Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ugyis itt van nemmessze tőlem a gyár
😆 Chuck Norris vasárnap volt szülinapos 😀
Az új Burn-t melyik nagyobb boltban lehet kapni? Intersparban sem talâltam 😞
😆 amugy még énsem találtam sehol...
Az új Burn-t melyik nagyobb boltban lehet kapni? Intersparban sem talâltam 😞
Steven Segal Energy Drink: Fejbe rúglak, szíved megáll, én vagyok a Steven Segal.
itt a másik fele [LINK]
[img][LINK][/img]
Legújabbak 😀
Jól néznek ki. Majd ha elfogyasztottad a Rehab-ot (fetételezve, hogy teli doboz), akkor majd írd meg, milyen volt 😀
[img][LINK][/img]
Legújabbak 😀
nagyon jok gratula hozzájuk 😀
Legújabbak 😀
Hell gyűjteményem, régebben már mutattam 😎
ProMaXuS: Egyetértek DC-vel a Hell Apple nagyon nagyon finom.😃 A többi meg már egyéni. A Redbull sem rossz, de a Sugarfree-je szerintem gyalázatos, nekem nagyon nem jött be.
köszi😃
300Ft
RedBull,burn Blue Refresh meg egy HELL Strong +20% koffein. 😃
1x megéri megvenni,többször nem veszek ugyanilyet.
Amúgy még nem kóstoltam meg őket,a Red Bull-t hét közepére tartogatom,amikor sok doga lesz. 😜
Szerintem sem lesz egyhamar R* 😞
Szerintem nem lesz, mert az a baj, hogy nem lenne rá vevő, vagy csak nagyon kevés! Mert aki gyűjti az veszi, de azok is 1-szer, max. 2-szer veszik meg, aki nem gyűjtő az meg úgysem ekkorát vesz, hanem 185, 250 ml -est, mert nekik bőven elég, ezért van falun rengeteg Hell, Watt, meg a fene tudja mennyi 250-es! 😀
ez az új burn? 😆 Romániában már 4 éve megtalálhazó a 0,5l változata.Amúgy nincs e-ital izze.Mintha Kesernyes narancslé lenne.
A pet palackos változata nálunk is elég régóta van, csak ez az alu dobozos az új.
Nálunk 0,5l fém dobozban található meg 😀
van 3 db-om összvisz de mind3 nak olyan ize volt mintha valami folyékony gyogyszert innék😊
zsíír hamarosan új burn,új monster.....mit tartogat még az idei év?😆 bevezetik az alap R*-at is?😆