Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ott nincs vga csak ez a cpu amit max elbír és támogat. más info nincs Phenom IIX4 820 (HDX820WFK4FGI),2.8GHz,95W,rev.C2,SocketAM3,Quad-Core
nem a legjobb vétel, ezek amúgy Athlon procik. Nincs L3, és propus magosak.
Inkább 95W-os Phenom II X4 945, azt még támogatja.
Arról beszélek azt mondtad nekem még annó és utánanéztek rohadt jó amd processzor nekem az kitönő lenne a játékokhoz a 7770 es páros és a 4 giga ram melett.
na akkor az szerintem maradjon fix 😀
Csak kérdezd meg vásárlás előtt hogy melyik is az, mert a 125W-os nem jó
ott nincs vga csak ez a cpu amit max elbír és támogat. más info nincs Phenom IIX4 820 (HDX820WFK4FGI),2.8GHz,95W,rev.C2,SocketAM3,Quad-Core
Arról beszélek azt mondtad nekem még annó és utánanéztek rohadt jó amd processzor nekem az kitönő lenne a játékokhoz a 7770 es páros és a 4 giga ram melett.
35-40k körül van ami jobb 6870-től?
A 7770-et elviszin minden gond nélkül.
Az a + 1GB Ram nem oszt, nem szoroz.
Mondanám, hogy rendeld innen a Webshopból (gépigény), de most nincs készleten.
Tehát jobban megéri 31k+házhozszállítással onnan, mint abból a drága miskolci boltból.
Hallod sürgősen felejtsd el azt a boltot! 107.000 Ft-ért 5670? Mik ezek tolvajok? Ez a kártya még 20-at is alig ér.
http://www.dark comp.hu/product_info.php/products_id/7783
ott vidít hogy 67 ezer 😢 abbol nem lessz semmi.
JAJ DE BONYULULT AZ ÉLET!! Akkor itt valaki megmondaná nekem könyörgöm kis idő lenne hogy átfussa hogy meik lenne a legerősebb kártya ami 30 000 ft körül van ? http://www.***/index.php
én mindent full hd ba jáccok nem hiába van ekkora full hd-s monitorom.
És a melegedés akkor be kell ruházni 1 10 000 ft os tuning ventilátorra ha csak az órajelet tologatná az ismerősünk feszültséghez nem kellne nyúlni?
Bizonyos szintű tuning erejéig még nem kell feszültséget emelni.
És a melegedés akkor be kell ruházni 1 10 000 ft os tuning ventilátorra ha csak az órajelet tologatná az ismerősünk feszültséghez nem kellne nyúlni?
Felesleges 550W-os táp. A minőségi 400-as bőven elvisz egy 6790-et egy 4 magos processzor mellett is.
HD6950-et is 😃
7750 ? na akkor ezt döntsd el Niteforce a 6790 et mondta más meg a 6850 et javasolta aki a gépünket csinálta viszont ehez legalább 550 w os táp ot ajánl vagy ehez a 6850 hez is bőven elég a 400 w os? Természetesen az új erős jó minőségű
Vagyis meik ezekből a legerősebb? Meikkel tudom a legtöbb fps-t elérni vagy ha mind szinte ugyananyit ad akkor meik tuningolható jobban?
a 7770 60 000 nem?
Légyszíves használd a szerkesztés gombot a dupla hozzászólás helyett! Köszönöm!
Nem 60k a 7770.
A 6790 is jó választás. Nagy előnye a 7770-nek, hogy jóval kevesebbet fogyaszt.
Na így még laikus ként is megértettem. (: na és akkor most azt mond meg nekem hogy meik lenne a lehetőleg leg erősebb kártya 30 000 ft körül amit bele lehetne suvasztani az új táp melett a gépbe ja múgy ati vagy nvidia a jobb játékra ?
32ezerért lehet venni HD7770-t. Ilyen árkategóriában az nvidiának nincs versenyképes videokártyája.
Egyébként a tápodra nem bíznék VGA-t. Bocs ha nem fogalmaztam érthetően. 😀
HD6850 a legerősebb mind közül. kb 37 ezerért lehet venni újonnan.: VTX3D VX6850 1GBD5-2DHX. Aztán jön a HD 7770 ,HD6790, HD7750.
Vagyis meik ezekből a legerősebb? Meikkel tudom a legtöbb fps-t elérni vagy ha mind szinte ugyananyit ad akkor meik tuningolható jobban?
a 7770 60 000 nem?
Annyiért 7750-et tudsz venni újonnan.
De ha rászánsz egy plusz ezrest, akkor 7770-et is el tudsz csípni.
ez csak egy példa volt, mert a 6790 nem eszik 150-et.
AMD Phenom II X4 945 95w Ja és tudom hogy ez nem ide tartozik és a tökötök is telelehet velem de 1 4 magos phenomot vagyis ezt vagy 4 magos buldozert vegyek ha több fps-t akarok kicsikarni ebből a 'drágaságból' ?
Nekünk...😊
Oké😶 akkor erről 1 szót se
Mi azt mondjuk hogy nem éri meg kockáztatni. a HKC-ből is az ócskábbik van neked, arra jó hogy egy integrált celeronos konfigot meghajtson egy kis irodában napi 1 órában.
Először mindenképpen egy normális tápot kell venned, aminél nem kell aggódni hogy ilyen VGA-k nem sülnek e le rajta.
