Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Asus GTX560 DC 1GB vagy Gigabyte GF GTX560 Ti OC 1Gb?
Ár szerint jobban megérné az AMD de nekem eddig Gainward Gt 240-em volt de az bevált és szeretnék megint Gainward-ot venni csak nem tudom megéri-e?
Szerintetek?😃
én úgy tudom nem baj, hogy 2.0 attól még jó lesz : )
Ez biztos?
Persze.
én úgy tudom nem baj, hogy 2.0 attól még jó lesz : )
Ez biztos?
bakozsolt: A GTX550Ti nem túl jó vétel. Az meg hogy gainwardhoz ragaszkodsz érthetetlen, nem az az egyetlen jó márka a világon. Vagy ha tényleg nem jó más, akkor keress használtan GTX460-at. De a legésszerűbb ha egy HD6850-et veszel, abból a Sapphire nagyon jó, de a VTX3D ami olcsó, az is jó.
Mekkora táp kell neki? 😀
Én inkább a Gainward fele hajlok.😃
Gainward GeForce Gtx 550 Ti "Gs" vagy AMD Radeon™ HD 6790?
eddig csak gainward videókártyám volt és sose volt vele baj!
de most gépújítást szeretnék 4 hónapon belül...
inkább várjak és nézelődjek vagy most korrekt árban vannak-e?
Inkább egy kicsivel drágábban HD6850, de ha csak ezek jöhetnek szóba, akkor a HD6790.
Hiába jók amúgy a gainward kártyái, ha a GTX550Ti amúgy nem erősebb láthatóan mint egy HD6770.
eddig csak gainward videókártyám volt és sose volt vele baj!
de most gépújítást szeretnék 4 hónapon belül...
inkább várjak és nézelődjek vagy most korrekt árban vannak-e?
Normális az ilyen ember? 😆
Akkor csak én játszottam a metroval maxon? 😆 (De csak 1366x768-asban kb 30 fps-el cpu limit mellett)
Szerintem a tesszelláció-t nem kapcsoltad be. A mellett nem lett volna 10fps-ed sem.
Hát nekem 1360*768-ban, minden maxon nem ment 30fps-el egy darab HD5850-el.
Lehet hogy van hozzá valami patch, ami gyorsít. Szóval patch nélkül nem mondok biztosat.
Hát most felkeltetted az érdeklődésem, úgy hogy leszedem és megnézem 😆
Na letöltöttem, feltepelítettem+ Update 1-2
Benchmark tool-ban minden lehető legmagasabbra, felbontás 1360*768
3*1 perc-es benchmark.
Average Framerate: 52.67
Max. Framerate: 206.14
Min. Framerate: 4.50
ATi Driverben, minden maxon.
Akkor neked sem megy rosszul, mégha le is esik 4-re.
Akkor csak én játszottam a metroval maxon? 😆 (De csak 1366x768-asban kb 30 fps-el cpu limit mellett)
Szerintem a tesszelláció-t nem kapcsoltad be. A mellett nem lett volna 10fps-ed sem.
Hát nekem 1360*768-ban, minden maxon nem ment 30fps-el egy darab HD5850-el.
Lehet hogy van hozzá valami patch, ami gyorsít. Szóval patch nélkül nem mondok biztosat.
Hát használtan ennyiért egy ati 4870 igen jó lenne. Ha meg újonnan akkor tényleg kicsit többért kellene.
ATI Radeon HD 4870??
azok nem jók??
a régi VGA-m már eléggé elavult,és szeretnék 1 újat venni 15 ezer körül egy DDR3-masat.Tudtok valamit ajánlani??
előre is köszi
OFF
Tudom hogy nem idetartozik de ha már FX-ről van szó egy 6100-as FX sem éri meg?
nem venném meg.
Tudom hogy nem idetartozik de ha már FX-ről van szó egy 6100-as FX sem éri meg?
E melle egy AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz AM3+?
mit szolsz?
Sziasztok! GTX 550 OC mi a velemenyettek errol a videokartyarol? Meg eri az arat?
NAGYON SZÉPEN KÉREK MINDENKIT hogy aki olyat kérdez, hogy "megéri az árát?"
írjon már oda egy árat, különben honnan tudnánk hogy mennyiért szerzi és megéri e?
Amúgy a GTX550Ti nem túl jó vétel, kb a HD6770 szintjén van, és az viszont olcsóbb nála.
Bocsi!😀
Tudsz nekem ajanlani egyett? Olyan 35.000Ft-ig!