Srácok, milyen 2.1 hangfalszettet ajánlanátok kb 15k ig?
Leginkább zenehallgatásra (Rap/Hip-Hop) előny ha adja szépen a basszust, de azért a magasabb hangok se jelentenének neki gondot, pl egy filmezéshez is használnám.
Bull38: az Xbox-os kontrollert támogatja majd minden az biztos!
De ha nem ragaszkodsz a One-hoz akkor a 360-asé már van 12ezertől: [LINK], és ez vezeték nélküli!
Sziasztok.
Amióta játszok, csak billentyűzettel játszottam mindent. De van pár játék, mait jobban megérné controllerrel.
Nézegetem őket és két normálisnak mondhatót találtam.
[url]
https://gamepad-kontroller.arukereso.hu/microsoft/xbox-one-wired-controller-for-pc-7mn-00002-p262366201/#termek-leiras
[/url]
[LINK]
Nem tudom, hogy a kettő között mekkora különbség tapasztalható ?
Szerintetek megérné a drágábbat megvenni ? Vagy nem sok különbség lenne ?
FIFA, Mortal Kombat, Forza, F1 2015, Witcher 3 szeretnék játszani vele.
A lényeg, hogy Windows 10-en is kompatibilis legyen az eszköz és azért normálisan és kényelmesen lehessen játszani vele.
Kérlek mondjatok véleményt. Vagy ha tudtok jobbat, akkor ajánljatok légyszi.
Kiégek a Win 10 en, esküszöm... Valószínűleg megint egy xar frissítés miatt volt gond, mivel újraraktam a gépet és mostmár működik szépen a telóm és a PC közti USB kapcsolat. -_-
Másik gépen (ugye azon csak XP van) és az egyből felismerte, csak annyi hogy ott automatikusan az XP kamerának látja, vagy ilyen médiaeszközként, és képeket szedné le róla, viszont teszteltem, és látja a képeket legalább, a teló is egyből rákérdez az USB kapcsolatra.
De nemértem akkor a Win 10 es gépen miért nem megy? :/ eddig faxa volt itt is
manyikati
Kipróbáltam a másik kábellal, és azzal is ugyanaz a helyzet, Win 10 semmi hangjelzést nemad hogy csatlakoztatva lenne valami, és a telefon is csak a töltést írja ki, nem dobja fel az Engedélyezés USB kapcsolatos cuccost :/
Köszi
Srácok, a telefonomat tegnap ráakartam dugni a gépre de nem érzékeli, csak töltést jelez, mi lehet a baj? Eddig minden okés volt vele, tegnap viszont nem jelzet a Win 10 se, a telefon se hogy adatkapcsolat áll rendelkezésre USB-n, semmi, mi lehet a baj?
zsoltdeak17: Köszönöm, de akkor nekem miért nincs olyan opció, hogy "Turbo Ratio"? 1001 videót néztem már róla, a legelejéről néztem videókat, párhuzamban csináltam a videóval, és nekem ilyen nincs, ez miért lehet? Amivel a szorzót állítanám, az nekem miért nincs? Én már teljes mértékben passzolom, mert fingom sincs már:/
Na lenne egy kérdésem,mivel hétvégén kicsit változtatni szeretnék a gépem környékén és az lenne,hogy van egy Sony STR-GX315 erősítő+sony ss-h2500 hangfallal lehet PC-re is kötni? Sony CMT-CP2W+Sony SS-CCP2-t cserélném le.
Jelentem megvan a hiba. A szünetmentes táphoz kapott program kavar be. Ha az fent van akkor a gép nem érzékeli rendesen a VGA-át.Ha nincs fent minden oké.
Vagy ötször használtam a DDU-t de nem segített. Most raktam újra az egész gépet. Nem raktam fel még az alaplap drivereit sem hanem egyből a 378.66-os drivert egyből felment és minden oké. Most telepíti a drivereket.
Olyan problémám volna hogy volna egy asus drr2 alaplapom Msi tipusu 8gb ram stb, vásároltam egy Gtx650ti 2gb videókártyát letöltőm hozzá az oldáráol hivatalosan a driverét de nem engedi telepiteni valaki segitsen!
reszler112233
Lehet hogy valami blokkolja a drivert, és ezért nem sikerül rendesen felrakni. Esetleg egy rendszer visszaállítás? Vagy ha semmi nem sikerül, akkor egy win újrahúzás szerintem.
