Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
na azokat én is kiírtanám az oldalról... 😆 i7 meg Titan Z kamugép és beírja az új kallofdutyihoz hogy 'nekkem hogy mene? 😆DD' ilyenkor be kell vennem pár nyugtatót... 😆
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Hát igen. A fiataloknak meg először olvasgatni kellene a korábbi hsz-at mint flamelni.
Meg szerintem rengeteg az ilyen regisztráció is, hogy reg-el, felteszi ezt az 1 kérdést és utána ide se jön többet.

A másik a "reklám kérdés" amikor van egy félmilliós gépe, de nem tudja, hogy mire képes? Persze...
De a szabályzás ezeket is orvosolná.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Mondjuk szerintem az a probléma, hogy nagyon sok lehet a fiatal az oldalon, akik vagy vagányságból írogatják, hogy 100-100 vagy tényleg nem értenek semmit a gépükhöz (?!) bár ezt kétlem és azért kérdezgetnek menne e?

Nehéz kiszűrni ezt sajnos, de nem lenne rossz tényleg, ha sikerülne, mert így ellehetetleníti aaz oldalt és a megfelelő játékról való kommunikációt, amik épp hasznosak lehetnének másoknak is.
0
0
0
0
matany001 avatar
Szerintem is kár az embereknek ki írniuk, hogy futna e vagy sem. Legegyszerűbb segítség az ha beszerzik és megnézik, hogy mennyire viszi a gépük. Viszont ehhez kapcsolódó Fórum téma se lenne rossz ötlet.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Ha már a szabályzatba bekerülne az is fél siker, mert akkor legalább jelenthető lenne. Meg talán eltántorítaná őket tőle.
0
0
0
0
Bronson avatar
hát igen, lehetne nyitni egy topikot de ahogy feltételezni lehet nem oda írnának, hanem a játékhoz... elég kellemetlen egy ügy... 😊
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Warezt is nyomják pedig tilos a szabályzatban, de azért érezhetően kevesebb mint volt.

A laikusoknak akkor nyissanak külön erre való topic-ot ahol megkérdezhetik, hogy melyik játék, hogy menne nekik. De ne a játék témáját szemeteljék tele vele. Valahogy a nyitó oldalon jól látható linket kell adni neki, hogy rögtön oda menjenek ha efféle kérdésük van. Mert sokan közölük még arra is lusták, hogy a fórumba tegyék fel az oda tartozó kérdéseiket, inkább benyomják az aktuális játékokhoz mert ott majd úgy is hamarabb nézik. Utána meg megy a sértődés amikor elküldik őket a francba a fórumba.
0
0
0
0
Bronson avatar
és mi van ha valakinek ki van töltve a gépe, meg akar venni egy (tegyük fel drága...) játékot de totál laikus? van már egy olyan topik ahol lehet kérdezni az adatlappal kapcsolatban, nem megoldás, sokan nem kérdeznek az adatlap viszont üres... az oldal összevetési százaléka sok esetben egyáltalán nem fedi a valóságot... félre ne értsetek, engem is átkozottul idegesítenek ezek a hozzászólók/szemetelők, de nem hiszem hogy van ennyi moderátor, aki ezt el tudná látni... lényegében tetszik az ötlet csak nem hiszem hogy kivitelezhető...
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Tiszteletem!

Egy szabály javaslatával járulok ide:
Gátat kellene vetni a folyamatos és egyre bosszantóbb "Szerintetek menne?; Nálam hogy futna?" típusú kérdéseknek, mivel kb. minden játéknál (főleg a legaktuálisabbaknál) a hozzászólások min. 50, de lehet nagyobb százalékát ezek teszik ki, viszont érdemben senki sem tudja megmondani. Főleg úgy, hogy a kérdezők többsége még csak kis sem tölti az eszköze adatait, de a közösséggel sem közli a kérdésében.
Tehát a szabályzatban tiltani kellene kellene ezen kérdések posztolását.

Fórumban nyitni kell egy témát ahol segítséget nyújthatunk egymásnak az eszközök adatainak helyes kitöltésében, onnantól pedig mindenkinek összeveti az oldal. Annál pontosabban a fórumozók se tudják úgysem megmondani.
0
0
0
0
usbee avatar
Nade erre szolgálna a hivatkozás, amivel leellenőrizhető lenne.
Ilyet most is kell mellékelni, ha valaki akar beküldeni gépigényt...
0
0
0
0
usbee avatar
Kár, hogy a felhasználók nem tudnak maguk létrehozni adatlapokat...😞
0
0
0
0
matany001 avatar
szbalazs95

Már én is beküldtem a Dungeon Keeper 2 gépigényét pár hónapja. 😀
0
0
0
0
SWfan avatar
szbalazs95 :
Rólunk->Beküldés->Gépigény beküldése
0
0
0
0
usbee avatar
Úgy értem, hogy pl. se a Dungeon Keeper, se a Dungeon Keeper 2 nincs az adatbázisban.

Ilyenkor írni kell valakinek, hogy ezeket pótolják, vagy esetleg a felhasználó is csinálhat adatlapot a játékhoz? Illetve akármelyik esetben mi a menete ennek?
0
0
0
0
kmetovics avatar
szbalazs95: Ezt hogy érted? Kifejtenéd bővebben?
0
0
0
0
usbee avatar
Ha nem találok egy játékot az adatbázisban, akkor mi a teendő?😕
0
0
0
0
usbee avatar
Szerintem jó lenne, hogyha az eszközöknél, ha már úgy is ilyen átalános megnevezést kapott, több féle eszközt lehetne felvenni.
Pl. mobilt.
Aztán később ilyen irányba is nőhetne a játék adatbázis.

Közben más is eszembe jutott:

Jó lenne, hogyha a 'Hozzászólások' résznél nem az összes hozzászólásom jelenne meg, hanem minden témából, amikhez hozzászóltam, a legújabb.
Vagyis ha mondjuk egy témához 30x szóltam hozzá, akkor csak a legutóbbi jelenne meg.

Sokkal átláthatóbb lenne úgy ez a része az oldalnak.

Még egy észrevétel: 😆

Ha a 'Nyereményjátékok' résznél nem csak az oldal alján, hanem a tetején is lehetne az oldalak között lapozni, az jó lenne.
0
0
0
0
heizerd avatar
Esetleg olyat lehetne hogy a beérkező és kimenő privát üzenetek két fél között úgy jelenjenek meg mint a facen, tehát h egymás alatt és nem külön mint most. Így áttekinthetőbb lenne, ha valamit vissza szeretnék olvasni nem kéne keresgélnem h melyik válaszban találom
0
0
0
0
cseszka avatar
Pár téma nemlesz?Kinézetre?
0
0
0
0
MoonW avatar
Dolgozom a mobilbarát verzión, év vége felé várható!
0
0
0
0
matany001 avatar
Szerintem havonta lehetne cserélni a Szavazás opciót, vagy legalább kicsit gyakrabban. 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Én inkább egy mobil verziónak örülnék a legjobban.
0
0
0
0
Bronson avatar
nem tudom miért kéne azt álcázni... itt úgy is 90%-ban kolbászfesztivál van, nem hiszem hogy egy csajtól annyira megőrülne bárki is, én legalábbis nem zaklatnám... szerintem sem kell ide zene, meg hasonló hülyeségek, sokan akartak eladói pontrendszert meg ilyon olyan személyreszabásokat... ne felesjük el mi az oldal célja, nekem személy szerint minél egyszerűbb, annál jobban tetszik...
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Ha én lennék a tulajdonosa a gépigénynek,akkor tuti hogy a közösségi részét javítanám az oldalnak. Az hogy milyen nemű vagyok,azt el kéne tüntetni,mert ha meglátja egy fiú hogy lány is van az oldalon,akkor rögtön beakarja hálózni azt a szerencsétlen kis csajt. így is szerencsétlenek fiúnak álcázzák magukat.
0
0
0
0
no avatar
mocskosbubu:
Szerintem ez hülyeség. Nem győzném telefonon lefelé tíltogatni.
Mások is olyan hülyeségeket tudnak javasolni…
Név változtatás… Nem változtatás…?
Mire fel?
Valamelyik nap is nézem valaki profilját, férfi oké aztán ráakadok újra meg már nő. 😲 Nem lehet elhatárolódni ki milyen neműnek születik? Vagy ennek mi az értelme?
Szerintem egy normális ember nem tudd nemet változtatni. Igaz nem is akar.
Kezd ez az oldal "facebookosdni". Tökéletesen jó arra amire ki lett találva, a többinek semmi értelme. Szerintem inkább minél anonímabbnak kellene lennie és nem az emberek profiljára kellene a hangsúlyt feketetni hanem amire való. A gépigényekre.
0
0
0
0
xoki avatar
Nem lehetne megcsinálni hogy facebook képet is belehessen rakni az [img][/img] -vel?
(vagy ha be lehet akkor hogyan)
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Na van egy kivitelezhető ötletem. Ha meglátogatnám más profilját akkor zene szólna nála. Podsnack.com oldalon választanátok egy zenét,azt customizálnátok,és beillesztenétek a profilotokba. Ha valaki ránézne a profilotokra,akkor szólna a zene. És van rá lehetőség hogy kikapcsolva legyen a zene. Nem kötelező hallgatni. De ez a zene dolog,egyedivé tenné mindenki profilját.
0
0
0
0
bukta2 avatar
ha lenne Live Chat akkor mégjobb lenne de így sem rosz! 😀
0
0
0
0
no avatar
Szerintem is jobb a megújult oldal! A gépsarok képek vissza kerülnek?
0
0
0
0
no avatar
Nem igen jó ez az új ui!
Mobilon a gépeknél kitakarja az avatár a processzor nevét. Eltűnt a játékok alatt következő opció ABC betű rendben. Ez hasznos dolog volt mert nem kellett külön az előző-utánni játékra nyomni. Azt hogy hányan nézték meg a konfigot még elhanyagolható lenne a hiánya, de a többi nem tetszik.
Mobilon, tableten zavaró. De am szebb. Hirtelen ennyi jutott eszembe most.
(De nekem tableten, telón simán lehet hsz-t írni, UC böngészővel és a videókat is megtudom nézni, mivel ehhez van flash plugin. Százszor jobb mint a wp ie meg az android chrome.)
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Nekem tetszene egy CPU összehasonlító topic is 😀
Amit nagyon szeretnék még az a Webáruház! 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Géptermeknél az a maximum 250kb tarthatatlan. Igen gagyi minőségben férünk csak alá
0
0
0
0
Bicike avatar
Én a képeket sem tudom most már megnyitni rajta.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Nekem Windows telefonom van és tökéletesen működik a géigény oldal,csak a videókat nem tudom lejátszani. 😞
0
0
0
0
Bicike avatar
Én is örülnék egy mobil változatnak. Nekem pl. Androidon nem is lehet hozzászólást küldeni, mert kidob az oldal, a régi dizájnnál nem volt ilyen.
0
0
0
0
matany001 avatar
Aminek eddig voltak borítóképei, de most nincsenek azokhoz is visszafog kerülni hamarosan? 😀
(PL: Dead Space 3, Angry Birds, Heartstone, Fahrenheit, LEGO Star Wars stb...)
0
0
0
0
Liptik avatar
Szerintem is jó lenne egy mobilos változat. Átláthatóbb lenne androidon, ioson meg windows phonen, nekem androidom van. Emlékszek, régebben mobilon átláthatóbb, volt mobilon olyan 4 éve, de amióta okos telefonom van, a PC-s asztali változat jön be nekem. Egy gépigény.hu alkalmazás jól jönne, mert kb 50-szer szenvedek azzal, hogy például a játék megjelenések bejöjjenek, néha megjelenik felugró reklám, ami mobilon nehéz kilépni belőle, vagy félre kattintok.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Nekem tetszenek az újítások 😃 A mobilos optimalizáció nekem is hiányzik
0
0
0
0
PoPet avatar
Nekem tetszik az új dizájn, egy valamit hiányolok az oldalról, a mobilos kinézetet.. :/
De nagyon jó lett! 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nagyon jó hogy foglalkoznak az oldallal! sztem nagyon jó lett! az ilyen kicsi változások is olykor sokat számítanak! 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
shark ryan : az adás-vétel nem az oldal elsődleges célja, arra vannak más oldalak...
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Sziasztok, lenne egy ötletem az oldallal kapcsolatban.
Lehetne olyan, hogy valaki neve mellett ott lenne hogy hányaknak segített, hányaknál adott el cuccot és elégedettek voltak vele, vagy netán, kinél volt undorító, hibás cuccokat árult, egy pontrendszerben, és így akinek sok rosz "pontja" van, azt vagy moderálni kellene, vagy senki se venne tőle semmit stb, csak hogy lássuk ki milyen, ja és ha valakinek rossz "pontot" adsz, azt meg kell fogalmazni, ugyanúgy a jót is, pl.: csak akkor érvényes, ha képpel igazolod stb. (pl, aki kéreget sokszor minden fórumban annak is járna,)
Köszönöm hogy elolvastátok
0
0
0
0
Patex12 avatar
Nekem ez az új kinézet sokkal jobban tetszik! 😀 Rendkivűl jó és feldobta az oldal kinézetét a nagyobb képek és a modernebb csempék. 10/10 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Warg: A trolloknak nem dislike kell hanem gödör.
0
0
0
0
Jano911 avatar
Üdv!Szerintem tök jó úton halad az oldal és a további fejlesztéseknek köszönhetően még jobb lesz.
További sikeres munkát kivánok!!Igy tovább!!😀
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem nem kell ez a lájkos megoldás, a trollokat az végképp nem tartja vissza, sőt, ha sok dislike menne nekik, az még fel is bátorítaná őket...
0
0
0
0
warg8 avatar
Ha már változtattok, be lehetne vezetni a 'like' és 'anti-like' gombokat a kommenteknél és a fórumban akár. Ez talán visszatartana néhány trollt a hülye beszólásoktól, ha látják, hogy mások már 'le-lájkolták' az adott hozzászólást...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Elég nagy újítás történt ahogy látom. Egész jó amúgy.
2 dolgot hiányolok:
-Nincs keret az egyes négyzeteknél, aztán olyan hatást kelt mintha nem töltene be rendesen egy oldal.
-Eszközök helyett én hagytam volna a Gépei feliratot
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció