Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ezt néztem ki: ASROCK N68C-GS FX
Jó utánpótlás? Vagy van ennél jobb és olyat vegyek? Max. 20e Ft amit rászánok.
Előre is kösz.
[LINK]
táp: FSP HEXA 400W 9.5k
vga: msi 7770 1gb gddr5 27k
memoria: CSX Alpha 4GB DDR3 1333Mhz 8k
proci: AMD Athlon II X3 450 (feloldható 4magossá is) 15k
deszka: Asus M5A78L LE 15k
vagy
proci:Intel Pentium G860 17k
deszka: Gigabyte GA-H61M-HD2 13k
én ezt raknám össze 75ből, ez a végleges összeg? vagy ez csak vga nélküli ezt nem sikerült kivennem az eddigi hszekből.
azzal be lehet kapcsolni a számítógépet? meg még van egy reset, ezek a gombok mire szolgálnak?
😆
Proci:AMD FX-6300--------27.950ft
Ram:Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz-9.000ft
Táp:Chieftec CTG-500-80P----13.200
-------------------------------------------------------------
72.150ft
Videókártyát használnád átmenetileg a mostanid ugyis később akarsz vga-t cserélni
Vga dolgot is gondold át egy 25 ezres kártyával crysis 3 al csak lowon fogsz játszani annak ellenére hogy a proci bőven jólenne még ahoz is de kérdés mekkora felbontáson akarsz játszani?!!!!!
Intel:Alaplap:Asus P8B75-V--19.677ft
Proci:Intel Core i3-3240--28.615ft
Ram:Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz-9.000ft
Táp:Chieftec CTG-500-80P----13.200
------------------------------------------------------------------------------------
70.492ft
A pénzről annyit, hogy fokozatosan venném anyummal, de én külön-külön beosztotttam a pénzt: Alaplapra 20 ezer, Ramra 10, Procira megint 20, és Videokártyára /sokkal később/ 25. Persze mondjuk ha az alaplap nem 20, hanem 15, akkor a procira lehet 25, érted.
Ezt néztem ki magamnak, mert a közelünkben van egy ilyen bolt, tudnék róla kérdezősködni, stb, viszont nem tudom, hogy ennyi pénzért van-e jobb, (ebben a boltban esetleg) és hogy ez ugye AMD-s, az Intel nem lenne-e a jobb. Azt sem tudom nagyon, hogy mivel ez ATI kártyákat támogat, azok nagyon rosszak? Mert mindenki mást mond.
Synda: Asus F2A55-M /// 16k ez nagyon tetszik, viszont nem láttam volna, hogy lenne a közelemben, rendelni meg nagyon nem szeretek.
Szerk: Megtaláltam:http://www.pctrade.hu/termekadatlap/alaplapok/asus_f2a55_m_lk2_plus_fm2_45757
Már csak az a kérdés, A kettő közül melyik, és hogy intel, vagy AMD.
Újabb szerk: http://www.pctrade.hu/termekadatlap/alaplapok/asrock_b75m_r20_lga1155_40335 találtam, Inteles, ami nálam + pont, viszont nem tudom, hogy miért van kettő PCI-E foglalat. A videokártyától függően kell eldönteni, melyikbe teszed be?
Gigabyte z87 OC V Msi GD65 gaming oc
Árat most ne nézzétek 😃
Má kész lázba vagyok itthon 😆DDD
Dani majd héten rendelek majd csinálok képeket h elhidd ok? 😃