Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

A GPU az hatalmas ötlet volt 😀
Az lenne a kérdésem, hogy a "Játékaim"-hoz hogyan lehet hozzáadni egy elemet?
Köszi a választ.
A profilképemnek hogy tudok .gif-et feltölteni? Néhány felhasználónál láttam, de amikor kipróbáltam csak a .gif első képét jelenítette meg. Miért van ez? / Mit tegyek?
Nem tudom, hogy ide való a kérdés. Bocs
Igen, várhatóak a régebbi szériák is!
A GPU adatbázisban várhatóak régebbi GPU adatok is?
Sok embernek nincs még nagyon erős, vagy új VGA-ja, és szerintem jó ötlet lenne, sokan örülnének neki. 😀
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
(gtr10: 1 ember alapján nem lehet megítélni egy oldalt, ha valami sértőt találsz, csak be kell jelentened, és intézkedünk.)
Szerintem is elég jó.