Videókártyákról minden

2009. February 01., téma
Fórum » Asztali PC
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.

Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...

Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hagrid avatar
niteforce írta:
Hagrid írta:
AGP-s laphoz melyik a legjobb kártya amit lehet kapni boltban?(a HD3850-et vagy HD4670-et nem lehet már kapni,ahogy láttam)és ezeket használtan is elég nehéz beszerezni.

AGP-s gépet már ne fejlessz, nem fog megtérülni a befektetés, mert olcsóbban kapsz erősebb PCI-e kártyát.
Ráadásul AGP-ből már sejthető hogy a proci is maximum 775-ös, az is már egy olyan ami csak használtan megy el.

De csak átmenetileg szeretnék egy videókártyát,mert ősszel majd veszek új lapot is.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
sanisti írta:
Hát az igaz de a 7970 volt már 180k is. Nem is azt mondom hogy olcsó lenne, csak jó lehet mikor beállnak az árak. De a az égés az tényleg ciki 😀 ebben van valami de az idővel kiderül. Az ára ha esne valamit az még jobb lenne de mivel még csak tegnaptól kapható😀
Gaboo7 amugy elvette az amber kedvét a radeontól😆

Elvette, akiét el tudta venni😃
Én jobban hiszek a saját tesztjeimnek, mint egy "zöld" párti 2 napos megfigyeléseinek 😆 😃

Mert te ekkora sztár vagy. Nézd meg a PH-s 7970 fórumot ahol nem egy ember panastkodik hogy szarok a driverek és sorban cserélik a kártyákat 680-ra pont ezért. Az hogy te AMD fanatikus kisgyerek vagy az egy dolog, az meg hogy életedben nem volt ilyen VGA-d a másik, volt nagyon sok AMD kártyám és most is azt vennék ha olcsóbb és jobb lenne, de még a legelvakultabb AMD "fanok" is elismerik hogy a mostani driverek szarok. 110k-ért nem kell a kutyának sem a PH-n a 7970, már vagy egy hónapja. Most csökkentette az árat 107k-ra de így sem kell senkinek. A legjobb vétel a 670 lesz ebben a kategóriában ha végre normalizálódnak az árak addig meg érdemes várni.

Elnézést képviselő uraság, hogy ha belegázoltam a kisded lelkivilágodba.
Elfelejtettem, hogy ez nem Videókártyákról minden, hanem Gaboo7 véleménye vs. mindenki másé. x)
Pont, hogy Én nem vagyok semmilyen fanatikus, hanem a legjobb ár/értékre megyek és mivel számtechboltunk van, azt hozok haza tesztelésre amit akarok szóval az, hogy ki miről álmodik szerintem nem jó téma 😃
Az, hogy egyenlőre nincs ilyen kártyám, holott meg van rá a pénz, csupán azért van, mert nem vagyok hülye, hogy most vegyek 😃 😃
Nem mindenki vásárol ész nélkül 😉
-és igeCn Én annyira AMD fan vagyok, hogy a GTX670/680 között gondolkodok 😉
Én a továbbiakban nem kívánok veled vitázni itt, offolva.
Ha vérzik még a kicsi lelkecskéd, akkor a Profilomhoz írj 😉

Mert ahogy már az előbb is írtam te ekkora sztár vagy. Csak azt tudnám hogy akkor miért nem 7970-et vesz neked anyukád...

Gond van itt a felfogással, komoly gond😃
Írtam, hogy profilhoz 😉
Nekem veled ellentétben, nem más hozza össze a gépet. 😉 Tudod valaki jobban szereti Önerőből összehozni, de tudod is Te miről beszélek 😆
Azért nem a HD7970-re esett a választás, mert a GTX670 szimpatikusabb.
De ha úgy hozza a sors 680 is lehet belőle.

A bolt Köszönöm szépen egész jól megy 😃
Azt hogy mi hogyan van, nem az Én tisztem tudni 😉
Minden terméket ki kell bontani és be kell matricázni és igen van amit hazahozok letesztelni de pszt 😉
Am. Apukámnak van boltja, nem tudom miért vagy ennyire rákattanva az Anyukára, ha hiányzik hívd fel 😉

Dehogy hiányzik az anyád, majd felhív ő ha hiányzom neki, tudja a számomat... 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
Hagrid írta:
AGP-s laphoz melyik a legjobb kártya amit lehet kapni boltban?(a HD3850-et vagy HD4670-et nem lehet már kapni,ahogy láttam)és ezeket használtan is elég nehéz beszerezni.

