Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Most igen. Az a durva, hogy az a GTX460, amit 1 évvel ezelőtt 38-ért vettem, most kb. mindenhol 50 rugó.
Kár hogy a használt piaci ára 30 környékén mozog az GTX460 OC-dnek...garival
30-35.. gtx460-at ajánlották és a hd 6850-et..
inkább a HD6850 az jó vétel.
Valaki letudná irni privátban pontosan kártya adatait amit érdemes lenne vennem??
köszönöm... meg hogy mennyibe kerül..
mennyi pénzed van rá?
köszönöm... meg hogy mennyibe kerül..
Nekem p31-es az lga775 lapom (Gigabyte) és nagyon forró a borda. 1,5V adja neki. 😆
venni akarok rá hűtőt, de szerintem az lesz hogy pillanatragasztó + 2 kis 4 centis venti
azt kell hogy mondjam a másik pozitív és építő jellegű (nem amúgy) érvem az is hogy gigabyte 😆
A Gigabyte az az Én szememben is elásta magát.
Abból csak is AMD alapú alaplapot, mert abban piszkosul jók, de semmi másban Soha nem vennék.
ezért is mondtam, nekem 775ös G31-es lapom van és jól tűri a tuningot, bár az északi és a déli híd eléggé meleg ezért újrapasztáztam, minyárt megnézem hogy segített-e
leszedtem a 9600PRoról is a pasztát, tiszta kemény volt, pattogott a kés hegye alatt, továbbá levettem a ventihibás MX440-et az alatt pedig olyan paszta volt mint ami zsír új lenne
Igen?...😃
Mit szeretnél ebből kihozni? 😆
Remélem nem azt, hogy a paszta fogja eldönteni, hogy melyik a jobb, mert lefordulok a székemről 😆
nem csak a 6600GT így égett ki hogy nem volt alatta paszta, akkor az MX440 pedig azért lett zőld mert a hentillátorja nem ment az 1 millis kis alu bordán, bár ha bemérgelődik még jó a képe
amit ajánl nagyon..pm vagy itt..
Ez mi lenne?
Azon kívül, hogy egy rakat szar Nvidia?😃
jó volt! 😃
tasiadam vegyél már egy radeon-t az nem megy szét
Nekem van egy Gefoece 3 Ti200-am, ami 9 éves, s működik.
Nekem is működik az MX440-em. pedig azis van jópár éves.😃
Ez mi lenne?
jó volt! 😃
az is van ha nem gond
Ez mi lenne?
jó volt! 😃
Nekem van egy Geforce 3 Ti200-am, ami 9 éves, s működik.
a legjobb? 😲
a legolcsóbb értelmes (vagyis DDR5-ös) 28 ezer forint miközben a vele egyenrangú HD6770-et már 24-ért megkapod!
igen, a legjobb az nV-től! ne keverd ide az AMD-t 😀 az AMD legjobb ár/értékű VGA-ja (perpillanat) a 6870
De miért vennék 28-ért nV-t, ha ugyanazt 24-ért megkapom az AMD-től?
amúgy a Full HD a GTX 460-nál kezdődik, ott is jobban megéri a HD6850
a legjobb? 😲
a legolcsóbb értelmes (vagyis DDR5-ös) 28 ezer forint miközben a vele egyenrangú HD6770-et már 24-ért megkapod!
igen, a legjobb az nV-től! ne keverd ide az AMD-t 😀 az AMD legjobb ár/értékű VGA-ja (perpillanat) a 6870
azt a grafikont akkor csinálták amikor még drága volt a cucc. a legjobb teljesítmény,ár és fogyasztás arnyú az kétségtelen hogy az 7750
tévedsz 😀 a grafikont ma csinálták 😀 szerepel rajta a GTX 690
ne keverjük ide a fogyasztás
a legjobb? 😲
De miért vennék 28-ért nV-t, ha ugyanazt 24-ért megkapom az AMD-től?
amúgy a Full HD a GTX 460-nál kezdődik, ott is jobban megéri a HD6850
nem kapod meg ugyanazt 😀
nem sokkal erősebb erősebb a GTX 460 az 550estől, kis OC s egyszinten vannak
A gt430 az gyengébb a gt440-nél is.
minimum kell egy HD6750/GTS450 játékokra.
Kicsit drágábban a HD6790-et, de főleg a GTX550Ti-t nem javaslom. Érdemes beruházni egy HD6850-re, most jó áron van, és megér annyit amennyiért adják (Kb 33-35K)
megkérdezhetném hogy mi okból nem javaslod a GTX 550Ti-t?
csak mert FullHD-ra a legjobb ár/értékű kártya az nV-től 😀
néha sírni tudok
Ez mi lenne?
fentről lefele: MX440 (hűtés nélkül megzöldült a kép), 6600GT kiégett a HSI chipje (szétszedtem és fekete volt a réz alatt minden, továbbá a paszta rászáradt és ezért), 9800GT csíkoz, 9600GT a mostani kártyám
Ez mi lenne?
jó volt! 😃
néha sírni tudok
így tuti nem nyúlhatsz mellé
hu annyi féle kártya van nem tom eldönteni mit vegyek jövöben... ilyen számú olyan számú..
5850 árulnak még? azért az jobb mint a 6850
Árulnak!
5850 árulnak még? azért az jobb mint a 6850
nemhinném
Hd680-el battle 3 is menne ultrán ***án tényleg.)?
a single igen. A multi szerintem csak highon.
A gt430 az gyengébb a gt440-nél is.
minimum kell egy HD6750/GTS450 játékokra.
Kicsit drágábban a HD6790-et, de főleg a GTX550Ti-t nem javaslom. Érdemes beruházni egy HD6850-re, most jó áron van, és megér annyit amennyiért adják (Kb 33-35K)
amikor kijött 2010-ben vagy 2011 akkor sem volt már jó hehe😀,??
Irodába királyságnak számít , de játékoknál pedig egy nagy darab hulladék.😜
amikor kijött 2010-ben vagy 2011 akkor sem volt már jó hehe😀,??
Nem, akkor sem gamer kártyának tervezték.
vágom amugy ennél gt440-nél amim még van maxon lassu jopár minden élsimitás nélkül is.. akkor az mképen kártya a bibi nem??
butitva még ugy ahogy elmegy pár dolog de valamit csontig lekell venni..
Nincs semmi baja. Egyszerűen nem gamer kártya a gt440.😃
butitva még ugy ahogy elmegy pár dolog de valamit csontig lekell venni..
az mindegy hogy drr3, vagy ddr5??
akkor gonodlom uj táp is kellen a gépbe, mert egy codegen van..😀 uj kéne bele gondolom nem??
mindenképpen
Minden gyártónál kb. azonos az órajelek. Persze valamelyik ad rá egy kis gyári OC-t, de azt te mgad is megtudod csinálni. Na meg egy kicsit különbözik a hűtésük.
pontos adatokat kérnék, köszönöm...😀
gtx 560 az jobb mint a 460😀? nem vagyok képbe kártyák terén.. mind kettő ***a😀?
max felbotásom 1440*900 amugy...
560Ti a gyorsabb, de arra a felbontásra jó a 460-is.
Amúgy meg 6850-et vegyél, 5k-el olcsóbb, ugyanazt tudja.😀
Az FXAA és az adaptív vysnc-et leszámítva😃
monitortol függ felbontás😀😀
Lényegében gt440-el az a baj hogy lassu ? nem birja maxon a dolgokat?? vélemény képpen..
Egyszerűen gyenge a mai gamer játékokhoz😕
Lényegében gt440-el az a baj hogy lassu ? nem birja maxon a dolgokat?? vélemény képpen..