Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A profilképemnek hogy tudok .gif-et feltölteni? Néhány felhasználónál láttam, de amikor kipróbáltam csak a .gif első képét jelenítette meg. Miért van ez? / Mit tegyek?
Nem tudom, hogy ide való a kérdés. Bocs
Igen, várhatóak a régebbi szériák is!
A GPU adatbázisban várhatóak régebbi GPU adatok is?
Sok embernek nincs még nagyon erős, vagy új VGA-ja, és szerintem jó ötlet lenne, sokan örülnének neki. 😀
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
(gtr10: 1 ember alapján nem lehet megítélni egy oldalt, ha valami sértőt találsz, csak be kell jelentened, és intézkedünk.)
Szerintem is elég jó.
Szerintem tökéletesen jó, hogy most írja is, hogy mi az ajánlott grafikai beállítás.