Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sapphire HD5670 512Mb
Leginkább Furmark dynamic camera stressz teszteknél fordult elő.
Ahoz az "öreg" procihoz még GTX 1080-at is vehetsz ha akarsz 😀
Random, hogy hol van éppen, nem folyamatosan csak néha jön elő(1-2 naponta). Alapjárat ilyen fekete, játék közben pedig hasonló méretben szét esik,villog a kép. Néha lefagy a kép, és kapok egy hibaüzenetet, hogy „A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt”
Kezd meghalni szegény videokártya? 😞
Kösszi! 😀
A Videó alapján, egy GT430 / HD6670-ra tippelnék, igazából adhatsz neki 64GB VRAM memóriát is, az adatok szerint, de igazából függ pár dologtól hogy mennyit, de 2GB-t biztosan.
[LINK]
Miért nincs kipipálva a PhysX?
Spoiler!
Pedig a GMA3100 sem egy mai IGP. 😀
Uhh, én hogy örültem mikor a laptopom helyett az asztali gépen letudtam játszani a 1080p vidiket is, a GT-430 al.
Meg is állt gondolkodni, aztán Kis türelmet felirat erejéig, de azért örülök hogy adott képet. 😀
Mint ahogy mondod, régi gépekhez jólesz tesztelni integrált vga nélküli PCI / ISA lapos konfigokat. (PCI / ISA alatt aztértem, hogy ISA a fő szabvány, de támogatja már a PCI t is, magyarul mindkettő van rajta)
[LINK]
Gyártó, típus, valamennyi specifikáció róla, vagy valami
S+ Trio gyártmány arra mán rájöttem, de semmi konkrétat nemtudok
Köszi
Egy i7 3770-es procira fogok upgradelni és azt szeretném kérdezni hogy ehhez milyán kártyát ajánlatnátok, játékra természetesen?
Válaszokat előre is köszi!😆
https://www.aqua.hu/gigabyte-r7-360-gv-r736oc-2gd-2gb-364952.html
A gépem vinné?Asus H81M-K alaplap intel core i3 4170 2 magos proci.
Bízom benne, ha ezt kártyát választom, akkor bele fog menni a foglalatba és működni fog 😃
Bocsi, de nem nagyon vágom ezt a részét, szóval valaki nyugtasson meg, hogy jó lesz 😃
Sajnos gtx 470 megadta magát :| 12k lenne a javítása többet nem is nagyon ér a kártya sem már sajnos.
http://prntscr.com/bhks5e
Egyébként meg 3-4 ezerrel drágábban R7 360-at kapni ami szintén jóval erősebb az R7 250-től.
http://www.emag.hu/sapphire-radeontm-r7-250-videokartya-2gb-gddr5-128-bit-11215-20-20g/pd/D8G7F3BBM/
Valaki valami vélemény ?
Van rá esély hogy ezzel a kárttyával Battlafiled 1-t futtasak ?