): de most van anyi hogy nem tudok vélasztani amugy itt venném meg
http://www.***/index.php/cPath/45?osCsid=f85a24e0c08ff2a5431c731e78c85318 Vagyis apám. Na és innen meik tápot ajánlaná valaki? és az a 400 w nem lenne kicsi? mert lehet hogy má akkor 1 6790 et vagy ehez hasonló 30 000 ft körüli kártyát vennék. Vagyis ha ijen erősebb kártyát vennék akkor azt még biztos hogy a 400 w os táp elviszi mer (ismerősöm ez most nem lényeg) azt mondta hogy ha má ijen 30 000 ft os vga-t vennék akkor má minimum 550 w os kellene. Kösz előre is De nagyon!!!
Először mindenképpen egy normális tápot kell venned, aminél nem kell aggódni hogy ilyen VGA-k nem sülnek e le rajta.
De most csak 1 (kiba*ott) ELNÉZÉST A KÁROMKODÁSÉRT vga-t vennék ami erősebb mint az 5570 én az a fos hkc 400 w os táp is elbirja. Tehát a max amit ez a táp elbír. a lehető legerősebb amit elbír. És újonnan szeretném megvásárolni. És akkor erre szeretnék 1 választ ami 4 számból ál legalább (:
Röviden és tömören ez lenne a 'kis' hisztim (:
alex1997: Nem értem a támadásodat. A tápegységedre nem bízna VGA-t, s nem te rád.
Az igen enyire szar? De akkor a 4850 jobb mint az 5570 De a 4890 -et vagy a 4870 et elbírná a táp vagy most meik lenne a leg erősebb Amit még el is bírna a táp és jobb mint az 5570 ?
Én nem bíznék rá egy VGA-t se... 😕 😀
Mért mert szarul írok vagy mert 15 vagyok? szerinted miért kérdezgetek it???? Talán mert nem anyira értek hozzá? Hát igen. Vagy nem erre van ez az oldal??
Az igen enyire szar? De akkor a 4850 jobb mint az 5570 De a 4890 -et vagy a 4870 et elbírná a táp vagy most meik lenne a leg erősebb Amit még el is bírna a táp és jobb mint az 5570 ?
Én nem bíznék rá egy VGA-t se... 😕 😀
ö jó tudni. pedig apám barátja ezt mondta hogy vegyünk mert még tuningolni is lehet.
De ténleg olvastam is valahol hogy a 5570 meg a 5770 a 2 svájci bicska.
5770 jó kártya, 5570 hát...
Akkor mien ennél erősebb kártyát ajánlanátok ennél a fos hkc 400 w-os táp melett
De aminek értelme is van hogy legyen valami sebesség fps beli változás.
De ténleg olvastam is valahol hogy a 5570 meg a 5770 a 2 svájci bicska.
Akkor mien ennél erősebb kártyát ajánlanátok ennél a fos hkc 400 w-os táp melett
De aminek értelme is van hogy legyen valami sebesség fps beli változás.
az 5570 erősebb mint a 4850 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? öööööööö
3 éves vga
Fordítva jóval gyengébb.
az 5570 erősebb mint a 4850 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? öööööööö
3 éves vga
Nem,sokkal gyengébb.Mint ahogy azt Synda is megmondta!😉
3 éves vga
szerintetek? a régi ATI Radeon HD 4650 vagy ez a jobb
Gigabyte R667D3-2GI AMD GDDR3 2GB 128bit PCIe videokártya?
6670 jobb.
alex1997: 5570 6 fényévre van 4850-től.😆
Hkc tápot dobd ki, vagy megveszem és szétverem.😂
Kösz előre is.
Gigabyte R667D3-2GI AMD GDDR3 2GB 128bit PCIe videokártya?
Goku akkor elmagyarazom neked az ember azt kerdezte melyiket eri meg jobban:
9800gt
5670
Es en az 5670-et olyanlottam mivel ddr5-os es gyorsabb a memoria feldolgozasa ,es sokal kevesebbet is fogyast! ES kerdezem en holl itt a hulyeseg😊
Ha nagyon szőrszálhasogató szeretnék lenni, akkor már abba is beleköthetnék, hogy "memoria feldolgozasa". Nem a memóriát dolgozza fel, hanem az adatokat, legfeljebb a memória sávszélessége nagyobb, de még csak ez sem teljesen igaz, mivel a 9800GT-n 256bit-nyi vezérlőre kapcsolódik a GDDR3-as memó, míg az 5670-en 128bit-nyire kapcsolódik a GDDR5-ös memó, ami azonos valós órajelen megegyező sávszélességet biztosít. Illetve így önmagában az egész hülyeség, mert nem csak attól lesz jobb egy kártya, hogy mekkora a memóriasávszéle... Valamint még ezt is írtad "Pixel Fill Rate,Texture Fill Rate ezek kidolgozasa is nagyon lassu" Na ezen még most is röhögök. X'D Ennek úgy ahogy van nincs semmi értelme. Arról nem is beszélve, hogy eleve a vita abból indult, hogy a te megfogalmazásod szerint a DX11-es támogatás miatt megy a Fifa jól az 5670-en. Ha meg nem így értetted, szar a fogalmazásod...
Tisztelt Cooley és Andris19994!Látom egész szép szócsatát vívtatok az 5670,és a 9800gtx-en.Köszönöm szépen hogy megpróbáltatok segíteni,de csak jobban összezavartatok,mivel én még kezdőnek sem mondanám magam e téren!Mint már írtam nekem a Fifa 13-ra kellene,és a két kártya közűl kellene választanom,vagy max.15k-ig.
Ha esetleg ilyen árban van normális kari,akár használtan is,légysi írjátok meg.
Némi szerencsével annyiból egy 1GB-os 4870 is kifogható, de egy 512MB-os egész biztosan. Ennyiből az a legerősebb.
Köszönöm!Utána nézek!És,ha mégis a két kártya közűl kell választanom,akkor több forumot megnézek
A 2 körül egyértelműen 9800GTX!