AGP-s gépet már ne fejlessz, nem fog megtérülni a befektetés, mert olcsóbban kapsz erősebb PCI-e kártyát.
Ráadásul AGP-ből már sejthető hogy a proci is maximum 775-ös, az is már egy olyan ami csak használtan megy el.
0
0
0
0
Hagrid avatar
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
sanisti írta:
Hát az igaz de a 7970 volt már 180k is. Nem is azt mondom hogy olcsó lenne, csak jó lehet mikor beállnak az árak. De a az égés az tényleg ciki 😀 ebben van valami de az idővel kiderül. Az ára ha esne valamit az még jobb lenne de mivel még csak tegnaptól kapható😀

Elvette, akiét el tudta venni😃
Én jobban hiszek a saját tesztjeimnek, mint egy "zöld" párti 2 napos megfigyeléseinek 😆 😃

Mert te ekkora sztár vagy. Nézd meg a PH-s 7970 fórumot ahol nem egy ember panastkodik hogy szarok a driverek és sorban cserélik a kártyákat 680-ra pont ezért. Az hogy te AMD fanatikus kisgyerek vagy az egy dolog, az meg hogy életedben nem volt ilyen VGA-d a másik, volt nagyon sok AMD kártyám és most is azt vennék ha olcsóbb és jobb lenne, de még a legelvakultabb AMD "fanok" is elismerik hogy a mostani driverek szarok. 110k-ért nem kell a kutyának sem a PH-n a 7970, már vagy egy hónapja. Most csökkentette az árat 107k-ra de így sem kell senkinek. A legjobb vétel a 670 lesz ebben a kategóriában ha végre normalizálódnak az árak addig meg érdemes várni.

Elnézést képviselő uraság, hogy ha belegázoltam a kisded lelkivilágodba.
Elfelejtettem, hogy ez nem Videókártyákról minden, hanem Gaboo7 véleménye vs. mindenki másé. x)
Pont, hogy Én nem vagyok semmilyen fanatikus, hanem a legjobb ár/értékre megyek és mivel számtechboltunk van, azt hozok haza tesztelésre amit akarok szóval az, hogy ki miről álmodik szerintem nem jó téma 😃
Az, hogy egyenlőre nincs ilyen kártyám, holott meg van rá a pénz, csupán azért van, mert nem vagyok hülye, hogy most vegyek 😃 😃
Nem mindenki vásárol ész nélkül 😉
-és igeCn Én annyira AMD fan vagyok, hogy a GTX670/680 között gondolkodok 😉
Én a továbbiakban nem kívánok veled vitázni itt, offolva.
Ha vérzik még a kicsi lelkecskéd, akkor a Profilomhoz írj 😉

Mert ahogy már az előbb is írtam te ekkora sztár vagy. Csak azt tudnám hogy akkor miért nem 7970-et vesz neked anyukád... De az anyukáméknak boltja van duma sem semmi. Bemész a boltba lepattintasz a polcról 2db 7970-et ami megjegyzem a jól menő boltokban is általában rendelésre van, majd használod őket 2 hétig és mint ha mi sem történt volna eladjátok a kártyákat mert ugye ez teljesen normális. A vevő meg gondolom nem reklamál hogy használt kártyát kapott... Ne n
0
0
0
0
Devis avatar
azt még nem próbáltam. bár felajánlotta de lusta voltam 2x újraindítani a gépet 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Devis írta:
nekem semmi bajom a driverekkel, 12.3-at használok

nekem a 12.4-el rosszabbul ment a GTA IV
0
0
0
0
Devis avatar
nekem semmi bajom a driverekkel, 12.3-at használok
0
0
0
0
niteforce avatar
tényleg szarok a mostani driverek, én is visszatértem a 11.11-re
0
0
0
0
Kornel77 avatar
gatya123 írta:
https://kepfeltoltes.hu/120511/2012-04-21-11-38-08_553927_10150701189697943_560432942_9404461_163033184_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem semmi😃

igen tetszetős 😃
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
sanisti írta:
Hát az igaz de a 7970 volt már 180k is. Nem is azt mondom hogy olcsó lenne, csak jó lehet mikor beállnak az árak. De a az égés az tényleg ciki :) ebben van valami de az idővel kiderül. Az ára ha esne valamit az még jobb lenne de mivel még csak tegnaptól kapható:)
Gaboo7 amugy elvette az amber kedvét a radeontólXD

Elvette, akiét el tudta venni:D
Én jobban hiszek a saját tesztjeimnek, mint egy "zöld" párti 2 napos megfigyeléseinek xD :D

0
0
0
0
GAMER2 avatar
Cooley írta:
GAMER2: Meglátjuk, mennyi lesz a különbség a 680 és a 670 között, és ha megéri a felárat a 680, akkor az, ha nem, akkor 670. Persze ez függ a pénztárcám vastagságától is. 😀 Jelen pillanatban inkább a 670 felé hajlok a 2 közül.

Sok sikert hozzá!😉 Akármelyiket is választod😃
0
0
0
0
Cooley avatar
GAMER2: Meglátjuk, mennyi lesz a különbség a 680 és a 670 között, és ha megéri a felárat a 680, akkor az, ha nem, akkor 670. Persze ez függ a pénztárcám vastagságától is. 😀 Jelen pillanatban inkább a 670 felé hajlok a 2 közül.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Cooley írta:
Synda írta:
Biztosan esni fog, állítólag a 680-at sem úgy viszik ahogy arra számítottak, ha nem akarja az NV, hogy rápenészedjen, kénytelen lesz árat csökkenteni.😂

Ilyen áron pedig biztos bepenészedik a raktáruk. Csak előbb minden piacra dobnak, a nagy, türelmetlen nV fanokról lehúzzák a lóvét, amit az első darabokért elkérnek, aztán amint csökken az eladás, jön az árcsökkenés. Csak ugye ha már azelőtt csökkentenék a csúcskategória árát, hogy kijönne minden, az újabb modelleket már eleve nem tudnák olyan drágán adni, mint azt szerették volna...
Nekem meggyűlt a bajom már több AMD kártyával is, nV-vel még soha. Számomra megér 1-2 hónap várakozást. 😀 Addigra legalább a pénz is meglesz rá... 😂

És aztán mit veszel? 680-at?
0
0
0
0
Cooley avatar
Synda írta:
Biztosan esni fog, állítólag a 680-at sem úgy viszik ahogy arra számítottak, ha nem akarja az NV, hogy rápenészedjen, kénytelen lesz árat csökkenteni.😂

Ilyen áron pedig biztos bepenészedik a raktáruk. Csak előbb minden piacra dobnak, a nagy, türelmetlen nV fanokról lehúzzák a lóvét, amit az első darabokért elkérnek, aztán amint csökken az eladás, jön az árcsökkenés. Csak ugye ha már azelőtt csökkentenék a csúcskategória árát, hogy kijönne minden, az újabb modelleket már eleve nem tudnák olyan drágán adni, mint azt szerették volna...
Nekem meggyűlt a bajom már több AMD kártyával is, nV-vel még soha. Számomra megér 1-2 hónap várakozást. 😀 Addigra legalább a pénz is meglesz rá... 😂
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
Ja nem feltétlenül és ahozképest a 7970 csúcskátya gtx 670 ugyebár a 7950 ellenfele😀
Asus TOP még csak normál tuningolt de a ref model is felveszi a versenyt itt ott😆
0
0
0
0
no avatar
Hát azért meglepően jó a GTX 670 es elmaradt a "TI"😀. Az árgépen már kapható 118k tól. Egy kicsit drága még de jó lesz az ASUS TOP és a EVGA Super... még a 7970 is veri sok játéknál sőt még a GTX 680 se akadály.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
GokuTM írta:
Kornel77 írta:
GokuTM írta:
Én kipróbáltam ASUS HD7970-et és Cf-et, nekem semmi probléma nem volt velük. Sem alapórajelen, sem OC-val.

OC-val volt hangja, de hát akit ez zavar annak azért vannak a nem ref. hűtésű verziók.

Teljesítményben és minőségben is lehengerlő 😉

Nekem ezek a tapasztalataim. 1,5-2 hét használat alatt, ebből 4 nap Cf.

Nekem is volt lehetőségem kipróbálni..És nem tudok negatív véleményt mondani..Hangja van,de azt nem sorolnám a negatív dologhoz,hisz a vetélytárs GTX-nek is megvan a maga kis hangja 😀 ..Egy jól szellőző házban,kis zene mellett észre sem vehető 😀 Tuning alatt lazán ötöst kap 😃 Nekem nagyon tetszetős darab lett 😀

Meg hát lehet hozzá kapni hűtőt, vagy nem referencia verziót kell venni 😉

Na,ez meg a másik dolog 😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
GokuTM írta:
Én kipróbáltam ASUS HD7970-et és Cf-et, nekem semmi probléma nem volt velük. Sem alapórajelen, sem OC-val.

