Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kisborda avatar
aknakukac írta:
sajnálom
mit?
0
0
0
0
kisborda avatar
bloodypck írta:
Üdv, nemírtál be a console ba parancsokat pl. /cg_brass 0, /r_drawsun 0, r_smc_enable "0" vagy vmi hasonlót? mert vannak ojan serverek amik cheatnek észlelik ezeket ha jól tudom
nem cheateltem meg nemirtam be semmit
0
0
0
0
bloodypck avatar
Üdv, nemírtál be a console ba parancsokat pl. /cg_brass 0, /r_drawsun 0, r_smc_enable "0" vagy vmi hasonlót? mert vannak ojan serverek amik cheatnek észlelik ezeket ha jól tudom
0
0
0
0
kisborda avatar
hello. a cod2-ben mindig ledob a szerverröl punkbuster és ezt irja ki: cvar cl_maxpackets (=30) must be outside 10 to 59 tudnátok segiteni?
0
0
0
0
bloodypck avatar
mi? hátha tudok segíteni😀
0
0
0
0
BiGame avatar
nekem azzal más gondom van!
0
0
0
0
bloodypck avatar
nekem a cod 4 is elösször ezt csinálta annó, de akkor elég volt átírni egy fájlkiterjesztést... de akkor tudtam h mit kell áttírni.... de most....
0
0
0
0
BiGame avatar
nekem is ez, rákattintok 60-szor és semmi, és jó hozzá a gépem!
0
0
0
0
bloodypck avatar
Sziasztok!

Akadt egy kis problémám a G-force nevű játékkal...
Feltelepítettem és amikor indítanám click 2x nem indul:S
néztem a feladatkezelőbe h mivan... ismét indítanám megjelenik a folyamatok közt és egyből el is tűnik:S

Előre is köszi!
0
0
0
0
laci503 avatar
szerintem nem kompatibilis a játék... nekem egy programmal volt ien bajom vistán azis ment a feladatkezelőben mutatta hogy fut de nem láttam semmit hogy menne
0
0
0
0
taki10 avatar
Sziasztok!

A Stronghold 2 nem indul W. Vista x64-en! De miért? Ráklikkelek 2-t, majd nem csinál semmit. Amikor megnyitom a feladatkezelőt, majd a folyamatokhoz megyek, akkor ott van a Stronghold 2, tehát csinál valamit, de nem indul el!

Köszönöm a segítséget,
Danke DJ
0
0
0
0
damaged avatar
semmi baj felvettem a monitort 70hz re de nem látok semmi bajt felrakom vissza a mirorrs edgét és meglátjuk mit mutat😆
0
0
0
0
no avatar
Szívesen, bár nem tudtam segíteni! 😞 Nem értek a CRT-khez! 😞
0
0
0
0
damaged avatar
😆ééééééééééééééééé oké thx:Ð
0
0
0
0
no avatar
Valószínűleg ugyanaz, mint a játékban, de nem tudom! 😕 Inkább ne állítsd át! 😉
0
0
0
0
damaged avatar
okés thx de a monitorom max csak a 60 at birja ha feljebb rakom akkor mi lesz ?
0
0
0
0
no avatar
Akkor talán jobb lenne a 75? Basszus, nem tudom! 😞 Kérdezd meg thug85-öt, ő talán tudja! Neki is volt CRT-je! 😉
0
0
0
0
no avatar
damaged írta:
de nem tudom állitani a játékban semmit mert nincs kép és nem lcd a monitorom

