Megmagyarázhatatlan rejtélyek!

Szerző: dave500, 2009. March 12., téma
Fórum » Társalgó
Ha valakinek van hátborzongató története ossza meg velünk! :) :o ;)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ferrari avatar
ezeket netr?l szedtem még régen 😃
0
0
0
0
no avatar
ezt most találtad ki vagy megtörtént?
0
0
0
0
Ferrari avatar
s voltam, amikor ez történt, és még mindig emlékszem minden részletre. Otthon vártam a szüleimre, mert kellett a kocsi. A n?véremet és a férjét látogatták meg, akik kb 20 percre laknak a házunktól, havazott, mióta elmentem, tehát tudtam, hogy az utak igazán rosszak. Nem éreztem rossznak az id?t, és éppen hogy megkaptam a jogosítványomat, nem gondoltam, hogy a szüleim akarnák hogy vezessek, ha jeges az út. Felhívtam a barátom, és mondtam neki, hogy nem tudok elmenni, és betettem egy filmet (Örömapa 2). Kb. 10 perce néztem, amikor hirtelen áramszünet lett, nem érdekelt különösebben, amíg a TV vissza nem jött, és semmi más nem m?ködött. A híradó ment, és a bemondtak egy szörny? négyes karambolt, az egyik úton, amin a szüleim jöttek hazafelé. Megijedtem, mert az a baleset ideje este 11:35, de még csak 11:30 volt, gyorsan felhívtam a n?vérem házát, és megkérdeztem, hogy a szüleink elindultak-e, és azt mondta, hogy csak 10 perce indultak, tehát felhívtam ?ket a telefonjukon, anyám vette fel, és megkérdeztem, hogy hol vannak, és azt mondta, hogy negyed órányira vannak a háztól. Kb ott voltak, ahol a baleset törtét, és megkérdeztem, nem látnak-e valamit. Nemet mondott, és befordultak egy útkeresztez?désen. Hirtelen (még mindig nem tudom miért) azt mondtam: "Mondd apának, hogy áljon meg most rögtön!" megkérdezte: "Miért?" csak annyit tudtam mondani, hogy: "kérlek, most!", utána hallottam, hogy azt mondja apámnak: "Drágám, ne menj át, várj egy percet, kérlek." Hallottam, hogy beszélnek egy pár másodpercig, hogy meddig kellene várniuk, és apám mondta: "Rendben, most már elindulok." De miel?tt megnyomta volna a pedált, egy hangos csattanó hang, és hallottam anyámat sikítani. Egy hosszú perc után anyám ezt mondta: "Három kocsi ment egymásba, épp el?ttünk!!" És pont ezután visszajött az áram."
0
0
0
0
no avatar
tegyed most akkor rekordot döntök nem alvásban😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
tegyél jó elolvasni addigis gyakorlok olvasni.
0
0
0
0
Ferrari avatar
most akkor tegyek következ?t vagy ne? Mert még van 1 pár jó sztorim 😃
0
0
0
0
no avatar
Épp ezaz hogy nem akarom elolvasni de mindíg elcsábulok😃
0
0
0
0
plakat2 avatar
akkor nem kell elolvasni, és máris tudsz aludni, bár ekkor sok érdekes dologról lemaradsz
0
0
0
0
no avatar
Ferrari ne rakj fel többet mert mindíg elovasom és nem tudok aludni😃
0
0
0
0
ipod avatar
Én minden másodpercbe a shift-re gondolok
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
FeRR írta:
Megmagyarázhatatlan rejtély az h miért csak én nem várom a SHIFT-et😆?

Engem sem izgat a shift egyáltalán talán majd letöltöm és kipróbálom
0
0
0
0
FeRR avatar
hát ezt nemtudom!😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
meg az hogy a teszteknél a hd4870x2 miért csak 10%-all jobb a hd4870-t?l?
0
0
0
0
BiGame avatar
má van, má töltjük😆, am én is inkább a titkos project-re vok kíváncsi!
0
0
0
0
FeRR avatar
Megmagyarázhatatlan rejtély az h miért csak én nem várom a SHIFT-et😆?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja csak már egyszer le volt írva
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
ez az utolsó nagyon tetszett! folytasd nyugodtan!
0
0
0
0
Ferrari avatar
köszi😃, legalább van akinek tetszik is😃😆

A halottak bosszúra készen figyelnek minket

Akik háborgatják a halottak földi maradványait, vagy nem veszik figyelembe a haldokló utolsó kívánságát, saját felel?ségükre cselekszenek. Több jel mutat arra, hogy a holtak szellemei éberen figyelik földi maradványaik sorsát, és gyorsan közbeavatkoznak,
ha valami kegyeletsért? dolog történik velük.