Az lenne a problémám, hogy a videokártyához nem tudok drivert felrakni.Pontosabban felmegy, de eszközkezelőben sárga háromszög van a videokártya mellett. 43-as hibakódot ír rá.És nem érem el se az Nvidia vezérlőpultot sem.És az MSI Afterburner sem látja.
Konkrétan a 378.66-ost akarnám feltenni, de mivel nem jött be, visszafelé is próbáltam már mindet ami a Geforce oldalán van. Köztük azt is amivel előtte már ment, de most nem.
Érdekesség az a dologban, hogy az előd MSi GTX660 Gaming OC videokártyát ha beteszem, és felteszem a 378.66-os drivert akkor megy minden, gond nélkül, de az 1060-al már nem.
Már egy jó ideje stabil rendszert használok (legalábbis eddig az volt) jelenleg Win 10 van a gépen, ezt csak azért emelem ki mert eddig nem az volt rajta és érdekes módon eddig nem jelentkeztek ilyen hibák a gépen, lehet csak furcsa egybeesés nem tudom. Szóval az egyik az, hogy miután a BIOS-ban beállítom a dolgaimat ami nem más mint XMP-re rakom a memóriákat és itt ki is fújt aztán mentéssel kilépek, eddig szép és jó de táp lekapcsolás után elfelejti a beállításaimat holott eddig ezt nem produkálta még akkor sem ha valami levágta a villanyórát. Szóval ez volt az egyik probléma amit nem értek, másik pedig, hogy a gépet nem tudom kikapcsolni mert hiába nyomok a leállítás gombra, a gép leáll aztán egyből újra is indul. Aki tudna ezekben segíteni annak előre is köszönöm!
(Lehet valaki olyan olvassa ezt aki emlékszik rám a Kernel-Power 41-es hibával, azóta az megoldódott, de 2 hétre rá jöttek ezek a dolgok.) Most mindenesetre a gépet fogom újra rakni, hátha megold valamit.
[url]https://www.google.hu/search?q=deathfire+ex+cougar&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD0qjV6pzSAhVFCiwKHRQND6IQ_AUICCgB&biw=1280&bih=593#imgrc=jgvp69kWwZJ-ZM:[/url] Ilyen klaviatúrám van. Nem találtam a neten hozzá drivert. Esetleg te ha találsz küldenél? 😃
De ezt az egérszaggatást nem értem tényleg. Hirtelen mozdulatot csinálok, és egyből késik, és szaggat pár másodpercig. Ha lassan mozgatom akkor nincs semmi baj, de ha hirtelen felrántom, vagy valami akkor egyből rossz is.
Igazából már megcsináltam azt is. Akkor is ez volt a probléma. Ezt írja ki a Heroes of the Strom bal felül.
"Alert: Reduced CPU power delected. Game performance may be affected. Check your computer's power and temperature settings. Hozzáteszem, hogy ez a gép egyik barátomé volt, neki eredetibe megvan a játék, és neki nem írta ezt kis, és hibátlanul működött nála a játék. Az lehet, hogy az eredeti játék nem 1 magot használna amit te is mondtál ? 😀
Néztem igen! 8-10%-on van a ram, illetve a proci is! Egérérzékenységet is állítottam, ugyanaz a probléma. Eddig minden játék ment neki, de ezt a Heroes of the Strom-ot, meg ezt a 2D-s sz@rt nem értem, miért szaggat az egér.
Leginkább zenehallgatásra (Rap/Hip-Hop) előny ha adja szépen a basszust, de azért a magasabb hangok se jelentenének neki gondot, pl egy filmezéshez is használnám.
Mit tudnátok ajánlani?
Köszi szépen 😀
De ha nem ragaszkodsz a One-hoz akkor a 360-asé már van 12ezertől: [LINK], és ez vezeték nélküli!
Amióta játszok, csak billentyűzettel játszottam mindent. De van pár játék, mait jobban megérné controllerrel.
Nézegetem őket és két normálisnak mondhatót találtam.
[url]
https://gamepad-kontroller.arukereso.hu/microsoft/xbox-one-wired-controller-for-pc-7mn-00002-p262366201/#termek-leiras
[/url]
[LINK]
Nem tudom, hogy a kettő között mekkora különbség tapasztalható ?
Szerintetek megérné a drágábbat megvenni ? Vagy nem sok különbség lenne ?
FIFA, Mortal Kombat, Forza, F1 2015, Witcher 3 szeretnék játszani vele.
A lényeg, hogy Windows 10-en is kompatibilis legyen az eszköz és azért normálisan és kényelmesen lehessen játszani vele.
