Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dede most olvastam rákerestem googlín igen de milyen elönyöm van ha van 11.1-DXem?
fogod tudni futtatni a DX11.1ben megírt alkalmazásokat ...
dede most olvastam rákerestem googlín igen de milyen elönyöm van ha van 11.1-DXem?
gondolkozok egy gépbe már csak vidi karit kell eldönteni😃
PowerColor HD7770 GHz Edition 1GB GDDR5 (V2)
vagy?
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5
sapphire tejesítményben jobb viszont a powercolor támogadja
a directx 11.1(az mi?😃 nem tudom létezik e én csak 11 ről hallotam)
szerintetek lesz haszna még a jövőben?
ezekszerint nem hallottál még a Windows 8ról... abban van DX 11.1...
PowerColor HD7770 GHz Edition 1GB GDDR5 (V2)
vagy?
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5
sapphire tejesítményben jobb viszont a powercolor támogadja
a directx 11.1(az mi?😃 nem tudom létezik e én csak 11 ről hallotam)
szerintetek lesz haszna még a jövőben?
Milyen vga t javasolnátok az én gépembe:
Legfontosabb adatok:
Alaplap neve: Gigabyte GA-EP45-UD3R
CPU típusa: Dual Core Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz
4 gb ram
Maximum 30000 FT ért....
A kikötésem annyi, hogy radeon legyen. a geforcet nem szeretem... de ha valaki tud olyat jó árért, azt is leirhatja...
előre köszi!
30.000 körül hd7770
Milyek vidit érdemes megvenni a ASUS ATi Radeon HD7970 3Gb (HD7970-DC2-3GD5) vagy a Sapphire ATi Radeon HD7970 3Gb OC Edition (11197-01-40G).
Legfontosabb adatok:
Alaplap neve: Gigabyte GA-EP45-UD3R
CPU típusa: Dual Core Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz
4 gb ram
Maximum 30000 FT ért....
A kikötésem annyi, hogy radeon legyen. a geforcet nem szeretem... de ha valaki tud olyat jó árért, azt is leirhatja...
előre köszi!
Van 1ojan dilemmámh vegyek most GTX 660-at, aszt 1-2év múlva ha kijön a hetes széria lecserélem, vagy vegyek 660Ti-t, aszt kihagyom a hetes szériát? Szerintetek?
660Ti és amit teheted vegyél egy normális processzort, mert az az FX-4100 kutyafing lesz nagyon hamar. Főleg a hetes szériához. Most OC ameddig bírja.
Te is jól járnál most egy 660Ti-vel. 2GB memória, sebessége kb azonos az 5850 Crossfire-el, ára szintén, és a fogyasztása kb a fele lenne mint a 2db 5850-nek.
Van 1ojan dilemmámh vegyek most GTX 660-at, aszt 1-2év múlva ha kijön a hetes széria lecserélem, vagy vegyek 660Ti-t, aszt kihagyom a hetes szériát? Szerintetek?
660Ti és amit teheted vegyél egy normális processzort, mert az az FX-4100 kutyafing lesz nagyon hamar. Főleg a hetes szériához. Most OC ameddig bírja.
660Ti-hez simán elég lessz, aztán úgy egy év múlva lecserélem, a VGA-nál meg majd meglátjukh mit hoz a hetes. Akkor 660Ti lessz, kösz.
[LINK]
Ez mellé milyen proci kéne?
Intel Core 2 Quad jó lenne?
Megéri a 2GB-osat venned, már csak a Battlefield 3 miatt is, mert az full ultrán többet szokott enni 1gb-nál.
hát a BF3 miatt mindent megéri 😂
Nalunk a HD 7770 1Gb-os 34k,de a 2 Gb-os meg 57k 😆. Van egy kis kulombseg 😃
Nekem:
Battlefield 3 1920x1080 FULL MEDIUM 55/60 FPS 64/64 fős szerveren.
Battlefield 3 1920x1080 FULL HIGH 33/38 FPS 64/64 fős szerveren.
Üdv!
A kezdeti vita után az lenne a kérdésem,hogy az Nvidia Geforce GT sorozat között melyik a legjobb kártya?
Például GT 210,GT 430,GT 520...stb
Zotac GT 640 2GB DDR3 Zone Edition 26.899Ft
Én ezt találtam egy GTX550Ti árában 😃
Alsó-Közép kategóriában milyen Nvidia Geforce kártyát érdemes megvenni ami nem brutálisan drága?!
