apetit1989 írta:
A táblázat jó. Az 1 long post nem azt jelenti, hogy szünet nélkül, állandóan üvölt a hangszóró.
Igen pontosan ezt csinálja! TaylorXIII
Az tudom hogy mikor elindítom a gépet sípol egy másodpercet, az én alaplapom is csinálja. De a haveromé csak sípol egyfojtába ha 10 percig hagyom úgy a gépet akkor 10 percig sípol. De nem csinál semmit a gép!
Szerk: Szerintem a RAM mal van valami úgy hogy mindjárt meg is nézem, hátha csak nem érintkezik vagy valami. Az én gépemmel már volt ilyen, hogy csak annyi kellett neki! 😀 Megoldottam: Szerencsére csak a ramokat és a vidikártyát kellett ki venni megtisztítani és már jó! 😀
Köszönöm mindenkinek! 😃
Helotok.nekem lenne egy olyan kerdesem,h.veteűtem egy uj hazat.minden szep es jo rajta,egy kivetellel.elol van 3usb.csak az a baj,h.abbol 2db 3.0usb.es nekem sajna ha minden igaz az alaplapom nem tamogatja a 3.0-at.akkor nem is tudnam seh.sem megoldani,h.tudjam hasznalni a maradek 2usb-t?1nekem keves.a segitseget elore is ksozonom
Sziasztok most szinte ingyen tudok egy ilyen procira váltani: AMD Phenom X3 8450 az lenne a kérdésem hogy ezzel mekkora sebesség növekedést érnék el a mostani gépemben a jelenlegi procihoz képest? Géptermemben le van írva a gépem.
Sziasztok
Amikor bekapcsol a gép bekapcsolja a monitort de nem hozza be a biost semmit csak fekete képernyő, és egyfolytában sípol az minek a hiba kódja? A videó kártyának?
Előre is köszi a tippeket! Kérlek ha van akár milyen tippetek írjátok meg mert fontos lenne! 😀
Egy hirdetésben olvastam ezt egy Chieftec tápról: "Ami a problémája hogy néha nálam BF3 alatt csinálta csak hogy elkezdett kattogni. Ami nem tudom miért van ilyenkor 5 perc kikapcs és müxik megint tovább."
ez mitől lehet? 😲
niteforce írta:
Sziasztok!
Olyat Originen belül lehet csinálni, hogy visszavonom a termékkulcsomat? El akarok adni egy játékot, csak aktiválva van originen, és akkor már másnak nem engedi, a többi játék ami rajta van az meg kell nekem. Lehet ilyet?
Sziasztok!
Olyat Originen belül lehet csinálni, hogy visszavonom a termékkulcsomat? El akarok adni egy játékot, csak aktiválva van originen, és akkor már másnak nem engedi, a többi játék ami rajta van az meg kell nekem. Lehet ilyet?
Márpedig, ha kikapcsol, akkor bizony ott valami túlmelegedik. A hűtőpad nem nyújt 100%-os biztosítékot sosem.
Valszeg a GPU a hunyó, hiszen keményebb játékok alatt hal meg a gép.
sziasztok. egy kis segitsegre lenne szuksegem. elkezdek jatszani, s 5-10 perc utan a laptopom kapcsol ki. Viszont a CSS-nel nem...csak ilyeneknel h dirt 3, mw2. bc2, fc2...ezekkel probaltam. valami otlet? nem tulmelegedik, van coolerpadom s minden...alig meleg a gep. acer aspire 5742G tipus...
Hogy tökéletesen csússzon. Manapság fontos egy normál minőségű pad. Nem az 500ft os szivacsdarabokról beszélek. Sokkal jobb egy jóegéralátéten egerezni mint akármin.
Hali. Van 1 Thermaltake Conkor EMP0001-es egérpadom. Ráférne már a tisztítás csak nem tudom mivel kéne hogy ne tegyek benne kárt. Gumis a felső része kicsi szivacsos beütéssel. thx előre is 😀
[LINK]
Az egyik 500 GB-os partíciód nyilvánvalóan az egyik merevlemezed, amely nincs több részre osztva, egy partícióból áll az egész.
