Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
És a TDP-t kb. nem tudod elérni.
Szóval elég lesz az.
Csak azért kérdezem, mert egy Phenom 965 processzorom van jelenleg, ami nem éppen a legkevesebbet eszi..😕 125-140W
nekem 400W-oson van 126-os proci, meg HD6870. Szóval az 500-as elég lesz neked 😀
Csak azért kérdezem, mert egy Phenom 965 processzorom van jelenleg, ami nem éppen a legkevesebbet eszi..😕 125-140W
Elégnek kell lennie!
HD 6970 kártyához elég egy FSP HEXA 500W TÁP ??
Egy jó 500 as táp bármelyik 1gpu-s kártyához elég...
Azért köszi, akkor nézegetek még MSI-ket, vagy várok egy kicsit, hátha lesznek még olcsóbbak.
Gigabyte GV R7870C-2GD 80E
[LINK]
vagy esetleg
Saphire Hd 7870 2GB GHZ Edition 75E
[url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1473&psn=&lid=1&leg=0[/url]
A gigára ha jól tudom 3 év a gyári garancia, gyárilag tuningolt, a Saphire-re 2 év gari van, és olcsóbb...
Már megtaláltam de nem tudom hogy melyik éri meg:
Az ATi Radeon HD 6790 vagy ATi Radeon HD 6850.
Ha kérhetem adnátok indokot.
Előre is köszönöm.
a 6850 kb 15%-al jobb mint a 6790
Az ATi Radeon HD 6790 vagy ATi Radeon HD 6850.
Ha kérhetem adnátok indokot.
Előre is köszönöm.
Ez jobbb mint a 4870 vagy ebben az árban 5770? És melyik eszi a legkevesebbet?
A HD 7850 azert nemhinnem, hogy kijon 45k-bol 😉
ja, csak a HD6950-ből gondoltam
Hardverapón 85-ért van HD7950.
És ez elég az új játékokhoz? Dupla GPUs megoldást nem lehet ennyi pénzből kihozni?
80-ért kapsz HD6870X2-t. Annál nem létezik jobb vétel.
bukta2: a monitorod miatt egy HD6850-nél nagyobbat felesleges venni, procilimit miatt. Azonban mielőtt megveszed, azt a deer tápot dobd ki, és vegyél egy normálisat.
Köszi barátom a segítséget! 😀
ASUS vagy Sapphire HD 6950 vagy 6870
akkor inkább a HD6950, de méginkább HD7850 ha az még kitellik
Üdv újra.
Lenne egy kérdésem.
Az egyik barátom venni akar egy videokártyát.
Milyen videokártyát ajánlotok ezekkel a paraméterekkel:
Sávszélesség: 256 bit
Memória: 1Gb
Hűtés: aktív
Memória tipusa: GDDR5
Természetesen ATI és a lehető leggyorsabb és a legjobbat.
Ára MAX 45k
Előre is köszönöm a választ.
szia,6850 az 1 nagyon jó választás,nekemis is azt ajánlották, utána néztem és tényleg elég erős kis vga! nézzél 1-2 tesztet és meglátod :) és 40k körül mozog, gyártótól függően :)
Lenne egy kérdésem.
Az egyik barátom venni akar egy videokártyát.
Milyen videokártyát ajánlotok ezekkel a paraméterekkel:
Sávszélesség: 256 bit
Memória: 1Gb
Hűtés: aktív
Memória tipusa: GDDR5
Természetesen ATI és a lehető leggyorsabb és a legjobbat.
Ára MAX 45k
Előre is köszönöm a választ.
4850ről annyi hogy egy halom döglött van nekem is meghalt hiába volt rajta twin turdbo pro hűtés rajta ...
Erről a kommentről meg annyit, hogy például nekem van egy jó pár évvel ezelőtt vett HD4850-em, ami azóta is működik, pedig túl is van hajtva.
Hagyjuk már az ilyen típusú érveléseket, hogy ez az XY dolog nem jó, mert nekem volt és egyszer elromlott.
Egy Bentley is kaphat defektet.
http://www.***/termek/gigabyte-gt430-1gb-ddr3-gv-n430oc-1gl-videokartya-67102
Eszt szeretném venni géphez milyen videókártyát ajánlanátok?
szerintetek megérné a mostani karim,egy HD 6770-re lecserélni?
nem. Minimum egy HD5850-re.
anonimmc: HD4850 használtan
Thx ! jó sokan ajánlják ezt a karit 😃
szerintetek megérné a mostani karim,egy HD 6770-re lecserélni?
nem. Minimum egy HD5850-re.
anonimmc: HD4850 használtan
Itt meg lista a kártyákról: [LINK]
Én személy szerint a Quadro 5000-et ajánlanám, mivel a 6000 már nagyjából megfizethetetlen.
Arra menj, hogy minnél több CUDA magot tartalmazzon a videókártya. Ebből minnél több van annál jobban futnak a videóvágó programok, after effects stb. Ez árkategóriától függ, de a MARS és Quadro kártyák tudják ezeket a legjobban. Persze így látatlanba nem tudok mondani pontos típust, mert nem tudom mennyit költenél rá.
Az ar nem lenyeg.
Akkor ők meg tanuljanak meg fogalmazni, mert azt nehezen tudom elhinni, hogy annyit nem ért hozzá, hogy leírja, mennyi rá a keret. Ehhez már tényleg nagyon hülyének kell lenni.
Bl0ck: újonnan, vagy használtan? Mert múltkor láttam 29-30-ért 5870-et, bár garancia már nem volt rá.
Használt, de ha jól rémlik garancia van még rá.
És ez elég az új játékokhoz? Dupla GPUs megoldást nem lehet ennyi pénzből kihozni?
80-ért kapsz HD6870X2-t. Annál nem létezik jobb vétel.
bukta2: a monitorod miatt egy HD6850-nél nagyobbat felesleges venni, procilimit miatt. Azonban mielőtt megveszed, azt a deer tápot dobd ki, és vegyél egy normálisat.
Leszarom a szabályzatot, már 30x mindenki megszegte, mégis mind itt vagyunk, nem? Többen is csupa nagy betűvel írnak játékoknál is, és nincs következménye 90%-ban. Nekem miért ne lehetne? Hát de már mindenki 30x leírta, én is, többiek is, hogy egy mocsok árat mondjanak már, mert nem mindegy, hogy 8.000 vagy 80.000Ft-ja van rá.
"Leszarom a szabályzatot" - ezt nem hangoztatnám...!
attól hogy "mindenki" megszegte Neked is megkell? szerintem nem...nem a következményektől kell tartani, ez egy kultúrált segítőkész oldal hát viselkedjünk kultúrált emberek módjára...ha tudunk
ennyi elég is volt az OFF-ból
Találtam 4,000 ért egy 400W os FSP tápot. És 30 ért egy SAPPHIRE HD 5850 1G GDDR5 DUAL DVI-I/HDMI/DP GAME EDITION-t.
van baj?
Hali.
HD 6870, 34-ért jónak számít?
Viccelsz? 😃
Arany ár érte!
Ha elmegy a mostani gépem akkor nem gáz de így, hogy +10 ezer.
Mindent elvisznek ha jó árat adsz meg.
Block: Igen, az jó vétel!
HD 6870, 34-ért jónak számít?
10,000 egy ilyen táp.
Ezért is számít olcsónak. 40eFt-ért is lehet venni 400W-os tápot.
10,000 egy ilyen táp.
annyi, de egy új konfig a leégetett helyett meg 10x annyi.