Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Persze.. a webes telepítőssel felraktam a (gondolom) legújabbat és utána újra is indítottam a gépet. Ja am az előbb ki akartam próbálni, hogy DiRT3 alatt mit csinál... mikor bejelentkeztem volna a profilomba rendesen KÉKHALÁLT kapott a gép (Win7 64bit) Utána bootoláskor még egyszer fel akarta tenni az Asus Express Gate-t (amit egyszer már felrakott) De most nem sikerült... Szóval nem tudom mi van ezzel a géppel.. Oprendzser 1 napos kb
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Directx-et is felraktad? Mert az kell a játékhoz.
0
0
0
0
no avatar
Amiket felraktam: Videókártya,hang,LAN driver, és ennyi.

Az Asus oldalán van Chipset Driver de az az Ati Catalyst szóval azt le se szedtem
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
GRIFF2 írta:
Kérlek segítsetek egy oldallal előbb leírtam a problémám és amióta újraraktam a gépet pld MW3 ahol eddig mindig stabil 60 Fps volt ott most néhol 40 van :'( NA akkor most ez mi?? Itt a karácsony meg minden ist*n ***a nekem meg szarakszik a gépem... Kérlek titeket valami gyors helpet mondjatok 😞

Feltelepítettél minden drivert?
0
0
0
0
no avatar
Kérlek segítsetek egy oldallal előbb leírtam a problémám és amióta újraraktam a gépet pld MW3 ahol eddig mindig stabil 60 Fps volt ott most néhol 40 van :'( NA akkor most ez mi?? Itt a karácsony meg minden ist*n ***a nekem meg szarakszik a gépem... Kérlek titeket valami gyors helpet mondjatok 😞
0
0
0
0
cseszka avatar
Startmenüben a parncs futtatáshoz beirod h msconfig majd nyomsz egy entert.Elöjön egy ablak,ott rámész az "Automatikus inditás" fülre és kiveszed a runDLL elöl a pipát,majd le okézod.Jártam már igy,következö gép ujra telepitésig nem lesz gond.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Nemrég elvégeztem egy vírusírtást a gépemen és azóta a gép indításakor bejön egy runDLL hiba. Ezt valahogy lehetne orvosolni?
0
0
0
0
no avatar
nem tudtok egy jo programot,amivel tudom szabalyozni a ventillatorjaim progeset?fan speed kizarva,mert az nem ismeri fel az osszeset
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Valami elbarmolódott.
1. a fekete képernyős résznél, ahol megállt, nyomsz egy CTRL+SHIFT+ESC kombót, a feladatkezelőben próbáld manuálisan elindítani az "explorer.exe" appot. Ha így sem nem megy:
2. restart, post screen után nyomkodod az F8-at, a menüben meg csökkentett módban indítod a gépet. Ha így sem megy:
3. előveszed az install dvd-t, felbootolod, és "javítás" menüpontot választod, ott pedig a system restore-t, és visszaállítod a rendszert egy korábbi checkpointra.
4. esetleg próbálhatsz egy chkdsk-r parancsot is, néha segít. Előnye annyi, hogy minden cuccod megmarad. System restorenál azok az appok eltűnnek, amik a checkpoint után lett telepítve.
Személyes adat egyik módszernél sem törlődik.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
üdv
olyan gondom lenne hogy bekapcsolásnál bejön a win7 betöltö képernyője utána meg csak fekete kép és az egér látszik. mi lehet a gond?
0
0
0
0
mblint5051 avatar
Az miért van hogy 1x jól fut utána beakad van 60fps em utána csak 5,6
A gépemrocesszor: AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~3.6GHz
Memória: 4GB DDR3 1600Mhz
Videókártya: Sapphire HD7770 Vapor-X OC
Alaplap: Asrock 960GM-GS3 FX
Tápegység: HKC 580W
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Nem tudnátok valami olyan jó programot amivel át lehet helyezni területet a D partícióról a C-re ? már kettő darabot is kipróbáltam és egyik sem működött.
0
0
0
0
ors11 avatar
Ez egy szünetmentes táp akar lenni?
[LINK]
Úgy tudom,ha elveszik az áramot,akkor mivel ebben van akis,így nem kapcsol ki és így le tudod menteni a dolgokat.Tudomásom szerint.
Ha egy ilyet vennék,egy simma táp helyett,az jó lenne?

Itt van az oldal,ha innen ajálanátok egyet,akkor nagyon boldog lennék 😆
[LINK]

Kiszögezném,hogy minél olcsóbb,de megbízható legyen.És persze bírja,ha OC-zem majd a gépemet.
(phenom 965Be,GTX650Ti)
0
0
0
0
no avatar
Az a másik hogy amióta újratettem azóta ahol eddig stabil 60 FPS-em volt ott most 45 van 😞 EZ MI ? EGY FRISS REDNSZEREN....
0
0
0
0
no avatar
Illetve... Igazából jó csak amikor úgy dugtam be hogy a 4 pinest akkor belassult az egész gép bootolása és akkor kivettem a ventit utána ugyanolyan maradt most újratettem a rendszert és most minden jól működik szerencsére 😀 ( A venti nélkül 😞 )
0
0
0
0
Osynho avatar
GRIFF2 írta:
Most már mind1 mert a venti úgy sem jó valamint miután bedugtam a 4 pineset olyan lassú lett az egész hogy mosr raktam újra a rendszert 😀

Miaz hogy úgy sem jó? Egy zsír új venilátor? 😕 A lassuláshoz pedig semmi köze, hidd el 😀
0
0
0
0
no avatar
Most már mind1 mert a venti úgy sem jó valamint miután bedugtam a 4 pineset olyan lassú lett az egész hogy mosr raktam újra a rendszert 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
A nevében is benne van, hogy pwm-es, tehát 4 csatlakozós. 😀 Ebből a ventiből egy alaplapi csatlakozóra többet is lehet kötni, és másik csatlakozóra kötve méri a fordulatot a kiegészítő 3as csatival.
A 3asra is rá kellene mennie a 4es ventinek, ha minden igaz.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Gyors segítség kéne. Vettem Egy Arctic F12 Pro PWM ventit de a csatlakozója az 4 pines nekem az alaplapomon 3 pines van. Igazából van a ventin egy 3 pines csatlakozó is azt rádugtam de nem csinál semmit. Valszeg a 4 pinest kéne bedugni viszont azt meg nem tom h akkor hogyan ha csak 3 pines az alaplapi csatim 😞 PLs segítsetek 😞
0
0
0
0
Dani254 avatar
Dani254 írta:
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy berakom a DVD-t a meghatóba és nem akarja olvasni.Win 8-am van.Tegnap még hibátlanul működött.
Mi lehet a probláma?

ehhez nem ért senki?
0
0
0
0
no avatar
megkerdezem megegyszer,mert a multkor nem valaszolt senki.megoldhato az,h.usb 3.0-at 2.0-ra atalakitani?
0
0
0
0
almos avatar
Kösz,majd akkor kipróbálom!
0
0
0
0
Adam996 avatar
Ja ennyi Pendrive-os megoldást nem tudom 😃
0
0
0
0
almos avatar
Szal csak veszek egy 9gb-s dual layer dvd-t és ráirom egyszerűen az ISO fájlt?
A pen drive-os megoldás nem játszik?
0
0
0
0
Adam996 avatar
almos írta:
Az milyen? Nekem Sony-NEC 7240-em van.

Ez elvileg képed Dual Layer írásra azt írják.
0
0
0
0
almos avatar
Az milyen? Nekem Sony-NEC 7240-em van.
0
0
0
0
Adam996 avatar
almos írta:
Valaki le tudná irni, hogy xboxra hogy kell kiirni dvd-t? Letöltöm és utána? Azt meg lehet oldani,hogy csak pen drive-ra felteszem és arról telepiteni?

Dual-layer író kell hozzá.
0
0
0
0
almos avatar
Valaki le tudná irni, hogy xboxra hogy kell kiirni dvd-t? Letöltöm és utána? Azt meg lehet oldani,hogy csak pen drive-ra felteszem és arról telepiteni?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Légyszi vki nekem is adjon tippet 22175-re.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
mlan0 írta:
Hogyan állitsam be 20-as telefonról az ingyenes facebookot?? 😆

nemtudom 😃 nem hinném hogy lehetséges
0
0
0
0
mlan0 avatar
Hogyan állitsam be 20-as telefonról az ingyenes facebookot?? 😆
0
0
0
0
Devis avatar
tasiadam írta:
Valaki nem akarja húzni a world of tanks accountomat?

Maximum segíthetek partyba
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Üdv.
Olyan gondom lenne, hogy laptopon nem jön be a wifi. Mit kellene beállítanom? Okostelefon gond nélkül megtalálja, csak valamiért a laptop nem látja. Légyszi segítsetek. Köszönöm.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Valaki nem akarja húzni a world of tanks accountomat?
0
0
0
0
kalahari10 avatar
cseszka írta:
kalahari10 írta:
Sziasztok! Nekem is hasonló kérdésem lenne, mint az előző kérdezőé. Egy Xigmatek Asgard 3-as gépházam van, azon belül egy Asus F1A75-M Pro alaplap és ebbe Corsair Vengeance ramok vannak. A kérdés a következő: Kényelmesen elférne a házban egy TX Evo 3-as processzorhűtő? A Ramot azért írtam oda, mert azon is van gyárilag hűtő és hogy nem e lenne útba a processzor hűtőnek. A válaszotokat előre is köszönöm!

Hali.Nekem is corsair memok voltak a tx3 mellett,vengeance a magas hütövel ellátott,és elférni elfér,de...
A proci hütöt birod 4 pozicioban feltenni,vagyis hogy meröl legyen a venti.A legjobb ugye ha a memok felül van,mert akkor hidegebb levegöt sziv be.(lefelé áll,a vga melegét szivja,nem a legjobb,felfelé,nembiztos h elfé a venti,meg h.lyén néz ki,hátlrol meg értelmetlen,mert oda teszel egy másikat,ami nyomja ki a meleget a házbol)Nos ha a memok felé néz,nálam ugye 4 memo slot van,abbol közvetlen az elsö mellet van a venti.Bellehet tenni a memot,de kb a hütése végett 1-2 fokot megvan dölve,magyarul feszül a szlotban,nem a legjobb megoldás.Igy használtam a 2-4 slotban h meglegyen a dual chanel.inkább vegyél alacsony hütéses memot,jobban jársz vele.

Kösz a választ! Inkább keresek másik hűtőt, mert a ramokat megszeretném tartani. Csak azért szerettem volna EVO-t, mert sok pozitív dolgot írtak róla és árban is tűrhető. Jelenleg 2.9es a procim és felszeretném húzni legalább 3,2 - 3,4ig ha elbírja. Esetleg tudsz vagy tudtok ajánlani másik hűtőt ami hasonlóan jó és elfér a ramok mellett?
0
0
0
0
Chuck avatar
Darius1013 írta:
Köszi. 😀

Szivesen.😀
0
0
0
0
Chuck avatar
Darius1013 írta:
Hali. A pixel shaderes cuccot hol lehet megnézni ?

GPU-Z programmal.
0
0
0
0
Darius1013 avatar
Hali. A pixel shaderes cuccot hol lehet megnézni ?
0
0
0
0
Chuck avatar
Osynho: tudom. csak kíváncsi vagyok rá h mégis melyik úgy a jobb.😀
0
0
0
0
Osynho avatar
sajt3000 írta:
Devis írta:
nem.
semmilyen 32bit-es op rendszer nem kezel 4gb-ot.
Vga akkor vesz el ha az integrált. Akkor valóban elvesz. de ha diszkrét, akkor nem vesz el, mivel van neki különálló.
Másik eset, amikor kevesebb van, ha biosban a memory remapping nincs bekapcsolva.