OC-val volt hangja, de hát akit ez zavar annak azért vannak a nem ref. hűtésű verziók.

Teljesítményben és minőségben is lehengerlő 😉

Nekem ezek a tapasztalataim. 1,5-2 hét használat alatt, ebből 4 nap Cf.

Nekem is volt lehetőségem kipróbálni..És nem tudok negatív véleményt mondani..Hangja van,de azt nem sorolnám a negatív dologhoz,hisz a vetélytárs GTX-nek is megvan a maga kis hangja 😀 ..Egy jól szellőző házban,kis zene mellett észre sem vehető 😀 Tuning alatt lazán ötöst kap 😃 Nekem nagyon tetszetős darab lett 😀
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Synda írta:
Annyira nem, 7970 már van 110k-ért itt a gépigényen.😜

Hát én próbáltam egy ASUS 7970-et és inkább hagyjuk... Tragédia hogy egy csúcs VGA-val ennyi baj legyen megjelenés után majdnem fél évvel. Hangos, tuningolva össze-vissza pörgette a ventilátort és nem váltott vissza 2D-s órajelekre. Találkoztam mikro laggolással és nem egy helyen villogó textúrákkal is. És mindezt 2 nap alatt produkálta a kártya...
0
0
0
0
Cooley avatar
Igen, a 7900-asok most az árcsökkentés után jobb vételek, de szerintem érdemes megvárni, hogy az nV is csökkentsen. 😀 Bár arra valószínűleg csak a többi 600-as közép és felsőkategóriás kártya piacra dobása után kerül sor.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Hát igen. A 670 most jobban megéri mint a HD7900 széria.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Hát igen, de kicsit fura... 7-8% kül. lenne a GTX 680-670 között?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
[LINK]

GTX 670 teljesítménye... Akkor most, ki téved? PH!-n tök más eredmény született. Itt sokkal gyorsabb
0
0
0
0
grafi97 avatar
Cooley írta:
grafi97 írta:
a gtx 670 gyorsabb egy 7950-nél, de olyan árban van, mint egy 7870.😲

A 7870 330$, a GTX670 400$...

Amúgy nagyon durva lett a 670, örülök is neki, mert a 680-ra necces, hogy összejön a lóvé, pedig sok minden más is kéne még a kártyán kívül.

aztán töröltem a hozzászólást mer rájötem hogy van átlagban 50 sek különbség.
de (itt) mind2 kárta 2700-3000 sek körül mozog.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
zsubnalov írta:
Kornel77 írta:
zsubnalov írta:
Kornel77 írta:
zsubnalov írta:
Lenne egy kérdésem.
Tegnap mikor játszottam a "Dungeon Defenders" el (tört verzióval) és, olyan este 9 órakor lefagyott a gép. Majd aznap este nem is akart elindulni a gép. Ma elindult a gép de nem ismerte fel a videó kártyát. azt írja: az Nvidia Control Panel:
You are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU.
A vezérlőpultál meg azt, hogy: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Ha valaki tud segíteni azt köszönöm. 😀

Ja,hát sajnos ez igen elterjedt jelenség a g92-es GPU-k körében :/
Annak a karinak valszeg annyi 😢 Nálam is ez volt..sütő oldotta meg 😃 De nem ajánlom 😃

Akkor ennyi a kártyának? 😞 Amúgy Nvidia GeForce 8500GT-m van.

Ja...tudom 😃 Hát igen,minden bizonnyal :S

Köszi a választ és a gyors reagálást. Sajnos most egy jobb 500 Gb-os Winchester-t akartam venni de ez fontosabb.

Ha semmi remény akkor süsd meg!😉
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Kornel77 írta:
zsubnalov írta:
Kornel77 írta:
zsubnalov írta:
Lenne egy kérdésem.
Tegnap mikor játszottam a "Dungeon Defenders" el (tört verzióval) és, olyan este 9 órakor lefagyott a gép. Majd aznap este nem is akart elindulni a gép. Ma elindult a gép de nem ismerte fel a videó kártyát. azt írja: az Nvidia Control Panel:
A vezérlőpultál meg azt, hogy: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)

Annak a karinak valszeg annyi 😢 Nálam is ez volt..sütő oldotta meg 😃 De nem ajánlom 😃

Köszi a választ és a gyors reagálást. Sajnos most egy jobb 500 Gb-os Winchester-t akartam venni de ez fontosabb.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
zsubnalov írta:
Kornel77 írta:
zsubnalov írta:
Lenne egy kérdésem.

0
0
0
0
zsubnalov avatar
Kornel77 írta:
zsubnalov írta:
Lenne egy kérdésem.

0
0
0
0
Cooley avatar
grafi97 írta:
a gtx 670 gyorsabb egy 7950-nél, de olyan árban van, mint egy 7870.😲

A 7870 330$, a GTX670 400$...

Amúgy nagyon durva lett a 670, örülök is neki, mert a 680-ra necces, hogy összejön a lóvé, pedig sok minden más is kéne még a kártyán kívül.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
zsubnalov írta:
Lenne egy kérdésem.

0
0
0
0
zsubnalov avatar
Lenne egy kérdésem.
Tegnap mikor játszottam a "Dungeon Defenders" el (tört verzióval) és, olyan este 9 órakor lefagyott a gép. Majd aznap este nem is akart elindulni. Ma elindult de nem ismerte fel a videó kártyát. azt írja: az Nvidia Control Panel:
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kornel77 írta:
Synda írta:
Ezen a Palit márkán mindig jót virulok.😃

Spoiler!
Lehetne Janit, nem mindenki akar Palit. 😆

😆 VGA téren gondolom a Palinál maradnak 😃
Miért nem az ATI-nál?
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Synda írta:
Ezen a Palit márkán mindig jót virulok.😃

Spoiler!
Lehetne Janit, nem mindenki akar Palit. 😆

😆 VGA téren gondolom a Palinál maradnak 😃
0
0
0
0
Kornel77 avatar
http://hardverapr o.hu/apro/palit_hd_4870_sonic_dual_edition_oc_512mb/hsz_1-50.html

Palit HD 4870 Sonic Dual Edition (OC) 512Mb 15K

nem viccelik el a dolgokat 😃
0
0
0
0
zsolty87 avatar
mathejocy írta:
zsolty87 írta:
Üdv.
Ma megjött a vga-m és feltelepítettem a GPu Meter alkalmazást, viszont az nem látja a vga-t, tehát nem ír ki semmit róla. Hogy tudnám beállítani úgy, hogy lássa a karit?
Catalyst Control Cetnerben hőmérsékletre 42 fokot ventillátor sebességre pedig 74 %-ot ír ki. Mindezt úgy hogy csak a windows megy rajta. Ezeket az adatokat szeretném megjelenítettni a Gpu meterben is.

A hatos szériával sajos nekem sem sikerült egy hónapja élatet lehelnem bele.Aida 64 Senzor panelt használom.

Légyszi külddj már egy linket ahonnan én is meg tudom szerezni. próbáltam google-ban de nekem, csak shareware verziót dob, meg olyan amit a komplett gépről ad infókat, nem csak a vga kihasználtáságáról.
Szerk.
Esetleg aki jobban ért hozzá mint én, tudna valami tippet adni hogy alapjáraton miért van 76 %-on a ventillátor kihasználtság? Van róla egy kép is a Gamer PC-nél a negyedik kép.
0
0
0
0
no avatar
George írta:
Sziasztok, azt akarom kérdezni, hogy amikor megadnak egy videokártya adatokat, pl. ATI HD 6450-es:

Grafikus vezérlő AMD Radeon HD 6450
Buszszabvány PCI Express 2.1
Videomemória DDR3 512MB
Vezérlő órajele 625 MHz
Memória órajele 1100 MHz ( 550 MHz DDR3 )

És ilyenkor a leírásban az szerepel, hogy a memória órajele 1100 Mhz, akkor nekem 550 Mhz-es az órajele?

És mit jelent az 1100 Mhz?

az 1100 Mhz-t kell beírni, az az effektív órajel (ténylegesen akkora teljesítményt tud leadni a VGA-d).
0
0
0
0
cseszka avatar
krissz2920 írta:
Üdv! olyan problémám van hogy játék közben kifagy a gépem. Újra indítás után a gépem egy olyan hiba üzenetet küld hogy: A grafikus kártya nem kap elegendő áramot. csatlakoztassa pót tápkábelt. Viszont 1-2 kifagyás után ugyan az a játék meg simán fut. Kiszedtem kitakarítottam, ugyan úgy vissza tettem, ugyan azokkal a csatlakozókat kötöttem rá. Mi lehet a baj?

