Saját Videóid Publikálása

Szerző: peter555, 2010. November 05., téma
Fórum » Film, sorozat
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yugiohyugiohzebuyug avatar
GRID: Autosport Ultra Gameplay with HD Texture Pack

Sniper Elite 3 Gameplay (HD)

GRID:Autosport + HD Texture Pack Graphics Benchmark
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok !

Ez az első videóm, mi a véleményetek róla ? Titeket érdekelnek a hasonló videók ?

0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Amúgy amióta kommentálom (Facecam) a videóimat magyarul sokkal több negatív komment érkezik, főként magyar felhasználóktól. Érdekes módon, míg nem szólaltam meg, angol kommentek között nem volt ennyi negatív megnyilvánulás. Szánalom, ami a Youtube-on megy. Írják, hogy nem tudok beszélni stb., de ezt leírják vagy 8 helyesírási hibával.

0
0
0
0
acsricsi avatar
[url]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XQ1Eci8wlNM[/url]
0
0
0
0
R3dLinE avatar
Kb. fél év után újra CS:GO, remélem tetszeni fog 😀

0
0
0
0
R3dLinE avatar
Újabb intro-t készítettem, ezúttal Marci Studios-nak. Remélem elnyeri tetszéseteket! 😀

Itt láthatjátok hogyan készült:

Illetve külön az intro-t is:
0
0
0
0
R3dLinE avatar
Új Intro Roly11111-nek! 😀 V1-es verzió, remélem elnyeri a tetszéseteket:

Illetve hogy hogyan készült:

0
0
0
0
R3dLinE avatar
Íme a legújabb montage-m, ami most a Titanfallból készült, kb. 15 órát dolgoztam vele, és 72 réteg lett. Sokatok szerint a bf4 montage-ben túl sok volt a effekt, így ebbe most kevesebbet tettem. Remélem tetszeni fog 😀

(Annyit kérnék ha lehet, hogy ha tényleg tetszett osszátok már meg, minél több emberhez eljusson. Remélem nem nagy kérés 😀 )

0
0
0
0
Dj Joe avatar
Bena de meg nemvagyok valami profi es nagyon gyakorlatom sincs a video szerkesztesbe
0
0
0
0
R3dLinE avatar
Nem tudom tudtátok-e, de AMD vga-val is lehet szinte fps csökkenés nélkül videót készíteni:
0
0
0
0
Agent 47 avatar
Egyetlen videóm.
Elég fura, nem tudom mi baja lehet.
0
0
0
0
szalamispizza avatar