Kérlek mondjatok véleményt. Vagy ha tudtok jobbat, akkor ajánljatok légyszi.
Köszi szépen manyikati! 😀
De nemértem akkor a Win 10 es gépen miért nem megy? :/ eddig faxa volt itt is
Kipróbáltam a másik kábellal, és azzal is ugyanaz a helyzet, Win 10 semmi hangjelzést nemad hogy csatlakoztatva lenne valami, és a telefon is csak a töltést írja ki, nem dobja fel az Engedélyezés USB kapcsolatos cuccost :/
Köszi
A kollégám járt így ...és neki az usb kábel romlott el.
Esetleg ha van nézd meg egy másik kábellal.
Köszi, fontos lenne
Frissítsd a biost , lehet nem a legfrissebb van fent.
Amúgy elvileg az egy tuningbarát lap.
Köszönöm előre is😀
az érdekelne hogy a G41 Chipset tud 1600MHz FSB-t ? (400 QDR)
mert a G31 tud, csak G41 nél nem látom sehol.
Játék az meg nemizgat 😃 😃
Köszi szépen
HP Compaq dc 7800 gépemen
Köszi
DDU -val gyaluld le a drivert ès jó lesz.
Ott a bibi hogy tegnap 26.-án tettem újra a rendszert. De valószínű mivel nem sok minden van még fent, még egyszer újrahúzom.
Olyan problémám volna hogy volna egy asus drr2 alaplapom Msi tipusu 8gb ram stb, vásároltam egy Gtx650ti 2gb videókártyát letöltőm hozzá az oldáráol hivatalosan a driverét de nem engedi telepiteni valaki segitsen!
Lehet hogy valami blokkolja a drivert, és ezért nem sikerül rendesen felrakni. Esetleg egy rendszer visszaállítás? Vagy ha semmi nem sikerül, akkor egy win újrahúzás szerintem.
Adott a gépem:https://gepigeny.hu/user/reszler112233/eszkozok/…zok/191076
Az lenne a problémám, hogy a videokártyához nem tudok drivert felrakni.Pontosabban felmegy, de eszközkezelőben sárga háromszög van a videokártya mellett. 43-as hibakódot ír rá.És nem érem el se az Nvidia vezérlőpultot sem.És az MSI Afterburner sem látja.
Konkrétan a 378.66-ost akarnám feltenni, de mivel nem jött be, visszafelé is próbáltam már mindet ami a Geforce oldalán van. Köztük azt is amivel előtte már ment, de most nem.
Érdekesség az a dologban, hogy az előd MSi GTX660 Gaming OC videokártyát ha beteszem, és felteszem a 378.66-os drivert akkor megy minden, gond nélkül, de az 1060-al már nem.
Köszi, bár ez csak akkor lép föl, ha kinyomom a tápot ami évente kb 1x történik meg.
Cseréld ki az alaplapi gomb elemet...
Akkor felejti el a beállítást a bios ha az lemerült.
Már egy jó ideje stabil rendszert használok (legalábbis eddig az volt) jelenleg Win 10 van a gépen, ezt csak azért emelem ki mert eddig nem az volt rajta és érdekes módon eddig nem jelentkeztek ilyen hibák a gépen, lehet csak furcsa egybeesés nem tudom. Szóval az egyik az, hogy miután a BIOS-ban beállítom a dolgaimat ami nem más mint XMP-re rakom a memóriákat és itt ki is fújt aztán mentéssel kilépek, eddig szép és jó de táp lekapcsolás után elfelejti a beállításaimat holott eddig ezt nem produkálta még akkor sem ha valami levágta a villanyórát. Szóval ez volt az egyik probléma amit nem értek, másik pedig, hogy a gépet nem tudom kikapcsolni mert hiába nyomok a leállítás gombra, a gép leáll aztán egyből újra is indul. Aki tudna ezekben segíteni annak előre is köszönöm!
(Lehet valaki olyan olvassa ezt aki emlékszik rám a Kernel-Power 41-es hibával, azóta az megoldódott, de 2 hétre rá jöttek ezek a dolgok.) Most mindenesetre a gépet fogom újra rakni, hátha megold valamit.
"Alert: Reduced CPU power delected. Game performance may be affected. Check your computer's power and temperature settings. Hozzáteszem, hogy ez a gép egyik barátomé volt, neki eredetibe megvan a játék, és neki nem írta ezt kis, és hibátlanul működött nála a játék. Az lehet, hogy az eredeti játék nem 1 magot használna amit te is mondtál ? 😀