Sziasztok! MSI Radeon hd7770 ghz edition vagy power edition? melyik a jobb?
100Mhz-el erősebb alapból a Power Edition grafikus chip-ben. De ezt OC-val föl lehet hozni. Ezek között ha úgy nézzük semmi különbség nincs. Csak a hűtésben.
Üdv!
A kezdeti vita után az lenne a kérdésem,hogy az Nvidia Geforce GT sorozat között melyik a legjobb kártya?
Zotac GT 640 2GB DDR3 Zone Edition 26.899Ft
Én ezt találtam egy GTX550Ti árában 😃
Ráadásul ebben az árban?
Üdv!
Engem nem érdekel.
Az is igaz hogy nem vagyok hardcore gamer, aki nem tud úgy játszani hogy 5ms helyett, 5,1ms a pingje cod-ban, de azért ne legyenek akkora elvárásaink már... Ráadásul egy átlag embernek tényleg olyan könnyű csak úgy kifizetni 32 ezer forintot egy VGA-ra. Bőven elég ez is.
akár FullHD-ra is jó, a HD7770, ne beszéljünk hülyeséget 😀
a HD6850 szintjén van.
Nem írnak hülyeségeket. Te írsz hülyeségeket 😀
HD7770 nem elég FULLHD-ra. Kompromisszumokkal lehet FULLHD-n játszani, AA nélkül, és Ultra elfelejtve.
HD-n, 1366*768-on viszont tökéletes kompromisszum mentesen.
és ha nem lehet ilyen láthatatlan szarokat beállítani mert akkor 30 alá megy az FPS akkor az egy vacak, és alkalmatlan játékra ugye?
Nincs mindenkinek 100 ezer forintja VGA-ra, nem is vennék olyan VGA-t sosem.
De highon elvisz mindent, és az utlrát sem kell elfelejteni.
Lehet hogy neked kiesik a szemed hogyha nincs AA a Metro 2033-mon, de normális emberek észre sem veszik ha 16 helyett mondjuk 2 vagy 4x... És persze ezt úgy mondom, hogy nem nagyítóval keresed a recéket, hanem ha normálisan játszol.
szerintetek megéri a plussz pénzt a hd 7950?vagy egy 20k-val olcsóbb msi hd 7870 twin frozr 3 oc?
Kb 10%-al erősebb a 7950. De nem hiszem hogy megéri 20K-val többet fizetni érte.
a HD6850 szintjén van.
Szerintetek MSI HD 7770 1Gb vagy
Gainward GTX 650 1Gb jobb?
Talán a 7770
Gainward GTX 650 1Gb jobb?
UI: megkerestem 😆 es a 7770 jobb egy kicsivel
limitel
ezt érdemes meg vennem bele ?
http://***/apro/sapphire_hd4870_ddr5_512mb_256bit_csere_is_erdekel/hsz_1-50.html . h.a.r.d.v.e.r.a.p.r.o
Megéri a 2GB-osat venned, már csak a Battlefield 3 miatt is, mert az full ultrán többet szokott enni 1gb-nál.
hát a BF3 miatt mindent megéri 😂
nagy különbség van a 1GB vagy 2GB VGA között?
Attól függ, hogy milyen kártyákról beszélünk.😃
Pl 5450 hiba 2Gb, egy 7850 1Gb 16x gyorsabb.😆
De mindemellett jobb a 2Gb Vram, sok játéknak már most is kevés az 1Gb.😀
7850 gondolkozom😃 és abból van 1GB meg 2Gb változat is.. ezért kérdezem mert van egy kis ár rés közötük.
Hülyeség az 1Gb-os változat, 6k a felár, az nem pénz érte.😜
7850 gondolkozom😃 és abból van 1GB meg 2Gb változat is.. ezért kérdezem mert van egy kis ár rés közötük.
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy mit ér egy használt SAPPHIRE TOXIC HD 5870 2GB GDDR5-ös kártya?
Köszönöm.
40-45k
Erős kari ennyit lazán megér.😀
Köszi. 😀
Megyek alkudozni 😃
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy mit ér egy használt SAPPHIRE TOXIC HD 5870 2GB GDDR5-ös kártya?
Köszönöm.
40-45k
Erős kari ennyit lazán megér.😀