Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok!
A profilképemnek hogy tudok .gif-et feltölteni? Néhány felhasználónál láttam, de amikor kipróbáltam csak a .gif első képét jelenítette meg. Miért van ez? / Mit tegyek?
Nem tudom, hogy ide való a kérdés. Bocs
0
0
0
0
MoonW avatar
Szia!

Igen, várhatóak a régebbi szériák is!
0
0
0
0
FLaci81 avatar
Sziasztok!

A GPU adatbázisban várhatóak régebbi GPU adatok is?
Sok embernek nincs még nagyon erős, vagy új VGA-ja, és szerintem jó ötlet lenne, sokan örülnének neki. 😀
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Nagyon tetszik az oldal.Nagyon szeretek itt lenni!Jófejek az emberek egy csomó gamer haverom innen van!Amit kiírok általában válaszolnak rá és nem bunkók.Nem úgy mint más oldalon.Szeretem itt tölteni az időmet.Ui:A témát szerintem soha ne változtassátok meg mert szerintem ettől gépigény.hu a gépigény.hu!
0
0
0
0
Matt99 avatar
Jéé most nézem hogy meg van a 100.000 regisztrált tag, nem semmi, gratulálok.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nemsokára elérjük a 100k regisztrált tagot!
0
0
0
0
19ati93 avatar
szintúgy nálam is 😆😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem ez nem olyan régi dolog. Mert csak most tűnt fel nekem is, most hogy olvastam a kommentedet. 😆
0
0
0
0
no avatar
Most vettem észere hogy forog ez a "fogaskerék" a banneren a gépigény felirat elött, kb 15mp néztem mire rájöttem hogy nem, nem a szemem káprázik 😆
0
0
0
0
Masterthief avatar
Igen! Tetszik!
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok jó az oldal tetszik 😀 Bár én szerintem a Nosgoth nevű játék megérdemelne egy saját bejegyzést az adatbázisban 😃 Steam Free-To-Play de elég ütős lesz 😀
0
0
0
0
gtr10 avatar
igaz bocs , de amúgy az oldal tényleg jó és hasznos is 😉
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm! Örülök, hogy ilyen sok embernek tetszik!

(gtr10: 1 ember alapján nem lehet megítélni egy oldalt, ha valami sértőt találsz, csak be kell jelentened, és intézkedünk.)
0
0
0
0
gtr10 avatar
hát így eddig a napig tetszett de most hogy így rádöbbentem hogy itt is vannak 5 évesek (Protein személyében ) hát most így egy kicsit megingott nálam az amit az oldalról gondolok de még mindig jó oldalnak tartom
0
0
0
0
sudosu avatar
Az oldal felülete egyszerű, letisztult, felhasználóbarát! A társaság is remek, ez az első fórum amit rendszeresen használok! Így tovább srácok! 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
A Webáruházat picit hiányolom de így is tetszik az oldal,3 éve vagyok tag és nem bántam meg,hogy regisztráltam 😀 csak így tovább 😉
0
0
0
0
faurattila95asd avatar
Siasztok.

Szerintem is elég jó.
0
0
0
0
NerdFukaskin avatar
Tetszik a közösséggel együtt 😃
0
0
0
0
Ermac avatar
Egyszerű és nagyszerű 😀
0
0
0
0
no avatar
Persze, akkor nem jönnék fel 10 percenként mikor gép előtt vagyok 😃
0
0
0
0
no avatar
Persze, hogy tetszik milyen kérdés ez? 😀
0
0
0
0
Serious Hero avatar
Tetszik főleg a nyeremény játék 😂
0
0
0
0
garada avatar
Tetszik főleg a közösség 😃
0
0
0
0
Leone743 avatar
Tetszik,főleg a közöségi fűl ujjítása.
0
0
0
0
barnav avatar
DarkSpy: nekem is fura volt de már megszoktam, amúgy nagyon jó az oldal 😀
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Nagyon jó lett az oldal, bár egy kicsit fura, hogy már fentre kell írni de majd meg szokjuk, de nekem tetszik! 😃D
0
0
0
0
PCMAN avatar
Tetszik az oldal nagyon jól ki lett találva.!
0
0
0
0
no avatar
Nekem tetszik az oldal! De ez az új fordított rendű hozzászólás rendezés nagyon nincs ínyemre.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Én nem észleltem még hibát, csak annyit szerettem volna mondani, hogy nagyon tetszik az oldal és jó hogy mindig fejlesztik 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jó ötlet volt felülre tenni a hozzászólás szövegdobozt. 😀
0
0
0
0
beni97 avatar
Szerintem nagyon jó az oldal.Jól megcsinálták.
0
0
0
0
Prince of Disaster avatar
Nagyon jó lett ez a kis újítás!
Szerintem tökéletesen jó, hogy most írja is, hogy mi az ajánlott grafikai beállítás.
0
0
0
0
Szykla avatar
De amúgy eddig az oldal igen tetszetős ( nem mintha az előtte lévő nem tetszet volna ) de kereső tényleg jó, jobb mind a régi meg ez nekem jobban is kézre esik.😂
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Mozillával nekem is szaggat de Maxthonal nem.Nagy ritkán hibássan tölti be vmiért :/
0
0
0
0
no avatar
jó kérdés én mozillát használok és nekem eddig sose tűnt fel hogy szaggatott volna !! 😆
0
0
0
0
no avatar
nagyon jó de mért van az hogy operába szaggat?
0
0
0
0
no avatar
jó az oldal úgy ahogy van nálam gyorsabb mint régebben gondolom azért mert nincs már üzenőfal !! 😆
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Szerintem rosz ötlet volt kivenni a leg keresettebb játékokat meg a borítójukat a főoldalról....
0
0
0
0
no avatar
Igen nagyon tetszik az oldalán nagyon pozitív irányú maga a fejlődés csak így tovább!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nagyon jó a boldog születésnapot logó a születésnaposoknál. Apró de szerintem kifejezetten szép újítás.
0
0
0
0
superkiller avatar
tetszik, különben nem látogatnám minden nap 😉
0
0
0
0
Ferrari avatar
Nekem is bejön az új külső, én nem vettem észre semmi laggolást az oldalon, és végre ezzel a felülettel mobilon keresztül is tökéletesen tudom használni az oldalt. Gépen google chrome-ot, mobilon opera minit használok, mindkettővel tökéletesen fut 😀
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Nekem is nagyon tetszik így az oldal! 😀
0
0
0
0
Davezorrr avatar
jót tett ez a ráncfelvarrás