Van egy Radeon 9200 , volt egy HD5670 és most van egy HD6870.
Egyikkel sem volt probléma 1db játéknál sem! Sosem dobott ki még úgy játék, hogy csak nvidia jó neki.
A physx -et nagyon kevés játék használja ki.
kérdezd meg amúgy az oldalon a tagokat, akinek 4 éves Ati kártyája van, és kb olyan erős mint a tied. pl akinek HD 4770-e, 4830-a van, annak hogy mennek a játékok.
Igen tény, hogy a physx bekapcsolása mellett csökken az fps
azt, hogy menyit csökken az változó nem hinném, hogy 30fps-t
levinne (bár kitudja 😃😉 de a videókon is látható, hogy van hatása a physx-nek, és megéri bekapcsolni, persze ha van olyan erős gépezeted, hogy kb 30 átlag FPS fölött maradjon a játék 😃
Devis? ezt meik ágybavizelés közben álmodtad??? nekem a játékaim felénél physx on, és végképp nemmelegszik fel a grafkártya. -30 fps?? hát szar gépen nemis csodálkozok..... olyannal inkább ásd el magad ne a physx-el szórakozz. mellesleg a mai játékok 60%-nál van physx.
nvidia: physx. ezt sehol nem látod, ha látod is akkor -30fps, szal nem is éri meg. emellé még szép nagy hőfok ami csak hátrány lehet, előny nem. inkább ati
arcsi966 írta:
😆 dehát pont a post effekt nem volt neked maxon az huzza le a gépet mint a szar meg a v szinkornizáció.. am meg beállítottam pont arra a beállitásokra mint ami neked van és nekem sokkal rosszabúl fut még úgy is élvezhetetlen....
😆 dehát pont a post effekt nem volt neked maxon az huzza le a gépet mint a szar meg a v szinkornizáció.. am meg beállítottam pont arra a beállitásokra mint ami neked van és nekem sokkal rosszabúl fut még úgy is élvezhetetlen....
arcsi966 írta:
valaki mondja már meg nekem hogy az én konfigom:
(gm r4 bulldozer)
-el miért megy 10-15 fpssel az anno 2070 ????? az alábbi beállításokon
-1920x1080p all maximum grafika 0x élsimitás és 0 szűrés mellett?
levettem a grafikai beállitásokat kb 2/3-ára és így éppen elmegy 30-50fps-el --- de viszont így kb olyan a grafika mint az elöző anno 1404-nek de viszon az maxon ment 70-130fpssel.
Még egyszer a kérdésem az hogy az én gépemmel vana cink vagy ennyire optimizálatlan?
mer azt nem hiszem el hogy 150000ft os vga kell hozzá mer a többi nálam sztem bőven elégnek kell hogy legyen.
Letöltöttem, nekem tökéletesen fut a jelenlegi konfigommal, fullon fraps mellett sem megy 27 FPS alá, de átlag 36FPS-t tart átlagosan, Fraps nélkül meg 44 FPS körül. Én is ugyan azt a verziót használom amit te (láttam az adott oldalon is a hozzászólásod 😉). Feltöltöttem egy teszt videót.
(gm r4 bulldozer)
levettem a grafikai beállitásokat kb 2/3-ára és így éppen elmegy 30-50fps-el --- de viszont így kb olyan a grafika mint az elöző anno 1404-nek de viszon az maxon ment 70-130fpssel.
Még egyszer a kérdésem az hogy az én gépemmel vana cink vagy ennyire optimizálatlan?
mer azt nem hiszem el hogy 150000ft os vga kell hozzá mer a többi nálam sztem bőven elégnek kell hogy legyen.
Üdv! Szerintetek melyiket vegyem gtx 460 vagy hd 6850 mert 460 bol csak butítottakat találok atibol meg van egy csomó ami jó de geforce párti vok és nem tudom hogy a 6850 megérné e?
johnny63 írta:
De figyi a vicc, hogy kampány alatt nekem is minden fel volt húzva ultrára és gond nélkül végigtoltam. Nekem ez a hiba multiba jött ki. És úgy hogy elkezdtem 1 játékot, eleinte semmi gond és 15-20 perc után kezdett laggolni. Utána másik térképre mentünk és már az elejétől kezdve ott volt a hiba. Míg high-on semmi gond nem volt. Így 8 giga rammal viszont nem jön ki a hiba. Eleinte próbálkoztam op rendszer újratelepítéssel, leszedtem friss nvidia drivert amit a bf3-ra készítettek, de nem segített, valamint semmi fölös progit nem futtattam, jogtiszta NOD32-t használok vírus is ki van zárva. A memória bővítés segített. Az is lehet hogy k@ki az alaplapom. 😀 Amúgy jobbulást kívánok! 😃
A multinak mindig nagyobb a gépigénye, mint a singlenek.
De figyi a vicc, hogy kampány alatt nekem is minden fel volt húzva ultrára és gond nélkül végigtoltam. Nekem ez a hiba multiba jött ki. És úgy hogy elkezdtem 1 játékot, eleinte semmi gond és 15-20 perc után kezdett laggolni. Utána másik térképre mentünk és már az elejétől kezdve ott volt a hiba. Míg high-on semmi gond nem volt. Így 8 giga rammal viszont nem jön ki a hiba. Eleinte próbálkoztam op rendszer újratelepítéssel, leszedtem friss nvidia drivert amit a bf3-ra készítettek, de nem segített, valamint semmi fölös progit nem futtattam, jogtiszta NOD32-t használok vírus is ki van zárva. A memória bővítés segített. Az is lehet hogy k@ki az alaplapom. 😀 Amúgy jobbulást kívánok! 😃
Hát neki akkor szerencséje van. 😃 Egyébként sokaknak jól ment 4 giga rammal. Nekem nem tudom miért csinálta ezt. Semmi fölös program nem futott, csak az alap cuccok. Lehet az alaplapom nem elég jó és az miatt, szóval fogalmam sincs. Játék alatt néztem a teljesítményt, mennyire használja ki a memóriát. Amíg 4gigám volt addig 3 - 3.5 giga környékén használta. Most hogy 8 gigám van így 5 - 5.5 gigáig.