A másik 100GB-os partíciód parasztlogikával kikövetkeztetve a másik merevlemezed egy kisebb partíciója. A hiányzó 400GB meg valószínűleg ezen merevlemez egy FS nélküli partíciója. Le kéne formáznod, hogy lásd. Egyébként, ahelyett, hogy itt találgatunk, miért nem nézed meg saját magad? Start -> jobb egérklikk Computer-re -> Manage -> Disk Management
Sziasztok. A képembe két 500 gigás vinyó van és újraraktam a windowst de most nézem hogy két patríció van. ŰAz eggyik 500 gigás a másik csak 100. Mi lehet a baj?
Megérie az ár különbséget mert 5k sem olyan kevés pénz.
750K már van 19eFt-ért is. A 965-nek meg mikor ment fel ennyire az ára? Nemrég még 22eFt-ért szórták őket. Szóval ilyen árak mellett a 750K sokkal jobb választás!
ő Romániában él. Ott akkor is drágább volt 965. Egyébként AMD oldalán hol lehet megnézni pl a 750k-t? én nem találom sehol. AMD oldalát nem frissítik vagy mi?..😆
Úgy tudom,még nem jelent meg,mert még egy tesztet sem kaptam róla...de akkor miért rakják ki,hogy van készleten...és nálunk sajnos télleg ilyen szar árak vannak,és jelzem ez az egyik lególcsóbb oldal...máshol még ennél is sokkal drágább.
750K már van 19eFt-ért is. A 965-nek meg mikor ment fel ennyire az ára? Nemrég még 22eFt-ért szórták őket. Szóval ilyen árak mellett a 750K sokkal jobb választás!
ő Romániában él. Ott akkor is drágább volt 965. Egyébként AMD oldalán hol lehet megnézni pl a 750k-t? én nem találom sehol. AMD oldalát nem frissítik vagy mi?..😆
simán. De használtan még sokkal jobban megérné. Úgy közel 10k-t spórolhatsz a procik meg nem sűrűn hibásodnak.
De amúgy akkor már egy intel i3 mas 1155 ös is jó választás lenne.
mlan0: Egymagos. Viszont amennyiben támogatja a Hyper-Threading-et, akkor két szálon tud dolgozni. Utóbbi ugyan nem annyira hatékony, mintha fizikailag két maggal rendelkezne, de optimális esetben akár +30-40% sebességnövekedést is hozhat, legfőképp olyan programokban jön ez ki, amik normálisan skálázódnak több folyamatszálon.
Ilyen még nem történt a gépemmel, mi történhetett vele?
Fogta magát és rózsa szín lett az egész képernyő. Pár másodpercig az is volt, utána pittyent egyet és újra indult magától. Olyan mikor elveszik az ármot, de nem volt árom ingadozás sem. Na se baj! Az a lényeg, h most szépen duruzsol a kicsike!😀
helotok.nekem olyan gondom lenne,h.nem ertem mitol van az,h.villog a monitor neha,vagyis elsotetul,ozt utanna jo.de tobbszor szokott olyan csinalni,h.amikor a 10perc letelik,piheno uzemmodba megy,es utanna nem kapcsol vissza,ha megmozditom az egeret.hiaba kapcsolom ki-es be a monitort,semmi.de viszont ha a gepet kapcsolom ki,es bekapcsolom,akkor mar jo minden.lehetseges,h.a kartyammal van a hoba.csakmert az elozoleg tv-re volt rakotve,es ott is voltak gondok
anyu89 írta:
Szerintetek melyik CPU hűtő a jobb ár/hatásfok szempontjából Scythe Mugen 3 PCGH Edition Rev. B vagy Arctic Cooling Freezer 13 Pro?(Bármilyen más konkurens CPU hűtőt javasolhattok )
A Mugen 3, de hasonlóan jó ár/értéket képvisel a Thermaltake Frio is!
Szerintetek melyik CPU hűtő a jobb ár/hatásfok szempontjából Scythe Mugen 3 PCGH Edition Rev. B vagy Arctic Cooling Freezer 13 Pro?(Bármilyen más konkurens CPU hűtőt javasolhattok )
Miért vannak "mikrolaggok" a gépemen?
Pl ha megnyitom a firefoxot vagy valamit, pár másodpercre megáll a kép, vagy mikor új lapot nyitok meg a firefoxban..
