Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=29673&sub=usercomp&comp=46046]-Ebbe-[/url] kéne.
Powercolor ati hd 6790 vagy sapphire ati hd 7770?
HD 7770 😀
de miért? 😃 pedig sztem jobb a 6790 mert gyorsabb
Nem gyorsabb.
okés köszönöm már megis rendeltem ^^ 😃D
HD 7770 😀
Nem gyorsabb.
HD 7770 😀
HD 7770 😀
Segítségre lenne szükségem. Van nálam két videókártya és ma el kell döntenem,
hogy melyik maradjon!
- SAPPHIRE RADEON HD 6670 GDDR5 1GB
- SAPPHIRE RADEON HD 6750 GDDR5 1GB
Nem nagyon értek hozzá, az adatok alapján nem sok különbség van!
Előre is köszönöm a segítséget!!!!
Vagy még ez, de ez már nagyon határeset!
PowerColor HD7870 2GB GDDR5 - 76.550Ft
ha belefér akkor hajrá 😀
PowerColor HD7870 2GB GDDR5 - 76.550Ft
vagy inkább maradjak 6950 2GB vagy 7850 2GB (talán 7870..)
ha tudod, akkor a HD7870 a legjobb választás szerintem
De 7870 kártyát csak használtan tudnék venni, de elsősorban újra pályáznék.. De így akkor 6850 2GB vagy 7850 2GB. Csak nem tudok dönteni..
Akkor egyértelműen a HD7850 2GB a jó választás!
De 7870 kártyát csak használtan tudnék venni, de elsősorban újra pályáznék.. De így akkor 6850 2GB vagy 7850 2GB. Csak nem tudok dönteni..
Erről a kártyáról mi a véleményetek ??
Elbírná egy FSP HEXA 500W táp Phenom II X4 965 processzor mellett ?
Msi R6970 LIGHNTING - 73 675 Ft
Na akkor procilimtem van? Akkor lehet mégis megtartom.
Habár melyik az erősebb? 6850 vagy GTX 460?
Melyik VGA az ami használtan 35K-ig mozog, és maxon viszi az MW3 multit?(Az 5850-en kívül)
Értem de még mindig fenn áll a kérés, hogy hd7770 ghz edition vagy hd6850. 😀
Inkább a HD7770 szerintem.
Teljesítményben nagyon közel van a HD6850-hez, új játékokban gyorsabb is nála az új driverekkel, kevesebbet fogyaszt, kisebb, kevésbé melegszik
Krisztian Drake: pont ott ne. Bárki bármit beírhat, az a legnagyobb hülyeség
Hát nem tudom.. linkelhetnél, hogy hol tudnék én 35-38k ért 560 -at vagy 6870-et de inkább AMD kéne
helyes 😃
újonan a legolcsóbb HD6870 43,500 forint körül van, használtan találhatsz valóban 35K körül is. Ha az újhoz ragaszkodsz, akkor
jó a HD7770
Szerintem is helyes én is preferálom az Atit, bár az élet néha beleszól na mind1 hard ver aprón láttam én olyan 35k-ért 560-at, 6870 viszont tömérdek van 33-38 K-ért
Inkább youtube-on nézetek teszteket, amilyen videókártyát vennétek! Sokkal egyszerűbb! 😃
Hát nem tudom.. linkelhetnél, hogy hol tudnék én 35-38k ért 560 -at vagy 6870-et de inkább AMD kéne
helyes 😃
újonan a legolcsóbb HD6870 43,500 forint körül van, használtan találhatsz valóban 35K körül is. Ha az újhoz ragaszkodsz, akkor
jó a HD7770
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megérné e venni Sapphire Radeon HD 7770Ghz Edition-t ? Vagy esetleg a 6850 jobb vétel lenne ? Valami esetleg jobb videokártya olyan 35-38k környékén ?
Annyiért jó esetben találsz GTX 560-at, vagy (és ilyet mindenféleképpen találsz, de jó esetben újonnan) HD 6870
Az lenne a kérdésem, hogy megérné e venni Sapphire Radeon HD 7770Ghz Edition-t ? Vagy esetleg a 6850 jobb vétel lenne ? Valami esetleg jobb videokártya olyan 35-38k környékén ?
Azért pakoltak bele 2GB memót, mert a sok idiótának így könnyebb eladni 😉
GT520 2GB pl.
Úgy ahogy mondod.😆
FullHd felett lenne értelme a +Vramnak, de oda már a GPU kevés.😜
Hali!
A HD 6850 2Gb DDR5 van olyan erős, mint egy 6870 referenciakártya?
Már miért lenne??
Hát gondoltam, ha már pakoltak bele 2Gb memót, akkor valami mást is felturbóztak rajta😆
A HD 6850 2Gb DDR5 van olyan erős, mint egy 6870 referenciakártya?
A 384bit/s sávszélességet, csak PCIe 3.0 csatival tudod kihasználni. Amúgy a VGA-nál inkább a memoria sávszélesség számít mint a memoria méret. Ha a jelenlegi lapodba szeretnéd akkor 7870. Bőven elég bármihez.
Már miért csak 3.0-val tudná kihasználni? 😃 Nincs sok köze a vram sávszélnek a foglalathoz. Arról nem is beszélve, hogy nem mindegy, hogy mekkora effektív órajelű memória csatlakozik a memvezérlőhöz. Szeretem, amikor egy hozzá nem értő szórja az okosságokat. Egy bizonyos szint felett ugyan úgy nem számít az égvilágon semmit a memsávszél, mint a memóriaméret, és természetesen egy bizonyos szint alatt mindkettő visszafogja a kártyát, tehát ugyan olyan fontosak, programfüggő.
Mennyit számít h 384bites a memória sávszél 1 kártyán vagy csak 256 os ? Gondolkozok 2 kártya között és ha tehetem nem feltétlen akarom a drágábbat venni! Ő az 1ik :GIGABYTE ATI Radeon HD7950 3GB
Ő a másik: GIGABYTE ATi Radeon HD7870 2Gb
Azonos vram órajelen másfélszer nagyobb memsávszélt jelent. Nem ez a legnagyobb különbség a 2 kártya közt. 😀 81-82eFt körül már kapható MSI R7870 HAWK, én azt választanám.
Ő a másik: GIGABYTE ATi Radeon HD7870 2Gb
Sziasztok!
Nos egy "nagyobb" gépújítás alatt állok lassan és szinte fél épet kicserélem vagy inkább lecserélem.
Nos mivel a processzor végül marad nekem, így MAX 70.000Ft-ig melyik VGA a legerősebb akár harverapro-n vagy újonnan ??
Ha szerencséd van, annyiból már kifoghatsz használtan egy GTX580-at vagy 7870-et. Újonnan GTX560Ti 448/7850. Mindkét esetben az AMD újabb technológia, és jóval kevesebbet fogyaszt, de az nV-k erősebbek valamivel.
Nos egy "nagyobb" gépújítás alatt állok lassan és szinte fél épet kicserélem vagy inkább lecserélem.
Nos mivel a processzor végül marad nekem, így MAX 70.000Ft-ig melyik VGA a legerősebb akár harverapro-n vagy újonnan ??
számadatokat pontosan leírják, a tesztjük egy nulla
De ez persze tdp-s érték, amit soha nem érsz el játék alatt.
Mekkora a fogyasztáskülönbség a HD 6870 (OC) és a GTX 460(NEM OC) közt?
Megnéztem volna a hwcompare-n, de valamelyik témában mondták, hogy az az oldal is egy semmirevaló 😀
Edit: Pont ebben mondták 😃
Itt nézz szét.
Melyik az erősebb?
5850 vagy GTX 460?
5850
Mennyivel? mert azt mondták nekem-tapasztalatok alapján- hogy a GTX 460 jobb, mert újabb, stb.
Hát én nem tudom megvegyem-e... nem valószínű, hogy működik is. Eléggé kamu dolognak tűnik a hírdetés. Azt írta, hogy újszerű de a garanciáról egy szót se írt.
Mindjárt megkérdezem,hogy 3 nap próbagarit ad e rá? Ha igen és megvan sztem viszem azonnal!😃
Mondani könnyű, hogy ad rá 3 nap próbagarit... Pláne ha küld egy adag csomagolópapírt. 😃 Én is tartok a dologtól, de bízom benne, hogy nem basz át, és akkor mázlim van, de még nem írt vissza.
Nekem se írt még vissza! Ha ma se ír,én felhívom.😃
Na mi lett végül? Valaki megvette?
Melyik az erősebb?
5850 vagy GTX 460?
5850
5850 vagy GTX 460?