Képzeljétek megoldódott a laggos problémám bf3-ban. Igazatok volt nem a videokártya volt karcsú hozzá. Youtube-on nézegettem vidiket erről a problémáról sokan morogtak, hogy nvidia gtx560 és ati 6950-nél is laggol. Azt ott írták, hogy memória túl kevés. Nem értettem, mert nekem megvolt az optimális gépigényhez való 4GB. Úgy döntöttem veszek bele ugyan abból a szériából még 2x2GB-ot, így most 8GB RAM-om van és abba hagyta. Több menetet is lefutottam azon a pályákon ahol nagyon laggolt és most teljesen ultrára húzva, 4x antialiasing, 16x anisotropic mellet semmi gond.
Hathalom írta:
sziasztok!
nemrég vettem olcsón egy nvidia geforce 6600 gt-t! agp változat a 128 mbos.kinek mi a véleménye róla?lécci irjatok a gépem alá véleményeket róla!!köszi 😀😀
nekem is van egy, de nem tudom sajnos mit tud, mert óriási procilimitem van a másik géppel.
sziasztok!
nemrég vettem olcsón egy nvidia geforce 6600 gt-t! agp változat a 128 mbos.kinek mi a véleménye róla?lécci irjatok a gépem alá véleményeket róla!!köszi 😀😀
nem 35k lnne mert a karimat beszámolnák ami 27 rugó volt szóval csak m8at kell rádobnom de annál nem nagyon lesz több kessem .. :S
jah és az 5830-al mennyire lenne vga limites a rendszerem ?
Szeretnék venni1 jó gamer videókártyát ami lehetőleg 30-35e -ből kijönne és nem tudom h mit rakjak a gépembe h ne legyen vga limites a cucc ha valakinek van valami jó ötlete azt szívesen várom !
ELŐRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGEKET !
Asrock volt nekem mindig és az is lesz és eddig 0 hiba.
amugy ugy csinálom hogy megveszem a kártyát tavaszkor meg cserélem a cpu-t haver azt mondja még igy is pár olyan játéknál a 120fps-et ez a cpu is kitudja hajtani belőle.
Nem lehet, én is megszívtam a gép vásárlásakort, mert a Phenom X4-en 125 W-os és az alaplap 95 támogatja, hibaüzenetet írt amikor bekapcsoltam a gépet, mióta lecseréltem az alaplapot minden zsír, egyébként mit gondoltok, az én lapom hamar megfogja magát adni(ASRock)?
Egy normális alaplapot vegyél hozzá. Vegyél inkább egy phenom x4 955-t és a spórolt pénzt költsd alaplapra. Gyári hűtővel még kibírja a 970 órajelét szerintem.
szeretném én látni azt a sok rengeteg játékot...
Van egy Radeon 9200 , volt egy HD5670 és most van egy HD6870.
Egyikkel sem volt probléma 1db játéknál sem! Sosem dobott ki még úgy játék, hogy csak nvidia jó neki.
A physx -et nagyon kevés játék használja ki.
kérdezd meg amúgy az oldalon a tagokat, akinek 4 éves Ati kártyája van, és kb olyan erős mint a tied. pl akinek HD 4770-e, 4830-a van, annak hogy mennek a játékok.
nálam egy probléma sincs atival egy játékba se, esetleg az atisoknak üzenném h értelmes drivereket kéne felrakni
azt, hogy menyit csökken az változó nem hinném, hogy 30fps-t
levinne (bár kitudja 😃😉 de a videókon is látható, hogy van hatása a physx-nek, és megéri bekapcsolni, persze ha van olyan erős gépezeted, hogy kb 30 átlag FPS fölött maradjon a játék 😃
Alice Maddness returns fullhd physix on= fix40 fps
metro 2033 high grafika, physix on nemtom mennyi fps, mertmég nemnéztem.
és igen az atival sok támogatási probléma van néhány játéknál
Driverek, windows rendbe van?
(gm r4 bulldozer)
Letöltöttem, nekem tökéletesen fut a jelenlegi konfigommal, fullon fraps mellett sem megy 27 FPS alá, de átlag 36FPS-t tart átlagosan, Fraps nélkül meg 44 FPS körül. Én is ugyan azt a verziót használom amit te (láttam az adott oldalon is a hozzászólásod 😉). Feltöltöttem egy teszt videót.
(gm r4 bulldozer)
A multinak mindig nagyobb a gépigénye, mint a singlenek.
sziasztok!
nekem is van egy, de nem tudom sajnos mit tud, mert óriási procilimitem van a másik géppel.
Fordítva,proci limited lehetne,de azzal az X6-al nem lesz 😆
VGA limit is lehetne, és egyes játékoknál lesz is... 😀
jah és az 5830-al mennyire lenne vga limites a rendszerem ?
ELŐRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGEKET !
amugy ugy csinálom hogy megveszem a kártyát tavaszkor meg cserélem a cpu-t haver azt mondja még igy is pár olyan játéknál a 120fps-et ez a cpu is kitudja hajtani belőle.
100% ig kitudja hajtani?