Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez a referencia modell 45 ezer forint, nagyon jó áron van.
[LINK]
Meg szeretném ki probálni a GTX kártyát mert még soha nem volt Nvidia karim 😃 úgy hogy szerintem GTX -lesz belőle
Főleg a 4GB VRAM miatt lenne jobb a 290, teljesítményben tényleg nem sok különbség van köztük.
Én is 290-t akartam, de aztán mégis GTX 780 lett belőle, egyéb okok miatt. Őszintén, sokkal rosszabbra számítottam, de meglepően erős kártya.
Elméletileg így kellene ki néznie
Mostanábba szidják az AMD a driverek miatt
És az R9 elméletileg csak +5% ak erősebb a GTX nél
GTX 780 55.000 Ft gari nincsen
ASUS R9 290 50.000 2018. júniusig garis
De ha választani kell akkor r9 380.😀
gtx 1070 ha mindent maxon akarsz játszani de ahhoz ajánlott egy i5-is
EWENT EW3900 500W V1.3
Ilyen kártyákhoz tudsz hozzájutni, szuperek!
-Tápodról semmit se tudunk!
[LINK]
Szeretnék egy videókártyára beruházni persze nem horribilis árakért.
Jelenleg amit rátudok fordítani az 35.000 HUF, max..:/
Mit ajánlanátok ehhez a géphez(Az adatok a profilomban)
Nem egy hiperszuper 4k-s gép de nekem teljesen tökéletes.
Inkább autós, BF, FIFA, ezek mennek nálam.
Köszi!
Köszönöm a pontos választ 😀
Hát én is úgy gondolom, hogy ha Medium elég, de viszont hosszabb távra tervezel (itt 2 év hosszúnak számít), akkor GTX 1060. Utána sorrendben RX 470, GTX 960, RX 460. Minden a rendelkezésre álló pénztől függ.
Ha viszont csak a kettő közül kell választani, akkor is GTX960: [LINK], és [LINK]
1. Sapphire R9 270x 4G D5
2. XFX R7 370 4Gb Double Dissipation
3. XFX RX460 4Gb
Köszönöm a segítséget előre is 😀
és az asus strix-et vedd mert nagyon jó szellőzése van
RX460 Futuremark: 8030
Szerintetek melyik a jobb 1060 vagy 980? Még egy kérdés ,hogy Asus ,Msi vagy Gigabyte?