Nem LCD? Akkor CRT? Akkor ez nehéz kérdés, ha játékban nem tudod! Most hány Hz-s a beállítása a monitorodnak így simán?
0
0
0
0
damaged avatar
de nem tudom állitani a játékban semmit mert nincs kép és nem lcd a monitorom
0
0
0
0
damaged avatar
rendben thx a helpet 😆
0
0
0
0
no avatar
Valószínűleg a Herz beállításokkal van baj! A monitorod, (ha LCD) nem tudja kezelni azt a Hertz-beállítást! Szóval, ha LCD-d van, akkor a játékban állítsd be a képernyőméretet, és legyen a biztonságos 60Hz a beállítás! Lehet, h neked most 75Hz, de nem tudom! Elég nehéz kérdés, szerintem ez lesz a baja! 😉 A biztonság kedvéért kérdezd meg thug85-öt is, ö talán jobban ért ehhez!
0
0
0
0
damaged avatar
azt irja ki a mirrors edge mikor elinditom el is indul csak azt irja ki hogy HZ,HZ És ugrál a monitoron nem tudom mi lehet a baj pls help 😞
0
0
0
0
damaged avatar
bocs de elszállt az agyam
--->Thug85bocs,csasa94 bocs ne haragudjatok csak nagyon felidegesitett hogy nem megy tudtok segiteni pls !!
0
0
0
0
utahl2 avatar
Rajta van az alap explorer, amugy Mozilla Firefox 3.5-t használok, de régen feltudtam tenni a játékot akkor pedig ugyanúgy mozilla volt rajta csak nem a 3.5-ös.
0
0
0
0
no avatar
damaged írta:
kösz a ki***ot segitségeteket 😠

Te nagyon bunkó vagy!!! 😠 Én tudnék segíteni ebben, de az ilyen bunkóknak nem segítek!!! 😠 Majd ha bocsánatot kértél!!!
0
0
0
0
thug85 avatar
damaged írta:

Most mit bunkózol. Nem volt fent senki aki tudta volna mi a megoldás. Ha tudnák segítenének.
Én tudom de ha ilyen tapló vagy, akkor bekaphatod a fa***mat!
0
0
0
0
damaged avatar
0
0
0
0
damaged avatar
szevasztok kéne egy kis segítség feltelepitettem a mirrors edgét és nem ad képet mikor elinditom a játékot azt irja a monitorom hogy Hrz hrz és ugrál ide oda csikos a kép is mi lehet a baj pls help hang az van kép nincs 😞
0
0
0
0
no avatar
jham értem köszi!
ugyis akarok újat venni😀
0
0
0
0
thug85 avatar
peter555 írta:
Hali!
Van egy játékom (GRID) amikor elinditom azt írja h nem támogatja a grafikus kártyám a játékot van rá esély hogy valahogy eltudjam inditani? és mi?
Előre kösszi

Nem sok esélyt adok neki, hogy azzal a kártyával tud valamit kezdeni a játék. Sajnos nagyon kevés neki.
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Van egy játékom (GRID) amikor elinditom azt írja h nem támogatja a grafikus kártyám a játékot van rá esély hogy valahogy eltudjam inditani? és mi?
Előre kösszi
0
0
0
0
BiGame avatar
azé nem mennek me az agysejtjeid nem felelnek meg a minimum 1%-os IQ-rendszerkövetelménynek!!
0
0
0
0
Godlike91 avatar
Helló mindenki!
Kéne egy kis segítség. Nemrég elkezdett szívatni ez a gép. 2 játéknál egyik napról a másikra, ramhibát jelzett. hogy nem tudja olvasni. Azóta ki lett cserélve a ram, és ez továbbra is fennáll. Mi lehet a gond? És hogy tudnám megoldani. Minden más tökéletesen üzemel. Ez a hiba Dancebattle Audition illetve a Warcraft III-ban jelentkezett. A Doom3, Demigod, S4 League, MuOnline, Most Wanted,Call of Duty 4 rendesen üzemel.
0
0
0
0
no avatar
Köszi, ez lehet, h segít! Am a 6,4-es van fent a CD-ről, mert a gép most lett újrarakva és a 9,6-osat szeretném felrakni jobb teljesítmény végett. 😉
0
0
0
0
Athesz avatar
Esetleg töröld le a mostani drivert és rakd fel azután! 😀
0
0
0
0
no avatar
Nem tudom, h jó helyre-e írok, de a következő a hibajelenség: Fel szeretném telepíteni az ATI legfrissebb Driverét a gépemre, de a telepítés közben ez a hibaüzenet jelenik meg:
"Setup did not find a driver compatible with your current hardvare or operating system. setup will exit now."
OK-ra kattintok és kilép. minden próbálkozásnál ugyanott írja ezt ki. Mi lehet a baj és hogyan tudom feltelepíteni? A válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
Athesz avatar
Nekem akkor fagyott le mikor XP-m volt és mikor játékot telepítettem! Szal azt mondom h válts át Vistára! 😀
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
pl. ha netezek vmikor néha ritkán 😃
lefagy ok nélkül a gépem :S
valaki ssegítsen !!!!
0
0
0
0
eleminator avatar
Helper írta:
Sziasztok! Az lenne a problémám, (igazából fut, csak nem úgy ahogy kellene😀😉
Mostanában elég sok játéknál a monitor képernyőjén vízszintes fehér széles csíkok jelennek meg. Alacsonyabb felbontásnál a legtöbb.
csináltam egy képet is róla, hogy tudjátok miről is van szó.
A gép amin megjelenik:
GeForce 7300Gt
2 Gb Ram
athlon 3500+

