Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csak a profilon a hozzászólás küldést lehet tiltani, a meglévők nem tűnnek el, így pontosult az opció, a csoportos hozzászólás törlés meg nem elérhető.
Kehbya: Kicsit javult az olvashatóság, sok dolog kapott hátteret.
A fejlesztés nem állt meg, hetente számíthattok nagyobb változásra.
Egy dolog lenne, amit még betehetnétek, éspedig a chat...
De amúgy meg, szerintem az is megvalósulható, hogy kiszámítja a rendszer nekünk, hogy kb hány FPS-sünk lesz egy adott játékban, persze nem pontos érték, de úgy mire számíthatunk és így lehet kevesebb lesz az ilyen, hogy "Hogy menne?" "Hány FPSem lesz?" stb kommenteket. Ja és meg lenne határozva, hogy melyik gépigény hány FPSre vonatkozna, nem nehéz, most pattant ki a fejemből, azt nem tudom megvalósítható-e. (PL: The Crewnak van 30 és 60 fpsses gépigénye is, és így kiszámolja nekünk, meg lehet oldani. Persze ez csak javaslat meg terv, még nem csináltam ilyet. De szerintem sokan boldogak lennének.
Szerintem ne lehessen ki írni, hogy kinek mennyi a minimum és az ajánlott.
pl.:88-67 szerintetek vinné? 100-95 hogy menne?Hogy futna a gépemen?
Teljesen fölösleges szemetelés csak, már bocsánat.
Amúgy én is örülnék egy telefonos app nak
Egyelõre nincsen.
Van olyan opció itt az oldalon hogy, azokat a játékokat jelenítse meg ami legalább minimumon elfut a gépemen?
Ja és az az újítás, hogy gépigény logó helyett szintet ír ki a nicknév mögött.
Legyen egy androidos appotok légyszíves, hogy mindig ott lehessünk veletek
És +1 a CPU adatbázisnak!
A GPU az hatalmas ötlet volt 😀
Az lenne a kérdésem, hogy a "Játékaim"-hoz hogyan lehet hozzáadni egy elemet?
Köszi a választ.