Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nekem tetszik, modernebb és szebb lett mint a régi. Talán a teszteknél is kellemesebb lesz, hogy nem fekete háttérrel kell olvasni. A nagyobb képek egyértelműen jobbak, bár még kicsit szokni kell.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Kíváncsian várjuk! 😃
0
0
0
0
MoonW avatar
Protein:
Csak a profilon a hozzászólás küldést lehet tiltani, a meglévők nem tűnnek el, így pontosult az opció, a csoportos hozzászólás törlés meg nem elérhető.

Kehbya: Kicsit javult az olvashatóság, sok dolog kapott hátteret.

A fejlesztés nem állt meg, hetente számíthattok nagyobb változásra.
0
0
0
0
susguy avatar
Nem lehetne vissza kapni az opciót a hozzászólások elrejtésére saját profilon? Vagy csak törölni az összeset egy gombbal? Persze, magam is törölhetem az összeset egyesével, de tetszett a lehetőség, hogy hozzászólások nélkül legyen ott a profilom.
0
0
0
0
Bronson avatar
Érdekes lett ez az új felület, van pár apróság ami fura (a profilnál már csak az évet írja a tagságra, napot nem) , meg jó lenne feltölteni a képeket minden játékhoz, mert így elég zavaró, bár jó ötlet volt kiemelni a képeket, így jobban elkülöníthetőek a játékok. Ez feltöltés alatt áll amúgy? csak abból gondolom, mert jópár nagyobb játék borítója eltűnt, amik eddig megvoltak... végre nem kell másik képkezelővel bohóckodni, lett az oldalnak is sajátja, bár a keret elég kicsi, sok nagyobb felbontású kép, (amin pl. szöveg is van) elég kivehetetlen így! (mindenkinek fel kell töltenie viszont megint a képeit, de ez nem katasztrófa...) és végre megint be lehet jelölni a játékoknál 'játszottam már vele'! ez nekem hiányzott! 😀 a stílus meg a fejlesztők feltüntetése a játékoknál szintén hatalmas pluszpont, nagyot lépett most az oldal előre minőségi szempontból, csak így tovább, respect!
0
0
0
0
bassus16 avatar
A kedvenc oldalaim között van. Minden nap többször felnézek nagyon sok információhoz jutok itt hozzá de van pár jó fej ember is akivel beszélgetni is lehet. 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Nagyon jó az oldal. Sokat járok ide, és az új stílus is tetszik 😀
Egy dolog lenne, amit még betehetnétek, éspedig a chat...
0
0
0
0
neuroflex avatar
tetszik de valamiiért elcsúszik az avim😃D
0
0
0
0
matany001 avatar
Érdekes az új felület, de gondolom most ez még folyamatos fejlesztés alatt van, mert még sok a hiányosság itt ott. 😀 (Aminek volt borítóképe, most nincs. 😃 Illetve a Toplista/Tagok részénél is eltűnt az egyik rangléc. )
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Pedig a fekete háttér + fehér betű kombó eléggé szembarát. A fehér háttér és a jó kis citromsárga betű kombó az igazi. 😆
0
0
0
0
Kehbya avatar
Én néha örülnék egy olyan opciónak aminél én kiválaszthatnám a háttérszínét és a karakterek színeit. 😀 Játékteszteknél néha folyik a szemem, mikor olvasom.
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm a javaslatokat! Mindet megfontolom. Egy részük fejlesztése már folyamatban van.
0
0
0
0
Liptik avatar
yizern: HD 7750 viszi ultrán az AC Unityt több, mint 30 fpssel, szép állom.