Egy Walsingham nev? amerikai farmer újonnan vásárolt házának limlomjai között kutatva egy ?srégi csontvázra bukkant,
amit azonnal a mészéget? kemencébe dobott.

Az éjszaka kell?s közepén elkezdtek ki-be csapódni az ajtók,
a székek rejtélyes módon felborultak, és harangok zúgtak
a szobában. Walsingham nem volt babonás ember. A hangokat a szomszédok tréfájának tudta be.

De aztán olyan dolgok kezdtek történni, melyek fölött már
? sem tudott ilyen könnyen átsiklani. A házában lezajlott
eseményeket a San Francisco Examiner 1891-ben ismertette.

Azzal kezd?dött, hogy a férfi kutyája dühösen ugatni kezdett az
egyik fal irányában. Aztán hirtelen a fal felé ugrott, ahonnan
üvöltve, nyakát szegve esett vissza, mintha valaki nagy er?vel visszahajította volna a testét.

Aztán irtóztató kacajok, kiáltások hallatszottak a ház minden pontja fel?l. Walsingham egyik lányát egy testét?l elvált kéz ragadta vállon.
A farmer az es?ben sétálva megdöbbenten látta, hogy egy pár
mezítelen láb nyomai haladnak mellette az úton.

A család számára egy vacsora-partin telt be a pohár.
A vendégek nem nagyon tör?dtek a fenti szobából sz?r?d? furcsa nyögésekkel, de aztán egy vörös folt kezdett formálódni a fehér asztalterít?n, és a mennyezetr?l hulló skarlátvörös cseppek következtében a folt egyre nagyobb lett.

A társaság férfi tagjai az emeletre rohantak, és feltépték a padlót.
A deszkák alatt csak száraz port találtak, pedig a terít?n
továbbterjed? folt, a kés?bbi kémiai vizsgálatok során, emberi
vérnek bizonyult.

Ezek után a Walsingham család összecsomagolt, és elköltözött
a kísértetjárta házból.
0
0
0
0
FeRR avatar
szép, szép😀 büszke vagyok rád Ferrari!😃😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
Ok, akk teszek is 1 újat😃😃

A dacos szellem

A kísértet, amely ellenállt a pap szellem?zési szertartásának,
egy fiatal párt otthonának elhagyására kényszerített.
Andy Ralph, és felesége, Julie és hét hónapos kisbabájuk,
kénytelenek voltak elköltözni Sheernessi, Viktória korabeli
házukból.

Julie így emlékezik:
Egyik este szörnyen megijedtünk, mert érmék kezdtek berepülni
a szobába. Az el?szoba lépcs?i fel?l jöttek, és a nappali padlóján és falain pattogtak. Semmilyen magyarázatot nem találtunk a jelenségekre.

A házaspár otthonában továbbá az ajtók rejtélyesen ki-be
csapódtak, a lámpák fel-le kapcsolódtak, anélkül, hogy bárki is hozzájuk ért volna. Amikor Julie egy karosszékben ült, úgy érezte,
hogy fojtogatják, és olyan hangokat hallott, mintha valaki leveg?
után kapkodna.

A 19 éves Andy és Julie öt hónapig tudták elviselni a
hátborzongató eseményeket. A jelenségek végül túlságosan
ijeszt?vé váltak, ezért a paphoz fordultak segítségért.

Isten szolgája el is végezte a szellem?zési szertartást, ám ez nem
járt sikerrel. A hangok továbbra is jelentkeztek. Mivel a szellem maradt, Ralphék kényszerültek távozásra. 1981-ben költöztek el, maguk mögött hagyva a megoldatlan rejtélyt.

A helybeliek azzal magyarázzák az eseményeket, hogy
Harry Morgan, aki egyébként nagyon kedves ember volt, hat évvel ezel?tt bekövetkezett halálakor csak napokkal kés?bb bukkantak
rá a holttestére.

Az emberek elképzelhet?nek tartották, hogy a férfi ekképpen áll bosszút figyelmetlen szomszédain.
0
0
0
0
thug85 avatar
Ferrari írta:
Azé mert van akinek tetszik😃, de ha nem kell nektek akk nem másolok többet és kész....

