Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Q8200 vagy E8400? nagyjából egy árban vannak (kb 2.000Ft a különség) melyik a jobb?
van ebben igazzság de én úgyhallottam hogy a játékok nemnagyon használlják a cachet
Azért E5200-at nem akarok venni, mert az gyenge, az E7400 meg pont megfelel. Semmilyen régebbi játékkal nem játszottam, míg azokat bepótolom.. 😃 arra meg elég lesz 😀
de nemsokat javítana
40-45 ezerér milyen procit ajánlotok?
AMD Phenom-II 720-ról (2.6 Ghz) mi a véleményetek? megéri azt a 30.000Ft-ot?
szerintem megéri mert ahogy nézem 35-40között van😆
Az AM3-asba megy az AM2 is sztem.
Az AM3-as ba belemegy az AM2, és az AM2+ is de az AM2, és az AM2+ ba nem megy az AM3
hello! azt szeretném kérdezni hogy az AMD Phenom II X3 710 AM3-as foglalatú, de belemegy AM2+ foglalatba is? vagy miben lesz rosszabb hogyha belemegy? sok helyen AM3-asnak írják, más helyen AM2+nak, valahogy meg így láttam: Socket: AM2+/AM3
Hát az úgy van hogy Am3 masba belemegy az x2 procik a phenomk és a phenomII.Az AM2+ba phenom és x2.Az am2 az x2esek! De viszont bele lehet tenni az AM2+ba is a phenom II-t csak frisíttenni kell a biost! De ez nem garantált kb.90% hogy jól fog müködni!
hello! azt szeretném kérdezni hogy az AMD Phenom II X3 710 AM3-as foglalatú, de belemegy AM2+ foglalatba is? vagy miben lesz rosszabb hogyha belemegy? sok helyen AM3-asnak írják, más helyen AM2+nak, valahogy meg így láttam: Socket: AM2+/AM3
Szerintem csak AM3-as foglalatba megy bele, de várd meg még hozzá értöbbek is hozzá szolnak...