Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok szerintetek ez milyen kártya megéri az árát ? Sapphire Radeon HD6870 1024MB az ára 43e ft
Vagy tudtok valamilyen jó karit max 45e ft-ig ami jó ?
Én is olyat tervezek, de már 35körül lehet kapni 😀
Merre mert én 43 nál olcsóbban eddig nem találtam!?
Sziasztok szerintetek ez milyen kártya megéri az árát ? Sapphire Radeon HD6870 1024MB az ára 43e ft
Én is olyat tervezek, de már 35körül lehet kapni 😀
Miért csökkent ennyire a hd7850 kártyák ára?
Mert készülnek egyre jobb kártyák? talán?
Am nem tudom... 😀
Vagy az AMD turkált az árakban
Miért csökkent ennyire a hd7850 kártyák ára?
Az AMD csökkentette a HD7850, HD7970, és HD7950-ek árát.
Ez jobb mint az Asus HD6670?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv Mindenkinek!
HD7750-t vásárolnék.Sapphire,vagy Msi a két verzió.Mindkettő kb egy árban van,csak annyiban külömböznek ,hogy az msi memória órajele:830Mhz,a sapphire pedig 800Mhz.
Az lenne a kérdésem,hogy melyik a megbízhatóbb,melyik fogyaszt kevesebbet,és melyik a halkabb?
Köszönöm!
Szerintem alapvetően az MSI mindenben jobb, nem véletlen drágábbak általában a VGA-i, de amíg nem írsz konkrét típusokat addig csak annyit írhat bárki, hogy általánosságban az MSI hűtése jobb, halkabb, megbízhatóbb kártyák.
Azért mert valami drágább nem feltétlenül jobb...
Szerintem Sapphire a legmegbízhatóbb AMD oldalon.
Tudtommal 6950 modot is azok bírják a legjobban.
Vapor-x hűtés van olyan mint a Twin Frozr.😉
Tuningot meg mindegyik modell tudja,chip ugyanaz.
HD6950 tutni nem modolnék 😃 sok bedöglik 😀
Am melyik a jobb, a Gigabyte gt440, vagy a Asus HD6670?
a HD 6670 sokkal gyorsabb
Köszönöm a választ! 😃
a HD 6670 sokkal gyorsabb
Üdv Mindenkinek!
HD7750-t vásárolnék.Sapphire,vagy Msi a két verzió.Mindkettő kb egy árban van,csak annyiban külömböznek ,hogy az msi memória órajele:830Mhz,a sapphire pedig 800Mhz.
Az lenne a kérdésem,hogy melyik a megbízhatóbb,melyik fogyaszt kevesebbet,és melyik a halkabb?
Köszönöm!
Szerintem alapvetően az MSI mindenben jobb, nem véletlen drágábbak általában a VGA-i, de amíg nem írsz konkrét típusokat addig csak annyit írhat bárki, hogy általánosságban az MSI hűtése jobb, halkabb, megbízhatóbb kártyák.
Azért mert valami drágább nem feltétlenül jobb...
Szerintem Sapphire a legmegbízhatóbb AMD oldalon.
Tudtommal 6950 modot is azok bírják a legjobban.
Vapor-x hűtés van olyan mint a Twin Frozr.😉
Tuningot meg mindegyik modell tudja,chip ugyanaz.
Üdv Mindenkinek!
Köszönöm!
Köszönöm!
Niteforce: Rendben! 😀
innen a HD6670 .
De szerintem tegyél hozzá egy HD7750-re
Köszönöm!
Nincs nagyon pénz amit még tudnék ráadni sajnos.
okés, jó lesz ez is 😀
innen a HD6670 .
Köszönöm!
Nincs nagyon pénz amit még tudnék ráadni sajnos.
Kicsit több pénzzel a:
http://www.grando.hu/asus-radeon-hd-6670-1gb-gddr5-128bit-dvi-hdmi-display-port-pcie-1524178866 (HD 6670)
Vagy:
http://www.grando.hu/asus-pcie-engt440-di-1gd3-videokartya-90-c1cq5f-l0uan0bz-1475236541 (ENGT440)
http://www.grando.hu/pcie-point-of-view-nvidia-gt630-4gb-sddr3-128bit-1526713149 (POV GT630)
Mit gondoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat! 😃
Sziasztok!
Jaga 2.0 gépembe szeretnék venni videókártyát max 35 ezerért, milyet ajánlotok? Illetve honnan tudom, hogy milyen jó a gépembe? (Bocsi, nem értek ehhez 😃😉
Radeon HD 7770 32-35ezer körül van és jó kártyának tűnik a tesztek alapján, szerintem megérné, Nvidiából meg a GTX 550Ti van ilyesmi árban, de az meg gyengébb
Az hogy rommá veri az túlzás.
http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6870/29.html
De viszont tényleg jobban megéri a HD5870 használtan.
Az His, gyárilag rommá tuningolva.😉
Akkor nézzél prohardveres tesztet , vagy guru3d-set, ugyan ez van ott is. 😀
15% a lemaradása, referencia modellről beszélek, az nálam rommá verés, ráadásul sokkal jobb tuningolva.😀
Ph teszteket letojom...csak híreket olvasok ott.
volt 6870 em volt 5870 em 😃 6870 sehol nincs.... egy jó 15-20 al lassabb
míg a 6870 tuningolod semmit se jelent...
5870 en a 6970 et verete tuningolva... persze 6970 et alap órajelel
VTX3D hd6670 1gb ddr5+tv tuner 22.880ft
Sapphire hd6670 1gb ddr5 20.800ft
Sapphire hd6750 1gb ddr5 25.500ft
Battlefield3,Fifa13,Mw3 ezekhez a játékokhoz kellene,nagyjából ebben az árketegóriában
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Jaga 2.0 gépembe szeretnék venni videókártyát max 35 ezerért, milyet ajánlotok? Illetve honnan tudom, hogy milyen jó a gépembe? (Bocsi, nem értek ehhez 😃😉
Milyen tápod van?
15% a lemaradása, referencia modellről beszélek, az nálam rommá verés, ráadásul sokkal jobb tuningolva.😀
Ph teszteket letojom...csak híreket olvasok ott.
Az 5870 valahol a GTX 480 környékén kell, hogy legyen.
Inkább 470, bár annál azért erősebb. 😀
Valahogy sejtettem, hogy a 480 az jobb. Régebben néztem egy összehasonlító tesztet (játéktesztes videót) 5870 vs gtx 480, és a 480 volt a jobb.
Az referenciamodell.
Az 5870 valahol a GTX 480 környékén kell, hogy legyen.
Inkább 470, bár annál azért erősebb. 😀
Superlompos : HD5870 a GTX470 és a GTX 480 között van. 😀
Értem.
Próbáltam valamit olvasgatni róla, aztán bajban vagyok, hogy melyiket akkor. 5870 erősebb, de nem sokkal, legalábbis amit olvastam aszerint.
Nem sokkal.😲
Rommá veri 6870-et.
6970 lényegében egy továbbfejlesztett 5870 😉
Próbáltam valamit olvasgatni róla, aztán bajban vagyok, hogy melyiket akkor. 5870 erősebb, de nem sokkal, legalábbis amit olvastam aszerint.
Ha már ennyire benne vagytok 😃
35-40k körül van ami jobb 6870-től?
Használtan lehet kapni HD5870-t.
Újonnan nem lehet kapni jobbat.
Használtan venném a 6870-et, azt kihagytam 😀
Ha már ennyire benne vagytok 😃
35-40k körül van ami jobb 6870-től?
Használtan lehet kapni HD5870-t.
Újonnan nem lehet kapni jobbat.