De amúgy meg, szerintem az is megvalósulható, hogy kiszámítja a rendszer nekünk, hogy kb hány FPS-sünk lesz egy adott játékban, persze nem pontos érték, de úgy mire számíthatunk és így lehet kevesebb lesz az ilyen, hogy "Hogy menne?" "Hány FPSem lesz?" stb kommenteket. Ja és meg lenne határozva, hogy melyik gépigény hány FPSre vonatkozna, nem nehéz, most pattant ki a fejemből, azt nem tudom megvalósítható-e. (PL: The Crewnak van 30 és 60 fpsses gépigénye is, és így kiszámolja nekünk, meg lehet oldani. Persze ez csak javaslat meg terv, még nem csináltam ilyet. De szerintem sokan boldogak lennének.
0
0
0
0
no avatar
Bármilyen javaslattal az a baj, hogy tenni kell valamit a megvalósításáért. Egy telefonos app vagy cpu adatbázis sem magától jönne létre. Ha nem csak egy konkrét játék futtatásának lehetőségeit lehetne kivizsgálni, hanem új (30 fps fölötti) kalandokat lehetne keresni, az szerintem lenne annyira egyedi a "piacon", hogy megérné a fáradtságot. Nekem érne annyit, hogy akár segítenék is benne...
0
0
0
0
no avatar
Ezzel az a baj, hogy az egész adatbázist át kellene alakítani, hogy legyenek pl.: kategóriák.
0
0
0
0
no avatar
Elnézést kérek, ha "vótmá", nincs kedvem átnyálazni 24 oldalt, de jól esne egy részletes kereső. Ha lehetne kérdezni a rendszertől stílust (rpg, fps, stb), évszámot (konkrétan vagy akár x-től y-ig), esetleg megadni maximum gépigénynek a saját vasam, hogy ne is lássam az ilyen 87%-79% féléket, amik úgysem érdekelnek, mert úgysem mennének. Vagy csak bepipálnám, hogy azt listázza, ami 100-100 és nem fakadnék sírva attól, hogy a gyenge procim mennyi mindent nem bír.
0
0
0
0
Liptik avatar
Én még boldog lennék egy cpu adatbázisnak is.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Régebben járt 10 pont egy gépigény beküldéséért.
0
0
0
0
no avatar
A gépigénybeküldést is lehetne némi ponttal jutalmazni, a játéktesztekhez hasonlóan (persze kevesebbel). Ez talán elősegíteni az adatbázis gyorsabb bővülését, főleg indie és/vagy régebbi játékok esetében.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Arch7nGel Ez jó ötlet!
0
0
0
0
xymano avatar
Hello
Szerintem ne lehessen ki írni, hogy kinek mennyi a minimum és az ajánlott.
pl.:88-67 szerintetek vinné? 100-95 hogy menne?Hogy futna a gépemen?
Teljesen fölösleges szemetelés csak, már bocsánat.
Amúgy én is örülnék egy telefonos app nak
0
0
0
0
xoki avatar
Hmm, jó ötletnek tartom. Főként azért mert látom hogy van egy csomó mind egy személy által felajánlva. szóval ha véletlen lenne egy játék ami nagyon kellene neki akkor meg is érdemelné hogy nagyobb esélye legyen megnyerni azt.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A nyereményjátékkal kapcsolatban, még lehetne egy extra dolog, hogy aki felajánlj játékot annak x % al növekszik a nyerési esélye a többi játékban. Lehetne azt hogy pl felajánlok egy játékot ami most épp a steamen vagy originen 10 euró akkor az adott személy 10% al nagyobb eséllyel nyerhet más játékokban. Vagy hasonló így lehet bátrabban ajánlgatnak fel. És lehetne mondjuk egy 20-30% korlátja ennek.
0
0
0
0
bukta2 avatar
egész jó az oldal én is sokat járok ide nap mint nap de egy Chat ablak még elférne sztem rosszabb oldalakon is láttam már Chat ablakot itt meg az átlag létszám nem nagyon szokta meghaladni a 100-at azzal meg elbír akármilyen szerver, de igazából kivan zárva me nem tudom! 😀
0
0
0
0
balikah21 avatar
Imádom az oldalt jó társaság bár vannak ( mindenhol) idegesítő troll-ok. De tökéletes ez a gép kitöltés,értékelés,ki írja a százalékot hogy milyen beállítással futna el,illetve a letisztult design 😃 imádom remélem még sokáig fog boldogítani és köszönöm az eddig munkáit az adminoknak illetve a segítőkész társaimnak. 😀
0
0
0
0
gergeku avatar
Köszi a választ 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
@gergeku
Egyelõre nincsen.
