Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
1. Sapphire Radeon HD6850 1GB
2. Sapphire Radeon HD6870 1GB
3. Sapphire Radeon HD6850 2GBolyan 43-46 között van mind !
Új karit akarok nem használtat 😀
Milyen kártyát lehet kihozni 8.000.- forintból? Persze használtat.
HD 4670 512mb ddr3 -nál jobb lehetséges? Köszi
Sziasztok szerintetek ez milyen kari megéri :
Sapphire Radeon HD6790 1GB
???
Ebben az értékben már kapsz használt hd6870-et garanciával. Csak az 2010-es kártya :/
Sapphire Radeon HD6790 1GB
???
Most néztem teszteket a GTX660Ti-ről, nem rossz kártya, de ahogy nézem csak 192 bites, ez nem nagy hátrány a többi 256 bithez képest ? Vagy akkor már inkább GTX670-et várnám meg.
Állítólag néhol még a HD7970-nél is gyorsabb tud lenni.
HD7870-et esetleg
Igen, ahogy néztem most az előbb, a kereten belül ez lenne a legjobb, mert a 7950 már drágábba 80 vagy a felett
Helló!
Jelenleg van egy ilyen kártyám: MSI 6950 Twin Frozr III Power Edition/OC, és gondolkozom, hogy esetleg egy erősebbre cserélném, csak nem tudom még milyenre. Ti mit ajánlanátok helyette max 75.000Ft-ig. Akár használtan vagy újonnan, de erősebb legyen.
Ebben az árban szerintem nem tudsz nagyon jobbat venni. Ez szerintem van, de majd a szakik megmondják. 😀
Ha nem haragszol meg, akkor 1 megjegyzés.
Szerintem ez már pénz "fitogtatás" csak, nem videokártya újítás.
2-3 hete még egy HD 6870-ed volt, ha jól emlékszem, akkor vetted ezt a 6950-et, és már "meguntad", jobb kell.
Természetesen semmi közöm hozzá, Te kapod, vagy keresed meg a rá valót, meg arra költöd amire akarod...
Természetesen nem haragszom, de ez nem pénz fitogtatás miatt van, hogy cserélgetem a kártyákat. Csak így olcsóbban jövök ki, ha esetleg kicsit használtan veszem meg, mint újonnan pl egy 7870 vagy 7950 kártyát. Csak szeretnék egy bitang erős kártyát, és kíváncsi vagyok az újakra.
Értem 😀
sok sikert akkor.
Köszönöm, és egyenlőre csak "kérdezgetek", hogy miket lehet kapni a piacon. Ennyi az egész.
Helló!
Jelenleg van egy ilyen kártyám: MSI 6950 Twin Frozr III Power Edition/OC, és gondolkozom, hogy esetleg egy erősebbre cserélném, csak nem tudom még milyenre. Ti mit ajánlanátok helyette max 75.000Ft-ig. Akár használtan vagy újonnan, de erősebb legyen.
Ebben az árban szerintem nem tudsz nagyon jobbat venni. Ez szerintem van, de majd a szakik megmondják. 😀
2-3 hete még egy HD 6870-ed volt, ha jól emlékszem, akkor vetted ezt a 6950-et, és már "meguntad", jobb kell.
Természetesen semmi közöm hozzá, Te kapod, vagy keresed meg a rá valót, meg arra költöd amire akarod...
Természetesen nem haragszom, de ez nem pénz fitogtatás miatt van, hogy cserélgetem a kártyákat. Csak így olcsóbban jövök ki, ha esetleg kicsit használtan veszem meg, mint újonnan pl egy 7870 vagy 7950 kártyát. Csak szeretnék egy bitang erős kártyát, és kíváncsi vagyok az újakra.
Értem 😀
sok sikert akkor.
Helló!
Helló!
Helló!
Pü-t írtam 😀
Köszönöm a választ! 😀
Helló!
Pü-t írtam 😀
Akkor mindenképp kell 4 magos? még 1440-s felbontáson is? És a táp elbírna egy 4 magos phenom II-t? Pl egy 965-t?
kellene, de most jó árban van a Phenom II X4 965.
Standard. Nem *** mert akkora kereslet nincs. 20nm, pár polc és megrendelés.
ASRock-ot ezt már nem is említem, az nagyok kuka, de ezt már írtam 😀
Rém meglepő, hogy MSI-ből minden hibátlan.
Sapphire-t nem vesz a nép, mert meleg és hangos.
ASUS-ból minep volt egy visszahozatal, de az belefér.
De a VTX3D öcsém, abból azt hozták vissza 😃 6570; 4850; 5450. Ezeket hozzák vissza.
Üdv!
A konfigomhoz mit ajánlotok? HD6870 vagy gtx 560? Melyik a jobb? Mert fogalmam sincs melyiket vegyem.
Phenom II x3 3.1 ghz
Gigabyte ga785 ud3h deszka
4 gb ddr3 ram 1600
Chieftech tdp 80 400w
Elég lesz a táp a rendszerhez? illetve a 3 mag kitudja-e hajtani a kártyát?
Am 1440x900-s felbontáson játszok.
a HD6870 egy kicsit gyorsabb, de sajnos procilimited lenne. A táp elég lenne. ha procit cserélsz akkor jó lesz
A konfigomhoz mit ajánlotok? HD6870 vagy gtx 560? Melyik a jobb? Mert fogalmam sincs melyiket vegyem.
Phenom II x3 3.1 ghz
Gigabyte ga785 ud3h deszka
4 gb ddr3 ram 1600
Chieftech tdp 80 400w
Elég lesz a táp a rendszerhez? illetve a 3 mag kitudja-e hajtani a kártyát?
Am 1440x900-s felbontáson játszok.
vagy van már másfajta PCI ex. csatoló ? sry egy ideje már nem kisérem figyelemmel ezeket a dolgokat :S
Ha szabad megjegyeznem valamit a VTX3D-ről, akkor leírnám, hogy nemrég hagytuk abba a márka forgalmazásárt, mert 10-ből kb 3-at nem hoztak vissza.
Úgy gondoltuk ló lesz kisebb városba, a sok csóró buta cigány úgy is ezt veszi, de egyszerüen képtelenség árulni, mert hullnak, mint a legyek. Konkrétan kivettem egyet a dobozból, és majdnem ki lehetett venni a ventijét.
Ezt csak úgy zárójelben 😃
Kössz a segítséget!Néztem a 7700-as árait,és a vtx3d a legolcsóbb,de úgy tudom a sapphire és az msi a megbízhatóbb.A vtx3d kb 3 ezerrel olcsóbb a többinél,viszont a legtöbb garit az msi adja.
Sapphire jobb azt vedd.😀
Legalábbis nekem 10év alatt nem volt velük gondom.😜
9600 pro / x800 pro / Hd 3650 / hd 5770 vapor-x / hd 7850 / hd 7970 jelenleg, mind sapphire ! 😃
Nekem is ilyesmi a kérdésem : e7400 2,8ghz mellé 7770 vagy inkább 6770 ?
Ez az előtted kérdezőnek is szól.
Ne törődjetek vele, jobb a Proci limit mint a Vga.😆
Vegyetek nyugodtan 7770-et.😉
Úgy amúgy, ha picit megpiszkáljátok az órajelet megkockáztatom nem lesz limit.😀
7770 túlhajtva 6850 teljesítményét hozza, 7750=6770=5770.😜
Köszi szépen
nem is kell annyira túlhajtani a HD7770-et hogy hozza a HD6850 teljesítményét. Van ahol meg is veri
Így igaz, de ha nagyon megpiszkálja...Bios-ból...bőven 6850 felett teljesít.😀
Nekem is ilyesmi a kérdésem : e7400 2,8ghz mellé 7770 vagy inkább 6770 ?
Ez az előtted kérdezőnek is szól.
Ne törődjetek vele, jobb a Proci limit mint a Vga.😆
Vegyetek nyugodtan 7770-et.😉
Úgy amúgy, ha picit megpiszkáljátok az órajelet megkockáztatom nem lesz limit.😀
7770 túlhajtva 6850 teljesítményét hozza, 7750=6770=5770.😜
Intel Dual Core 2,5Ghz /E3300/.Sok fórumon olvastam,hogy processzorlimitet okozhat.Ez mit jelent,és nálam bekövetkezhet egy 7700-val?
gts 250 jobb mint egy hd 6670es?
igen jobb... gts250 kb annyit tud, mint egy hd4850, az meg kb annyit, mint egy hd6750... perxe h melyik mennyit fogyaszt + dx11 támogatás, az más kérdés, de "izomban" kb egyformák... hd6670 pedig mind1iktől gyengébb...😆
[url] http://***/termek...artya.html [/url]
Ez jobb mint az Asus HD6670?
Köszönöm a válaszokat!
(Bocs ha 2x ment!)
Inkább írd le a kártya nevét azt jól van😃 Nem megy ez a linkelés itt már😃
TY! Asus engt440.
[url] http://***/termek...artya.html [/url]
Köszönöm a válaszokat!
(Bocs ha 2x ment!)
Inkább írd le a kártya nevét azt jól van😃 Nem megy ez a linkelés itt már😃
Köszönöm a válaszokat!
(Bocs ha 2x ment!)
Hy!Melyik a jobb kártya?Saphire hd7750 1gb ddr5 oc,vagy Msi hd7750 1gb ddr5 oc?
Saphire 2 év gari az Msi 3 év.
A 7770 mennyivel jobb?A gyári adatok alapján 450w-os táp kell neki minimum,nekem egy FSP 350w-os van.Elbírná?
Ebbe a gépbe kellene valamelyik:Intel Dual Core 2,5Ghz ,4Gb Ram,320-as vinyó,350w-os Fsp táp.
Azt vedd amelyik olcsóbb.
7770 jobban megérné 6850 szint.
Táp lazán elbírja.
Saphire 2 év gari az Msi 3 év.
A 7770 mennyivel jobb?A gyári adatok alapján 450w-os táp kell neki minimum,nekem egy FSP 350w-os van.Elbírná?
Ebbe a gépbe kellene valamelyik:Intel Dual Core 2,5Ghz ,4Gb Ram,320-as vinyó,350w-os Fsp táp.
Prohardver Gianni bazárja, megbízható arc, új nagykeres cuccokat árul:
VGA Asus 6870 DiCU
2 2 GB DDR5: 40.990
Hali el tudnád küldeni a kinket mert nem találtam meg de ez érdekelne !
Megvan ez a tipus az mot szoltok hozzá jó ? :
Asus
EAH6870 DC/2DI2S/1GD5
VGA Asus 6870 DiCU2 2 GB DDR5: 40.990