Másolj nyugodtan, ez a téma err?l szól. Akinek nem tetszik, az ne olvassa!
0
0
0
0
Ferrari avatar
Azé mert van akinek tetszik😃, de ha nem kell nektek akk nem másolok többet és kész....
0
0
0
0
BiGame avatar
tán mert ebbe a témába illik😂!
0
0
0
0
CUMMINS avatar
ferrari minek másolod be ezeket a hülyeségeket?😂
0
0
0
0
Ferrari avatar
A VEZÉRL? SZELLEM MEGMENTETTE A HÁZASSÁGOMAT!

?A házasságom ismét boldog, és ezt csakis a vezérl? szellememnek köszönhetem. ?- mondja a texasi San Antonio-ban él? Fran Wedmater, aki már éppen válófélben volt férjét?l, Fred-t?l, mikor túlvilági pártfogója a segítségére sietett.

?Azt tanácsolta, hogy legyek megért?bb és türelmesebb Fred-del, és minden rendbe jön majd. Miel?tt kapcsolatba léptem volna a vezérl? szellememmel, a házasságunk romokban hevert és nem sok esélyt láttam a megmentésére. Aztán egy barátn?mt?l kölcsönkaptam Mr. Mellwyn könyvét, és egyszeriben minden a helyére került??

Az 54 éves Fran követte a médium által felvázolt lépéseket és néhány nap elteltével már képes volt fogadni a szellemvilág üzeneteit: ? Egy elhunyt jó barátom, Andrew szellemével vettem fel a kapcsolatot. Egyik éjszaka a szokásos meditációs gyakorlatot végeztem, mikor hirtelen megéreztem a jelenlétét a szobában. Földöntúli béke és nyugalom érzése töltötte el a lelkemet, és azon kaptam magam, hogy még Fred-r?l is csupa szép dolog jut eszembe. Az els? találkozásunkra gondoltam, meg arra, hogy milyen jól kijön a gyerekekkel? Rájöttem, hogy az évek során egyre negatívabb energiákkal közelítettem felé, és ez volt az oka annak, hogy megromlott a kapcsolatunk. Azon az éjszakán azonban megfogadtam, hogy rendbe hozom az életemet.?

Ezután Fran számos alkalommal hívta segítségül Andrew-t, akinek a jelenléte rögtön enyhítette Fred iránt érzett haragját. A hetek csak múltak, és az asszony megújult optimizmusa végül férjét is megérintette: ? Fred megérezte, hogy már nem vagyok ellenséges az irányában. Ismét elkezdtük felfedezni egymást, annyi id?t töltöttünk kettesben, amennyit talán még a házasságunk els? éveiben sem. A szexuális életünket is tiszta lappal kezdtük újra?

Fran és Fred újból egymásra találtak- és ez legalább akkora örömöt okoz Fred-nek, mint feleségének. ?- Nem hittem a vezérl? szellemek létezésében egészen addig, amíg nem láttam, hogy mi történt Fran-nel és velem?? - mondja az 57 éves gyógyszerész ?- Most már biztos vagyok benne, hogy van élet a halál után, és abban, hogy a holtak képesek gondunkat viselni még odaátról is??
0
0
0
0
simon7109 avatar
hát ez nem volt valami jo😃😕
0
0
0
0
Ferrari avatar
Régi id?k légiója

1887-ben agy angol tiszt a mai Németország keleti területén
nyaralt a Thüringiai-erd?ben.Az út szélén üldögélve egy római
légiót látott elmasírozni maga el?tt. Kés?bb tudta meg, hogy
kétezer évvel azel?tt, azon a helyen egy csata zajlott le a
rómaiak és egy germán törzs között.
0
0
0
0
simon7109 avatar
durva😃még tobbet akarunk😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
Egy aggódó férj szelleme

Nem sokkal azután, hogy Samuel Bull kéménysepr? eltávozott
az él?k sorából, szegényes falusi házában, özvegye Mary Jane megbetegedett. Lányuk, férjével és öt gyermekével együtt a házba költözött, hogy ápolni tudja beteg édesanyját.

Így a ház zsúfolttá vált, amit még az is tetézett, hogy az egyik része túlságosan nyirkos volt, ezért nem lehetett lakni benne.
Ez a helyzet aggasztotta a családot, és szemmel láthatóan az öreg Samuel szellemét is.

