Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nem????
között mi a különbség ?
tom pár plussz MHZ de mitől olyan drága nem értem😊
ez a hűtő jó volna tuningra----Zalman CNPS7700 ?
?
Ja, értem.
És a Phenom 2 szériájából az X3 710-es ?
Ez maradjon, vagy a Q8200; X4 9950 ?
Én a Phenom II x3 710-re szavazok, egész jó proci... És még 1darabig biztos elég lesz a gameknek...
És a Phenom 2 szériájából az X3 710-es ?
Ez maradjon, vagy a Q8200; X4 9950 ?
Játékra melyik lenne a jobb a 3 proci közül?
Phenom X4 9950
Intel Q8200
Intel E8400
Több véleményre is kíváncsi lennék. 😀
Hát kb. még 1évig biztosan az E8400, de ha tovább kell, akkor azt mondom, hogy az AMD...
Phenom X4 9950
Intel Q8200
Intel E8400
Több véleményre is kíváncsi lennék. 😀
amúgy tavaly nyáron vettem
Egyébként érdemes felhúzni?
Mennyi rá az esély hogy tönkremegy?
Egyébként ez a hűtő megfelelne?: http://www.argep.hu/product_371001.html
Igen, jó lenne rá a hűtő. De nem hiszem hogy 3GHz alatt sokat növelne a húzás a teljesítményen... És nem hiszem hogy tönkre menne, én pl közel 1éve tartom 2GHz-n az 1,6GHz-s procim... De ez mindig más és más!
Mennyi rá az esély hogy tönkremegy?
Egyébként ez a hűtő megfelelne?: http://www.argep.hu/product_371001.html
Helosztok,vn egy Amd x2 4850e processorom 2500Mhz-es. Fel szeretném húzni 2600-ra a teljesítményt mert a legtöbb játéknál ennyi kell.Hogy lehet felhúzni? Szerintetek érdemes? Mennyi rá az esély hogy tönkre megy?
Előre is kössz
Az a 100MHz nem dob sokat a teljesítményen... De ha mindenképp húzni akarod, akkor ajánlott 1jobb hűtő, és akkor 3GHz-re... Húzni lehet sokféle módon...
1. Progival pl: ClockGen, SetFSB
2. Biosba-n állítasz az FSB-den... Vagy a szorzón, abban az esetben ha BE vagyis Black Edition, tehát szorzozár nélküli a procid...
Egyébként nekem olyan gépházam van amelynek az egyik oldala egy nagy propeller.
Előre is kössz
P4 3Ghz😆(S478) Vagy E5200(LGA775)
egy p4 3 Ghz sztem. nincs 20000e forint de az e 5200-at megnézem(jah és remélem az 2 magos mert megkeveredtem a c2d meg a dual core között)😕
20 nincs is mert 21! Használtam jó 10-15e-vel olcsóbb!(csak ritka)
pontosan 2,6 Ghz körüli😆 20.000Ft Intel E5300
P4 3Ghz😆(S478) Vagy E5200(LGA775)
egy p4 3 Ghz sztem. nincs 20000e forint de az e 5200-at megnézem(jah és remélem az 2 magos mert megkeveredtem a c2d meg a dual core között)😕
de az dual core a 4400 az core duo nemlehet hogy erősebb?Mert drágább
e5200 a jobb szerintem is. E5200= 2.5 Ghz, 2MB cache / E4400= 2.0 Ghz, 2MB cache
minek 4 mag? az ember kise használja nincs ojan progi a világon vagy game ami kihaznlná , a 2 magos amd vagy az uj phenom 2-es esetleg az intelekből a 2 magosak
azért kell 4 mag, mert ha megnézed a benchmark-eket, akkor sok esetben a 2magos procik kihasználtsága már 90% fölötti. tehát kell a 4 mag, ha jövőre is szeretnél játszani az új game-ekkel.