0
0
0
0
gergeku avatar
Hello!
Van olyan opció itt az oldalon hogy, azokat a játékokat jelenítse meg ami legalább minimumon elfut a gépemen?
0
0
0
0
winrar avatar
Tetszik a téli dizájn 😆
Ja és az az újítás, hogy gépigény logó helyett szintet ír ki a nicknév mögött.
0
0
0
0
GaboC avatar
A kommenteknél a jobb felső sarokban a legördülő listába kerülhetne egy "válasz" opció. Ha valakit megemlítenek egy hozászolásba, akkor azt jelezhetné a másik félnek, átláthatóság végett.
0
0
0
0
Maxxman avatar
Sziasztok Nagyurak!

Legyen egy androidos appotok légyszíves, hogy mindig ott lehessünk veletek
0
0
0
0
no avatar
Ha már ilyen klassz ksi adatbázis van, akkor megoldható lenne, hogy a kézi beírás mellett (ami nagyon hasznos, főleg tuningolt gép esetén) listáról is ki lehessen választani a kártyát?
És +1 a CPU adatbázisnak!
0
0
0
0
winrar avatar
Mikor várható cpu adatbázis? Csak kíváncsiság.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Biztos lesz,meg krampuszlányos is 😆
0
0
0
0
GaboC avatar
Jó ez a halloween dizájn 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Remélem lesz majd alaplap,ram,tápegység,processzor összehasonlító topic is lesz 😀
A GPU az hatalmas ötlet volt 😀
0
0
0
0
gibdj avatar
Régebben én is néztem, számomra se volt egyértelmű, sőt, még magyarázattal se az. :-D
0
0
0
0
MoonW avatar
A hozzáadni kívánt játék adatlapján, a megjelölés menüben kiválasztható, hogy mely kategóriába kerüljön a játék.
0
0
0
0
Mortiferum avatar
UFF!
Az lenne a kérdésem, hogy a "Játékaim"-hoz hogyan lehet hozzáadni egy elemet?
Köszi a választ.
0
0
0
0
fecli23 avatar
Igen 😃 köszönöm xoki
0
0
0
0
xoki avatar
Ott van oldalt hogy "beállitások" a "profilom" alatt, és ott van hogy "avatar". Remélem erre gondoltál 😃
0
0
0
0
fecli23 avatar
Sziasztok, most csatlakoztam és nem tudom, hogyan tudok képet feltölteni nem találom azt az opciót/menüt, segítene valaki? Előre is köszönöm 😀 Mindenkinek szép napot!😆
0
0
0
0
MoonW avatar
Chrome 36-oson jelentkezik, frissítsétek a böngészőtöket!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Nruhtas : PC-n és mobilon is Chrome-ot. Frissítettem ahogy írtad de nem sikerült.
0
0
0
0
neuroflex avatar
nekem nagyon is tetszik😀!
0
0
0
0
xoki avatar
Ez a mai nap folyamán lett bevezetve tegnap nem láttam... Egyébként ja, a szinteket mutatja.
0
0
0
0
Bronson avatar
Ez csak nálam van, vagy valami az oldalon változott, mik ezek a számok? a szintet jelölik ezek szerint? lemaradtam valamiről? 😆

https://kepkezelo.com/images/58bhuwdjqdg2tyqu6bb2.png
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Marcerx1x2 jelenleg nem lehet animált avatart beállítani. Akiknek van, ők régebbről csinálták mikor még lehetett.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció