Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ferrari avatar
Nem tudom beinstallálni a Google Earth 5.0-t. Win7-et használok, és az installáció elején mindig kidob 1 ilyen hiba üzenetet:
Installation failed. Please try again. Error code = 0x80040905

aki tud pls segítsen.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
a Silkroad online v1.180-al lehet e játszani ?
oké müködik csak nagyon sokan vannak fenn 😃 és nem tok belépni ááá 😃
0
0
0
0
bloodypck avatar
ÜDV

Felpakoltam a G-forcet, és amikor indítani akarnám rá kattintok kértszer és semmi... néztem a feladatkezelőbe a folyamatokat, indítás után jelzi h fut majd fogja és bezárja a folyamatot...

pls vki segítsen KÖSZI
0
0
0
0
FeRR avatar
úristen..minden alkatrész rendelve volt..nem nem a tescó sem cora..csak eredeti és minőségi termékeket veszek, és van rá 3 év garancia, csak papírt nemkaptunk, de mivel ismerem a krapekot betartja a szavát..😀..szted tescoba lehet kapni ilyen procit?😆 jah oda nem hibát hanem kellene-t akartam vna írni csak elnéztem!😆
0
0
0
0
s3ctorr avatar
FeRR írta:
Most nézem h a VGA driver, az csak 64 bites XP-t és 64 bites Vistát, esetleg 32 Bites Vistát, javasol...:/ ezt észre se vettem..akkor tényleg egy 64 bites op.rendszer lehet a hiba?
nem lehet h azér csinálja mert tescos vagy sparos vagy coras gép ?😃DD
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jó már megoldottam csak lent jobb oldalt a videókártya ikonjára kellet mennem és készis 😃
mert apának kellet 😆 😀
szted mért ?
pl. ha lepotpot van egy film átdugod a tv-be és kész 😃
0
0
0
0
kisborda avatar
minek akarod öszekötni?😃
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
az lenne a kérdésem hogy egy laptopott hogy lehet ősszekőni egy tv-vel ?
és van hozzá egy kábelem is amugy amivel ősszekőssem a laptopott de nem jönzr elő semmi !
Helllp !
előre is kőszi a választt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
AEROCOOL 1 otletem van...nem tom hogy bevalik e de probald meg... ha barmien DVD emulalo program fut a hatterben (pl. Daemon tools vagy alcohol) torold le es ugy probald meg...ez a the witcher nel bevalt...
0
0
0
0
no avatar
sziasztok van egy játék ami nem indul el pedig megvan minden követelmény driving simulator 2009 ha valaki tud segitsen
0
0
0
0
FeRR avatar
Most nézem h a VGA driver, az csak 64 bites XP-t és 64 bites Vistát, esetleg 32 Bites Vistát, javasol...:/ ezt észre se vettem..akkor tényleg egy 64 bites op.rendszer lehet a kéne?
0
0
0
0
FeRR avatar
Ok kösz, eddig más játéknál nemfordult elő csak a cod4-nél és az Assassin's Creed-nél..prototype codwaw Hour of victory FarCry2 Crysis, Crysis Warhead remekül megy..de mér lenne 2 játéknak ugyan az a hibája?:/, am kösz a segítsége😀 megnézem mindegyiknél
0
0
0
0
pomrum avatar
Ferr! A problémádat ha jól értem csak ezeknél a játékoknál van ez pedig szoftver hiba nem hardver, nézd meg alapossan hogy más játéknál is elő -e fordul mert ha igen akkor viszont már a gépedben lessz a hiba. Nézd meg hogy más játékoknál is lessz-e hasonló hiba mert akkor tuti a gépedben van valami gebasz, ilyen hibát a tápegység, a ram, és a winyó sőt leginkább rossz videó vagy hangkari driver is okozhat. Ezeket sorra nézd át de csak ha már biztos vagy benne hogy a gépben van a hiba.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nézd meg a hőmérsékleteket akkor amikor mondjuk 30 perc játék után lefagy akkor lépj ki 20-25 perckor és nézd meg a hőmérsékleteket
0
0
0
0
FeRR avatar
beragad a hang, és egy egy ölyanhangot ismétel hogy tütütütütütütütütütütütü mintha beragadna a hang..de nagyongyorsan, aztán mintha felgyorsulna a ventilátor járása a gépbe...vagy nem tom elkezdi hűteni magát aztán újraindítom és minden rendben, elindítom a gamet megint lefagy egy idő után aztán megint elkezd valami hűteni a gépbe és újraindítom...pedig bírnia kéne mert megvan minden hozzá..ráadásul még új is a gép..
0
0
0
0
kisborda avatar
FeRR írta:
ezis elég, de jó lenne ha valaki tudná, azér kössz az erőfeszítést!😆😆😆
nincsmit máskoris:Ð😆:Ð
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Talán valamifelmelegszik Milyen hangot ad a gép sípolás? jattogás? Zúgás?
0
0
0
0
FeRR avatar
ezis elég, de jó lenne ha valaki tudná, azér kössz az erőfeszítést!😆😆😆
0
0
0
0
kisborda avatar
FeRR írta:
egy nemtudom is elég, de legalább vmi tippet hátha segít!😞😀
ha azis elég akkor nemtom😆
0
0
0
0
FeRR avatar
egy nemtudom is elég, de legalább vmi tippet hátha segít!😞😀
0
0
0
0
FeRR avatar
Nem ide tartozik, de perpill nemtalálok olyan fórumot ahova írhatnám..nekem 2 game-val lenne bajom..a cod4 és az assassin's creed-el..mind2-őt nagyon szeretem, éshát játszanék is velük, elindul játszok vele vagy 1 fél órát, és lefagy és valami a gépbe nagyon elkezd zúgni de nemtom mi..sztem nem a géppel van baj vagy nemtom de mindegyik más játék jólmegy..lefagy és a hangfalból előjön 1 baragadó zúgás ami megnem áll még újra nem indítom..az egész gép lefagy csak az újraindítás segít..ez miért van? 64 bites op.rendszer kell mert erre gondoltam de nemtom az kell e..sztem nem..eddig is jól működött a gép meg még "új" ....erre még nemkaptam olyan választ amivel 1 kicsit is jobblett vna..😆 vki segítsen pls😞😞😞!
0
0
0
0
parditomi avatar
Kmisi99 írta:
parditomi írta:
Segítség!!!!!!!!!!Nem indul a GTA 4 ezt írja "GTA IV FATAL ERROR: RMN40 "Segítség!!!!!!!!!!

Írbe a googleba hogy gta 4 hibaüzenetek és kiad egy csomót ennyire egyszerű

kösz a segítséget
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
parditomi írta:
Segítség!!!!!!!!!!Nem indul a GTA 4 ezt írja "GTA IV FATAL ERROR: RMN40 "Segítség!!!!!!!!!!

Írbe a googleba hogy gta 4 hibaüzenetek és kiad egy csomót ennyire egyszerű
0
0
0
0
BiGame avatar
vmennyire függ attól is, h elinduljon, h angol v magyar xp-d van-e!
0
0
0
0
parditomi avatar
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
tudom hogy nem nagyon lehet linkelni de nem tudsz 1 oldalt ahonnan normalisan lelehetne tolteni?
0
0
0
0
dave500 avatar
Ha csak az Service Packot szedted le az a baja hogy nincs alap rendszer!
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
nem indul el a Vista sp1 feltelepitem es not succes et ir nem tudjatok miert?
0
0
0
0
FeRR avatar
net + ilyen gép mellett? hogyne lenne..2 is😆
0
0
0
0
BiGame avatar
csak me haveromnak megvan a sims3 s autockrack-elésmél van egy vírus, és neki nem volt vírusírtó, s neki is fagyás volt, van vírusírtód?
0
0
0
0
FeRR avatar
nah de vissza az eredeti témára, vmi egyéb más ötlet? 33. oldal alja
0
0
0
0
FeRR avatar
má szerint jól megy rajta minden, de majd a win7-et rakom fel ha kijön a végleges magyar!😀
0
0
0
0
Core2 avatar
te bajod...de nem érdemes, sok a baj vele. A 32-es is észleli...csak nem mutatja ki, de használja mind a 4 GB-ot.
0
0
0
0
FeRR avatar
de egyébként is kéne 1 64 bites h észlelje a 4 g ramom!😆
0
0
0
0
Core2 avatar
nemkell 64-es...tökéletes a 32-es. Esetleg tölts más verziójú Cod-ot
0
0
0
0
FeRR avatar
akko újrarakni a gépet? netán egy 64 bites rendszer?
0
0
0
0
Core2 avatar
Ezt így nehéz kitalálni. Rendszer miatt is lehet, esetleg vírus...
0
0
0
0
FeRR avatar
és a cod4? az nem rippelt, és ezelőtt jóvolt..mielőtt nemvolt meg a gép..😞
0
0
0
0
Core2 avatar
ez a rippeléstől lehet nagy valószínüséggel
0
0
0
0
FeRR avatar
Ja, és az assassin's creedet nemkellet crackelni mert rippes😆, de ez is jólfutott 1 ideig..aztán lefagy és zúg....
0
0
0
0
FeRR avatar
ez elképzelhető az assassins's creed rippes és tovább bírja mint a cod4, mármint lefagyásban, de valami elkezd zúgni a gépben is újraindítom és elmúlik😀 a cod4-el mielőtt nemvolt meg az új gép is ugyanaz a game volt szépen működött, de most h megvan az új gép...belépek és vagy egy 2 perc vagy 15 vagy fél óra, zúg és lefagy.., sztem nem crack mert ezelőtt jó volt😞,😀 de kösz a gyors választ Core2😀
0
0
0
0
Core2 avatar
tehát megfagy a kép is, a hang is...a géped adataiból ítélve nemhiszem, hogy azzal van a gond.
Inkább játék vagy crack hiba lehet.
0
0
0
0
FeRR avatar
Nem ide tartozik, de perpill nemtalálok olyan fórumot ahova írhatnám..nekem 2 game-val lenne bajom..a cod4 és az assassin's creed-el..mind2-őt nagyon szeretem, éshát játszanék is velük, elindul játszok vele vagy 1 fél órát, és lefagy és valami a gépbe nagyon elkezd zúgni de nemtom mi..sztem nem a géppel van baj vagy nemtom de mindegyik más játék jólmegy..lefagy és a hangfalból előjön 1 baragadó zúgás ami megnem áll még újra nem indítom..az egész gép lefagy csak az újraindítás segít..ez miért van? 64 bites op.rendszer kell mert erre gondoltam de nemtom az kell e..sztem nem..eddig is jól működött a gép meg még "új"
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció