Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
én attól félek,hogy már nem mai vga ugye,lassan lejár már 😃 gondolok arra hogy kicsi a memória órajel, 4800-hoz képest 3700 1,5gigás és a 7850 már pci-e 3.0-ás
Az a PCI 3.0 az még nem számít,csak ha vmi CF rendszered van.😉 Attól még hogy "régi" nagyon király a GTX😉
vagy
[url]
http://www.woxcomputer.hu/hardware/vga/pci-e/asus-hd7850-dc2-2gd5-hd7850-2gb-pcie3-0.html[/url]
[url]
http://www.anandtech.com/bench/Product/549?vs=510[/url]
[LINK]
ha ez igaz,akkor angyon levan huzva a kártya 😃
csak azért kérdeztem mert nemtom hogy gtx 480-at vagy 6950-et vegyek 😃 szted?
am elolvastam, árnyékozás meg stb-hez is segit
Én tuti hogy a GTX480-at venném, mivel elég sokkal erősebb.😉
am elolvastam, árnyékozás meg stb-hez is segit
összes elérhető grafikus memória: 1308MB
dedikált videomemória: 64MB
megosztott rendszermemória:1244
itt akkor a dedikált videomemória a vidikarim memóriája?? mert xp-n ez méh 256 volt most meg win7-en pedig ezek szerint 64??
és ez ha így van akkor miért van így??
az mért van hogy a cpu-z progi 1308MB-t ír a videókártyám memóriájához míg a gpu-z progi csak 62MB-t amikor tudtommal 256MB-s a vidikarim??
na most akkor melyik az igaz??
én régi VGA kártyám egyikkel 800mhz-n ment a memória a másikkal meg 3200 és írta a everest hogy 100% OC. A 9800GT-m 512-es és 1 gigát írt ki egy játék hogy ilyen ez a kártya szóval annyi amennyiről te tudsz esetleg elvesz a kártyád memóriát a rendszerből mert van ilyen
na most akkor melyik az igaz??
A vidikártyámon ki van pukkanva mind 3 kondenzátor!
Nem lehet, hogy az a baj? Ha kell tudok képet feltölteni.
Oké majd a hétvégén kicseréljük és szólok a végeredményről.
Na ki lett cserélve és MŰKÖDIK! Köszönöm mindenkinek a segítséget. 😀
az Cod MW3-at elvitte nekem full beállításon
Oké majd a hétvégén kicseréljük és szólok a végeredményről.
67 000 Forint körül 😀
[LINK]
Az még elég "jóh"😃
[LINK]
Sziasztok!
Valaki tud segíteni?
A gépem elkezdett szarakodni ha elindítok egy 3D-s játékot akkor a képernyő elkezd villogni és ha nem fagy le a gép akkor ezt íja ki: Valaki tud segítni?
válasz egy kontraszt témát.(csak ne AERO-s legyen)
(jobb egérgomb->személyre szabás)
Köszönöm a választ kikapcsoltam és most működik.
Mégsem!😳 és még egy kék halált is kaptam.
Nem is azért kérdem, hogy most 1-2 héten belül bármit is akarnék, csak arra lennék kíváncsi, hogy a processzorom milyen videókártyát bír el, anélkül, hogy visszafogná... Mert ha VGA csere lesz fél év /éven belül akkor mit érdemes még megvenni. Tehát egy 7870 vagy egy GTX 660ti / 670-t még érdemes lenne-e venni proci csere nélkül...
Mivel még nagyon nincs kint azokból a kártyákból amit említettél, nehéz megmondani.
Én megszavazok egy HD 7850-et is, persze gondlom ezt már full HD-re veszed úgy.
akos328: 6850-ről is olyan pletykákat hallottam h egy 4 magosnál erősebb gépbe érzi jól magát.
Mivel manapság a magszám nem sok mindent árul egy CPU-ról, így ez
az állítás eléggé kétes.
Kommented utolsó részéhez +1 !
Nekem is 6850 vga van egy i5 2500K cpu mellett... Mondanom sem kell hogy minden játéknál vga limit van...
Nem is azért kérdem, hogy most 1-2 héten belül bármit is akarnék, csak arra lennék kíváncsi, hogy a processzorom milyen videókártyát bír el, anélkül, hogy visszafogná... Mert ha VGA csere lesz fél év /éven belül akkor mit érdemes még megvenni. Tehát egy 7870 vagy egy GTX 660ti / 670-t még érdemes lenne-e venni proci csere nélkül...
Mivel még nagyon nincs kint azokból a kártyákból amit említettél, nehéz megmondani.
akos328: 6850-ről is olyan pletykákat hallottam h egy 4 magosnál erősebb gépbe érzi jól magát.
az állítás eléggé kétes.
Kommented utolsó részéhez +1 !
Nekem is 6850 vga van egy i5 2500K cpu mellett... Mondanom sem kell hogy minden játéknál vga limit van...
az állítás eléggé kétes.
7850 mondjuk. Bár ahhoz már lehetséges egy erőseeb CPU. 6850-ről is olyan pletykákat hallottam h egy 4 magosnál erősebb gépbe érzi jól magát.
szar nvidia driver....
tegyél fel egy másikat.
ha ez a legújabb, akkor az eggyel régebbit.
d asszem valami 29* -es a legutolsó
Nagyon köszönöm a választ most működik. 😃
Sziasztok!
Valaki tud segíteni?
A gépem elkezdett szarakodni ha elindítok egy 3D-s játékot akkor a képernyő elkezd villogni és ha nem fagy le a gép akkor ezt íja ki: Valaki tud segítni?
Köszönöm a választ kikapcsoltam és most működik.
tegyél fel egy másikat.
ha ez a legújabb, akkor az eggyel régebbit.
d asszem valami 29* -es a legutolsó
Sziasztok!
Valaki tud segíteni?
Valaki tud segíteni?
Sziasztok!
Van egy ismerősöm akinek lga 478-as konfigja van, egy Pentium 4 HT-s procival. Nos, új vga-t szeretne venni, ami a legerősebb agp-s.Engem kért meg hogy kérdezzelek meg titeket, hogy melyik a legerősebb agp-s kártya. Én a HD4650-re vagy a HD3850-re tippeltem, de inkább meggyőződöm róla, ezért megkérdezlek most titeket. Melyik a legjobb agp-s kari?. Előre is köszönöm válaszotokat.😀
A 3850 a "legjobb" AGP-s kártya.
Jólvan, köszönöm a gyors válaszod!😃
én azt a kártyát egy P4 670-es 478-as procihoz venném mert HT-s és 3,8GHZ
Sziasztok!
Van egy ismerősöm akinek lga 478-as konfigja van, egy Pentium 4 HT-s procival. Nos, új vga-t szeretne venni, ami a legerősebb agp-s.Engem kért meg hogy kérdezzelek meg titeket, hogy melyik a legerősebb agp-s kártya. Én a HD4650-re vagy a HD3850-re tippeltem, de inkább meggyőződöm róla, ezért megkérdezlek most titeket. Melyik a legjobb agp-s kari?. Előre is köszönöm válaszotokat.😀
Jólvan, köszönöm a gyors válaszod!😃
Sziasztok!
Egyébként 800 mhz-on van a core clock és a memory clock meg 1000 mhz-n van
4850 cf-ben kb mivel egyenlő?
az a baj hogy ahol a kuponkódért kapod a játékkódot ott nem kaptam meg már 4 napja.
írtam a supportnak amikor lejárt a 48 óra amit írtak, de arra sem kaptam választ. mit tudok csinálni?