véleményed 44-ért egy ASUS GTX 560 DC-ről? Újonnan.
Hardveraprón 44K-ért van 560 Ti. Ugyan itt a legolcsóbb HD7850 66K.
hello, vki mondana egy reszletes velemenyt az AMD Radeon 7770-rol? fontos lenne
Majdnem olyan erős mint egy HD6850.
256 bites memóriabusszal talán meg is verné, de 128-assal nem képes erre.
Amíg az ára ilyen magas nem tud konkurenciája lenni a HD6850-nek. Viszont ami nagy előny, hogy keveset fogyaszt és keveset melegszik, így kisebb táppal rendelkező gépekbe jó lehet.
Akár az is 😀
Vagy akár Gtx 460 1Gb-s darabot 😀
De én is inkább a 6850-et ajánlom 😀
De akár tudom ajánlani az asus GTS450-et is 😀 nekem is ilyen van és teljesen meg vagyok vele elégedve 😃
Csakhogy a HD6850 majdnem 2x erősebb.
Pusztán amiatt hogy neked az van, hülyeség ajánlgatni.
Tudnátok nekem ajánlani egy jó vga-t amit a táp elbír és olyan 28k - 30k árban van ?
(Én egy ilyenre gondoltam ASUS ATi Radeon HD6770 1Gb
de hát ha tudtok jobbat)
Sziasztok
Melyik az a legerősebb kártya Nvidia-s ba amit még el bírna a tápom? 😃
GTX 680.😉
Melyik az a legerősebb kártya Nvidia-s ba amit még el bírna a tápom? 😃
laptopban lehet VGA-t cserélni? Légyszi válaszoljatok !
sziasztok!!
új videókártyát néznék viszonlag jól teljesítsen és legyen nVidia max 45k-t szánnék rá.
én ezekben gondolkoztam, a kettő közül melyik éri meg jobban??
Club 3D nVidia GTX550 Ti 3Gb: https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=5117
ASUS nVidia GTX550 Ti 1Gb: https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1149
Ha tudtok jobbat szóljatok!! Használt nem jöhet számításba 😀😉
új videókártyát néznék viszonlag jól teljesítsen és legyen nVidia max 45k-t szánnék rá.
én ezekben gondolkoztam, a kettő közül melyik éri meg jobban??
Club 3D nVidia GTX550 Ti 3Gb: https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=5117
ASUS nVidia GTX550 Ti 1Gb: https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1149
Ha tudtok jobbat szóljatok!! Használt nem jöhet számításba 😀😉
Szerintetek 117-ért most egy MSI N670GTX-PM2D2GD5/OC, vagy várjak a N670GTX PE 2GD5-re, ami valószínűleg jóval drágább lesz? 😃
Én a Power Editiont venném és lehet veszem is, mert szerintem gyönyörűen néz ki xP
Na meg gyorsabb, halkabb, jobban hűt oké, de kur.a jól néz ki x)
Ha van türelmed,akkor sztem várd meg a Power Edition-t.ahogy Goku is mondta nagyon szép, és mellesleg szinte mindenben erősebb mint sima elődje.😎
Szerk:De mindenben az ár fog dönteni. Én tuti hogy a simát venném, ha mondjuk egy tizessel is drágább lesz. Ami ezért elég valószínű.
Ha 1440x900 ban akkor elég egy 7750 , erős keveset fogyaszt még külső tápcsati se kell hozzá..
Ha nagyobb felbontásban akkor 33 k ért kapsz 7770 et
35 ért 6850et, 37-38 gtx 560 at.
NAgy felbontásban úgyse a proci számít hanem a vga.
Ennyire nem szeretitek az Intelt? Vagy most mivan?
Te szereted túl elvakultan 😆
Vegyél akkor i3-at, csak másokat ne biztass erre 😉
Pont. 😂
A tesztben pont van egy I3 erejű I5 661. Semmivel sem lassabb játékokban, mint a phenom. Cserébe az I3 szinte feleannyit fogyaszt és az áramból (Az ÉMÁSZ rendesen elkéri a pénzt) pedig meglehet spórolni, amennyivel többet fogyasztott a phenom. I5 95W-ot fogyaszt az fx8150 meg akár a kétszeresét is alapórajelen. De tovább nem vitatkozok egy videókártyás témába processzorokról.
Ennyire nem szeretitek az Intelt? Vagy most mivan?
Te szereted túl elvakultan 😆
[LINK]
Itt egy 970 szerepel, de a 960T kis szerencsével 6 magosítható, és ugyan úgy húzható, mint egy 970, szóval még jobb is. A legtöbb komoly grafikájú játékban hasonló a helyzet, mint Metro 2033 meg Crysis 2 alatt, annyira terhelődik a videokari, hogy szinte teljesen mindegy, hogy milyen proci van mellette (30eFt+ kategóriára értendő). A gyengébb grafikájú játékok alatt meg úgyis magasabb az fps érték, ott még a 10-es differencia is jelentéktelen. Mindez persze azonos VGA-val, de ha már a 960T mellé egy komolyabb kártya párosul...
Úgy gondoltam h vagy i5 2500k + 7850 vagy 960t + egy 100k-s vga. De szerintem marad a 2500k + 7850 aztán ha egy idő után nembírná akkor továbbpasszolom és jön egy erősebb vagy cf 😃
Am olvastam valahol h a cf nem minden játéknál jelent előnyt. Ez igaz?
Igaz, de erről Synda-t kérdezd. neki HD7850 CF-je van/volt és ő kitapasztalta a CF előnyeit/hátrányait is.😉
Akkor most mi legyen? 😃
Miért, a Phenomot nem lehet tuningolni?
Azt tudom de játékokra melyik lenne a jobb combo? 😃
Ha a közeljövőben nem tervezel bővítést mindenféleképpen az erősebb videokártyás konfigot válaszd! Persze ha majd hozzádobnál még 1 7850-et mostanság, és erre az alaplap is alkalmas, akkor az i5-öt válaszd, különben felesleges, jobban jársz egy gyorsabb kártyával. 😀
Nyilván FullHD vagy afeletti felbontásra lesz egy ilyen gép, és igen, oda bőségesen elég a 960T... Egy GTX680 mellé is bőven elég, ha játékra, nem pedig 3dmarkhuszárkodásra van a gép.
100eFt-ból már majdnem kijön egy 7950 is. Hardverapróról talán lehet is venni annyiért.
Úgy gondoltam h vagy i5 2500k + 7850 vagy 960t + egy 100k-s vga. De szerintem marad a 2500k + 7850 aztán ha egy idő után nembírná akkor továbbpasszolom és jön egy erősebb vagy cf 😃
Sajnos van amikor igaz. Pár játéknál előfordulhat hogy kevesebb fps-t kapsz ha két kártyával tolod.
Akkor most mi legyen? 😃
Ha a közeljövőben nem tervezel bővítést mindenféleképpen az erősebb videokártyás konfigot válaszd! Persze ha majd hozzádobnál még 1 7850-et mostanság, és erre az alaplap is alkalmas, akkor az i5-öt válaszd, különben felesleges, jobban jársz egy gyorsabb kártyával. 😀
Nyilván FullHD vagy afeletti felbontásra lesz egy ilyen gép, és igen, oda bőségesen elég a 960T... Egy GTX680 mellé is bőven elég, ha játékra, nem pedig 3dmarkhuszárkodásra van a gép.
100eFt-ból már majdnem kijön egy 7950 is. Hardverapróról talán lehet is venni annyiért.
Nem úgy értem, 100k csak a vga-ra menne 😃
És 100k ft-ig mit ajánlotok?
Edit : Mondjuk ha 2500k+hd7850 lesz és egy idő után már nembírná a játékokat a 7850 akkor lenne egy cf de remélem 2-3 évíg azért bírni fogja 😃
Akkor most mi legyen? 😃
Akkor most mi legyen? 😃