Fontos tudni, hogy ez a jelenség 2-3 hónapja kezdődött.
Előtte semmi csík nem volt. Egyenlőre a legujjabb Nvidia frissitést töltöttem le, de nem vált be.

Itt az alábbi kép
[LINK]

Válaszotokat itt is, és privátban is szívesen fogadom, kérlek ha tudtok akkor segítsetek.

Nem osztom a véleményemet Ferrari-val, nem a monitor lesz a hibás, hisz akkor a windows-ban is látszana.
Terhelésnél áll be a gond, két ok lehetséges:
- a VGA túlmelegedése okozhat ehhez hasonló hibákat, nézd meg, hogy terhelésnél mennyire meleg a vga(kézrátétel), esetlegesen a ventije, nem szaggatottan meg, ha nagyaon poros a gép belül, egy teljes tisztítás
- A videokari kezd tönkre menni, ha mód van rá próbáld ki a VGA-dat másik gépben, s a te gépedben is egy másik VGA-t. Ha a másik gépben is ezek a hibák keletkeznek, akkor VGA, ha nem a gépedben van a hiba, ami
- lehet alaplap vga foglalat vezérlője
- lehet gyengülő táp, mely nem ad megfelelő áramot már az egész gépnek terhelésnél

több ötletem nincs!
0
0
0
0
Tofy avatar
Nekem lenne 1 kérdésem van egy olyan játék hogy (nem tudom leírni) landvics és azt írja hogy SM 2.0 szükséges de én úgy tudom hogy az intel gma 4500-nak SM 2.0-ása van.Lécci segítsettek😀
0
0
0
0
no avatar
vistára is jó ez azér szedtem ezt le
0
0
0
0
Ferrari avatar
akkor a vistához húzd le a daemon toolst
0
0
0
0
no avatar
miért nem indul el a daemon tools? azt irja ki hogy "you need local administrator privileges to run daemon tools for the first time".

ezzel mit csináljak? vistám van amugy
köszi
0
0
0
0
no avatar
Ferrari írta:
Milyen a monitorod? Esetleg az is lehet hibás. Vagy a VGA.

HYUNDAI Q770
0
0
0
0
Ferrari avatar
Milyen a monitorod? Esetleg az is lehet hibás. Vagy a VGA.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az lenne a problémám, (igazából fut, csak nem úgy ahogy kellene😀😉
Mostanában elég sok játéknál a monitor képernyőjén vízszintes fehér széles csíkok jelennek meg. Alacsonyabb felbontásnál a legtöbb.
csináltam egy képet is róla, hogy tudjátok miről is van szó.
A gép amin megjelenik:
GeForce 7300Gt
2 Gb Ram
athlon 3500+

Fontos tudni, hogy ez a jelenség 2-3 hónapja kezdődött.
Előtte semmi csík nem volt. Egyenlőre a legujjabb Nvidia frissitést töltöttem le, de nem vált be.

Itt az alábbi kép
[LINK]

Válaszotokat itt is, és privátban is szívesen fogadom, kérlek ha tudtok akkor segítsetek.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció