Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Meg szerintem rengeteg az ilyen regisztráció is, hogy reg-el, felteszi ezt az 1 kérdést és utána ide se jön többet.
A másik a "reklám kérdés" amikor van egy félmilliós gépe, de nem tudja, hogy mire képes? Persze...
De a szabályzás ezeket is orvosolná.
Nehéz kiszűrni ezt sajnos, de nem lenne rossz tényleg, ha sikerülne, mert így ellehetetleníti aaz oldalt és a megfelelő játékról való kommunikációt, amik épp hasznosak lehetnének másoknak is.
A laikusoknak akkor nyissanak külön erre való topic-ot ahol megkérdezhetik, hogy melyik játék, hogy menne nekik. De ne a játék témáját szemeteljék tele vele. Valahogy a nyitó oldalon jól látható linket kell adni neki, hogy rögtön oda menjenek ha efféle kérdésük van. Mert sokan közölük még arra is lusták, hogy a fórumba tegyék fel az oda tartozó kérdéseiket, inkább benyomják az aktuális játékokhoz mert ott majd úgy is hamarabb nézik. Utána meg megy a sértődés amikor elküldik őket a francba a fórumba.
Egy szabály javaslatával járulok ide:
Gátat kellene vetni a folyamatos és egyre bosszantóbb "Szerintetek menne?; Nálam hogy futna?" típusú kérdéseknek, mivel kb. minden játéknál (főleg a legaktuálisabbaknál) a hozzászólások min. 50, de lehet nagyobb százalékát ezek teszik ki, viszont érdemben senki sem tudja megmondani. Főleg úgy, hogy a kérdezők többsége még csak kis sem tölti az eszköze adatait, de a közösséggel sem közli a kérdésében.
Tehát a szabályzatban tiltani kellene kellene ezen kérdések posztolását.
Fórumban nyitni kell egy témát ahol segítséget nyújthatunk egymásnak az eszközök adatainak helyes kitöltésében, onnantól pedig mindenkinek összeveti az oldal. Annál pontosabban a fórumozók se tudják úgysem megmondani.
Ilyet most is kell mellékelni, ha valaki akar beküldeni gépigényt...
Már én is beküldtem a Dungeon Keeper 2 gépigényét pár hónapja. 😀
Rólunk->Beküldés->Gépigény beküldése
Ilyenkor írni kell valakinek, hogy ezeket pótolják, vagy esetleg a felhasználó is csinálhat adatlapot a játékhoz? Illetve akármelyik esetben mi a menete ennek?
Pl. mobilt.
Aztán később ilyen irányba is nőhetne a játék adatbázis.
Közben más is eszembe jutott:
Jó lenne, hogyha a 'Hozzászólások' résznél nem az összes hozzászólásom jelenne meg, hanem minden témából, amikhez hozzászóltam, a legújabb.
Vagyis ha mondjuk egy témához 30x szóltam hozzá, akkor csak a legutóbbi jelenne meg.
Sokkal átláthatóbb lenne úgy ez a része az oldalnak.
Még egy észrevétel: 😆
Ha a 'Nyereményjátékok' résznél nem csak az oldal alján, hanem a tetején is lehetne az oldalak között lapozni, az jó lenne.
Szerintem ez hülyeség. Nem győzném telefonon lefelé tíltogatni.
Mások is olyan hülyeségeket tudnak javasolni…
Név változtatás… Nem változtatás…?
Mire fel?
Valamelyik nap is nézem valaki profilját, férfi oké aztán ráakadok újra meg már nő. 😲 Nem lehet elhatárolódni ki milyen neműnek születik? Vagy ennek mi az értelme?
Szerintem egy normális ember nem tudd nemet változtatni. Igaz nem is akar.
Kezd ez az oldal "facebookosdni". Tökéletesen jó arra amire ki lett találva, a többinek semmi értelme. Szerintem inkább minél anonímabbnak kellene lennie és nem az emberek profiljára kellene a hangsúlyt feketetni hanem amire való. A gépigényekre.
(vagy ha be lehet akkor hogyan)
Mobilon a gépeknél kitakarja az avatár a processzor nevét. Eltűnt a játékok alatt következő opció ABC betű rendben. Ez hasznos dolog volt mert nem kellett külön az előző-utánni játékra nyomni. Azt hogy hányan nézték meg a konfigot még elhanyagolható lenne a hiánya, de a többi nem tetszik.
Mobilon, tableten zavaró. De am szebb. Hirtelen ennyi jutott eszembe most.
(De nekem tableten, telón simán lehet hsz-t írni, UC böngészővel és a videókat is megtudom nézni, mivel ehhez van flash plugin. Százszor jobb mint a wp ie meg az android chrome.)
Amit nagyon szeretnék még az a Webáruház! 😀
(PL: Dead Space 3, Angry Birds, Heartstone, Fahrenheit, LEGO Star Wars stb...)
De nagyon jó lett! 😃
Lehetne olyan, hogy valaki neve mellett ott lenne hogy hányaknak segített, hányaknál adott el cuccot és elégedettek voltak vele, vagy netán, kinél volt undorító, hibás cuccokat árult, egy pontrendszerben, és így akinek sok rosz "pontja" van, azt vagy moderálni kellene, vagy senki se venne tőle semmit stb, csak hogy lássuk ki milyen, ja és ha valakinek rossz "pontot" adsz, azt meg kell fogalmazni, ugyanúgy a jót is, pl.: csak akkor érvényes, ha képpel igazolod stb. (pl, aki kéreget sokszor minden fórumban annak is járna,)
Köszönöm hogy elolvastátok
További sikeres munkát kivánok!!Igy tovább!!😀
2 dolgot hiányolok:
-Nincs keret az egyes négyzeteknél, aztán olyan hatást kelt mintha nem töltene be rendesen egy oldal.
-Eszközök helyett én hagytam volna a Gépei feliratot