Olyan is előfordul gyakran, hogy a videót pörgetném a yt-on és aközben nem tudok csinálni semmit, pár másodpercre megáll az élet.. 😞
ricsko1234 írta:
Üdv.
AZ lenne a kérdésem hogy van ez az alaplap :
M5A78L LE---->ami 125W-ig támogatja a procikat, de a hivatalos weboldalon az áll hogy támogatja a Phenom II 965-ös procit is de az 140W-ot fogyaszt...Ha beleraknám a procit, felnyomnám az órajelet @3700Mhz-re, nem lenne probléma? biost gondolom csak akkor kéne frissítenem, mikor fx procit raknék bele. A mostani ASUS M3N-H/HDMI alaplapomba van ez a proci, és 3,7Ghz-en megy, és itt abszolúte nincs probléma, stabil... tehát ha ez a jóval régebbi alaplap elbírja, akkor sztem, röhögve viszi ez az alaplap...csak gondoltam azért megkérdezem...
Nekem is ilyen lapom van csak 975-ös Phenom-mal és 3.7 Ghz-en még vitte viszont 3.8-on már 10 perc játék után lekapcsolt és a iszonyat lagg lett tőle. Ha lehetséges ne LE-t vegyél hanem sima m5a78l-et. 😉
Tehát akkor ezzel az alaplappal: m5a78l nem lenne gond. Simán belemegy a 140w-os Phenom ii-m, és akár egy felsőkategóriás vga-nál se lenne gond igaz? Mivel ez az alaplap nem éppen egy felsőkategóriás alaplap...:/
a sima m5a78l nem bírja a 140 wattost.
Ezeket találtam én: [LINK] (ennél a listában kivannak hagyva az adatok most kérdéses, hogy csak elfelejtették kitölteni vagy tényleg nem klappol viszont ha nem klappol akkor minek van benne a listába?😃 mert csak az szokott benne lenni amit támogat.
S itt a másik: Ennél elvileg nem lehet probléma. [LINK] ugye ez a lap kisebb mint a másik ez elvileg micro ATX
ricsko1234 írta:
Üdv.
M5A78L LE---->ami 125W-ig támogatja a procikat, de a hivatalos weboldalon az áll hogy támogatja a Phenom II 965-ös procit is de az 140W-ot fogyaszt...Ha beleraknám a procit, felnyomnám az órajelet @3700Mhz-re, nem lenne probléma? biost gondolom csak akkor kéne frissítenem, mikor fx procit raknék bele. A mostani ASUS M3N-H/HDMI alaplapomba van ez a proci, és 3,7Ghz-en megy, és itt abszolúte nincs probléma, stabil... tehát ha ez a jóval régebbi alaplap elbírja, akkor sztem, röhögve viszi ez az alaplap...csak gondoltam azért megkérdezem...
Nekem is ilyen lapom van csak 975-ös Phenom-mal és 3.7 Ghz-en még vitte viszont 3.8-on már 10 perc játék után lekapcsolt és a iszonyat lagg lett tőle. Ha lehetséges ne LE-t vegyél hanem sima m5a78l-et. 😉
Tehát akkor ezzel az alaplappal: m5a78l nem lenne gond. Simán belemegy a 140w-os Phenom ii-m, és akár egy felsőkategóriás vga-nál se lenne gond igaz? Mivel ez az alaplap nem éppen egy felsőkategóriás alaplap...:/
A táblázat jó. Az 1 long post nem azt jelenti, hogy szünet nélkül, állandóan üvölt a hangszóró.
Igen pontosan ezt csinálja!
TaylorXIII
Az tudom hogy mikor elindítom a gépet sípol egy másodpercet, az én alaplapom is csinálja. De a haveromé csak sípol egyfojtába ha 10 percig hagyom úgy a gépet akkor 10 percig sípol. De nem csinál semmit a gép!
Szerk: Szerintem a RAM mal van valami úgy hogy mindjárt meg is nézem, hátha csak nem érintkezik vagy valami. Az én gépemmel már volt ilyen, hogy csak annyi kellett neki! 😀
Megoldottam: Szerencsére csak a ramokat és a vidikártyát kellett ki venni megtisztítani és már jó! 😀
Köszönöm mindenkinek! 😃
Nem tudom nekem írtad-e de tudom, hogy nem egyfolytában sípol csak hosszút. De amit linketél ott azt írják, hogy az azt jelenti, hogy minden oké.
AMI Biosod van. Tessék, táblázat a csipogásokról:
[LINK]
Köszi! Jól fog még jönni ez a táblázat! 😀 Csak kár, hogy az 1 hosszúra olyat ír amit nem tudok értelmezni! 😆
Az pont azt jelenti, hogy minden oké elvileg😃 Minden teszten átmentek a gép hardverei. vagy süket vagy vagy rossz táblázat😃
AMI Biosod van. Tessék, táblázat a csipogásokról:
[LINK]
Köszi! Jól fog még jönni ez a táblázat! 😀 Csak kár, hogy az 1 hosszúra olyat ír amit nem tudok értelmezni! 😆
[LINK]
Amikor bekapcsol a gép bekapcsolja a monitort de nem hozza be a biost semmit csak fekete képernyő, és egyfolytában sípol az minek a hiba kódja? A videó kártyának?
Előre is köszi a tippeket! Kérlek ha van akár milyen tippetek írjátok meg mert fontos lenne! 😀
ez mitől lehet? 😲
Sziasztok!
szerintem nem.
Valszeg a GPU a hunyó, hiszen keményebb játékok alatt hal meg a gép.
[LINK]
A másik 100GB-os partíciód parasztlogikával kikövetkeztetve a másik merevlemezed egy kisebb partíciója. A hiányzó 400GB meg valószínűleg ezen merevlemez egy FS nélküli partíciója. Le kéne formáznod, hogy lásd.
Egyébként, ahelyett, hogy itt találgatunk, miért nem nézed meg saját magad? Start -> jobb egérklikk Computer-re -> Manage -> Disk Management
Vajon az új AMD procik jók leszneke?
Ez a 2 proci közötti eltérés érdekelne:
1.AMD Phenom II X4 965BE 26k
2.AMD Athlon II X4 750K 21k
Úgy tudom,még nem jelent meg,mert még egy tesztet sem kaptam róla...de akkor miért rakják ki,hogy van készleten...és nálunk sajnos télleg ilyen szar árak vannak,és jelzem ez az egyik lególcsóbb oldal...máshol még ennél is sokkal drágább.
De amúgy akkor már egy intel i3 mas 1155 ös is jó választás lenne.
kártya vagy lap..
ezt nekem irtad,h.kartya vagy lap?hat remelem,h.a kartyaval van a hiba,es nem az alaplappal,mert az eleg uj
Fogta magát és rózsa szín lett az egész képernyő. Pár másodpercig az is volt, utána pittyent egyet és újra indult magától. Olyan mikor elveszik az ármot, de nem volt árom ingadozás sem. Na se baj! Az a lényeg, h most szépen duruzsol a kicsike!😀
A Mugen 3, de hasonlóan jó ár/értéket képvisel a Thermaltake Frio is!
Lehet nem ide tartozik,de az alap Minecraftra hol tudok regisztrálni ami ingyen van és be is tudok jelentkezni a kliensen?
[LINK]
Sziasztok! a TERV!!! gépemhez elég lenne egy 430w-os táp?
minőségi tápból mindenképp😀
Pl ha megnyitom a firefoxot vagy valamit, pár másodpercre megáll a kép, vagy mikor új lapot nyitok meg a firefoxban..
Olyan is előfordul gyakran, hogy a videót pörgetném a yt-on és aközben nem tudok csinálni semmit, pár másodpercre megáll az élet.. 😞
Üdv.
a sima m5a78l nem bírja a 140 wattost.
Ezeket találtam én: [LINK] (ennél a listában kivannak hagyva az adatok most kérdéses, hogy csak elfelejtették kitölteni vagy tényleg nem klappol viszont ha nem klappol akkor minek van benne a listába?😃 mert csak az szokott benne lenni amit támogat.
S itt a másik: Ennél elvileg nem lehet probléma. [LINK] ugye ez a lap kisebb mint a másik ez elvileg micro ATX
Üdv.