1931 júniusában, nyolc hónappal Samuel halála után, a gyerekek sikítozva újságolták, hogy látták, amint nagyapjuk a lépcs?n felfelé mászva a szobájába tart. Mrs. Bull egyáltalán nem lep?dött meg,
? már sokszor látta férjének szellemét a temetés óta.

A következ? néhány hónap folyamán a család többször is látta az öreget felfelé kapaszkodni a lépcs?n. Megállt beteg felesége
ágyánál, az asszony homlokára tette a kezét, és végtelenül szomorú volt, hogy ilyen nehéz körülmények között kell látnia.

Miután a helyi hatóságok egy újabb és nagyobb házba költöztették
a családot, Samuelt soha többé nem látták.
0
0
0
0
FeRR avatar
kolbász a divat..sima kolbász vagyok😃 a kolbász amúgy azt jelenti h izé..kolbász= izé bármi lehet a kolbász😃, csakugyanúgy mint a Béla..tehát ha bemész a fagyi boltba kérsz egy Béla fagyit és az lehet csoki, vanillia stb😃 de lehet 1 kocsi is vagy internet kapcsolat is akár..😃😆DD
0
0
0
0
s3ctorr avatar
hát ha nem ien 1600 meg 1800as évekb?l lennének a sztorik akkor talán meg is ijednék 😃
0
0
0
0
Szilvexter avatar
kolbásza mindenkinek van(kivéve a lányokat) a máj a men?(amugy az van a lányoknak is)😆😆😆
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Kolbász 4ever!!! mien amugy? füstölt,véres,zsiros vagy lecsó?😆
0
0
0
0
ipod avatar
FeRR írta:
Én kolbász vagyok, nem mentalista a kolbász 2x jobb mint a mentalista

Mi???
0
0
0
0
FeRR avatar
Én kolbász vagyok, nem mentalista a kolbász 2x jobb mint a mentalista
0
0
0
0
no avatar
Lehet mentalista vagy😃Szólj Uri-nak😃
0
0
0
0
FeRR avatar
kizárt, de kitudja😃
0
0
0
0
Joke666 avatar
velem olyan szokott történni hogy mikor felébredek olyan mint ha belezuhannák az ágyba és volt h a földön aludtam és megfájdúlt a fejem t?le , szól akkor lehet hogy tudok lebegni?
0
0
0
0
CoDWaW31 avatar
jujj de dúrva!esetleg pelenkát vki?😆😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Na kertes házban lakunk csak a kertbe jött be majd el lett kergetve de kiderül hogy nem betör? mászott ki a kerítésen kés?b hanem anyám párja ment megnézni a házát szóval amikor el lett kergetve az már régen messze járt amikor én azt hittem hogy a betör? mászkál kint. Amúgy ha a házba jött volna be én is fogtam volna egy kést. De ha nem lett volna az sem baj mert egy ütésb?l meg tudok ölni egy embert
0
0
0
0
simon7109 avatar
Kmisi99 írta:
Most 3 óra van 1 órája egy rohadt betör? volt és kb 10 perce láttam hogy kimászik a kerítésen inkább most nem olvasom el egyedül vok a házban

Betoro???és te csak nézted ahogyan kimászik a keritésen?vagy ez tenálad volt?mert ha mihozzánk betorne valami fognák 1 konyhakést és mennék😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
Megzavarodott hentesek

1654-ben Anglia legismertebb húspiacának, a londoni Smithfieldnek
a hentesei egy hetente megjelen? bajkever? fantom látogatására panaszkodtak.

Elmondták, hogy minden szombaton este egy Mallet nev? ügyvéd szelleme suhant el bódéik között, magához véve néhány pecsenyehúst
a pultok k?lapjairól.

A keresked?k húsvágó bárdokkal és késekkel próbáltak
lesújtani rá, de csak a leveg?ben vagdalkoztak.
0
0
0
0
FeRR avatar
az lol, én akkor nem a gép el?tt ülnék, hanem vinném a baseball üt?t az ajtóhoz+ hoznám a mcsakámat!😆😆😆
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
😲😲😲Betör??????? Nálatok?Vagy hol?😲😲😲
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Most 3 óra van 1 órája egy rohadt betör? volt és kb 10 perce láttam hogy kimászik a kerítésen inkább most nem olvasom el egyedül vok a házban
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció