Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok! Milyen videókártyát ajánlanátok nekem?
Feltételek: -PCI-E 2.0
-Max 35.000
Használtan 5870.
Esetleg 6850?
Akkor már:
http://***/apro/a...1-100.html
csillag: hardverapro "pont" hu
1,5GB Vram
Sajnos személyes átvétel lehetséges csak :/
[url]http://***/apro/akar_beszamitassal_is_32/hsz_1-100.html[/url]
csillag: hardverapro "pont" hu
1,5GB Vram 😀
Sziasztok! Milyen videókártyát ajánlanátok nekem?
-Max 35.000
Használtan 5870.
-Max 35.000
Melyik kártyát javasolnátok megvételre HD6570 vagy GT430?
Ez megválaszolja:
[LINK]
Hd 6570 2x gyorsabb.😉
2 érdemi papír adatot ír le, nem is a legfontosabbakat.
Olcsobb,de amiket irtál kártyát azok is ujonann kb annyik,picivel olcsobbak,viszont a GTX jóval erösebb.Viszont ha nem akarsz erösebb kaliberü kártyát,akkor a 4magos proci is fölösleg.Kivéve ha nem munkára használod.Ugyértem h egy 8800GTx-etmeghajt egy erösebb DualCoros is.
Köszi szépen a választ lehet hogy akkor egy 8800 as lessz😀 a 4 magos procit még akkor vettem amikor még sokat játszottam😃 mostmár ez marad azt kész😀
Hardver apron 19k van gtx 280,ami igen erös kártya,a gt 430-at meg a 6570-et 3X körbeveri röhögve,annyi h nemtud dx11-et,de a 430nál meg a 6570-nél nem is lényeg annyira gyenge kártyák.Annyi hogy a gtx280-nak kell egy minöségi lgalább 500W táp.
Szerk:
Most lesem van egy 700W Corsair tápod,azzal nemlenne gond,még Sli ben is vinné.
Értem csak nem akarok sokat költeni már erre a gépre mert már keveset játszok a 19 már kicsit sok😃 és ha vennék inkább egy 8800gtx et? az elvileg olcsóbb
Szerk:
Most lesem van egy 700W Corsair tápod,azzal nemlenne gond,még Sli ben is vinné.
Sztetek meik a jobb?Asus ENGT430/DI/1GD3 (LP) vs Msi R6570-MD1GD3/LP
mindkettő kuka ha játékról van szó... de kb egyformák..
Tudom hogy nem egy izmos kártya eggyiksem de a mostaninál erősebbek ugy néztem vagy nem?😃
Sapphire 7770 1GB DDR5 11201-00-20G
Mag órajel: 1150 MHz
Mem. Bus: 128 bit
Mem. órajel: 5000 MHz
Mi a véleményetek erről a kártyáról?tudom 128 bit de mhz-be elég meggyöző.
Elég jó kártya, egy erős középkategória. Jól visz mindent, azért full hd-ban nem a legnagyobb beállításon, de élvezhetően még ott is elmegy. közepes konfigba ajánlott kártya.
Mag órajel: 1150 MHz
Mem. Bus: 128 bit
Mem. órajel: 5000 MHz
Mi a véleményetek erről a kártyáról?tudom 128 bit de mhz-be elég meggyöző.
4870 most menyit er?
Az X2-re gondolsz?
lehet hülye kérdés... az mindegy, hogy mekkora a lap pc-express foglalatának a száma (1.6...2.0), bármelyik pci-s vga jó bele??
[LINK]
ez megér 255eut?Ha neten rendelem meg (webshop) akkor 235EU.
Alap, hogy megéri.
65k...itthon 7850 van annyiért.😆
Értem.csak nemtom mennyire megbizható a powercolor,meg a hütés se a legjobb rajta😕
Mennyiért tudnám szerinted elpasszolni a használt Giga 6870 OC karit 915/4200Mhz Kb 2év gar van még rá,lehet kevesebb,de 22hó még tuti.Szabin vok,5nap alatt 33K össze szedtem,meg max egy kis bank kölcsön,és ujitok.Csak a feleségem meg ne tudja.😆
[LINK]
nekem is vehetnél 😆
10-12 ezerből milyen kátyát ajánlanátok?
használt HD4850
[LINK]
Alap, hogy megéri.
65k...itthon 7850 van annyiért.😆
10-12 ezerből milyen kátyát ajánlanátok?
használt HD4850
Sztetek meik a jobb?Asus ENGT430/DI/1GD3 (LP) vs Msi R6570-MD1GD3/LP
mindkettő kuka ha játékról van szó... de kb egyformák..
Érdemes HD7770GHZ Edition-t venni?(1440-es felbontásba mindent visz?)
Arra a felbontásra tökéletes kártya!
7750-re már lehet új tápegységet is kellett volna vennem.. Az 5850 erősebb a 6770-nél?
7750 amúgy sokkal kevesebbet fogyaszt a HD6770-nél 😃
7750-re már lehet új tápegységet is kellett volna vennem.. Az 5850 erősebb a 6770-nél?
Igen,elég sokkal!😃
Akkor igen jót fogtál ki, mert majdnem 30.000Ft ahol kezdőnek. Grat a jó beszerzéshez! 😀
Sapphire HD 6770 1GB 128-bit GDDR5
Levették az i p o n-ról az Asus GTX560-at, és a Ti nekem túl drága. Ha van olyan kártya ami hasonló erősségű azt légyszíves írjátok meg. Max 50 amit rá tudok szánni.
HD6870