Kösz,akkor sajnos 64bit-re kell váltani😞😢

Miért sajnos? Jobb a 64 bites. Win 8 se rossz. Haladni kell a korral. 😀

Chuck: Ha játszani szeretnél, akkor leginkább egyik se. 😕
0
0
0
0
Chuck avatar
9600GSo 512mb 256bit ddr3 dx10, vagy GT430 1gb 128bit ddr3 dx11. melyikre lenne még érdemes költeni?
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Devis írta:
nem.
Vga akkor vesz el ha az integrált. Akkor valóban elvesz. de ha diszkrét, akkor nem vesz el, mivel van neki különálló.
Másik eset, amikor kevesebb van, ha biosban a memory remapping nincs bekapcsolva.

Kösz,akkor sajnos 64bit-re kell váltani😞😢
0
0
0
0
Devis avatar
nem.
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
A windows 7 32bit felismeri a 4GB ramot teljesen?Mert olvastam olyat hogy a videokártya elvesz belőle szóval ha nekem 2gb-os a kártyám csak 2gb ramot tudok kihasználni,vagy mi?
0
0
0
0
cseszka avatar
kalahari10 írta:
Sziasztok! Nekem is hasonló kérdésem lenne, mint az előző kérdezőé. Egy Xigmatek Asgard 3-as gépházam van, azon belül egy Asus F1A75-M Pro alaplap és ebbe Corsair Vengeance ramok vannak. A kérdés a következő: Kényelmesen elférne a házban egy TX Evo 3-as processzorhűtő? A Ramot azért írtam oda, mert azon is van gyárilag hűtő és hogy nem e lenne útba a processzor hűtőnek. A válaszotokat előre is köszönöm!

Hali.Nekem is corsair memok voltak a tx3 mellett,vengeance a magas hütövel ellátott,és elférni elfér,de...
A proci hütöt birod 4 pozicioban feltenni,vagyis hogy meröl legyen a venti.A legjobb ugye ha a memok felül van,mert akkor hidegebb levegöt sziv be.(lefelé áll,a vga melegét szivja,nem a legjobb,felfelé,nembiztos h elfé a venti,meg h.lyén néz ki,hátlrol meg értelmetlen,mert oda teszel egy másikat,ami nyomja ki a meleget a házbol)Nos ha a memok felé néz,nálam ugye 4 memo slot van,abbol közvetlen az elsö mellet van a venti.Bellehet tenni a memot,de kb a hütése végett 1-2 fokot megvan dölve,magyarul feszül a szlotban,nem a legjobb megoldás.Igy használtam a 2-4 slotban h meglegyen a dual chanel.inkább vegyél alacsony hütéses memot,jobban jársz vele.
0
0
0
0
Dani254 avatar
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy berakom a DVD-t a meghatóba és nem akarja olvasni.Win 8-am van.Tegnap még hibátlanul működött.
Mi lehet a probláma?
0
0
0
0
kalahari10 avatar
0
0
0
0
anyu89 avatar
Sziasztok! 200mm széles a házam oldallaptól oldallapig egyiken belül 2mm plexi azon 25mm ventillátor plusz az alaplapi tálca magassága amiről fogalmam sincs kérdés vajon beférne-e egy Arctic Cooling Freezer 13 Pro (159mm magas elvileg vajon talpal együtt?) Vagy mennyek biztosra vegyek Arctic Cooling Freezer 13 CO mert az csak 130mm? Előre is köszi a válaszokat.
0
0
0
0
no avatar
htcevo3d írta:
Helotok.nekem lenne egy olyan kerdesem,h.veteűtem egy uj hazat.minden szep es jo rajta,egy kivetellel.elol van 3usb.csak az a baj,h.abbol 2db 3.0usb.es nekem sajna ha minden igaz az alaplapom nem tamogatja a 3.0-at.akkor nem is tudnam seh.sem megoldani,h.tudjam hasznalni a maradek 2usb-t?1nekem keves.a segitseget elore is ksozonom

na nem tud senki sem segiteni nekem?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció