Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sobri94 avatar
Erik94 írta:
És akkor tuti jó lesz ám nekem mac kéne 😕

Azt machintost-ot dobd el nem sokat érő rendszer. Túlságosan meg van kötve és ezt nem csak a testreszabási lehetőségekre értem. Azonos teljesítményért többet kell fizetned tehát elég drágák. Hackelések eléggé korlátozottak p.: valami nem indul el akkor nem indul el kész és nincs más lehetőséged hogy kicsikard belőle. Lehet hogy a desingje jó de ilyen hátrányok mellet nem vennék. LINUX a király😉. Hackelés és testreszabás 100%-os ha valamit nem tudsz beállítani ott a terminál írd le neki mit akarsz és hogy😀. A windows-os játékoknak is a többsége emulálással fut. és jobban is mint windows-on.
0
0
0
0
Erik94 avatar
És akkor tuti jó lesz ám nekem mac kéne 😕
0
0
0
0
niteforce avatar
Erik94 írta:
Ezel egyetértek de erre lesz megoldás😉

remélem 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Ezel egyetértek de erre lesz megoldás😉
0
0
0
0
niteforce avatar
Erik94 írta:
Kiváncsi meg kellenek a új cuccok pár év mulva a win7 olyan lesz mint most a 98 😆

persze lehet hogy jobb lesz maga az OS, de ez a kezelőfelület használhatatlan PC-n szerintem.
a start menü eldobása és a metro ráerőltetése a PC-re hatalmas hiba a microsoft részéről.
Tabletekre való nem PC-re.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Kiváncsi meg kellenek a új cuccok pár év mulva a win7 olyan lesz mint most a 98 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
mondjuk a szar dolgokról szerintem nem baj ha lemarad az ember, örültem volna ha az én életemből is kimarad a win8 kipróbálása... De hát az ember kíváncsi 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Sok mindenről hol élsz te 😲
0
0
0
0
DCMAN avatar
igen😆😂de ez még csak kezdetleges
0
0
0
0
no avatar
én w7-röl tudok már w8-is van lemarattam valamiröl?😃
0
0
0
0
wettres avatar
En kis hulye vagyok ezert megkerdem hogy a W8 mar kijott vagy nemsokara?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nemtudom milyen lehet a dp-t kipróbáltam szar szerintem a mac és a linux is sokkalta de jobb még a vista is
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Kipróbáltam, és nem igazán tetszett. Kinézetre és használatra is olyan, mintha csak érintő képernyőre tervezték volna.
0
0
0
0
niteforce avatar
Superlompos írta:
Miután ezt még legálisan le lehet tölteni felesleges torrentről leszedni. Bár nem tudom, hogy az eredeti letöltési helyről milyen sebességgel lehet lefelé tölteni.

nekem lehúzta max sávszéllel. (13 megabit)
0
0
0
0
Erik94 avatar
nekem le se szedte ezert csak torrentrol tuttam
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Miután ezt még legálisan le lehet tölteni felesleges torrentről leszedni. Bár nem tudom, hogy az eredeti letöltési helyről milyen sebességgel lehet lefelé tölteni.
0
0
0
0
Sanchez avatar
jumbo írta:
Honnan lehet letölteni???priviben légyszi választ.

http://www.microsoft.com/
0
0
0
0
jumbo avatar
Honnan lehet letölteni???priviben légyszi választ.
0
0
0
0
Garasos GameR avatar
Ezek után mit mondhatnék? Március első napján és is szerencsét próbáltam, de hogy nagy gond ne történhessen, csak a laptopra toltam fel a 64 bitest. Teljesen nem lehet leszólni az új Win-t, vannak benne hasznos újítások és zavaró degenerálódások is. De ez még csak beta, valószínüleg változni fog (remélhetőleg jó irányba). A rendszer hagyományos merevlemezen is gyorsan indul és kapcsol is ki. Start menü pótolható, kikapcsolás gomb rossz helyen van, de egyszerűen készíthető parancsikon asztalra, tálcára vagy a metro felületre. Ramot szemmel láthatóan kevesebbet használ, és nekem úgy tűnik, h processzorral is jobban spórol. Driverek csont nélkül felmentek, egyedül a Catalyst-tal volt egy pici gond, mert a win 7-est nem fogadta el, a win 8-as pedig elméletileg nem támogatja az 5000-es szérinál korábbi Radeonokat. Aztán mégiscsak jó volt😃. Programokkal sem volt semmi gond. Fagyás, kék halál még nem fogadott. Egy biztos, a win 8-cal a laptop jobban pörög, és amire használom, azokat is hamarabb elérem a jól rendezett Metro UI-ből. Egy darabig még tuti, h marad (legalább jogtiszta OS fut a gépen😜)
0
0
0
0
johnny632 avatar
Hát én már majdnem 2 hete tesztelgetem, de nagyon nem jön be! Hiába szedtem le start menüt még így sem az igazi. Gyors, de nekem progik el se indulnak, vagy befagynak. Sőt olyan is volt, hogy indítom a windowst bejelentkezés és fekete képernyő, csak a kurzor látszik. És semmire nem reagál, azt nagy nehezen sikerült életet vernem bele. Szóval eddig ott tartok, hogy én ezt fel nem telepítem a gépemre, még tesztelgetem notebookon, de ott se sokáig kínlódok vele.
És egyébként munkahelyen 5 kolléga is kipróbálta, de mind úgy vannak vele, maradnak a win7 mellett.
0
0
0
0
ilosz avatar
még elválik de megelőlegezem,hogy 8😃
0
0
0
0
Erik94 avatar
igen nekem flash kellene xboxra nah de ne offoljunk😀nem ide valo tema
0
0
0
0
niteforce avatar
penzessandor írta:
7 v 8 ?

7 de toronymagasan!
0
0
0
0
ilosz avatar
ha multiplayerezni akarsz meg a market-et használni akkor kell előfizetés vagy olyan kártya😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
nekem van xboxom de ahhoz kell xboxlive kartya is nem?
0
0
0
0
ilosz avatar
megnyitottam az xbox live-ot de kéri hogy kössem össze a gépet az xboxal
0
0
0
0
niteforce avatar
am és akkor tudok forza 4-ezni?
0
0
0
0
Erik94 avatar
az jó ha gyors nekem mac kéne😉
0
0
0
0
ilosz avatar
eddig 2-szer akadt meg,mert 8 program volt nyitva,de sokkal gyorsabb,meg kevesebb ramot használ asszem😃
0
0
0
0
Erik94 avatar
de gyors amugy?gyorsabb mint a win7?xboxlive is van benne 😆 valaki mar tesztelte?elokell fizetni ha jol tom h tudj xbox jatekokat jaccani 😆
0
0
0
0
ilosz avatar
én is tudom de akkor is gyengére sikeredett-.-
0
0
0
0
Erik94 avatar
a metrot ellehet tüntetni és meglehet csinalni h olyan rendes asztal legyen mint a win7ben 😆 huzd le a bsplayert és tadam 😆
0
0
0
0
ilosz avatar
én leszedtem a windows 8-at,de ez az új program bezárás katasztrofális a metro-ban:/
De összeségében tetszik,bár még azon voltam kiakadva,hogy a metro felületen nem tudom használni a nem microsoft által gyártott programokat,meg sok videó fájlt nem ismer a media player
0
0
0
0
Erik94 avatar
regisztrálni kell Microfos fiókot?? 😲 😲 azér h tudj hallgatni zenét mi az isten? 😲 ez téleg hihetetlenül ***ság nem semmi akkor le se szedem...épp az a lényeg h win8nak olyan egyszerűnek kéne lennie h 1 gombnyomás és megjelenik az összes befejezetlen munkád...nem ennyire ilyennek...hát ezt igy téleg ***ták 😲 micrososoft most fogja magát lebuktatni ezzel a fossal
0
0
0
0
niteforce avatar
Erik94 írta:
ne szedjem le?olyan szar mint a developer?meg csak nem si gyors?

de gyorsnak gyors. Csak ez a felület eszméletlenül ronda, mellesleg PC-n használhatatlan. Nincs start menü, ami a microsoft talán legnagyobb baklövése a win8-al kapcsolatban. egyszerűen szar. ahhoz hogy egy rohadt zenét le tudj játszani regisztrálni kell microsoft fiókot, ami lebuktatja a win7-edet...
szörnyű.
Nagyon reméltem hogy azt az ocsmány WP7-es témát nem erőltetik rá a PC-sekre. De megtették. Én azt nem tudom használni.
Olvass véleményeket. 100-ból 10-nek ha tetszik.
0
0
0
0
Erik94 avatar
ne szedjem le?olyan szar mint a developer?meg csak nem si gyors?
0
0
0
0
niteforce avatar
Erik94 írta:
aki tesztelte mondja meg érdemes feltenni a win 8 consumer pre.-t?? original beta jonak kell h legyen van benne xboxlive is 😆 en leszedem a 32biteset remélem job lesz mint a developer pre... 😆

nem. ugyanolyan szar mint a developer.
ne szedd le, hacsak nem szeretsz idegeskedni.
0
0
0
0
Erik94 avatar
aki tesztelte mondja meg érdemes feltenni a win 8 consumer pre.-t?? original beta jonak kell h legyen van benne xboxlive is 😆 en leszedem a 32biteset remélem job lesz mint a developer pre... 😆
0
0
0
0
johnny632 avatar
Sanchez írta:
johnny63: http://www.stardock.com/products/start8/
Ezzel tudsz Consumer Preview-ra is.

Köszi! Így már 1 fokkal jobb! 😀
0
0
0
0
Sanchez avatar
johnny63: http://www.stardock.com/products/start8/
Ezzel tudsz Consumer Preview-ra is.
0
0
0
0
niteforce avatar
meg ez sokkal több biztonsági rést tartalmazhat mint a win7.
0
0
0
0
greenmelon avatar
wdavid írta:
de sajnos a többi meghajtóm foglalt 😞 esetleg azt megcsinálhatom h a rendszer partíciót ketté osztom és egyikre win7 másikra meg win8 😃 milyen hibája van amiről te is tudsz? 😃

Még ha nem is konkrétan hibák vannak, hanem a megbízhatósággal akadhatnak gondok, nem véletlenül béta... Azért ne legyen elsődleges mert nagy eséllyel elszállhat a rendszer az meg viheti a cuccaidat, na meg nincs géped míg újra nem telepíted a vindózt.
0
0
0
0
johnny632 avatar
Hát én a notebook-omra raktam fel, azon tesztelem a PC-met még nem akarom ezzel kínozni csak, ha kiadják és persze ha bejön.
0
0
0
0
wdavid avatar
de sajnos a többi meghajtóm foglalt 😞 esetleg azt megcsinálhatom h a rendszer partíciót ketté osztom és egyikre win7 másikra meg win8 😃 milyen hibája van amiről te is tudsz? 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintem úgy felrakni hogy csak az van az nem jó ötlet. Vannak azért ennek még hibái. Max úgy hogy kipróbálod, de ezt elsődleges (sőt egyetlen) rendszernek feltenni szerintem nem jó.
0
0
0
0
wdavid avatar
johnny63 írta:

wdavid: szedd le innen, úgyis ingyenes nem kell ezért torrentezni
elkezdi bevizsgálni a géped, de nem kell félni nem azonnal telepíti előbb megkérdezi

már találtam egyet és 30%nál van a letöltés 😃 tsizta telepítést akarok csinálni, mert ha gépről telepítem (másik meghajtón fent van a képfájl és onnan telepítem) akkor meghagyja a régi windows mappát mai csak foglalja a helyet 😃

fater gépén fent van és egyenlőre tettszik de rendesen ki akarom próbálni úgy hogy használom is 😃
0
0
0
0
johnny632 avatar
Hát az kár! Na mind1 tesztelem tovább akkor így alapbeállításokkal. Talán megszokom.
0
0
0
0
Sanchez avatar
johnny63: Sajnos csak a Developer Preview verzióban működik.
0
0
0
0
johnny632 avatar
Sanchez: kipróbáltam amit írtál, de explorer alatt nincs RPEnabled
igaz én az újabbik win8-at próbálgatom a Consumer-t amit most dobtak fel nemrég.

[img][LINK][/img]

wdavid: szedd le innen, úgyis ingyenes nem kell ezért torrentezni
elkezdi bevizsgálni a géped, de nem kell félni nem azonnal telepíti előbb megkérdezi
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció