Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Oké és milyen az a normális táp? FSP?
például.
Chieftec CTG is jó, ezek amik jók de olcsók
450 vagy 500 kell neki?
mondom egy normál 400-as is elég.
Úgy kijön és akkor 30 ért tudnék venni. Kivéve ha a Codegen 400W os táp nem elég neki.
Nem elég neki, egy normál 400-as elég.
Mondjuk erre kisebbet sem raknék
De nem találok 25 ért. többért meg nem jönne ki a többi alkatrész.
Azt is írtam, hogy felesleges ramra 10K, mert 5-ért is tudsz venni, és akkor kijön
Istenem, hányszor írjam le. Akkor most szép nagy betűkkel kiírom:
!!!!!!HA NEM MONDJÁTOK MEG MENNYI PÉNZETEK VAN VIDEÓKÁRTYÁRA AKKOR NEM FOGUNK TUDNI SEGÍTENI!!!!!! ELJUTOTT AZ AGYATOKIG MÁR VÉGRE?
Te pedig olvass szabályzatot!
* Ne írj csupa nagybetűvel, mert az azt jelenti, hogy kiabálsz! (Flame) Ne használj túlzott számú kérdőjelet (?) vagy felkiáltójelet (!)!
Lehetőleg ATI-t. Mit vegyek?
ha a lehető leggyorsabbat akkor vegyél egy HD7990-et.
(viccelek, mondj 1 árat is 😃😉
Lenne egy kérdésem egy barátom venni akar egy videokártyát.
Milyen videokártyát ajánlotok ezekkel a paraméterekkel:
Sávszélesség: 256 bit
Memória: 1Gb
Hűtés: aktív
Memória tipusa: GDDR5
Természetesen ATI és a lehető leggyorsabb és a legjobbat.
Előre is köszönöm a választ.
csá.szerintetek a procim ki tudna hajtani egy gts 250-et,vagy kellene vennem egy jobbat?
már előbb is kérdeztem,de nem volt rá válasz.
ne vegyél GTS250-et, mert elég kevéssel erősebb mint a 9800GT
csá.szerintetek a procim ki tudna hajtani egy gts 250-et,vagy kellene vennem egy jobbat?
Valószínűleg kihajtaná 😀 És nekem van is 1 eladó😊
50,000 egy egész gépre
14,000 a proci.
Lapot még nem néztem. 10-15
VGA 20-25-öt áldoznék rá.
Ram: Nem tudom de legalább 4-5 Gb kéne. 10,000 max
De eladnám a mostanit.
A 4Gb az 512MB, azzal sokra nem mész, az 5Gb meg aztán abszolút nem értem, hogyan jött ki. 😃 50-ből inkább használtan vásárolj be.
Nem azt a procit fogom megvenni 😃 talán ezt 14,000 http://***/apro/elado_egy_amd_phenom_x4_9750b/hsz_1-50.html
ez egy I. generációs Phenom, semmiképp ne vedd meg! nagyjából egy Atlon II X2 250 teljesítményét hozza...és az OC-t sem bírja, 3nál már instabilak (túlfeszelve is)...
Akkor maradok az AMD Athlon Athlon II X3 450 nál csak nem találok eladót. VGA-t meg még mindig nem tudom mit vegyek hozzá 20-25 ezerért.
50,000 egy egész gépre
14,000 a proci.
De eladnám a mostanit.
A 4Gb az 512MB, azzal sokra nem mész, az 5Gb meg aztán abszolút nem értem, hogyan jött ki. 😃 50-ből inkább használtan vásárolj be.
Nem azt a procit fogom megvenni 😃 talán ezt 14,000 http://***/apro/elado_egy_amd_phenom_x4_9750b/hsz_1-50.html
ez egy I. generációs Phenom, semmiképp ne vedd meg! nagyjából egy Atlon II X2 250 teljesítményét hozza...és az OC-t sem bírja, 3nál már instabilak (túlfeszelve is)...
50,000 egy egész gépre
14,000 a proci.
De eladnám a mostanit.
50,000 egy egész gépre
14,000 a proci.
De eladnám a mostanit.
Lapot olyat veszel ami Core unlockeres, és 4 magosan már jó lesz a HD5850-nek.
14,000 a proci.
De eladnám a mostanit.
Sziasztok!
Már nem emlékszem milyen videókártyát szerettem volna az új gépembe először, mert azt már kitöröltem.
SAPPHIRE HD 6670 1GB GDDR5 erről a kártyáról tudnátok véleméynt mondani? ha jól emlékszem ez volt az!
igen csak kíváncsi vagyok melyik a jobb. 7750 előtt 6670-et választottam, csak az egy ideig nem volt készleten így lett 7750.
Sziasztok!
Már nem emlékszem milyen videókártyát szerettem volna az új gépembe először, mert azt már kitöröltem.
SAPPHIRE HD 6670 1GB GDDR5 erről a kártyáról tudnátok véleméynt mondani? ha jól emlékszem ez volt az!
igen csak kíváncsi vagyok melyik a jobb. 7750 előtt 6670-et választottam, csak az egy ideig nem volt készleten így lett 7750.
Köszi a választ! és az nem baj ha videokártya PCI Express 3.0-as az alaplapom meg csak 2.0 as-
nem baj.
Sziasztok!
Sapphire ATi Radeon HD7870 2Gb GHZ Edition vagy VTX3D HD 6870X2 2GB DDR5 Mert valamelyiket a héten meg venném vagy ha tudtok ugyan ebben az árban jobbat akkor léci segítsetek köszi
a HD6870 X2-nél nem találsz jobb vételt
ugyan olyan erősek csak a 4870 régebbi jobban melegszik és többet fogaszt.
de olcsóbb is 😀
És ennek elég egy 6 pines csati is? 😞
2 kell
de olcsóbb is 😀
És ennek elég egy 6 pines csati is? 😞
de olcsóbb is 😀
ez ASUS, az ATI az a GPU gyártója.
De mivel HD4870 van olcsóbban is, sokkal olcsóbban, ezért inkább azt ajánlom.
Miért a 4870 erősebb?
De mivel HD4870 van olcsóbban is, sokkal olcsóbban, ezért inkább azt ajánlom.
Hd 4870 vagy 5770? 😀
hasonló áron a HD5770.
És az mennyit számít hogy Ati vagy Sapphire meg ilyenek?
nem sokat
Sapphire, ASUS, MSI, ezek a legjobbbak, de szinte az összes jó
Egy ati kártyát találtam 19.500-ért
[url]http://***/apro/ati_hd5770/hsz_1-50.html[/url]
hardverapro
Hd 4870 vagy 5770? 😀
hasonló áron a HD5770.
nem sokat
Sapphire, ASUS, MSI, ezek a legjobbbak, de szinte az összes jó
Hd 4870 vagy 5770? 😀
hasonló áron a HD5770.
Hd 4870 vagy 5770? 😀
hasonló áron a HD5770.