Benéztem gépedhez és ott ezek vannak megadva:
A gép neve:Gusztáv
Processzor:Intel(R) Pentium(R)
Memória😃DR2 400 MHZ
Videókártya:Ati Radeon 6600gti
DirectX-verzió😃irectX 9
Op. rendszer:Windows XP

Itt megadhatod hogy mennyi memod van,nem csak h mien Pl 2Gb DDr2 800Mhz,ugyan ez a procirol is.
Viszont nemadtad meg a tápod,h az mien,mert ez a probléma tápgyanus.
Vagy idös már és megfáradt,nemtud akkora teljestiményt leadni amekkora kellhet a kártyának,egy minöségi 350W táp ehhez a géphez bovenn elég,azzal nemlenne ilyen gondod,vagy esetleg a tápkábel megkopott,sérült,ezért idönként nemkap elég áramot a kártya.
0
0
0
0
krissz2920 avatar
Üdv! olyan problémám van hogy játék közben kifagy a gépem. Újra indítás után a gépem egy olyan hiba üzenetet küld hogy: A grafikus kártya nem kap elegendő áramot. csatlakoztassa pót tápkábelt. Viszont 1-2 kifagyás után ugyan az a játék meg simán fut. Kiszedtem kitakarítottam, ugyan úgy vissza tettem, ugyan azokkal a csatlakozókat kötöttem rá. Mi lehet a baj?
0
0
0
0
mathejocy avatar
zsolty87 írta:
Üdv.
Ma megjött a vga-m és feltelepítettem a GPu Meter alkalmazást, viszont az nem látja a vga-t, tehát nem ír ki semmit róla. Hogy tudnám beállítani úgy, hogy lássa a karit?
Catalyst Control Cetnerben hőmérsékletre 42 fokot ventillátor sebességre pedig 74 %-ot ír ki. Mindezt úgy hogy csak a windows megy rajta. Ezeket az adatokat szeretném megjelenítettni a Gpu meterben is.

A hatos szériával sajos nekem sem sikerült egy hónapja élatet lehelnem bele.Aida 64 Senzor panelt használom.
0
0
0
0
mathejocy avatar
Kish24 írta:
Sziasztok!
A Gainward kärtyäkrol mi a velemenyetek?
Ez a kiszemeltem:Gainward NVIDIA GeForce GTX680 Phantom OC-s a kicsike,de nem tom jo ez a ceg vagy sem.Nekem ujak!

Jó Márka.Lehet,hogy neked uj,de elég rég a piacon vannak.
0
0
0
0
Gobey avatar
Na megvan végre az uj grafikus!😎
0
0
0
0
marko99 avatar
Amit írtam az 448. oldalon és folytatódik a 449. oldalon kommentemhez. Ahhoz azt akarom kérdezni, hogy mit lehet akkor csinálni vele
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
A Gainward kärtyäkrol mi a velemenyetek?
Ez a kiszemeltem:Gainward NVIDIA GeForce GTX680 Phantom OC-s a kicsike,de nem tom jo ez a ceg vagy sem.Nekem ujak!
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Üdv.
0
0
0
0
levi27 avatar
crowsan írta:
Egész korrekt..A másikkal szemben erre rá lehet tenni 2 hűtőt is!

Arctic Cooling Accelero S1
https://img81.imageshack.us/img81/5108/clipboard01bm9.png

én olyat is láttam már hogy nem a 2 gyári ventit (amit lehet kapni hozzá) hanem két valami nagyobb (teljesen lefedték a bordázatot) hűtőt ügyeskedtek rá...halkabb és jobb is volt 😃
0
0
0
0
xXMrSanXx avatar
Egész korrekt..A másikkal szemben erre rá lehet tenni 2 hűtőt is!

Arctic Cooling Accelero S1
https://img81.imageshack.us/img81/5108/clipboard01bm9.png
0
0
0
0
levi27 avatar
crowsan írta:
Esetleg egy ilyen egy ventillátorral? Arctic Cooling Accelero S1

akartam is javasolni csak dolgom volt... jónak mondják 😃 de nézz teszteket az a biztos.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció