@gyuri191: Már rég megvettem de most elővettem mert nem játszottam vele szinte 20 percet.
Most ott tartok, hogy volt Tobias-tól megszereztem a távirányítót amivel eltudtam menni arra a szigetre ahol van a titkos bunker.
Egyébként ki akarom tolni 100%-ig de először a főküldetésekkel kezdem.
Te merre jársz?
@bassus16: én ugy kezdtem el hogy elöször a mellék küldetéseket és utána a fö küldetések mellék küldiknél úgy 80% kész van már a fö küldiböl meg vittem 4 küldit csak van 3 qr kód valahol meg van 2 fegyver doboz is amit nem találok és nem muatja a térkép pedig az öszes ctos tornyot már feloldotam ha a storyban megyek akkor fogom majd azt a 3-at megtalálni mert az öszes töbi megvan csak az a 3 hiányzik és a térkép nem jelzi
Szerk:upsz már látom a fö storyban legy egy küldi ahol egy ctos tornyot kell hackelni és akkor fogom látni a maradék cucost csak az még az act 3-ban lesz az a küldi 😃
@gyuri191: Amennyire nem nem érdekelt ez a játék most annyira megfogott.
Anno még 1500Ft-ért vettem Season Pass-al együtt.
Utána jön a 2. rész is és várós a Legion. 😃
@bassus16: igen most énis nagyon rákatantam erre a watch dogsra ez mellet pörög még melete a far cry primal utána jön nekemis a watch dogs 2 és a primal után meg a far cry 5 😃
@bassus16: hát igen mivel most megvan végre a 2 gb-káryám gt 1030 igy ezzel olyan cimeket tudok vinni amiket eddig az 1 gb-os r7 240-mel ugyebár nemtudtam vinni mert mostmár az ac odysey is simán megy mediumon pl uigyhogy még nagyon sok cimet bekel pótolnom ezek után 😃 bövült a kártya igy bövült a játékok száma is 😃
@gyuri191: Watch Dogs sztori végigjátszva. Hát ez valami iszonyat jó volt. Most jöhet a 100%
Hajnali 1-ig toltam és 4:30-kor kelés mert meló volt de nem érdekelt. :"D
Meg is vettem a második részét. 😀
@bassus16: na szép munka gratula én felváltva viszem ugye a watch dogsot meg a prrimalt hogy utána jöjjön az 5 meg mellé a watch dogs 2 egyenlöre a watch dogsnál márcsak 6-7 küldi van hátra primalbol megmár csak bázis foglalás meg fö küldik és persze nemis montam hogy teljes legyen az élmény a far cry 5 mellé beszereztem a new dawn-t is 😃 mert végülis az hozzá úgymond egy bövitmény éshogyha az 5-öt majd kiviszem akkor a new dawn se maradhat ki
@bassus16: hát a 100% az nálam annyi hogy az öszes fö küldi meg mellék küldi meg mellék tevékenységek de az ilyen 100 db gyüjthetö tártyat én kihagyom általában hogy gyüjts ösze 100 db gyürüt mondjuk meg ilyenek az nálam kimarad de az öszes küldit megcsinálom fö és melléket meg kifulozom a karaktert is hogyy pl összes skill megszerzése
@gyuri191: Törtben próbáltam és nagyon megtetszett.
Letöröltem és majd megveszem a GOTY verziót.
Szerintem iszonyat jó játék lett legalább is engem megfogott. Rengeteg időt lehet beletolni és amennyiért adják mostanság szerintem ajándék.
Sokszor csinálom ezt, hogy kipróbálom és ha nagyon megfog megveszem amit nem veszek meg azt általában nem is tolom végig vagy a próba után meg is unom. :/
AC Origins is dettó ez volt.
Próba után megtetszett, le is volt akciózva és most már szerintem 50-60 órám tuti benne van
@bassus16: ja azért mondom a goty-t beis szerzem ja és még anyit hogy a new vegast azt nemvitem ki megéri kivini menyire régi játék vagy inkább kezdjem a 4-el ? a 3-at kivitem régebben
@bassus16: értem megvettem a 4-et a goty-t és mellé még olcson beszereztem a skyrim special edition-t is 😃 még szerencse hogy havernak kellet segiteni pakolni igy kaptam pluszba még egykis pénzt
@bassus16: na az a jó imádom a tartalmas játékokat 😃
még egy kérdés a far cry 5-ben ugye már nemkel craftolni ilyen táskákat meg pénztárcát mint a 3-ban meg a 4-ben kellet akkor itt mennyi pénzt lehet magamal vinni mert én csak egyet utáltam a 3-ban és a4-ben is hogy nem lehetet bármenyi pénzt gyüjteni igy hiába versenyeztem pl a 3-ban ha már megvolt a maximális 10 ezer dollár nem növekedet ugye továb igy fölösnek éreztem már ugye a ládákat gyüjtögetni ezért vagyok kiváncsi arra hogy a far cry 5-ben is van egy bizonyos max pénz öszeg amit magadal vihetsz vagy ott már bármenyit gyüjthetsz mint pl a watch dogsban mert ott már van vagy 510 ezrem 😃
@gyuri191: Wolfenstein the New Order/ Old Blood
Metro 2033/Metro Last Light
Ryse Son of Rome
Far Cry 3
Homefront The Revolution
Mafia II
Ezek olyan játékok amiket időnként újra feltelepítek és kitolom mert megunhatatlan a számomra. 😀 Ezek közé befér a Watch Dogs első része is mert iszonyat tetszett.
@bassus16: na végre egy ember aki rajtam kivül nem szarozza és fosozza a homefrontot 😃 amugy nekemis vanak olyanok amiket töbször kiviszek pll dying light
@bassus16: Ez a T-Bone egyszerüen imádom a csávót 😃 amikor azt a küldit adja hogy állitsak meg egy konvojt na ott tartok most azt fejeztem be 3 házikészitésü bomba és megis van oldva 😃 konkrétan ezvolt a leg gyorsabb küldim 2 perc volt talán amugy márcsak fö storybol van pár küldi az összes mellék cuccot megcsináltam jó hosszú igy a játék ha nemcsak a fö küldivel vagy elfoglalva
@gyuri191: Ott engem párszor megöltek fel is húzott...
Azt a küldetést csíptem legjobban mikor T-Bone-t meg akarták öletni és a roncstelepről kellett kijutni a sajátkészítésü csapdáival. :"D Iszonyat hangulatos küldetés volt.
Most Forza Horizon 3 pörög leginkább, néha-néha Gears 5 meg Lost Planet 3 lesz majd utána.
Már 1 hónapja lassan letettem a multiplayer játékokat.
A mobilos cod hogy hogy nincs még fent apple store ba? Mert október 1 el megjelenik de semmi előregisztrálás vagy csak hogy mutassák hogy jön... hmmm fura
@gyuri191: Eddig coopban egyszer vittük ki, és utána Mayhem módban farmoltunk a Legendary Boss, és Rare Enemies eventek alatt. Emelett Soloban is elkezdtem már, és van egy youtube-os karakterünk is, amit liveos végigjátszásnál használunk. Hogy még hányszor játsszuk ki? Hát nem tudom, ameddig lesz kedvünk hozzá! 😃
@gyuri191: Alapjáraton nem izgat a AAA címek jelentős része, de nem igazán szoktam megbánni azokat amit végül beszerzek. Egyedül három címre emlékszek amik csalódást okoztak valamilyen szinten:
[list]Mass Effect: Andromeda, ez volt a legnagyobb csalódás, de már ennél is számítani lehetett a bukásra
Fallout 4, itt is számítani lehetett rá, és szerencsére nem is vettem meg végül (csak nem rég pár száz forintért)
Mafia II, itt nem igazán számítottam rá, és végül nem is lett rossz, de közel sem volt olyan jó mint az elődje[/list]
böség zavara van annyi játék van igyhát fogtam magam és gondoltam minden játékot ugyse fogok tudni kijátszani igy ránéztem g2a-ra és a szivemre halgatva vettem 5 játékot
far cry primal
far cry 5
far cry new dawn
watch dogs
watch dogs 2
egy kérdés ti hogy döntötök enyi játéknál hogy tudtok választani hogymost mivel játszanátok??
@Andor1997: igen ezért is szemeztem ezzel az 5-el mert a far cry kedvenc sorozatom és a watch dogs is bejön és igymár végre tudok is velük játszani a gt 1030-al mediumon simán mennek ja memég szemezgetek az ac rogue-al is el leszek egy idejg 😃
@TheMenkuPocok: Szerintem iszonyatosan jó lett, bár sok idő kell mire tudsz valamit kezdeni a játékba, pár embert eltántoríthat a nehézsége, sokszor kell menekülnöd, és később visszatérned ha már jó cuccaid vannak, az pedig jó pár órát vesz igénybe. Talán az első 10-20óra ami igazán megválasztja az embert. Ha szereted a Gothic / Risen szériát akkor nem hiszem, hogy akadályt jelentene. 😀 Legalább vagy 80-100órát biztos elkalandoztam a játékban.
@gyuri191: Most én kérdezem meg. Ilyen gyorsan kijátszod a játékokat, amiket írtál vagy mind félbehagytad? Gondolok itt a souls gamekre.
Nem kötekedésképpen írtam, csak érdekel 😉
@kmetovics: hát montam hogy a lords of the fallent azért hagytam abba mert nekem nagyon lassu a játékmenete és ezért nem jön be viszont a the surge-öt kivitem a nioh az nekem nemjönbe viszont majd a sekirora rá nézek mert az viszont tetszik és pc-n álitólag könyü is irányitani meg pörgös
És nyugi nem vettem kötekedésnek 😃 😃 😃 nemis vettem volna annak
Mivel most inkább a laptop és a többi csetrec eladásával foglalkozom, még be sem laktam az asztali gépet.
Amúgy meg első körben csak azzal, amit a GMA950 enged
@gyuri191: Lehet, de nem AAA kategóriás. Abból jó ha havonta kijön 2-3 darab. Persze a kategória is elk*volt már és minden vacakra rábiggyesztik. Anno talán az NFS 3-ban kezdődött ez a trend hogy míg az első nfs-ekben a-b-c-d kategória volt, NFS 3-ra már aaa-aa-a-b kategória lett. Mintha ettől a legótvarabb kocsi felérne egy korábbi B kategóriával...
@gyuri191: Szerintem ezek közül a sekiro a legnehezebb. Meg sok helyen olvastam is. A DS-ban annyival könnyebb, h a fegyverekkel simán suhint az ember. Pl: a Lords of the fallen-ben sok fegyvernél azt csinálja a karakterünk, h fél óráig pörgeti és csak utána üt vele(light attack). Az erős támadásnál le sem írom, h miket művel a karakter, mert az vicc.
Szerintem kezd a DS játékokkal. Mindegy melyikkel kezded. Story szempontjából nincs jelentősége. A 3 a legkönnyebb közülük. Ja és a Bloodborne szivatósabb, mint a DS-ek, de könnyebb, mint a Sekiro.
A Surge-ről nem tudok véleményt mondani, mert azzal nem játszottam, de ugyanazok készítették, mint a Lords of the fallent.
@kmetovics: Értem köszönöm na erre a válaszra vártam mert gondoltam hogy a shadow of mordor után megnézném a dark souls 2 scolart of the first sin-t meg most vágnék bele a souls gamekbe ezért kérdeztem hogy melyikel érdemes kezdeni
@xCube: Nekem most lett meg az új vga az ediigi 1 gb helyet lett 2 gb kártyám igy mostmár betudom potolni az edig kimaradt gameket 2019-ig az vagy úgy 80 db játék 😃
Eh... indítottam volna ma ismét a sottr-t azt ki írt valami hibát... nem indul el... (virágbolti verzió) és annak is egy olyan egyede hogy még az újratelepítésem előtt a komplett játék könyvtárat áthúztam (a feltelepített mappát) a pendrive ra és mondom ha újratettem a win-t csak áthúzom a hdd re és játszok is,persze ezzel nincs is gond mert ment is szépen,már majdnem a felénél tarthattam és most meg nem indul 😞 nem lepődök meg és nem is a játék hibája de bánom az nem kérdés! 😃 mert még1x nem futok már neki...pedig hozta az előző részek szintjét!
Valaki tolja most valami régi retro game-l rajtam kivül?
Az a baj hogy anyi új játék és régi jááték van amivel vagy régen vagy nemis játszotam hogy egyesével kell bepotolnom ráadásul egész 1999-töl kezdem el egyesével a gameket
@gyuri191: Én is így vagyok ezzel, h annyi a game és az idő meg annyira kevés rá. Meg ugye jönnek folyamat a gamek, amik érdekelnek vagy egy idő után kezdenek csak érdekelni. Én mindig betervezek vagy 5-10 játékot, amit majd legközelebb végigjátszok. De én nem fogom sorban végigvinni. Ami épp eszembe jut, vagy már rég játszottam vele, azt fogom kijátszani.
@gyuri191: Valamikor én is így vagyok ezzel, aztán meg felnézek a youtube-ra és hirtelen jönnek az ötletek és azt veszem észre, h már a 10. játékot látom, amit kijátszanék. ugyanígy vagyok most a filmekkel is. Annyi sorozatot néztem az utóbbi pár évben, h teljesen a filmek "rovására" ment. Most azokat pótolom 1000-rel 😀
@kmetovics: Én most döntötem el és az összes játékot elkezdem egyesével kivinni amiket nem vagy rég vitem ki 2000-évtöl 2019-ig 😃 persze egyesével és az elsö az az avp classic 2000 lesz utána a soldier of fortune
@kmetovics: az a baj az nagyon sok játék lenne inkább maradok annál hogy leszarom hogy megint milyen újjáték jöt ki azzal játszok amihez kedvem van ép ezért szemezgetek a fallout 3-al meg mellé far cry 2 open world hangulatba vagyok 😃
@gyuri191: Én is így vagyok ezzel már egy jó ideje. Hála égnek annyira nem izgatnak az új játékok 1-2 kivételével. Meg nem vagyok streamer, h "muszáj" kijátszanom a legújabbakat, pláne nem a megjelenés napján, mert némelyik ezt csinálja. Ha már el van maradva egy napot, akkor vége a világnak szerinte 😆
@kmetovics: hát igen meg egy csomo régi játék van amivel még nemis játszotam vagy nagyon régen játszotam az öszes játékal úgyse tud senkise játszani mert már ot tartunk hogy ha nemis naponta de akár hetente jönnek új játékok és nemlehet követni régen bezzeg amikor csak ps1-em volt 15 db játékal 3 éven keresztül csak azokal játszotam 😃 nemvolt nagy válogatás
Borderlands 2+DLC-k és szerencsére ki is csontozzuk a 3 érkezéséig. Plusz még a Witcher 3-at 2. alkalommal kezdtem el újra végigtolni, azzal is jól haladok annak ellenére, hogy minden egyes küldetést most végigjátszok a Gwenttől, a bunyón át, a lóversenyekig... Nehéz vállalkozás! 😆
@gigazte: Én pont tegnap vittem ki a Witchert. Most jön majd az NG+, meg a DLC-k. Csak most majd megpróbálom máshogy kijátszani, vagyis más lehetőségeket fogok választani. Ja és én mindent megcsináltam benne(szerintem), kártyák megvannak mind, lóversenyeket mind megnyertem, meg én vagyok a bajnok mindenhol 😀
@kmetovics: Na hát sok jó élményt kívánok hozzá! 😃 Én az első végigjátszásnál ezeket kivéve mindent megcsináltam, most az egyszer kibírom, ha unalmasabbak is a kelletténél. A kártyát rohadtul utáltam, de most második végigjátszásra olyan paklim lett, hogy már élvezetesebb sokkal!
@gigazte: Én egyáltalán nem untam a Gwent-et, sőt imádtam. Jobb volt, mint anno a kockapóker 😆
Amikor megérkeztem egy-egy faluba, akkor egyből rohantam minden ikonnal jelölt emberhez, h elnyerjem a kártyalapját 😀 Bár meg kellett néznem videón pár kártyát, mert néhány embert kihagytam valahogy, bár ekkora mapon nem is meglepő. Te amúgy milyen paklival játszol? Én az alappal, mert szerintem az van a legjobban összerakva. A többi nem igazán jött be, de azokat is kipróbáltam azért. Pl a szörnyes pakli nem a legjobb, pláne, ha van az ellenfélnek fagyasztólapja, nekem meg nincs tiszta idő lapom.
A lóversenyt viszont ki nem álhattam. Az az irányítás valami borzalmas. Pláne a legelsőnél szívtam sokat. Néha Keszeg össze vissza futott, meg kanyarodásnál valamikor abbahagyta a galoppozást. Amikor meg abba akartam hagyni, h visszanyerjen egy kis staminat, akkor meg bezzeg galoppozott tovább.
@kmetovics: Északi Királyság paklit használok, a többi pakli annyira nekem se tetszik, bár az Elfes nagyon szívatós tud lenni, ha jól kitudja használni az ember! 😃 Amúgy a szörny pakli a lehető legrosszabb szerintem!
Nekem annyira nagy problémám nincs a lóversennyel, mert szinte csak staminára kell jobbára odafigyelni, bár tényleg sokszor Keszeg miatt bukik az ember, amikor beleakad valamibe, vagy hülyén kanyarodik... 😆
@gigazte: Enyire bejön a witcher 3 vagy enyire unalmas a többi game hogy inkább ezt viszed másodjára? csak kérdem nem sértésként csak kiváncsi vagyok 😃
@gyuri191: Ennyire nem érdekelnek az új játékok. Amióta megjelent a Witcher 3, azóta más nem igazán érdekel, pedig elmondható rólam, hogy már több generáció óta játszom, és a legkedvesebb, legjobb játékélményeim a Witcher 3-hoz köthetőek, pedig 2000 előtt már játszottam, szóval jó pár játék megfordult a kezemben! 😃 Mondjuk a Sony exkluzív címekkel is így vagyok, mert azokat is szeretem! 😃 Kb az összes letehetetlen számomra, és öröm sokadjára is újra játszani. Ezért sajnálom azokat, akik ilyen játékok mellett csak pc-n tudnak játszani, mert teljesen más színvonalú alkotások vannak a Playstation berkein belül!
Most ott tartok, hogy volt Tobias-tól megszereztem a távirányítót amivel eltudtam menni arra a szigetre ahol van a titkos bunker.
Egyébként ki akarom tolni 100%-ig de először a főküldetésekkel kezdem.
Te merre jársz?
Szerk:upsz már látom a fö storyban legy egy küldi ahol egy ctos tornyot kell hackelni és akkor fogom látni a maradék cucost csak az még az act 3-ban lesz az a küldi 😃
Anno még 1500Ft-ért vettem Season Pass-al együtt.
Utána jön a 2. rész is és várós a Legion. 😃
Nem rég fejeztem be a 4-et iszonyat jó volt.
További jó játékot. 😃
Hajnali 1-ig toltam és 4:30-kor kelés mert meló volt de nem érdekelt. :"D
Meg is vettem a második részét. 😀
Pláne ha szereted kifullozni a gémeket.
Letöröltem és majd megveszem a GOTY verziót.
Szerintem iszonyat jó játék lett legalább is engem megfogott. Rengeteg időt lehet beletolni és amennyiért adják mostanság szerintem ajándék.
Sokszor csinálom ezt, hogy kipróbálom és ha nagyon megfog megveszem amit nem veszek meg azt általában nem is tolom végig vagy a próba után meg is unom. :/
AC Origins is dettó ez volt.
Próba után megtetszett, le is volt akciózva és most már szerintem 50-60 órám tuti benne van
A Goty pedig 10.85EU jelenleg.
Annyit bőven megérnek. 😀
Sok jót hallottam a 3-ról meg a new vegas-ról de már nincs kedvem bele kezdeni.
Ha beszippant akkor pár hónapig begubózol a szobába az tuti. 😃
még egy kérdés a far cry 5-ben ugye már nemkel craftolni ilyen táskákat meg pénztárcát mint a 3-ban meg a 4-ben kellet akkor itt mennyi pénzt lehet magamal vinni mert én csak egyet utáltam a 3-ban és a4-ben is hogy nem lehetet bármenyi pénzt gyüjteni igy hiába versenyeztem pl a 3-ban ha már megvolt a maximális 10 ezer dollár nem növekedet ugye továb igy fölösnek éreztem már ugye a ládákat gyüjtögetni ezért vagyok kiváncsi arra hogy a far cry 5-ben is van egy bizonyos max pénz öszeg amit magadal vihetsz vagy ott már bármenyit gyüjthetsz mint pl a watch dogsban mert ott már van vagy 510 ezrem 😃
Metro 2033/Metro Last Light
Ryse Son of Rome
Far Cry 3
Homefront The Revolution
Mafia II
Ezek olyan játékok amiket időnként újra feltelepítek és kitolom mert megunhatatlan a számomra. 😀 Ezek közé befér a Watch Dogs első része is mert iszonyat tetszett.
A DLC-t is megvettem majd hamarosan kipróbálom. 😃
Te mivel játszasz most?
Azt a küldetést csíptem legjobban mikor T-Bone-t meg akarták öletni és a roncstelepről kellett kijutni a sajátkészítésü csapdáival. :"D Iszonyat hangulatos küldetés volt.
Most Forza Horizon 3 pörög leginkább, néha-néha Gears 5 meg Lost Planet 3 lesz majd utána.
Már 1 hónapja lassan letettem a multiplayer játékokat.
Na kivittem a watch dogsot most jön a dlc-je a bad blood
A Bad Blood elmaradt!!!
Na jó, hogy mondod meg is lesz a hétvégi programom.
Amúgy mikor adták ki pc-re vagy ez most hogy van??? 😲
Ja, amúgy én is megszoktam nagyobb címeknél a pre-order lehetőséget App Store-ba.
Az összes új tripla aaa gamet kitoltad már hogy retro játék maradt? 😃
Fix játékokat nem említem meg igazából, ahol napi szinten aktív vagyok pl.: Warframe, Destiny, WoW, Killing Floor 2.
[LINK]
1.dlc: Több kérdés
2.:térkép skinek
erdélyt is berakják 30 eurós dlc-ként akkor már 😃
Mondjuk a Serious Sam 4 is jöhetne
[list]Mass Effect: Andromeda, ez volt a legnagyobb csalódás, de már ennél is számítani lehetett a bukásra
Fallout 4, itt is számítani lehetett rá, és szerencsére nem is vettem meg végül (csak nem rég pár száz forintért)
Mafia II, itt nem igazán számítottam rá, és végül nem is lett rossz, de közel sem volt olyan jó mint az elődje[/list]
Masodik kerdest en sem ertem.
Shadow of War
The Evil Within
2.Metro exodus
3.Gears of war 5
4.Wolfenstein 2
5.Blair witch
far cry primal
far cry 5
far cry new dawn
watch dogs
watch dogs 2
egy kérdés ti hogy döntötök enyi játéknál hogy tudtok választani hogymost mivel játszanátok??
RAD
Crysis
ezt így most sorba kifogom játszani.
~ ELEX
~ Ashen : Nightstorm Isle DLC
Nem kötekedésképpen írtam, csak érdekel 😉
És nyugi nem vettem kötekedésnek 😃 😃 😃 nemis vettem volna annak
Amúgy meg első körben csak azzal, amit a GMA950 enged
[LINK]
Jó eséllyel ha van életed (értsd: munka, család), akkor erre nem nagyon tudsz időt szakítani.
Szerintem kezd a DS játékokkal. Mindegy melyikkel kezded. Story szempontjából nincs jelentősége. A 3 a legkönnyebb közülük. Ja és a Bloodborne szivatósabb, mint a DS-ek, de könnyebb, mint a Sekiro.
A Surge-ről nem tudok véleményt mondani, mert azzal nem játszottam, de ugyanazok készítették, mint a Lords of the fallent.
Az a baj hogy anyi új játék és régi jááték van amivel vagy régen vagy nemis játszotam hogy egyesével kell bepotolnom ráadásul egész 1999-töl kezdem el egyesével a gameket
Amikor megérkeztem egy-egy faluba, akkor egyből rohantam minden ikonnal jelölt emberhez, h elnyerjem a kártyalapját 😀 Bár meg kellett néznem videón pár kártyát, mert néhány embert kihagytam valahogy, bár ekkora mapon nem is meglepő. Te amúgy milyen paklival játszol? Én az alappal, mert szerintem az van a legjobban összerakva. A többi nem igazán jött be, de azokat is kipróbáltam azért. Pl a szörnyes pakli nem a legjobb, pláne, ha van az ellenfélnek fagyasztólapja, nekem meg nincs tiszta idő lapom.
A lóversenyt viszont ki nem álhattam. Az az irányítás valami borzalmas. Pláne a legelsőnél szívtam sokat. Néha Keszeg össze vissza futott, meg kanyarodásnál valamikor abbahagyta a galoppozást. Amikor meg abba akartam hagyni, h visszanyerjen egy kis staminat, akkor meg bezzeg galoppozott tovább.
Nekem annyira nagy problémám nincs a lóversennyel, mert szinte csak staminára kell jobbára odafigyelni, bár tényleg sokszor Keszeg miatt bukik az ember, amikor beleakad valamibe, vagy hülyén kanyarodik... 😆
Nyugi nem vettem volna egyébként se sértésnek.